CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de mára már meguntam. Nem arról beszélek a single esetén hogy faszán okosak a gépi ellenfelek, hanem elsõsorban a történetvezetésrõl beszélek ilyenkor.
Vagy most nyomom a RDR-t nem mentem vele multizni nem is izgat a single-vel kurvára elvagyok és ott nem is kell célozni és az ellenfelek se okossak.
Szeretem a játékokban az acsi és egyébb cuccok gyüjtögetését stb. Régen a FF, mostanában és régebben pedig a túlélõhorrorokban is ez volt a szép.
a szavatosságot meg tudták nyújtani extrákkal.
Jó a multi biztos, de megvagyok annélkül is. Fõleg a Crysis játékoknál, ha nekiállok multizni akkor sem ilyenekkel. Az elsõ rész is megvan eredetiben mégse multiztam vele, csak 2x hogy megnézzem.
Gondolom értesz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
összekeversz szerintem valakivel. én PONT ellenkezõleg mondom mindig. engem nem érdekel a multi semelyik játékban, vagy ha multizok kurva keveset.
biztos jól nézted? idézz hsz-t pls, mert ilyen butaságot ha mondtam látni szeretném. 😄
Next PC upgrade: 2022
nah ez is egy szaros konzolport lesz
hát nem pc-n fog 90%-okat kapni😊
ha pú-pús játékot vki singlep miatt vesz
most akkóóó mi van? 😉
Just do it :)
Én nem is fogok multizni szerintem.
Bár jópofa volt a beta multi de nem az én világom, ha meg mennék multizni fél-1 órát akkor haverokkal a cod6-ba, mert már megszokásból szoktunk napi 3-4 menetet esténként ha hívnak és ennyi.
A multi nekem annyira nem lényeges.
ugyanezt csinálja most a Bulletstorm
hát kívánom, hogy igaz legyen 😉
Just do it :)
Azért írtam hogy mi köze, mert játékosok számában meg eladásokban a közelébe sem fog érni és ezekután sem fog.
Még a battlefield-nek sem sikerült, pedig a egy bejáratott cím. 😊
Szerintem a Crysis inkább a legdurvább single módja lesz majd.
Bár elkiabálni sem akarom.
mint a médiatörvény. :S
és ehhez az kell hogy sok játékot addig halasztottak és políroztak amíg ilyen jók lettek, szórni fogják a 90+ minõségi termékeket idén, és mindenki kedvenc kiadója lesznek
😊
Forza.
Ha meglesz márciusban a GTX460-am akkor újra elõ veszem, hátha már HIGH-on is menni fog.
Régebben is néztem Anaglif 3D filmeket és max csak egyszer kellett levennem a szemüveget pár pillanatra, mikor jojózni kezdett a szemem a színek között. (amúgy azt figyeltem meg hogy annál ez a probléma jelentkezett nálam: egy idõ után elmúlt a térérzet és ha csak egy pontra figyeltem azt vettem észre, hogy felváltva látom a képet kéknek, aztán pirosnak. Mintha az agyam kompenzálni próbálná a színdifferenciált.)
Igaz tényleg nem a legjobb megoldás ez a Vibrátor 3D, ezért is várom a szemüveg nélkülit. Mikor csak beülsz a monitor elé, bepipálod hogy "Enable 3D" és kiugrik a képrõl a film/játék. De ha lehet hinni a híreknek/pletykáknak ez se holnap lesz. Igaz az se hogy 3D képes monitort és hozzá való aktív szemüveg-szettet veszek 😊
CRT is borzalmasan villog, ha nem 100hz-es
nem fáj a wifitõl a fejem, annál is inkább, mivel a routeremen spec FW van és a gyári érték tizedére le van gyengítve 😛
volt már részem "adaptálódásban", dlp vs rainbow, ha nem muszály, annál többet egyelõre nem próbálnék megszokni. de még1x: nem sikerült eddig huzamos idõt ilyen szemüvegben töltenem, ergo fogalmam sincs az egészrõl HOSSZÚTÁVON
Forza.
-bár sejtem hogy neked a wifitõl is fájna a fejed, SQJ meg meghalna ha nem LCD-t kéne nézzen...
magiszter: de sokaknak csak 1 óra után jön elõ a fejfájás a shutteres 3d esetén. azt boltban nehézkes elõhozni 5 perc alatt 😞 jólennek ha valami ismerõsöm beleugrana elõttem...... 😄
Forza.
A polarizált cuccokat én is néztem de az tényleg nem olcsó buli.
Amúgy youtube-on láttam olyat hogy a monitorra rátettek egy fóliát és szemüveg nélküli 3D-t tudott utána. Arra lennék kíváncsi az vajon hogy mûködik meg mennyire "térérzetes"?
Olyan alaplap amire az van rá írva DX10.1 támogatású az az alaplapi vga-ra vontkozik, és abba ha egy HD5xxx
vga-t belerakok akkor a játékok win7-en DX11-ben fognak futni?
(és az alacsony felbontással a vga limitet kizárva is oszlott a terhelés, ahány mag annyira)
Forza.
én a polárban bízok - pontosabban csak bíznék, ha lenne rá pénzem 😊
Forza.
Többszálas programozásnál pont nem errõl lenne szó <#wave>#wave> De nehezen tudom elképzelni, hogy egy játékprogramban 6 párhuzamos szál lenne mindegyik dedikáltan egy-egy procimaghoz <#wow1>#wow1> Nincs is rá szükség. Ilyen progit nem nagyon fognak írni, ezért nem annyira mérvadó a kettõnél több procimag a játékokban, mert max az történik amit írtál...
Ha valaki új procit vesz vagy processzor generációt vált, akkor persze vegye több maggal, de csak a magok száma miatt ne cseréljen senki <#wave>#wave>
Más: Tegnap játszottam notebookomon, 3D-ben a Half-Life 2-t. Igaz nem aktiv shutteres csili-vilit, csak sima fapados Anaglif (piros-cián szemüveges) módszerrel. El kell mondjam hogy fényéveket javít a játékélményen ha megnyílik elõtted még egy dimenzió. Bár sz.r volt a szemüvegem ezért 20 perc után úgy éreztem mintha szétszakadt volna az agyam és a szemem lenne az egyetlen ami visszatartja a pépes kifolyástól. (A piros nem takarta ki teljesen a cián-t ezért szellemképes volt, de csak a bal szememnek. Hát ne tudjátok meg milyen ótvar dolog 😄 )<#idiota>#idiota>
Szóval eldöntöttem hogy ha majd az aktív shutteres módszer ára lemegy emberi fogyasztásra alkalmasra, akkor befizetek egyre. Ehhez csak az kell hogy egy 3D képes monitor 50k legyen, az nVidia szettje meg 20k és akkor már talán megveszem õket 😛
Bár remélem addigra kijön a szemüveg nélküli 3D is 😄
Összegezve: Eddig úgy gondoltam hogy a 3D tök fölösleges, meg csak parasztvakítás (majdnem szó szerint 😄 ), de mint tapasztaltam rengeteget hozzá tud adni a beleélés és a játékélmény faktorhoz, még ha csak egy Piros-Kék szemüveges verziót próbál is az ember. Szóval igenis van létjogosultsága a 3D-nek, csak nem Itthon, nem most, ennyiért.
de mindegy is, a crysisnak sose volt gondja a cpu-val, a vga-val annál inkább - és ez a trend manapság, akkor is ha egy fosul megirt gothic4 képes 8-12 magot is 100%-ra terhelni - mi is használja a gothic4-ben a sok cpu-t? talán van benne említésre méltó fizika? netán az AI lenne ennyire okos? vagy csak valaki megint elb*szott valamit a programozó uraknál? 😄
Forza.
"semmit nem ér, hiszen a crysis eddigi részei két magot voltak képesek használni..."
csak ezt annak vettem hogy használni hogy 3 mag vagy a felett is csak 2 magot tud használni....😊
nem volt teljesítményrõl szó. 😊
persze, ha az válasz, hogy "nem fagy ki négy magon se a krájzisz" akkor mégis
Forza.
Ezek amiket írtál, majd a Crysis 2:Spacewar-ba lesznek amikor is az elrabolt társunkat kell kimenteni <#taps>#taps>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Egyébként csak engem zavar, hogy mintha a Crysis 2 vesztett volna a Crysis arculatából? Gondolok itt, hogy ott a sima katonáknak is új protektoros ruhája volt, meg volt a V-TOL, itt meg az egyik videóban is Black-hawk-ok vannak, így ezt egy picit visszalépésnek érzem az elõzõhöz képest. (az idegeneket azért nem hozom itt, fel mert az egyben csak gépek voltak a repülõ izék, kivétel az idegen bázis)
A másik az már saját vélemény, nem tudom mennyibe kerülhet egy "invázió", de ha minden áron itt kell nekik ez a bolygó nem értem minek szenvednek ennyit közvetlen harccal, idegenek, vannak lehetõségeik...egy csomó pénz lehet ez a sok felszerelés, stb. (amit mi persze majd felrobbantunk😄)
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Elvileg ha nem hazudtak akkor Crysis 2 is fogja támogatni.
Pcgameshardveren volt egy teszt ahol leírták mely gamek azok amik 6 maggal gyorsabban mint 4 maggal.
Akit érdekel elõkeresheti.Azt tudom a Gothic 4 ott volt.
csak gondolkozom x6 cserére,
de te azt mondod most jelen pillanatban az X4 3,82 jobb!?
Akkor valószínû maradok ennél egy darabig!
1.) Megveszed a 4 magosat és játszol vele 1 évet, aztán mikor már van ami 100%-ra kihasználja a 6 magot, akkor veszel egy 6 magosat.
2.) Veszel egy 6 magosat, amivel kicsit kevesebb lesz most az FPS, de mikor már 100%-ban elkezdik támogatni, visszanyered ezt a veszteséget.
Elsõ lehetõség = Maximális játék teljesítmény
Második lehetõség = Maximális spórolás 😊
Te döntesz!