CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
2010bõl bfbc2-t választanám 😊

Forza.

DarkSector
hát azért a BF2 óta megjelent vagy 90-100.
már 2010-ben jöhetett vagy 10-15

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
mi az hogy "újak" ??

nem jön ki havonta 5 fps játék, hogy újak közt is lehessen "kedvenc"

Forza.

DarkSector
én az ujak közül gondoltam a kérdésemet, de látod kb ennyire népszerü a crysis.

arty
legtöbbet nyilván olyannal töltöttem, amiben volt mulriplayer: battlefield2 (elõtte battlefield 1942)

szingliben a GRAW1-2-vel töltöttem a legtöbbet, mivel mindkét rész konzolon is és pécén is végigjátszottam 😊

Forza.

gduck
Má nemazé, de gyöp, a szép zõd gyöp, a gyöp, csak a gyöp fog hijányozni! Az k**vára fog hijányoznija <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
komolyan csak érdekességképpen hogy mennyi épület volt a dzsungelbe.
végén látni a játék fizikáját is.

DarkSector
crysis is tele volt, nemértem a problematikát, de mindegy.😄

amúgy télleg ritkább volt kicsit, de pont ez a problémó full egyhangú unalmas volt nekem ez végett. nembaj ha már csak én egyedül jobban szorakozom majd a crysis 2-vel már akkor megérte elkészíteni. XD

kifli
nem kell épületen belül lenni, de ha negnézed itt is tele van a map épületekkel, konténerekkel stb...
DarkSector
itt is televan épületharccal.
XD

DarkSector
jah elnézést a rajongóktól a far cry 2-õt elfelejtettem, pedig az elég szorossan ide illik.

DarkSector
jah bocs lehet én nyomultam rossz játékkal, nekem eleve a szabadba kezdõdött a játék, folytatva a havas résszel stb. ahol minden volt csak belsõ helyszin ami kevésbé.

de nem kell meggyõznünk egymást, mert felesleges, izlés kérdése.

kifli
bf-be a harc általában kisebb településeken zajlik, nem kint a fák közt a jellemzõ.
DarkSector
amúgymeg tudtommal lesz a 2.részben is erdõs dzsungeles téma, mert ugy tudom több idõsikban fog játszódni a játék.

DarkSector
nem könnyû, hidd el.
amit könnyû, azt a crysis-ban láttad már 3000ugyanolyan fa, csak gyõzze a pc-d.

te akkor közelítsük meg úgy a dolgot, meik fps-el játszottál pl eddig a legtöbbet, ha van origi fps-ed akkor abból irj egy címet.

modelcar
Szerintem úgy lenne a 2 jó hogy az elején úgy kezdõdne a történet h visszamennének a szigetre, ott valami "dolgot" találnának ami azt jelzi h jönnek a zufók <#idiota>, és az ufók célpontját késõbb tudnák meg prophet-ék, kiderülne hogy New York. éppen indulnak a szigetrõl vissza a hadiszállásra, amikor ûrhajókat jeleznének a mûholdak....

<#idiota>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

arty
bfbc2-t nem emlitettem meg énse, hogy pusztuló városos, holott romos urbán hadviselés kiteszi a pályák felét, ahogyan az erdei kommandózás a maradékot

cod7 dettó
mohaa dettó
stalker dettó
avsp - ezt nemtom, nem birtam idegekkel. de az elsõ pálya full lepukkant bázison játszódik - és a rengeteg kép, amit láttam, mind szûk belsõ téren készült. véletlen lenne?
ofp - régi
arma2 - itt is van város és van környezet is

bioshockban és sinularityben talán egy fa sincs, nemhogy dzsungel 😊

egyébként a lerobbant város miért népszerû? könnyû megcsinálni a pályakészítõknek??

Forza.

DarkSector
most a bc2 pl hogyhegyekben játszódik, nem vizparton és siima fák vannak nem pálmafák, nekem fullmind1.

a természetes környezet nekem 1re megy.

DarkSector
kiforgatod a szavaimat, konkrét dzsungeles pálmafákkal nincs olyan sok, de nem is épületharc.

2.pedig hogy a köztes állapot az köztes állapot.

arty
avp, mint dzsungelcím??? elsõ pályát se birtam idegekkel, de nehéz elgondolni, hogy ez késõbb kimegy a természetbe...

megatöbbi, mert van 1-1 pálya?

Singularity és a bioshock2 pedig már az abszurd dzsungeles kategoria 😄DD

esetleg a lego indiana jonest nem akartad még felirni a hosszu listádra? 😄

Forza.

DarkSector
jó ezek nem teljessen dzsungel, inkább növényzetes természetes környezetben játszódó cumók.

de egyre megy részemrõl.

DarkSector
néhány cím, írhatnék többet, de nem akartam most a régebbi cimekbe belemenni mert nem lenne elég a hely.

Sniper Ghost Warrior
Bad Company 2
Call Black Ops
Medal of Honor
Stalker
Alien VS Predator
Operation Flashpoint
Arma 2

köztes állapot:

Singularity
Bioshock 2

és egyedül 2 cím van, ami betondzsungeles van ami szerintem igencsak jó cucc a Riddick és a F.E.A.R 2

és majd most a Crysis 2

DarkSector
pontossan.

grebber
Deadly Dozen 2, Far Cry,Crysis 😄 H

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
far cry, crysis <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
cod4-5-6-7 jah, hát kérem, aki nem veszi észre, hogy a COD 1 óta nulla a színvonal, az magára vessen...mondjuk az R6vegas kurvára nem romos város,..a Mohaa, megint csak elsõ rész után felejtõs (egyébként VH környezet, nem modern). Army bár-akármi meg lehet, nem is ismerõs.

arty
mondj már pár dzsungeles játékot plz 😊

Forza.

arty
de a vonatos pálya nagyonnagyon jó - a crysis legjobb része 😊 uncharted2-ben is van egy dzsungeles, vonatos pálya, azonnal a warhead ugrott be, amikor játszottam.

(farcry1-ben meg a river volt a kedvenc, lám minden crytek játékban van emlékezetes 😉 )

romos város: cod4-5-6-7, armyoftwo1-2, mohaa, r6vegasok, grawok, kb az összes nemscifi tps, stb stb stb

ere a dzsungelkirály fejleszõk is idehozzák a játékuk folytatását 😞((( mééééért?

Forza.

Kandurex
Má'nemazé...de eddig inkább a dzsungel ment orrba - szájba, a romos város, pláne ismertebb nekem teljesen felüdülés lesz...

kifli
nem a vonat jó, hanem a dzsungel
arty
dzsungel >>> romos város

ez utobbi minden második fps alapelyszíne 😞((

Forza.

DarkSector
megértelek, de vonat nem lesz sajna. Fasza részek lesznek, csak vonat nem.

kifli
most a warheadrõl tudok beszélni, mert simával rég játszottam. De ilyen rész ami ennyire megfog, nemhiszem hogy lesz. Olyan monumentálisan nagynak tûnt az egész, mikor bementünk a vonattal az erdõbe, elhalkult minden, köd, kidõlt fák, majd lezuhanó sziklák.

2 helyen volt olyan érzésem hogy nabazdmeg, magamalászarok, az egyik itt az erdõben, a másik pedig mikor a földalatti bányába mentem. Volt egy rész ahol be volt szakadva a föld, és egy folyó folyt befele, ott a fényhatásoktól pisáltam be, és lent a bányában is, olyan árnyékok meg fények voltak, jól megcsinált texturákon, hogy így 3. végigjátszásra is megálltam nézegetni a dolgokat. Aztán, eszembe jutott, hogy a 2. részben egy nagy büdös, koszos városba megyünk...
DarkSector
nem is lehet olyan, de ezt már tisztáztuk. 😊

az elsõ részben a grafika volt a lényeg hogy durva grafika legyen.

most a játékélmény lesz a lényeg, lenne egy fasza példám is erre.

arty
meg a texturák se olyan élesek, ugye? 😄

felejtsétek már el a streamelt videok elemzését... értelmetlenség.

Forza.

DarkSector
jah a tv-s dolog is lehet igaz, de sok haverom nyomja a pc-jét nagy lcd-tv-ken, és forditva, van olyan aki a konzolt nyomja egy kis monitoron.
ez nem kifogás szeintem. egyszerüen amire én gondolok, egy olyan játék ezesetben crysis kell amiben egy izgalmas történet legyen, gondolom én.

meghát valjuk be az elsõ crysis-nak nem is volt tul nagy sikere, még eladásokban sem.
pénz-pénz-pénz. tudod. 😛

DarkSector
én néztem a beta-t, most leszámítva a graf illetve stilúsbeli eltéréseket, full ugyanaz mint mikor a sima Crysis-al játszottam online.
nekem nem tûnt agyonscript-eltnek.

a single-ben is szerintem annyi lesz amennyi kell a történetvezetéshez, ami ugye eléggé csorba volt az elsõ részben. legalábbis szerintem.
fizikára se láttam kivetnivalót, bár nem mindenre kiterjedõ volt a beta.

majd kiderül, de mint egy bizonyos játéknál is ugye megtörtént azért kellett úgy dönteniük akkoriban ahogy és azért nem lett gta szabadság, mert a törénetre épitettek és akkor nem tudnának ilyen módon akcioban tartani a játékosokat..

minden embernek ugye nem tehetnek jót, nem akarom elkiabálni, de eddig nem láttam olyat ami engem eltántorítana a játék elõl.
bár nem vagyok nagy fps fan.
amugy ez mindig is egy örök probléma lesz, ha túl nagy a szabadság nincs a játékos kicsit terelve, vagy lekötve a történettel ezesetben script-ekkel, akor unalmas is lehet a játék egy idõ után.
a cod-okkal sem éreztem hogy szar lenne , inkább rövidek. ott meg a multi lett a fontos, azért szarták le a single részt.
itt viszont nem tehetik ezt meg, holott a crysis, még szerintem nem tett multiban semmit az asztalra. a beta izgisebb lett mint pl részemre a sima cry multi, de azért még van mit letennie.

Van egy olyan érzésem, hogy a Crysis 2 is úgy el lesz baszva, mint a Call Of Duty-k, hogy az amerikai hülyegyerekek is tudjanak vele játszani a 107-es plazmatévé elõtt. Szal egy agyonscriptelt, fizikátlan fost kapunk majd.

DarkSector
végülis ebben igazad van. izlés kérdése.

kifli
nem vagyok meggyõzõdve róla...
DarkSector
jah ilyenek igazán nem, de jobbak igen.

kifli
Ma végeztem a crysis warhedel megint, és azt sajnálom, hogy a 2. részben nem lesznek ilyenek:

ez a rész annyirakurvajól néz ki, hogy beszarás 😄
Smithwarden
Az pont a 3D miatt van.
Mivel a szemuveg egyik felevel csak a kepkockak felet latja az ember, de a masik felet ugye a kamera nem tudja mutatni.
Folyamatosnak akkor latnad ha te venned fel a szemuveget.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

grebber
Hát pedig amikor elõször odaküldi a szemcsit akkor láthatóan belassul a game!

Smithwarden
Jol megneztem ujra es folyamatos, en nem latok szaggatast. <#vigyor0>
Ahhoz kepest hogy ez valoszinu nem a vegleges verzio, egesz jol "ossze van dobva" eddig.

grebber
Ha jól megnézed a videót láthatod hogy nem is annyira folyamatos a kép 😄

kifli
pedig a 3d tényleg nagyon sokat levesz az fps-bõl. A nagyobb gépigényû játékok nem futtathatóak egy közepes vga-val 3d-ben. Régebbiek, elmennek egy 5770-en is talá (source engines játékok pl)
Smithwarden
Oke hogy belegondolok...csak abba nehezen gondolok bele hogy ezek szerint hogy tudjak megis megfelelo sebeseggel osszehozni a sok eves xboxra a Crysis 2 + 3D-t.
Marpedig a linkelt videon mar ezt latjuk.
Ezert nem vagyok meg most sem biztos ebbel a felezos fps dologban.

kifli
Szerintem meg a videoban lehet, hogy olyan tv-t használnak, ami a 2d képet 3d-re alakítja. Tehát nem a box hanem a tv csinálja. (Néztem már ilyen tv-n f1-et, annyira nem szar 😊)