CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
FAIL <#mf1>

a warheadbõl már a kamu-DX10 módot is kivették, amivel a cry1-ben hülyítették a népet

Forza.

Prince23
Cry1 vs Cry2!

döbbenet, hogy a "konzolfos" miatt a PC-sek mit veszítettek!

asysoft
Warhead is ugyan úgy DX10-es, mint elõdje: kamu módon, DX9-en is be lehet kapcsolni a "DX10-es" effekteket (mint pl a "God Ray"-t)... Persze, mint ahogy láthatjuk a topicban, hatásos; lehet Crysis2-nél is ezt kellett volna tenni, DX11-el jött volna csak elõ az extrém beállítás...<#idiota>

/*WTF?!*/

grebber
Warhead még hírbõl sem ismeri a DX11-et.

Next PC upgrade: 2022

dx11 patch már készül majd akkor nézzétek meg. Garantáltan lassulni fog.
Csak hogy a cry 2 dx9 es a warhead meg 10 de lehet tudja a dx11et is.
asysoft
Nekem Crysis2 maxon fullHD-ben reccenés nélkül futott (ok, szó szerint 1-2 helyen volt csupán, hogy leesett a framerate), Crysis1/Warhead pedig mindig szaggat...

/*WTF?!*/

Ja, hogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak: A Crysis 2 SOKKAL, ismétlem SOKKAL jobban fut, mint az elõdje, ráadásul mindezt még szebb grafikával. Az én 3 éves gépemen a Crysis közepes grafikán futott 25 FPS-el, a Crysis 2 most maximális grafikára állítva ugyan azon a gépen fut stabil 30 FPS-el. Gondolom nem is kell tovább tárgyalni, melyik van jobban optimalizálva. A második rész sokkal jobban játszható, szerintem ugyan olyan szép grafikával...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha engem kérdezel, a Crysis 2 sokkal szebb grafikán, összehasonlíthatatlanul jobban fut, mint a gyengébb grafikára állított Crysis. Sok itt a rinya, de az optimalizáltság, történet és a játékélmény, vegyítve a remek grafikával az én véleményem szerint magasan veri az elsõ részt. Úgy hogy az is a kedvencem...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az mennyire igaz, hogy adott gépen a crysis 2 jobban fut, mint az 1? Gyengébb grafikán persze. És a multi része jobban érdekel.

Pretorian
Alien AI azért jobb mint az embereké, fõleg zárt helyeken, pl. irodákban, raktárakban.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Valószínûleg azért mert 16:10-ben jáccol. Vedd 4:3-ra, nekem abban nem fagyott. Konfigom hasonló.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Ez azért kell hogy azért félig meddig (valamennyire) oda lehessen tenni a metro2033 mellé tesztekben, az a jó hogy a metro-t is kikapcsolt DOF-al mérik , most ezek a szerencsétlenek is kapcsolhatnák kifelé<#buck>

Ez milyen DX11 lesz már?
A DX11 egyik lényege, hogy automatán visszaskálázódik a VGA-nak megfelelõen DX10.1, DX10, DX9. A visszalépés eredményeként meg a hiányzó effekteket, dolgokat nem jeleníti meg.

Na most jutott eszembe, akkor ezek szerint néhány effekten kívül nem lesz érdemi változás. Párat írtak DX11-re azt kész. Ez a visszaskálázódás akkor lenne, ha már eleve DX11 alá írták volna a játékot.

grebber
Nem.Azért "extrák", valamit valamiért!

asysoft
Nem lesznek elérhetõek.

/*WTF?!*/

Scottt
Igen,de ha nem vesszük fel õket,és végigvisszük a játékot,elérhetõek lesznek,vagy sem?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

BoneDragon
Néha használhatnál írásjeleket.

le sem szarom a dx11-t. :-)
grebber
Ehhez nem kell nagy tudás pedig.
A lényeg a dx11-es patch csak dx11-et fog támogatni 10 továbbra sem lesz a crysis 2ben!

Fpocok
Nemtok németül. Illetve igen, egyetlen mondatot sikerült megjegyeznem 4 év alatt: Ich habe keine zeit zum gebürstag...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
asysoft
OFF:
GTA4 valóban bûnrossz port, telis tele hibával (nem csak grafikaival, kedvencem az volt, mikor száguldás közben hirtelen lelöktek a motorról úgy, hogy közelben nem volt senki<#confused>), és még mellé ronda is. Ennek ellenére magát a játékot szeretem, de remélem 5-öt már nem ez a motor fogja hajtani😊 (Egyébként GTA4 pont, hogy kihasználja a sokmagos rendszereket😊)

/*WTF?!*/

asysoft
Szerintem nem lehet a kettõt 1:1 összevetni, s nem is írtam, hogy a mostani csúnyább lenne. Viszont szvsz kétségtelen, hogy az nagyobb ugrás volt az addigiakhoz képest, mint ez.

/*WTF?!*/

grebber
Ha normális fejlesztõk kezében van a game akkor igen garancia.
Mondjuk a ló túlsó oldala az a GTA 4 amit a mai napig nem tudok normálisan élvezhetõen játszani az egy nagyon rossz port lett a kiegekrõl nem is beszélek mert az 2x olyan rossz.

Crytek meg azért csak csinált valamit pl a sokmagos cpukat végre kihasználja nem úgy mint az 1 ami leszarta milyen proci van alatta.

Renjike
ez is van olyan szép mint az 1. része.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

asysoft
Nekem 6870-el lazán lazán megy, 11.2-es driverrel, egyszer sem fagyott (csak majdnem, de ~15 másodperc állókép után visszajött<#idiota>).

zöldeshányás:
Ha ez megnyugtat, 2010 évvégi kártyán is beszaggat (ok, maxon...).

grebber:
Gyanítom azért nem olyan egyszerû a dolog, Warhead is jobban futott, mint a Crysis, de szerintem csúnyább is volt. A multiplatformosság meg sajnos egyáltalán nem garancia arra, hogy jól fut PC-n a játék

/*WTF?!*/

vérpocok
Nekem 10 percenként kifagy a game, mármint system restart lenne ha ki lenne lõve a VPU.
Viszont míg fut nem szaggat, nem akadozik. 4 magos prockó zakatol a gépbe 8 gb ram és 5870-es kari. Ennek elégnek kéne lenni. <#fejvakaras>
A driver az 10.9-es, gondoltam rá hogy talán emiatt fayghat de nem vagyok benne biztos, mert a Bulletstorm is új játék és azon nincs ilyen gond, de nem is akarom feltenni a legújabbat mert a catalyst nem megy fel... v.mi hibát ír a telepítõ.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

zöldeshányás
Azért vicces hogy egy 2008-as kari mellett szaggat egy 2007-es játék.Pedig szívesen toltam volna vele de elment a kedvem.

\"fingjál bele a rencerbe\"

grebber
Nem tudom mi volt akkoriban a háttérben,de nem tartott volna semmibõl nekik megcsinálni hogy úgy fusson mint a 2.
Szerintem ha nem jött volna konzolra ez is olyan fos lenne.De mivel jött és a köv részek is jönnek így nem kell félni hogy még1x elõfordul az ami az 1nél!

asysoft
Elõzõnél annyira a grafikára helyezték a hangsúlyt, hogy elmaradt az optimalizálás?😊

/*WTF?!*/

BoneDragon
Megtanultak optimalizálni...

grebber
Nagyon is érthetõ miért!

zöldeshányás
nállam az elsõ rész közepesen is szaggatott,ez közepesen elfut és van néhány év a 2 játék között.

\"fingjál bele a rencerbe\"

"Második rész sokkal pörgõsebb, akció dúsabbra sikeredet."

Én a második rész alatt bóbiskoltam el,nagyon unalmas,mintha az ellenfelek is butábbak lennének mint az egybe,ott próbáltak bekeríteni stb,itt nem láttam semmi ilyesmit, az idegenek is unalmasak egyhangúak, van kettõ fajta belõle,meg játék során lelövünk két hajójukat kb ennyi.A város is egy nagy makett csõbõl, semerre nem lehet elkóvályogni ából bébe mész,tehetek volna bele civileket ilyesmi.
Jármú használatot nagyon hiányoltam, az egybe volt tank,vtolos küldetés sok autókázás, itt szinte semmi,akkor itt van ez a grafikai kavarás hogy nincs részletes beállítás, csak külön progival tákolsz,ez is mínusz pont,az elsõ rész szerintem jobb volt.

Totti5
"ami konzolról jön, míg régebben egyfajta fizikai szimulációt alkalmaztak a szoftverfejlesztõk"

Mennyit játszittál a Forza, GT párossal, de a Shiftre és a Dirtre is orbitális baromság ezt mondani. Mégis mivel játszol ami szkriptelt? régen milyen ótós játékok voltak? Porsche? annak aztán csuda fizikája volt😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Cris99
ja

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

BoneDragon
Egy tenger nem így hullámzik, fodrozódik... Attól kicsit messze van. Ez kb a Balatonnak felel meg, mikor szélcsend van. 😊

Cris99
Nem magára a víz viselkedésére gondoltam(hullámzás, fodrozódás stb.), hanem a megvalósításra!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
Fúúú srácok. Ma láttam egy olyan kritikát (review), hogy majdnem beszartam. Ilyen embernek nem szabadna ilyeneket csinálni, mint neki.
Asszondja, milyen szar volt az elsõ rész, tökre könnyen el lehetett benne tévedni és hogy milyen jó a második rész, mert végig mutatja hova kell menni.
Meg ilyet nyom, hogy milyen szar a PCs verzió, mert a quick game vagy mi, milyen szar... há baszki, PCn szerverek vannak, sokkal jobb, ha te választod meg hol játszol nem? Ja meg a PCs verziót is XBOX controllerrel nyomta. Eszem faszom megáll az ilyenen. Aztán a végén még a konzolosnak adott több pontot, mert azon jobb a játék. Nevetséges emberek vannak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Ott a pont. Ha meg ezt vennénk figyelembe, akkor a crysis 1 vize volt a legrondább. 😊

kill3r21
Hát lehet velem van a baj, de én még a való életben sem hasonlitanám össze a vizet....azért newyorknál a tenger meg mondjuk egy trópusi szigeten, más téma....biztos láttál már dokumentum filmet amiben lehidaltál ha láttad a tengert és volt 8 méter mély és leláttál az aljára....stsbtsb 😊
BoneDragon
Akkor neked tényleg gondok vannak a szemeddel. Szerintem nézesd meg.

Az utolsó három mondatoddal egyetértek. Nem tudom minek kellet a multiplatformra rámenni. Pedig nekem is van box és én meg sem néztem milyen lehet azon.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Cris99
Énsem az graf miatt játszom...
PL hol?? textúrák voltak olyanok mint a folyékony puding...
De a legfõbb a VÍZ, nézd meg az 1ben gyönyörû, nézd meg a 2ben mint egy fostenger...de komolyan, olyan majdnem mint a gta4-ben mint a higany...

BoneDragon
Annak mi értelme lenne?

grebber
Hm ezt nem értem!
Vannak dolgok amiket ha felveszel akkor az extra menüben ad pár hülyeséget.Ha nem veszed fel nem ad.Amiket felvettél már azok legközelebb már nem lesznek ott!

BoneDragon
Igen és miben volt szebb? Most beléptem a elsõ részbe és sokkal rondábbak a textúrák mint a 2. részben. De valahogy nem érdekel a sok grafika buzi aki amiatt játszik egy játékkal. Második rész sokkal pörgõsebb, akció dúsabbra sikeredet. Elsõ részben már-már elaludtam. Meg attól is agyfaszt kapok, ha valaki azt mondja: úú ez is bugos... Mutasson már olyan játékot ami nem bugos, kiváncsi lennék rá... Ja, hogy olyan nem létezik, mivel nem 10-15 évig fejlesztenek egy játékot... Ja, hogy van pár kivétel pl duke nukem, ami most fog kijönni és mégis tele lesz buggal...
Ráadásul az ilyen színvonalas kommentektõl megyek falnak. Mutasd meg, hol volt szebb! Rengeteg összehasonlítás van a neten és mindenhol a 2. rész a nyerõ..
Engem csak az bánt, hogy konzolra is fejlesztették. Ez észrevehetõbb az egyszerûsített játékmeneten és nem durrant grafikailag akkorát. De még így is nagyon szép!

Scottt
Aki végigvitte azokat kérdezném, hogy a megtalálható dolgok(emailek,dögcédulák,szuvenírek,stb.)azok elérhetõek lesznek a végigvitel után,úgy is ha nem gyûjtöttük össze õket?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Cris99
Az 1 akkoris szebb volt, és még csak szemüveges sem vagyok!xD