CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crysis Warhead
Crysis Wars
Crysis 2
Köszi Kabuto mégegyszer a segítséget
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy segítettem mit kell a keresõbe írni és melyik patrición...de kössz hogy ennyire értékelted a segítségemet...megjegyeztem! 😄
Melyik a 4? csináltál elõre mentést a Crysis 3-nak vagy mi? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem az volt...a 3 Crysis-ból csak megtalálod a 2.rész mappáját, kedves kényelmes barátom...azt a leborult rézfánfütyülõjét neki he!....😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem azért mert van egy véleménye amire max a 2 csicska haverja kiváncsi meg max a csaja a videóban.
Hanem azért mert rossz nézni hogy nem játszik, nem csinál semmit, hanem csak POFÁZIK ráadásul baromságokat.
Nemhogy arról készítene videót hogy mennyire faszán játszik.
Az ilyeneknek nem játék kell, pc vagy konzol, hanem egy kés a hátába vagy csak simán egy gumiszoba.
és egész más történik vele az utcán..
ajánlom figyelmedbe eme egész estés mûremeket:
Elõre is köszönöm a segítségeket!😊
nem is amit mond, hanem AHOGY mondja 😄
figyeljétek meg pár hét múlva lesz egy olyan video is
hogy csávót elkapják az utcán stílus-szimpatizánsok 😊
szanaszéjjel szaggatják a pofáját, beletaposnak egy párat a búrájába, majd a végén lehugyozzák
és mindezt felteszik a youtube-ra <#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
BOING! – Most enemies killed by Air Stomp .
Ennyit ir na most én nem egy játékot játtszottam ahol 8 killem volt vele és senki másnak nem volt, vagy ugy játtszottam hogy csak air stomp kill, de semmilyen mondom nem akarja beadni.
Nem mintha nagyon zavarna csak érdekelne hogy és csinálok valamit rosszul vagy csak egy bug .
/*WTF?!*/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az legyen kíváncsi akinek konzolja van. <#idiota>#idiota>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Next PC upgrade: 2022
/*WTF?!*/
Én is gondolkoztam már rajta. Szerintem egészen más lesz, de remélem nem ûrbéli-, hanem "evilági" helyszínek fognak dominálni. Leginkább annak örülnék, ha többféle hadszíntér lenne (pl kezdõdik városban, de hegyek között is meg kéne ütközni az idegenekkel), persze a vége alighanem valami idegen táj lesz...
/*WTF?!*/
Maradnak-e a betondzsungelnél vagy visszatérnek a sima dzsungelbe vagy valami egészen mást akarnak.
Ja és nem kussolok. 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Dragon Age 2 : (PC)
HÁT NEM!
(XBOX360 / PS3) HÁT NEM csak kicsit felpörgették a játékmenetet az (néha) unalmas harcokból , és lehetõvé tették a konzolon való élvezhetõséget. mert az 1. irányítása pocsék volt tudom mert az 1 et végigvittem konzolon és gépen is. a 2. al csak demót jácottam mind a 2-n (és igen az 1 mind a 2 platformon eredeti 😊 )
Witcher 2 : H&S ? NAGYON NEM ! ENNYI ERÕVEL A GOTHIC IS AZ .
H&S : IGEN kérem tisztába lenni a fogalmakkal és hogy mi hova tarcozik köszönöm 😊 (bocs h ide irtam csak tisztázni kelett)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
My streams: https://beam.pro/oriic