CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Március 25: Európa (64 nap)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
story télleg jó fõleg az amikor beleéled magad a fõszereplõ helyzetébe és a végén ugye kiderül hogy átbaszás az egész.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
lehetett VOLNA
sajnos a "B" kategóriás színészi játék és a mélyen low budget filmtechnika
jócskán lerántja, de
az alapsztori jó 😊
Just do it :)
meg is van blúréjbe
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Namost a Valve mögött nem áll kiadó , mégis ilyen fosch vonalat ûznek bazmeg. 0 újdonság, vicc a köbön, se új engine se semmi, HL túlértékelt mint az állat, és a valve fanboyok meg annyian vannak mint az oroszok.
Penge, Mátrix trilógia, Terminator, Predator
300, Equlibrium, Szikla, Álarc
és egy régi ismerõs: Far Cry 2012 (újra a dzsungelben)
ezek jutottak eszembe elsõre
mint ahogy a Vissza a Jövõbe sorozatot a TellTale dolgozza épp fel, s PiSi3 exkluzívként jön Splinter Cell Trilogy Make-Up
Persze minden hónapban nem fog új Half-Life jönni.
Ebben van valami <#wave>#wave> NeverHood, HL sorozat, Portal és sorolhatnám. <#wave>#wave>
multi 0.
FF8 régebben (majdnem) 150 óra single.
multi semmi.
Folytathatnám.
El lehet ütni az idõt single-ben is. 😛
"Látjátok, ez a WAREZ mellékhatása!"
Tévedés. Warez-ból én maximum csak kipróbálom a játékot, mert a bemutató videók nagyon dezinformáló hatásúak tudnak lenni, illetve azért mert baxnak kiadni demo-kat manapság. Ha valamibõl van demó akkor azt töltöm.
Egyszerûen csak nagyon kevés az olyan játék amiért úgy vagyok hogy érdemes pénzt kiadni. Eddig két olyan címem van meg amire mindig azt mondom hogy 100%-osan megérte: Dark Messiah of might and magic a Half-Life 2-k (ezeket újra és újra elõveszem és végigjátszom különbözõ Mod-okkal meg ilyenekkel), és a 2 KOTOR. A többit azt csak ritkán van ingerenciám. a Crysis meg nálam inkább csak Hardwer teszt 😄 (jelenleg. Várok a GTX460-ra hátha azzal már minimum fölé is tudom rakni a grafikát, ha így lesz megint évig viszem 😊 )
"Igaz, nem is játszok havonta 10 új játékkal"
Igazából ez is baj. Mármint hogy havonta 10 új játék jelenik meg(tudom nem, de azért szép számmal jönnek). Ha Havonta 1-1 kiadó kiadná az aktuális témáját, akkor lenne is rá esély hogy megint olyan igényes és élvezetes mûvek születnek mint anno. (A HL2:EP3 mióta is készül? Marha jónak kell lennie majd ha egyszer kiadják <#idiota>#idiota>)
Látjátok, ez a WAREZ mellékhatása! <#nyes>#nyes>
Az aláírásomban látjátok a játékokat, ezekkel évekig játszottam és egyik se volt unalmas <#wink>#wink> Igaz, nem is játszok havonta 10 új játékkal <#fogmosas>#fogmosas>
Szerintem tobben vesznek jatekot single miatt (foleg konzolon persze), de sokkal tobb orat tolnak a multi reszevel.
Bar a single-multi arany az internet miatt egyre jobban eltolodik valoszinu.
Sokszor viszont tenyleg nem tudnam megtippelni az eredmenyt.
Lehet meglepodnenk par esetben a statisztikan.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ha sikerül, irj be az egyik cellába 1-el nagyobb számot (frag)
jó szórakozást!
Forza.
Igazatok van nektek is, de egy dolgot engedtessék meg megjegyezni nekem, halkan fû alatt: Egy játék ne kihívást nyújtson hanem szórakozást.
Igazad van hogy a legtöbb Single (manapság) monoton, unalmas és a 27. map/pálya is ugyanazt adja mint az elsõ 3. és igen, fel is akasztottam szögre az egeret. Csak akkor veszem le mikor évente 1-2x sikerül kiadni egy olyan játékot amit élmény játszani.
"hihetetlenül fájó és szar érzés ha már nem tudod lelõni a fiatalokat"
Fura de ezzel sose volt problémám. Mert eleve nem szoktam multizni, ha néha-néha rá is vetemedem, hamar kiismerem a játékot és benne szoktam lenni az elsõ 5-10-ben 1-2 nap után. Volt ez így anno a Crysis bétánál, és nem is régen az AvP3 multibétájában is. (Illetve néha/évente 😄/ még felnézek a Half-Life 2 multiba is).
"hc game mint a mohaa vagy az avp2"
Mikor még sláger volt mind a 2, akkor HC volt. Ma már rájuk nézni is fáj 😊
"öreges teljesítményünkhöz butított gép ellen kell nyomkodni a gombot"
He-he... 😊 Néha kimondottan nyugtató hogy porig alázom az öreges butított gépet. Mikor hazajövök egy Régiós-igazgató meeting után jól tud esni xD
"de szinte mindenkinek lehet talalni olyat ami sokaig, akar evekig lekotheti"
Én egy ilyen MMO-t találtam. A Lineage 2-t napi szinten toltam majd 3 éven át. És bazira élveztem szinte egészen végig. A legjobb multis élményeim hozzá kötõdnek. De a HL2 multiját (meg a Garry's Mod-ot) is majd 1 évig nyúztam anno megjelenésükkor.
Nem is azt mondtam hogy fúj-fúj multi, csak azt hogy ne az legyen a fõ irányvonal hogy mindenki csak és kizárólag azért vesz játékot hogy multizhasson. Igen is sokan vannak (ismeretségi körömben is), akik magasról tesznek a multira, a lényeg hogy legyen egy erõs-jó-élvezetes Single Player, jó sztorival és játékmenettel.
"és szted a te véleményed miért képviseli az átlag gamereket?"
Kifejtettem a saját véleményemet, amivel lehet egyetérteni és nem. Ha nem értesz egyet a te dolgod. Én a saját szemszögembõl és tapasztalataimból indulok ki és képes vagyok elfogadni hogy másoknak más a szemszöge és tapasztalata ezért más következtetéseket von le.
Amúgy meg átlag Gamer-nek tartom magam és tartanak mások is annak, akik szintén átlag Gamerek. Sõt néhány CoD fan és WoW õrült is átlag Gamernek tart. Ezért mertem úgy írni hogy az én "népcsoportom" szerint. De kövezz meg!
(ui.: Gyorsan írtam. Nem nézetem át a szöveget. Ha logikai, vagy nyelvtani hiba van benne 1000 boccs.)
ezt lehet akkor éreznéd ha ilyenekkel játszanál.
persze embere válogatja
igaz hogy multiban haverokkal nyomsz vagy nem gépi elenfelekkel, viszont kiábrándítóan hamar unalmassá tud válni.
ez van de biztos hogy egy interaktív játék történettel izgissebb mint egy film vagy könyv.
film csak átlag 1.5-2 óra. míg pl az Alan Wake egy kicsit több. 😛
Vagy bármien túlélõhorror.
Mert én rajongó vagyok de pártatlan szemmel nézve is egy túlélõhorror játéknak van mélyebb single-je, a stílusból is kifolyólag.
de 1 szó mint 100 én megértelek.
Jatekokban foleg az interaktivitas fog meg es sokadranguan, csak nagyon ritkan erdekel a tortenet.
ha leszarják akkor igazad van.
Nekem peldaul pont forditott a velemenyem es a single jatekok 99%-a teljesen hidegen hagy, mivel nekem hihetetlen unalmas, hogy elore meghatarozott algoritmust alkalmazo botok ellen jatszak.
Par halal/ujrakezdes utan ki lehet ismerni a gepet es ritkan tudnak erdekeset es ujat vinni a single jatekokba.
Viszont multinal hiaba jatszom ugyanazt a palyat ezerszer, mindig mas es mas a szituacio, mivel gondolkodo emberek ellen jatszom.
Persze jol korbe kell nezni a multis gamek kozott is, mert sok ott is unalmassa valhat tobb ok miatt ahogy te is irtad, de szinte mindenkinek lehet talalni olyat ami sokaig, akar evekig lekotheti.
Magas laszti? Ez a tény, ez nem játék volt.
#2064-re meg +1.
Forza.
De az átlag Gamer, az egy jó Single Player játékot akar, amit esetleg többször is szívesen végigvisz, nem 3-4 óra alatt. Ha mellette lehet multizni is akkor az pozitív tulajdonság, de ne fordítva legyen.
Ha mindenáron online akarok játszani akkor elõfizetek valami MMO-ra és csókolom. Az MMO arra lett kitalálva hogy többen online játszódjunk. Az FPS / RPG / STB arra lett kitalálva hogy Offline nyújtson szórakozást. Mint egy DVD Film. És ha én meg akarok nézni egy DVD filmet, akkor ne azzal indítson hogy csak Facebook-on tudom megnézni, bekapcsolt kamerával és mikrofonnal. (triviális példa, de azt hiszem érthetõ.) Ha meg bele akarok tekerni/meg akarom állítani akkor hõzöng a másik 100 ember, hogy mit képzelek.
Az meg abszolút pofátlanság hogy ha Offline akarok játszani, egyesek akkor is kényszerítenek az Online létre (lásd UBI DRM).
Na de ON!
1ébként honnan ismernélek?
max. innen a hsz.ekbõl<#nezze>#nezze><#awink>#awink>
minden másnál minden más irl elfoglaltság jobb
A coop is multiplayer kategória, de nem olyan mint egy DM.
A coop a single és a multi keveréke.
Legnagyobb tisztelettel jegyezném ezt meg. 😊
Ha valóban annak szántam volna, akkor beismerém. Amúgy ez nekem nem lenne gond ha igazad lenne, de én tényleg nem komálom a multi-t.
Nekem a multi abból ál legalább 1-1.5 éve hogy haverom megjön a melóból, és beív cod6-ra 3-4 menet erejéig.
Vegyél fel xfire-n "e6550" vagy live-on és kövesd nyomon mikor multizok.
Ha én játszok vagy X-fire vagy live be van lõve vagyis lehet nézni éppen ha játszok valamivel.
Nincs mit rejtegetnem.
Ennyi. <#smile>#smile>
viszont megtudtuk, szívfájdalom nélkül léphetnél jó eséllyel akár politikai pályára is <#nevetes1>#nevetes1><#alien2>#alien2>
Még garry's modal is 70 órát játszottam, amit a baromkodás tett ki, egy single alatt nem szórakozok ilyen jót. Nomeg nemsok single játékot tudsz mutatni, amiben van 70óra játék.
Forza.
Forza.
a csekkpoint a legeslegjobb megoldás, ami csak játékban lehet - feltéve, hogy jó helyekre teszik õket. quicksave/quickload mellett a többség minden sarkon ment, így kinyírva minden izgalmat: nincs tétje 1-1 harcnak, hiszen ha nem jött be a rambó mód, jöhet a LOAD. SUXXXXXXX.
Forza.
Értelmezés gondok.
Én utálom az fps-eket. Bf-et megasztán nagyon.
És poénkodtam vele, AKINEK írtam, hogy minek veszi meg azt a játékot aminek a multija a lényeg és nem a gagyi single, ami szerintem egy r. szar. (magánvélemény)
Szóval ha elõtte megnézed mire válaszoltam , a végén meg a smile-t, és értelmezed a dolgot akkor tudnád hogy ez egy kis vicc volt.
Nem pedig azt írtam hogy én a BF-el csak multizok. <#whatever>#whatever>
Nem rosszból de együtt megyünk dokihoz.
ehun-e: akkóóó itt mostan be vóótááá Stohl-ozva, vagy azóta Pál-fordulat? 😄 😉