CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval felesleges ez a PC vs. KONZOL vita, ha egyszer valakinek nincs pénze, akkor egyszerûen nincs 2x annyi pénze PC-re! <#shakehead>#shakehead>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
utána ha megcsinálják, nagyon kicsi az esélye hogy baja legyen, biztos flashelte és nem a microsoft-nak külte vissza, hanem valami buhera szervizbe....pffff
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Next PC upgrade: 2022
A gépre vigyázott, direkt jól szellõzõ helyre tette stb. Azon kívül csak dvd bele, játszik, kikapcs kb.
Ez elsõ gépe viszonylag hosszú ideig bírta, a második úgy fél évet, pedig az állítólag már az új alaplapos volt, ami nem megy tönkre.
pc-mel nem volt ennyi gond, pedig sokkal több komponensbõl áll, így sokkal több a hibalehetõség is.
Kezdetben énis aztmondtam, hogy 360-an jobban megéri ha konzol, de így hogy gyárihibás hulladékot sóznak az emberekre, amit nem tudtak kijavítani, pedig azt is tudják hogy mi a konkrét hiba, hát vicc.
Új box talán jó, de már arról is láttam piros ledes videot, de az legalább nem lesz 3 ledes, mert aszem nincs benne annyi led, úgyhogy a 3 ledes hiba megoldva XD
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Ha igaz, akkor tuti becsokiztak õk is a CoD: Black Ops-tól...
Just do it :)
nekem van boxom 1x kapott a hosszu évek alatt 3led-et megjavitották ennyi.
nem költöttem rá semmit, biztos ugy bánt a géppel hogy megsínylette.
Konzolos ismerõs:
Van egy ps3-a (elõtte volt boxa-is csak megunta hogy mindig tönkremegy, még az is amire azt mondták nem fog...)
A ps3 mellé persze van egy számítógépe is, netezésre, msn, (töltögetés), filmek...
Ha összeadjuk mennyi volt neki a ps3, (meg mennyit kelett kibaszni a boxra, aztán adhatta el mert egy hulladásk tulajdonképpen) akkor kijön az, hogy jobban járt volna egy pc-vel, és még a controller-re is futotta volna.
Most gondolom jön a válasz, hogy de konzolt nem kell fejleszteni. jópár évig pc-vel is el lehet lenni, ugyanazon a grafikai szinten, hd ready felbontáson, aa nélkül, 30fps-el. Mert ugye konzolnak sem termelõdik a semmibõl +ereje.
tobbek kozt ezert, is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A többit esetleg....
nm..<#fejvakaras>#fejvakaras>
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Töltsük le az internetet!
Ez a Crynet dolog már csak azért is érdekes, mert az lenne logikus, hogy ha egyszer támadnak egy ilyen jelentõs várost az idegenek akkor már csak az idegenek miatt is szinte magától értetõdik, hogy a világ katonáinak a fele ott van és ha egyszer a nanoruha ilyen baszottul erõs cucc, akkor nyilván igen nagy értéket képviselnek, azaz mindenki védi és segíti a viselõit. Meg ha anno egy kis faszom szigetre jutott vagy 10-20 nanoruhás, akkor nem igaz, hogy egy van csak egész New York-ra. Ha több van, akkor meg megint fasz tudja, hogy miért vadásznak ránk ennyire. Bár persze lehet az is, hogy csak általában a nanoruhásokat próbálják ölni, de lényeg, hogy ez szerintem akkor is felesleges volt.
Tetszik, hogy nem csak 2 fél van, hanem van egy kissé talán titokzatos harmadik is, de akkor legalább valami értelmesebb legyen az. Persze lehet még ebbõl értelmeset is kihozni csak valahogy nem bízok annyira a csavaros történetben. Meg aztán jó lenne látni visszaköszönni néhány ismerõs arcot, mint pl a régésznõ, akit megmentettünk, Psycho. Mindegyik jelenléte indokolt lenne. Meg ha új fõhõs van, én még Nomadot is szívesen látnám.
Történetileg nekem nagyon el van baszva a játék, így hogy az 1-el is játszottam, és tetszett is, nyilván a konzolosok kb semmit nem vesznek ebbõl majd észre, lévén, hogy ez lesz nekik az elsõ rész...
(inCrysis) A Pixelbits elcsípte az EA termékmenedzserét, Brent Dadyt, hogy persuadetronnal kiszipkázza a Crysis 2 teljes háttértörténetét. Dady azonban kemény diónak bizonyult, így csak apró morzsákat sikerült összeszedni bedrótozott elméjébõl. Videnyóinterjú
Eddig annyit tudni, hogy a Crysisbõl ismert Prophet - a nagy darab feka csapatvezetõ - szerepet kapott a folytatásban. 2023 kellõs közepén Prophet a vadiúj 2.0-ás Nanosuitban kolbászol a csatamezõn, majd hirtelen a fejéhez kap és úgy dönt, hogy odaadja Alcatraznak - azaz nekünk, így hívják fõhõsünket -, aki Brent meséje szerint átlényegül Prophetté. Na hogy ez mit jelent, majd kiderül a játékban. Mindenesetre New Yorkot felforgatják az idegenek, amiért átverték õket a kaszinókban, s nekünk kell rendet vágnunk, no meg persze megmentenünk a világot. Mindemellé egy privát katonai cég (Crynet Systems) is a nyomunkban lohol. Nekik perze a vadiúj Nanosuitra lenne szükségük, nélkülünk.
info: Gamestar
Grafikával nem lesz gond szerintem csak tartalom is legyen mögötte!
Mindig megveszik az aktuális egyik legjobb motort.
<#kacsint>#kacsint><#worship>#worship>
City Interactive licenszelte a CryEngine 3-at!
Sniper-be a Chrome 4 engine jó/szép volt az nem volt nekik elég?
Kíváncsian várom mit hoznak majd ki belõle.Go City!!!!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3