CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Voltak benne nagy pályák is, ráadásul járgányokkal!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ez van :/
Forza.
de nem a lerepülõ tetõ tesz jóvá egy játékot. más lett a prioritás, kevésbé te vagy én vagyunk a célcsoport (a szingli miatt egyszer majd azért megveszem)
Forza.
ugyanmár...
az egy játékkal évekig, napi 8 órát gyakorló zombikat meg ne sorold már a játékosok közé plz, mert nem azok, nem képviselnek semmiféle vásárlóerõt, amire egy fejlesztõnek figyelnie kéne 😊
Forza.
3 év alatt nagy fejlesztés
😊
viszont szarul fut mindenen (értsd: reménytelen a fix60fps)
Forza.
a francokat. éves gyakorlások árán sem nem tudnátok fraget lõni igazi fps-ben mert már annyira elbutult a kezetek meg az agyatok a controlleres bohóckodástól meg a kanapén tunyulástól
nektek interaktív film kell ahol ha felvillan az A betû megnyomjátok a zöld gombot és kiírja hogy nyertetek. ugyanilyen egy pc gamer? lol
Az nem h&s mint a DA? érdekes nekem videókrol az jön le hogy nagyon a látrványra mennek és a dinamikus harcokra, tehát ha a DA2 h&s akkor ez 2szeresen az😊) persze nem illik fikázni, mert only PC van még csak ráírva, aztán ha kijön konzolra ( nagyon remélem ) lesz mire fogni ugye, vagy csak addig lesz jó játék...
ME olyan amilyen, sosem akart más lenni, annak jó ami ezért is sikeres.
DA 2nél több a rinya mint kellene, de azt senki sem tagadhatja hogy egyes elemi a javára váltak, mások lehet hogy rosszabbak, tehát egyensúly van, hisz az elsõ résznek voltak komoly hibái amit senki sem tagadhat le...
NFSel nem tudom mi a bajod, végre olyan mint régen, sõt...
TDU 2 visszafejlõdött mert bénák a fejlesztõk és az autózás helyett a simsre mentek rá, ennek keményen meg lett az ára, persze ettõl még fizikát írhattak volna alá, meg kiadhattak volna egy használható játékot, ami mûködik is, de ennek SEMMI köze a konzolhoz vagy bármiféle közönséghez, vagy ha azt hiszed akkor buta vagy...
Crysis 2 is fejlõdött, persze nehéz lehet megmemészteni hogy nem favágásról van szó most benne és rendesen is lett optimalizálva, de sosejósemmi mint tudjuk...
Jó lenne megérteni hogy a konzolos közönség ugyan olyan közönség mint a pécés, semmivel semmásabb, különb. Játszani szerenének jó játékokkal, a fejlesztõk pedig olyan játékokat csinálnak ami mindenki számára élvezhetõ és kielégítõ.
The Witchernek miért megy?
Na persze, értem én hogy optimalizálni, ötleteket belevinni, megvalósítani macerás, és minek, ha el lehet adni a fele annyi munkával elkészült szart is? Ráadásul milliók igényesezik, meg verik a seggüket a földhöz örömükben...
Másik milliók meg ki vannak kiáltva warezhuszárnak, meg rinyagépnek. És le vannak ... ejtve.
http://www.freetvmaci.info/
elég szép hogy új displayt vegyé miatta? nem
szép a crysis2? nem
szép a crysis2? igen
jól fut a többségnél? igen
mi a kérdés??? hogy miért nem irták meg ugy, hogy fosul menjen mindenkinél és alig adjanak el belõle????
Forza.
pont mint a "konzolok miatt lett olyan, amilyen" 😉
Forza.
1; Ez nem az a topik,
2; Úgy érzem, hiába tenném. Nem azért, mert nincs igazam, hanem mert döntöttél, és a vitapartner esetleges érvei lepattannak rólad. Ha Te így érzed, a Te dolgod. Én másképp látom.
/*WTF?!*/
Ha a wow féle havidíjra gondolsz, akkor valamibõl nekik is meg kell élni. Más játék is havidíjas.😊
Az pedig, hogy a konzolok kerülnek elõtérbe, szerintem egyáltalán nem véletlen, érdemes megnézni az eladott darabszámokat. Több bevétel jön be úgy, hogy kevesebbe kerül a fejlesztés? (=Kisebb a kockázat.) Ki lenne az a hülye, aki ezek után PC-exkluzív címet csinálna? Írom mindezt úgy, hogy világéletemben "PC-s" voltam, konzolom sem volt még soha...
A "kiemelkedõ játék=piaci siker" meg sajnos nagyon nem igaz. Gondoljunk a DeusExre, Thiefre, System Shockra, legjobb tudomásom szerint egyik sem volt kasszasiker, jóllehet kiemelkedõ alkotások voltak (mondom ezt úgy, hogy utóbbi 2 nem igazán felelt meg a szájízemnek, de azért elismerem)...
Amúgy miért az EA lett kikiáltva fõgonosznak?😊 Szerintem Activision-Blizzard jóval túltesz rajtuk...
/*WTF?!*/
Mert pont ez a játék az ahol látszik mi lesz akkor ha konzolra is ugyanazt szeretnék mint PC-re: visszabutítják a grafikát és vagy a motort.
látom nagy konzol fan vagy, de azét beláthatnád azt amit egyébként mindenki tud: a konzol elõnye csak annyi hogy olcsó, és könnyû rá optimalizálni.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
NEKED jó. Nem gond, játssz vele, érezd magad jól, stb. NEKEM nem jó. És "én is sokan vagyok"! Csak már nem fejlesztek gépet, mert nincs mire. Évi 2-3 játék nem éri meg. Persze, hogy alig fogy a PC-s játék...
Nem a TE véleményed AZ IGAZ, bár abban is van valami, (a hárdkór rinyagép persze simán baromság ettõl, mert ez azt feltételezi, hogy tied az EGYETLEN igazság, holott nem) és az enyémben is. Ezért kellene különbséget tenni PC és konzol közt; az igények csak részben fedik egymást, és ennyi. Ha én is megkapnám az évi 10-20-30 játékomat, NEKEM, és nem NEKED fejlesztve, én se "sírnék". És eltartanám õket, gond nélkül. Sajnos viszont, a könnyû pénzre mennek...
Egyénként ez általános probléma. Ez zajlott le a zeneiparnál, sportnál stb.
Régebben több kisebb és közepes kiadók voltak, akik egymással tényleg csak úgy tudtak versenyezni ha valami minõségit adnak ki. Most, hogy pár cápán kívül nincs senki az akváriumba, már nem szempont a minõségi verseny.
Rá lehet fogni, hogy a játékipart a warez teszi tönkre, de az is belejátszik, hogy a nagyok felvásároltak kis kiadókat fejlesztõ csapatokat, amiket aztán vagy beállítottak a gyártósor mellé vagy kirúgtak.
Nem csak azért drága egy játék mert ennyi a fejlesztési költség. Ezeknek a hatalmas mamutoknak, hatalmas bevételre is szükségük van, mert a cég mérete miatt ugyanilyen hatalmasak a kiadásaik is. És ebbe az üzletpolitikába nem fér bele a nyugodt fejlesztés. Ezért kell pár címet leszámítva az EA-nak futószalagon ontania (pl:az NFS-t és a többit). Nem teheti meg, hogy évenként ne jöjjön elõ valami középszar játékkal, mert a multi vállalatnak gyorsan megtérülõ bevétel kell.
Mivel százalékokat nem igazán lehet számolni hiszen mit veszünk 100%-nak? 3 különbözõ plarform, 3 különbözõ kiadás. És mivel nem véges számúak a lemezek (bármikor gyártanak még ezreket), ezért még csak ezt sem lehet venni hogy a legyártott darabok 100% és mennyi maradt a nyakukon.
Sir Cryalot #7407: Vásárló megtévesztése például alapból állna a Crysis 2-re.
hahaha! mégha csak elkurvulás lenne, de ez igazándiból büntetõjogi kategória, EA-stól meg DX11-estül. Én szóltam!!! 😄
Azt nézik hogy ( kitalált dolog, de lehetne igaz is sok esetben )
PC 5%
360 55%
PS3 40%
Ennyi.
Komolyra fordítva. Azért van hogy mindent a warezra fognak mert mit csinálnak? Megnézik hogy a Crysis 2-FLT.iso -t XY torrent oldalon hányan töltötték le. Ezt felszorozzák az eladási árral és habzik a szájuk hogy most 200 millió eurójuk lenne. Csak azt nem fogják fel hogy ez nem így van. Letölti Gipsz Géza, kipróbálja és törli mert nem tetszik neki. De ha ki se tudná próbálni akkor el se menne a boltba inkább venne kannás-bort, meg kolbászt a szomszédtól. Tehát az hogy Gipsz Géza letöltötte nem jelent bevételkiesést, mert amúgy se vette volna meg.
Ezt nem bírják felfogni. Lehet hogy 900 millióan töltötték már le netrõl, de ebbõl csak X mennyiség vette volna meg, aztán mégse (lustaság/csalódás..stb), és ebbõl Y mennyiség csak azért veszi meg mert kipróbálta és tetszik neki. Sõt merem állítani hogy sokan csak az után veszik meg hogy már warezba kipróbálták és tetszett nekik. Így azt is lehetne mondani hogy a Warez miatt van ennyi bevételük és jó értelemben.
Azzal is egyet értek hogy mostanság nagyon elkurvult a játékipar. Egyre másra jönnek az X-edik részek (0 újítás), meg a 37 DLC-s játékok (leplezetlen pénzlenyúlás). Semmi igazán kiemelkedõ nincs. Illetve ha van, annak meg is látszik az eladási statisztikáján.
Az meg hogy csak konzolra fejlesztenek... hát amiket oda fejlesztenek azt fejlesszék csak nyugodtan. Nem érdekelnek az autós játékok, a kaland játékok és a verekedõsök... stb. Szóval az olyanok amik fõleg vannak rá. Igaz van 1-2 cím amit kipróbálnék, de azért a max 10 játékért nem fogok beruházni egy elavult kifutó szériás konzolra sem. A másik meg hogy nézzék meg pl az XboX-os torrent statisztikákat. 1.) Hamarabb jön rá a törés 2.) azt is töltik mint barom.
Szóval tisztelt játék fejlesztõk, tessék elgondolkodni a dolgon: Csináltok valami kiemelkedõt és gazdagok lesztek, vagy inkább kiadtok valami szemetet, a warezra fogjátok ha nem az elvárt ütemben fogy a termék és elkezdetek konzolra fejleszteni tömegszarokat, amit úgyis minden barom megvesz. Elsõ esetben ha felmerül a stúdió neve mindenki dicsérõ szavakkal halmozza, a második esetben megvakarják a fejüket és visszakérdeznek "a kicsodák?".
Mindig az a pár pécés oldschool gamer sír, akik nem kapják meg a napi betevõt, mert a múltban ragadtak de látnod kellene hogy nem ti reprezentáljátok a pécés piacot, de azért van annyi játék nektek is hogy el legyetek...
Rá kellene jönni végre, hogy a PC, és konzolos játékosok igényei csak részben fedik egymást, és nem lenne gond. Tudod, ami az egyházé az az egyházé, ami a királyé az a királyé. És nem lenne állandóan konzol vs PC flém mindenütt.
Lehet sosem volt pc játék,talán kezdjük azzal, lol .
amúgy én pont ezért nem veszem meg a crysis 2-t, mert az a fõ faszkalap rendezõnek írja magát rá, és úgy nyilatkozik hogy én ezt csináltam a nano ruhával, én azt választottam helyszínnek, én amolyan fegyvereket választottam játékba. anyád. nem egy ember csinálja hanem több 100, csak nem kéne ennyire beképzeltnek lenni.