CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crysis
Crysis Warhead
Crysis Wars
Crysis 2

Köszi Kabuto mégegyszer a segítséget

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
3 közül kell válogatni nem annyira nehéz.
Amúgy segítettem mit kell a keresõbe írni és melyik patrición...de kössz hogy ennyire értékelted a segítségemet...megjegyeztem! 😄

Melyik a 4? csináltál elõre mentést a Crysis 3-nak vagy mi? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amugy nem 3 van hanem már 4.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De minek keresgessek,ha itt vagytok ti nekem,és tudtok segiteni<#idiota>

DarkSector
Jah hogy ezt viccnek vetted?
Nem az volt...a 3 Crysis-ból csak megtalálod a 2.rész mappáját, kedves kényelmes barátom...azt a leborult rézfánfütyülõjét neki he!....😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kösz szépen! Megvan.

C:\Users\Cyber neved\Saved Games\Crysis2
Összes rész fennt van a gépemen. xD

Ne szivassál<#hehe>

DarkSector
C-n keresõbe írd be hogy Crysis

Mentéseket hol tárolja a játék?

DarkSector
Megérdemelné. Nem is sajnálnám.

DarkSector
Hogy õszinte legyek ez a srác egy farok.
Nem azért mert van egy véleménye amire max a 2 csicska haverja kiváncsi meg max a csaja a videóban.

Hanem azért mert rossz nézni hogy nem játszik, nem csinál semmit, hanem csak POFÁZIK ráadásul baromságokat.
Nemhogy arról készítene videót hogy mennyire faszán játszik.

Az ilyeneknek nem játék kell, pc vagy konzol, hanem egy kés a hátába vagy csak simán egy gumiszoba.

lolSL
hebehebehebe
lássuk a b.net profilod, arena ratinget vagy sc2 ligád 😊

Muttley
te ért-e mi lenni szó jelentés: metakommunikáció?
😄

Just do it :)

lolSL
csak nem megcsapott a valóság szele amikor 13 éves cigánygyerekekkel azonosította a konzolos társaságot? :]

és egész más történik vele az utcán..
ajánlom figyelmedbe eme egész estés mûremeket:

Engem az érdekelne, hogy mi az orvosság arra, amikor össze állítok egy classt, mindig eltûnik, és újra be kell állítanom.., ez miért lehet, mit tegyek?
Elõre is köszönöm a segítségeket!😊
Muttley

nem is amit mond, hanem AHOGY mondja 😄
figyeljétek meg pár hét múlva lesz egy olyan video is
hogy csávót elkapják az utcán stílus-szimpatizánsok 😊
szanaszéjjel szaggatják a pofáját, beletaposnak egy párat a búrájába, majd a végén lehugyozzák
és mindezt felteszik a youtube-ra <#nevetes1>

Just do it :)

Ez a fickó be fog kattanni a 3d-tõl , most szólok 😄

lolSL

.0

Hali nem tudom hányan nyomltuk multival de nem tudja valaki mi van az Air Stomp dögcédulával.

BOING! – Most enemies killed by Air Stomp .

Ennyit ir na most én nem egy játékot játtszottam ahol 8 killem volt vele és senki másnak nem volt, vagy ugy játtszottam hogy csak air stomp kill, de semmilyen mondom nem akarja beadni.

Nem mintha nagyon zavarna csak érdekelne hogy és csinálok valamit rosszul vagy csak egy bug .
Ki lettek véve.

Alexandra888888
Elõször végignyomom light változaton, a sötétbe azért félek sokszor 😊

Srácok, Nomad-al, és Psyho-val mi lett???
arty
kezd ujra, nehezebb fokozaton - ebben igy mi az értelem? 😉

Forza.

asysoft
Szokásos konzolos vitán kívül tisztázásra került a Hack & Slash mûfaj mibenléte, valamint azt latolgattuk, vajon hol fog játszódni a Crysis3<#idiota>

/*WTF?!*/

Shep
Gondolom ezek csak költõi kérdések de az utolsó mindenképpen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igen mert folyton megy a kibaszott rinya, amit sokan unnak már...

Történt ma délután valami érdekes? Vagy csak megint trollkodnak a konzolosok?

Synchronous
"Kíváncsi vagyok nagyon hogy a 3. rész hol fog játszódni."

Az legyen kíváncsi akinek konzolja van. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Shep
Nekem NVidian fordult ilyen elõ úgy 2x a játék során. gondolom ez is valami bug.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
az miért van 5770-es kártyám van hogy egy-két nagyobb effektnél,robbanásnál elsötétül a kép csak a ui látszik?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Olyan fenyõs rész majd a Cryengine 2-es 2028 Russia cimû fps-ben lesz 2014-ben ha valóban elkészül! Az sem lesz csúnya képek alapján!

Next PC upgrade: 2022

Alexandra888888
Nagyon élethû a grafika, már 3. pályán járok és még nem haltam meg 😊

asysoft
Én változatosság kedvéért egy fenyõerdõs részt néznék meg - mondjuk fent a sziklás hegységben, s akkor még USA területén is maradhatnak😊

/*WTF?!*/

BoneDragon
Sivatagos nem kell. Inkább akkor már havas, az marha jó volt elsõ részbe.

Shep
Álom kategória szerintem.

grebber
Hát igen egy változatos jó lenne.Mondjuk valami kisebb falúban kezdõdne aztán lenne esetleg sivatagos ,oázisos (homokviharos) rész,havas rész stb (tudom ez már volt az elõzõekben de Cryengine 3 miatt).

asysoft
No végre egy "ontopic" hozzászólás!😊
Én is gondolkoztam már rajta. Szerintem egészen más lesz, de remélem nem ûrbéli-, hanem "evilági" helyszínek fognak dominálni. Leginkább annak örülnék, ha többféle hadszíntér lenne (pl kezdõdik városban, de hegyek között is meg kéne ütközni az idegenekkel), persze a vége alighanem valami idegen táj lesz...

/*WTF?!*/

Shep
Az eddigi tendencia alapján ûrös lesz.

grebber
Kíváncsi vagyok nagyon hogy a 3. rész hol fog játszódni.
Maradnak-e a betondzsungelnél vagy visszatérnek a sima dzsungelbe vagy valami egészen mást akarnak.

BoneDragon
Óvoda. Szerinted érdekel, ki kezdte? Olvasd még el párszor mit írtam.

Renjike
nem én kezdtem a H&S meg DA témát 😉

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

BoneDragon
Attól, hogy a te nevedhez lett címezve, mindenkinek szól aki offol. Egyáltalán, hogy kerül DA, Crysis topikba? Fõleg nem itt kéne vitázni arról mi H&S és mi nem 😊
Ja és nem kussolok. 😊

Renjike
kuss mondtam hogy csak helyretettem a dolgokat mielõtt még itt is a Dragon Age fikázás megy . ahelyett hogy ezt leirtad volna az ez elõtti hsz emet is elolvashattad volna . de a sznobja csak átgörgeti 😉 (bocshatenem)

Totti5
Nyilván csúsztatás volt, de ahogy követtem az eseményeket h&snek lett beállítva, mert gyorsabb és mert nem 1 féle gagyi animáció van hanem dinamikus és folyamatos kombók...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BoneDragon
Tényleg, ezek kurvára kellenek egy crysis topikba...

Renjike
H&S ?
Dragon Age 2 : (PC)

HÁT NEM!

(XBOX360 / PS3)
HÁT NEM csak kicsit felpörgették a játékmenetet az (néha) unalmas harcokból , és lehetõvé tették a konzolon való élvezhetõséget. mert az 1. irányítása pocsék volt tudom mert az 1 et végigvittem konzolon és gépen is. a 2. al csak demót jácottam mind a 2-n (és igen az 1 mind a 2 platformon eredeti 😊 )
Witcher 2 :
H&S ? NAGYON NEM ! ENNYI ERÕVEL A GOTHIC IS AZ .

H&S :
IGEN kérem tisztába lenni a fogalmakkal és hogy mi hova tarcozik köszönöm 😊 (bocs h ide irtam csak tisztázni kelett)

Shep
Na hát ez is valami. Kösz az információt!

orichalcos
A srác akinek a korrektúrát és a tesztet kellene csinálni, nem foglalkozik vele, így egy fordító a magyaritasok.hu-ról, szólt neki hogy elvégezni a hátralévõ munkát. De õ most érettségire készül, így ha meg is kapja a fájlokat ellenõrzésre, csak májusban lesz belõle valami. De az legalább minõségi lesz.

My streams: https://beam.pro/oriic