CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a warheadbõl már a kamu-DX10 módot is kivették, amivel a cry1-ben hülyítették a népet
Forza.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
A DX11 egyik lényege, hogy automatán visszaskálázódik a VGA-nak megfelelõen DX10.1, DX10, DX9. A visszalépés eredményeként meg a hiányzó effekteket, dolgokat nem jeleníti meg.
Na most jutott eszembe, akkor ezek szerint néhány effekten kívül nem lesz érdemi változás. Párat írtak DX11-re azt kész. Ez a visszaskálázódás akkor lenne, ha már eleve DX11 alá írták volna a játékot.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A lényeg a dx11-es patch csak dx11-et fog támogatni 10 továbbra sem lesz a crysis 2ben!
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
GTA4 valóban bûnrossz port, telis tele hibával (nem csak grafikaival, kedvencem az volt, mikor száguldás közben hirtelen lelöktek a motorról úgy, hogy közelben nem volt senki<#confused>#confused>), és még mellé ronda is. Ennek ellenére magát a játékot szeretem, de remélem 5-öt már nem ez a motor fogja hajtani😊 (Egyébként GTA4 pont, hogy kihasználja a sokmagos rendszereket😊)
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Mondjuk a ló túlsó oldala az a GTA 4 amit a mai napig nem tudok normálisan élvezhetõen játszani az egy nagyon rossz port lett a kiegekrõl nem is beszélek mert az 2x olyan rossz.
Crytek meg azért csak csinált valamit pl a sokmagos cpukat végre kihasználja nem úgy mint az 1 ami leszarta milyen proci van alatta.
zöldeshányás:
Ha ez megnyugtat, 2010 évvégi kártyán is beszaggat (ok, maxon...).
grebber:
Gyanítom azért nem olyan egyszerû a dolog, Warhead is jobban futott, mint a Crysis, de szerintem csúnyább is volt. A multiplatformosság meg sajnos egyáltalán nem garancia arra, hogy jól fut PC-n a játék
/*WTF?!*/
Viszont míg fut nem szaggat, nem akadozik. 4 magos prockó zakatol a gépbe 8 gb ram és 5870-es kari. Ennek elégnek kéne lenni. <#fejvakaras>#fejvakaras>
A driver az 10.9-es, gondoltam rá hogy talán emiatt fayghat de nem vagyok benne biztos, mert a Bulletstorm is új játék és azon nincs ilyen gond, de nem is akarom feltenni a legújabbat mert a catalyst nem megy fel... v.mi hibát ír a telepítõ.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
\"fingjál bele a rencerbe\"
Szerintem ha nem jött volna konzolra ez is olyan fos lenne.De mivel jött és a köv részek is jönnek így nem kell félni hogy még1x elõfordul az ami az 1nél!
\"fingjál bele a rencerbe\"
Én a második rész alatt bóbiskoltam el,nagyon unalmas,mintha az ellenfelek is butábbak lennének mint az egybe,ott próbáltak bekeríteni stb,itt nem láttam semmi ilyesmit, az idegenek is unalmasak egyhangúak, van kettõ fajta belõle,meg játék során lelövünk két hajójukat kb ennyi.A város is egy nagy makett csõbõl, semerre nem lehet elkóvályogni ából bébe mész,tehetek volna bele civileket ilyesmi.
Jármú használatot nagyon hiányoltam, az egybe volt tank,vtolos küldetés sok autókázás, itt szinte semmi,akkor itt van ez a grafikai kavarás hogy nincs részletes beállítás, csak külön progival tákolsz,ez is mínusz pont,az elsõ rész szerintem jobb volt.
Mennyit játszittál a Forza, GT párossal, de a Shiftre és a Dirtre is orbitális baromság ezt mondani. Mégis mivel játszol ami szkriptelt? régen milyen ótós játékok voltak? Porsche? annak aztán csuda fizikája volt😄😄😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Asszondja, milyen szar volt az elsõ rész, tökre könnyen el lehetett benne tévedni és hogy milyen jó a második rész, mert végig mutatja hova kell menni.
Meg ilyet nyom, hogy milyen szar a PCs verzió, mert a quick game vagy mi, milyen szar... há baszki, PCn szerverek vannak, sokkal jobb, ha te választod meg hol játszol nem? Ja meg a PCs verziót is XBOX controllerrel nyomta. Eszem faszom megáll az ilyenen. Aztán a végén még a konzolosnak adott több pontot, mert azon jobb a játék. Nevetséges emberek vannak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
PL hol?? textúrák voltak olyanok mint a folyékony puding...
De a legfõbb a VÍZ, nézd meg az 1ben gyönyörû, nézd meg a 2ben mint egy fostenger...de komolyan, olyan majdnem mint a gta4-ben mint a higany...
Vannak dolgok amiket ha felveszel akkor az extra menüben ad pár hülyeséget.Ha nem veszed fel nem ad.Amiket felvettél már azok legközelebb már nem lesznek ott!
Ráadásul az ilyen színvonalas kommentektõl megyek falnak. Mutasd meg, hol volt szebb! Rengeteg összehasonlítás van a neten és mindenhol a 2. rész a nyerõ..
Engem csak az bánt, hogy konzolra is fejlesztették. Ez észrevehetõbb az egyszerûsített játékmeneten és nem durrant grafikailag akkorát. De még így is nagyon szép!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"