CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
"állítólag van már sziriaszám EA-nál a multihoz. aki így is megveszi, magára vessen, én inkább warezolnám az ilyet, hátha leesik nekik, h ez így nem épp oké"
Ezzel az a gond, hogy próbálják megakadályozni a szerzõdésszegést? Hát kapják be, mit képzelnek magukról...
A játékipar halad affelé, hogy játékok majd az online részre koncentrálnak, ezért rövidülnek sok játéknál a single részek. (Nekem pont elég egy játékból a 3-4 órás single, mert tovább nincs kedvem a buta ai-t darálni, persze ezzel a konzolosok nem így szoktak lenni, ott még nincs ekkora multi orientáció érzésem szerint. Nálam és jópár pc-s ismerõsnél, meg csak olyan játékok jöhetnek szóba, amibe van multi.)
#1779:
A szokásos védekezés, ami baromság 😄
Most ezzel a védekezéssel egyenértékû az hogy: Ha nem lenne warez amúgysem vettem volna meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
van eltérés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
lehet ujat mondok: az EULA nem a törvény, márpedig a magyar jogszabályok szerint szoftver továbbárusítása nem illegális
állítólag van már sziriaszám EA-nál a multihoz. aki így is megveszi, magára vessen, én inkább warezolnám az ilyet, hátha leesik nekik, h ez így nem épp oké
4850 és a crysis: mit jelent, hogy nem ment szarul? tudott mindenhol minimum 30fps-t veryhighon, magas felbontásban? 😉 mert highon, kisebb fps kompromisszumok mellett valóban el lehetett használgatni...
Forza.
akkoris 1 aránylik a xxxxxxx-hez
(Sok konzolos van aki veri a mellét, hogy õ neki bizony eredeti játékai vannak, használtan vette, csak épp nem túl legális ez a módszer. De ahogy halottam serial szám lesz konzolon is ugye?)
crysis high grafhoz már inkább 😉)
Forza.
Forza.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
lolSL = FSpofon
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
lolSL: Drogok meg kurvák? Szép életed lehet neked is. <#wave>#wave>
kifli: Filmekhez viszont kell, vagy legalább is ajánlott (a HD korszakában). Amúgy azt figyeltem meg hogy magas felbontásnál nem kell AA, alacsonynál viszont igen, minél több. Szóval talán ugyanott van az FPS szám ha 1024x768-ban 16xAA-val játszol mintha FullHD-ban AA nélkül. Majd csinálok tesztet ha lesz HD monitorom 😄
DarkSector: Mázlim van, ennyi. De lehet Jan. 1.-tõl bõvítem a munkanélküliek táborát (remélem nem) <#zavart1>#zavart1>
SirCryalot: Én egy 19"-os, akkoriban 80 ezer forintos, CRT-rõl váltottam egy 36 ezer forintos 22"-os LCD-re. Zongorázni lehetett volna a különbséget a CRT és az LCD között utóbbi javára. Szóval szerintem ez is viszonylagos dolog. Az meg más kérdés hogy a CRT monitortól nem fértem el az asztalon. Az LCD-nél meg mögé is tudok pakolni ha éppen kell.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
költsd drogokra azt a 9k-t, még havi 1-2 szép estével is jobban jársz mint bohóc pc fejlesztésekkel
Nem jó 3d-re, gyors mozgás megjelenítésére sem. A CRT viszont jó 3d-re, a felbontást amit ráírnak azt meg gyors mozgás megjelenítése közben is tudja. Érted?
DarkSector: Kicsit félreérthetõ voltam. Azt akartam kihozni belõle hogy: Negyedévente maximum 50-et költök gépre. Bár ez az összeg is csak VGA-ra vonatkozik. Ha összematekozom az elmúlt évi költségeimet akkor: Durván 80 ezer forint ment el a PC-re. Igaz még legalább 80 van betervezve (monitor miatt, mert VGA-ra nem fogok 35-nél többet költeni). Szóval ha kisakkozom akkor 8888Ft. megy el havonta PC-re. Egy másfél éves periódusban. Nekem vállalható havi 9k plusz kiadás. Fõleg úgy hogy a rezsin/utazáson kívül nincs havi fix kiadásom más.
ba+ XD
Egy hi-end CRT 5 év múlva is királyság lesz , és most is az.
A TV gyártókat elnézve se lesz szerintem 2-3 évig semmi különös, sõt , továbbmegyek, hiába lehetne normális OLED fejdisplay évek óta, nem lesz még vagy 2013-14ig, mert kõkemény VSYNC-es fejlekövetés kell hozzá, anélkül jön a hányhatnék. A konzolkák meg nem a vsync-rõl híresek. (hanem a screen tearingrõl).
-Amivel + én játszom az mind támogatja, a mass effect2-t meg addig modoltam amig elfogadható nem lett.
Screenshotokkal tudom bizonyítani, csak az LCD-den abból nem fogsz látni semmit.<#rinya>#rinya><#alien>#alien>
(Milyen 120k ? )
Most komolyan. Ki az aki másik 120 ezret kiad a gépére csak hogy +1 dimenziót lásson? Arról nem beszélve hogy ha van egy bika VGA-d akkor a teljesítménye kb felezõdik ilyenkor.
te felhasználói szokásokról, hobbihoz köthetõ pü-i helyzetrõl kezdtél el csacsogni - a többiek meg okosan RÁD tromfoltak, h hallassák a hangjukat 😄
ÉN VISZONT - platform-sz.rozás ügyben beszéltem 1) értelmes emberekrõl 2) full-h.lyékrõl
#1750: 1. lépés: felvilágosítani õket 2. lépés: ha erõsködik, harsányan kiröhögni 3. lépés: ha még mindig erõsködik, nyilvánosan porrá égetni 😉
Just do it :)
A CRT-t ne bándd, hülyére verik a trinitron képcsövek az LCD-ket.
Minden lényeges dologban.Hajts fel egy jobb CRT-t. Pl olyat mint az enyém 😉 . Pont crysis2 -höz nemmindegy hogy CRT v LCD, elõbbihez pl be lehet lõni a stereo3d-t, utóbbihoz viszont nem is érdemes.
De van egy 7-es kategória is. Az olyan aki nem egyszerre költ 200 ezret a gépére, hanem lebontja 2 éves futamidõre (~8000Ft/hó). Én jelenleg ebbe tartozom. Tavaly decemberben vettem alaplapot, idén februárban processzort, nyáron RAM-ot, októberben hûtõt a VGA-ra mert elszállt ( <#idiota>#idiota> ), január végén veszek Monitort (mert már az se ártana egy normális), április környékén meg majd VGA-t. Így nagyjából másfél év alatt lecserélõdik a régi ócska gépem egy 4 magos 4 gigás jó VGA-s cuccra, ami kibírja még 1-2 évet és kezdõdik elölrõl a ciklus. De sose költök gépre 50 ezernél többet. Legalábbis három egymást követõ hónapon belül biztosan.
Konzollal meg úgy vagyok, hogy egyszer ott volt a kezemben százezer forint és gondoltam kellene venni egy konzolt. De aztán eszembe jutott hogy jó ha van 4 cím ami érdekel és nem garancia hogy tetszeni is fog bármelyik is. Megnéztem hogy mi várható a jövõben, de nem láttam olyat ami érdekelne. Meg ott van hogy 15k egy játék rá, meg nem ártana FullHD kijelzõ sem, meg egy kis kontrollert nyomorgatni egy FPS-nél...(a címek némelyike az volt.) Szóval inkább vettem egy laptopot abból a pénzbõl és nem bántam meg. Majd ha lesz legalább 10-20 cím amit szívesen kipróbálnék és fölös 100 ezerem amit nem tudok mire költeni, talán veszek egy konzolt. <#hehe>#hehe>
Szóval 6. PC függõ akinek lenne pénze öszes konzolra meg bika PC-re együttvéve is ,de ennek nem látja értelmét, mert csak a pénze kárba veszne.Ami játék nem fut a mostani gépén majd fog futni 3 év múlva ugyanis a játék nem fog elpárologni.
Next PC upgrade: 2022
1. Csóró pécés. Mint pl én. Aki lewarezolja a játékot, egy 2007-es középkategóriás PC-n játszik, amit 2009-ben vett, és egy CRT monitor elõtt ül. És aki nem engedheti meg magának a konzolt. Sok ember él így rajtam kívül.
2. Gazdag pc user. Nagyon kevés ilyen van. Ilyen pl tirexi, high end pc, akik milliókat költenek a gépükbe, hogy maxon lehessen játszani 2560x1600-as felbontásban 16x AA és AF mellett.
3. Szegény konzolos. Aki tört játékokkal játszik PS2-n. De nemsok ilyen embert ismerek.
4. Gazdag konzolos, akinek mindegyik next gen konzolból van legalább 1, hetente veszi az új játékokat rá, havonta cseréli a lefüstölt xboxot, és közben veri a nyálát, hogy "háhá, pc-re nem jött ki!". Közben pedig õvelük basznak ki a gyártók, amikor félkész játékokat adnak ki, és végül megfizettetik a 2x játékok árát. Erre példa, a konzolbuzik a leáldozott topikból. És sajnos egyre több ilyen ember van. Ezért fejlesztenek fõleg konzolra.
5. Van egy netbook-ja, és azon farmwillezik egész nap.
Ennyi, részemrõl a példa lezárva.
egy tárgy nem hoz döntéseket és nem mondja, hogy
"te, én nem dobom magam egy újabb verzióban a piacra, csak azért, hogy jól kib.sszak a PC-sekkel" 😊
ezt emberek, döntéshozók teszik meg
- az egyik, aki felfogja, hogy MS és Sony az, aki profitot akar maximalizálni és addig nem fognak piacra dobni egy Radeon HD 6800, 9 magos Intel és + RAM combo NEW gen konzolt, amíg ez szerintük meg nem történik
- a másik, aki képtelen erre.. 😉
nem akarom megtudni. 😊
+fav
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mert a crytek azért nem fog melozni a nagyfelbontású texturákkal, hogy
- a vevõk 90%-a ugyis kb mediumon tudja nyomni
- a játékosok 90%-a úgyis lewarezolja
és még az is egy érdekes kérdés, hogy ha nem lennének konzolok - azaz milliós eladásokkal kecsegtetõ platformok - akkor vajon léteznének-e crysis szintû megaprojektek egyáltalán ... vagy lenne n+1 rpg, meg pár RTS és ennyi (mert kb ezek fogynak olyan méretekben pécén, hogy megérje éveken át rengeteg embernek melóznia velük)
Forza.