CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
A kiszivárgott béta milyen optimalizálási szempontból?😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Ja mán ment privi... a faxom...

Grebber... Istenünk irta: "r_displayInfo=1-et átirod 0-ra a system.cfg-ben"
Hála neki...je....
<#ticking>

Köszi!

Akinek DX11-es kártyája van. A bin32 vagy bin64 mappában a CryRenderD3D11.dll és CryRenderD3D11.pdb file-t átnevezni CryRenderD3D9.dll és CryRenderD3D9.pdb file-ra és elvileg ez lesz belõle:

Az a baj az átvezetöknél nekem az esetek töbségébe lefagy igy a story "lényege" veszik el..
grebber
Ezt nem mondtam, elég sokszor kilépkedett mindennemû hibaüzi nélkül!

Reg5: system.cfg-be displayinfonál 1-et átírod 0-ra!

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
Van benne olyan mód,ami nem single és tudok szabadon mászkálni bármiféle megzavarás nélkül?V nézzen meg singlebe,h hogy néz ki/hány FPS-sel megy?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DarkSector
5.5ora?

ez olyan 5.5ora mint a dead space 2-re amit elõre mondtak néhányan vagy valóban annyi ? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Cris99
Neked hogy hogy nem fagy folyamatosan?? nekem minden indításkor máskor fagy...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Hogy lehet leszedni az FPS számlálót fentrõl?

grebber
Na kivégezve.
2. nehézségi szinten 5,5 óra volt!Csak így tovább.Ha ez ilyen "jó" lett milyen lesz majd a 3. rész?

Jakuza001
Siman olyan jatszik vele, aki mar kivulrol vagja a palyat.
Ezt pedig fel nap alatt nem lehet megtanulni.
Foleg hogy vann olyan, hogy meg csak a radaron sincs az ellen de mar becloakol es odafut ahol az ellenseg gugol 5 fal es egy fedezek mogott.
Szerintem aki jatszik vele, az mar regota ismeri a jatekot.

csak ha a system.cgf-el variálsz.....

DarkSector
Figyeld a videóban kb 1percnél becsúszott és jobbra egy tagra rárántotta a fegyót az szép. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

télleg még 1 kérdés grafikai beállítások vannak valahol?
Nálam ilyen 1920*1200 driverböl: AA 4* és minden Full-Full...proci I7 920 4Ghz...stb stb...nagyon faxa.....

DarkSector
Jah pláne az furán húzott a csávók fejére itt-ott, azért lestem énis mikor kidobta a joy gombjainak betüjelét.
vagy moddingolt valamit a célzáson vagy übercsávó lehet mert eléggé hedsát szaga van itt-ott. XD

DarkSector
Gondolom ezt a pályát tudta csak elinditani a gépén és már vagy 1 napja gyakorolt. 😊

Seth
vagy csak újrajátsza a pályát. Ráadásul joypad-dal 😄

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
meg nehéz 😄
kill3r21
én 5. pályán vok, szöszmötöltem van benne egy 2 óra minimum.....számolj 😄
sztem 10+ simán
grebber
Amit véget ér megírom ugyanis méri a game 😄

Jakuza001
Eleg furcsa, hogy most szivargott ki, de a mokus tud mindent honnan jonnek az ellenfelek, hova kell beloni a bazookaval stb.
Konnyen lehet, hogy ez sem veletlenul szivargott ki.

kb. hány óra a végigj. milyen fokozaton....
Köszi...

grebber
Elsõ 2 rész itt figyel eredetibe.Ezt is majd berántom de majd csak amikor már 5k környékén lesz!

BoneDragon
Remélem ezek után megveszed...

jajah vágom ... ok 😄 én csak örülök
Frank99
a legszebb az egészben, hogy azok közül, akik itt beszélnek a warez ellen -szándékosan nem írok nevet, mert mingyá fut a moderátor topicba sírni-, azoknak jó része warezol.... és van olyan itt, akit az szinte összes PC-játék fórumon megtalálsz, gondolom mindet nem vette meg, de úgy ossza az észt, mintha õ lenne Jézus, legalább....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

grebber
Na lassan a végére érek elgondolásom szerint most vagyok a végjátéknál!
Rettentõen elveri játékélményileg az elõzõ Cryisokat!
Nagyon frankón megcsinálták frankó izgalmas meg minden.

gduck
Jaja, ez a topic.

Amúgy kipróbáltam én is, szerencsére szuperül megy a gépemen. Grafika gyönyörû! Játszani nem játszok vele, megvárom a véglegeset.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

<#hehe><#hehe>

Mármint fórum topik?
Már a fordításra gondolám.... hehe..

gduck
Milyen nyugodt kis fórum volt ez eddig...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szerintem a legtöbb "gyerek" fel se fogja mi az a szellemi tulajdon.
Kb mint mikor a melós veri a mellét, hogy milyen ügyes, de egy normális alkatrészrajzot nem tud készíteni, nem hogy pl egy komplett motor metszetét.
A kiadó majd eldönti mi neki a jó - max még kevesebb pc-s játék lesz. Konzolra úgyis olcsóbb fejleszteni a fix hardverkörnyezet miatt. => több profit.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

"Ha azok mind megvették volna nem kellett volna majdnem 13 rongyért árulniuk."

Ez hülyeség. A wareznak semmi köze az árazáshoz.

mármint?
DarkSector
Én a PC-s Crysis és PC-s Crysis2-rõl beszélek végig.
Te kevered a konzolra készült Crysis2-õt.

Végig ezt pofáztam hogy nem kell itt párhuzamot vonni a 2 verzió közt.
A játék ugyanaz, a történet ugyanaz, de mégis más.
Ne tégy egyenlõség jelet a boxos Crysis2 és a PC-s Crysis2 közé.

Nézted már ezt a félkész verziót milyen?

Nem nem vagy fikázós.
Ez nem fikázás, amit gondolsz mert igen a Crysis 1-et nem lehetett konzolra megcsinálni, de ugyanabban a minõségben nem lehetett, nem arról van szó hogy egy szigetet nem tudtak volna megcsinálni, meg ugye a motor az engine nem volt kompatibilis a hardverekkel.

Itt kisebb a tér, a látótávolság, mert a nagy toronyházak ugye eltakarnak a látótávolságból, de ellenben mint mondtam nagyobb a akció, de csak akkor érted meg ha megnézed, ha majd játszol vele.

Például az idegenek eleve mérföldekkel komolyabban vannak kidolgozva, sokkal inteligensebbek, és nem csak mint az elsõ részben a polipok köröznek körülötted és ha gondolnak egyet fejjel neked rohannak szembõl, ezek a lények "élnek" fedezékbe húzódnak rejtõzködnek.
És mikor egy kibaszottnagy ûrhajó nekedmegy megy 8-10 ilyen lény, és lövöldözgetnek meg robbantgatnak meg összedõl 1-2 épület talán meggondolandó hogy hová is tartalékolták is azt az energiát amit az elsõ részben a nagy látólávolságra fordítottak.

Mire kijön a 3. rész biztos lesz elég vas ennek az ötvözésére, hogy ezt a nagy akciót, egy bazinagy szigetre költöztessék, de arra még várni kell.
A 2 együtt még nem menne.
Szerintem ez így jobb, és mindenképpen azt mondom hogy sokkal többet fognak eladni ebból PC-re külön mint az elsõ részbõl.
Majd meglátjuk nemsokára. 😊

Bocsánat.....ricsa008 - szólt a hsz.

Mondjuk mi!!!<#kacsint>

Egy játék (mellesleg 576-ban 6k, zavvin kiegestül 6k majdnem). Csepp a tengerben. A kivétel erõsíti a szabályt 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

mire a végleges megjön hátha valaki beválalja

én ennyit csináltam a magam angol tudásával gondolom a többit is meglehet találni
Ezt azért kötve hiszem, amit itthon sok zárt oldalon saját stuffnak adnak el, annak nagy része jó helyeken "ingyen" vihetõ. Nagyon ritkán van tényleg adott oldalhoz köthetõ tartalom.

vérpocok
A warezes lopás szellemi tulajdon jogosulatlan eltulajdonítása és a szerzõi jog csorbítása. Jó hogy nem ugyanolyan, mint a kézzel fogható DVD-t megfogni és kivinni az üzletbõl, de globális méretekben károsak a hatásai, hiszen a Crysis elsõ része is a várt eladásokon alul teljesített és nem azért mert nem volt jó játék, sõt úgy olvastam, hogy a Crysis volt a világ egyik legnagyobb számban lewarezolt játéka...
Ha azok mind megvették volna nem kellett volna majdnem 13 rongyért árulniuk.
Egy PC-s játék lehet üzlet, de az üzlet sohasem játék. A Cryteknek is vannak piaci elemzõi, és õket elsõsorban a profit érdekli, õk abból nem élnek meg, hogy Dezsõke egy fórumra beírja hogy "qrvajó ez a játék..."

Sajnos épp az orrvérzésig való warez kényszeríti a fejlesztõk nagy részét a másik szegmensbe való áttérésre... Lehet nem kínlódnak tovább a pc-sekkel és a konzolra fognak koncentrálni és így a warezosok azzal kicsiny fizetõs réteggel tolnak ki akik rendszeresen pénzt adnak a játékokért.

Nekem a játékaim 95%-a eredeti, és nem azért mert annyira szent vagyok, hanem mivel olyan lassú a netem, hogy nem éri meg letölteni mivel amire letöltöm a ruhám divatja múlt lesz.
Inkább megveszem és nem csalódom benne... elindul, nincs vele probléma, nem fogad fekete képernyõ vagy fagyás, nem kell könyörögni serial-ért stb...

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Akkor nézzünk meg egy MS Flight Simulatort alap kiadásban, és ilyen kiegészítõsben. Bõdületes áraik vannak.

DarkSector
Bocs rosszul fogalmaztam akkor mondjuk úgy hogy a privát torrenteken minden!.
Nem is engednek feltenni olyat amit máshol ingyen letölthetsz.

Picasa?

Na jah, de kb. semmi köze se a FarCry progihoz, se a Crysis játékokhoz. Azért anno a FarCry majd késibb a Crysisi ütött a sûrû növényzetével. Hogy nézett már ki annak idején pl., hogy az agyondicsért Half Life 2-ben ilyen randa 2D pixelfû volt?

Tudtok olyan oldalt ahová komplett képgalériát lehet feltölteni, hogy ne kelljen egyenként linkelni....1920*1200 Full minden sõt AA*8, meg minden...légyszi irjatok...egy linket