CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hála neki...je....
<#ticking>#ticking>

Reg5: system.cfg-be displayinfonál 1-et átírod 0-ra!
Next PC upgrade: 2022
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ez olyan 5.5ora mint a dead space 2-re amit elõre mondtak néhányan vagy valóban annyi ? 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
2. nehézségi szinten 5,5 óra volt!Csak így tovább.Ha ez ilyen "jó" lett milyen lesz majd a 3. rész?
Ezt pedig fel nap alatt nem lehet megtanulni.
Foleg hogy vann olyan, hogy meg csak a radaron sincs az ellen de mar becloakol es odafut ahol az ellenseg gugol 5 fal es egy fedezek mogott.
Szerintem aki jatszik vele, az mar regota ismeri a jatekot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vagy moddingolt valamit a célzáson vagy übercsávó lehet mert eléggé hedsát szaga van itt-ott. XD
Konnyen lehet, hogy ez sem veletlenul szivargott ki.
Köszi...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Rettentõen elveri játékélményileg az elõzõ Cryisokat!
Nagyon frankón megcsinálták frankó izgalmas meg minden.
Amúgy kipróbáltam én is, szerencsére szuperül megy a gépemen. Grafika gyönyörû! Játszani nem játszok vele, megvárom a véglegeset.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Kb mint mikor a melós veri a mellét, hogy milyen ügyes, de egy normális alkatrészrajzot nem tud készíteni, nem hogy pl egy komplett motor metszetét.
A kiadó majd eldönti mi neki a jó - max még kevesebb pc-s játék lesz. Konzolra úgyis olcsóbb fejleszteni a fix hardverkörnyezet miatt. => több profit.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Ez hülyeség. A wareznak semmi köze az árazáshoz.
Te kevered a konzolra készült Crysis2-õt.
Végig ezt pofáztam hogy nem kell itt párhuzamot vonni a 2 verzió közt.
A játék ugyanaz, a történet ugyanaz, de mégis más.
Ne tégy egyenlõség jelet a boxos Crysis2 és a PC-s Crysis2 közé.
Nézted már ezt a félkész verziót milyen?
Nem nem vagy fikázós.
Ez nem fikázás, amit gondolsz mert igen a Crysis 1-et nem lehetett konzolra megcsinálni, de ugyanabban a minõségben nem lehetett, nem arról van szó hogy egy szigetet nem tudtak volna megcsinálni, meg ugye a motor az engine nem volt kompatibilis a hardverekkel.
Itt kisebb a tér, a látótávolság, mert a nagy toronyházak ugye eltakarnak a látótávolságból, de ellenben mint mondtam nagyobb a akció, de csak akkor érted meg ha megnézed, ha majd játszol vele.
Például az idegenek eleve mérföldekkel komolyabban vannak kidolgozva, sokkal inteligensebbek, és nem csak mint az elsõ részben a polipok köröznek körülötted és ha gondolnak egyet fejjel neked rohannak szembõl, ezek a lények "élnek" fedezékbe húzódnak rejtõzködnek.
És mikor egy kibaszottnagy ûrhajó nekedmegy megy 8-10 ilyen lény, és lövöldözgetnek meg robbantgatnak meg összedõl 1-2 épület talán meggondolandó hogy hová is tartalékolták is azt az energiát amit az elsõ részben a nagy látólávolságra fordítottak.
Mire kijön a 3. rész biztos lesz elég vas ennek az ötvözésére, hogy ezt a nagy akciót, egy bazinagy szigetre költöztessék, de arra még várni kell.
A 2 együtt még nem menne.
Szerintem ez így jobb, és mindenképpen azt mondom hogy sokkal többet fognak eladni ebból PC-re külön mint az elsõ részbõl.
Majd meglátjuk nemsokára. 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
én ennyit csináltam a magam angol tudásával gondolom a többit is meglehet találni
Ha azok mind megvették volna nem kellett volna majdnem 13 rongyért árulniuk.
Egy PC-s játék lehet üzlet, de az üzlet sohasem játék. A Cryteknek is vannak piaci elemzõi, és õket elsõsorban a profit érdekli, õk abból nem élnek meg, hogy Dezsõke egy fórumra beírja hogy "qrvajó ez a játék..."
Sajnos épp az orrvérzésig való warez kényszeríti a fejlesztõk nagy részét a másik szegmensbe való áttérésre... Lehet nem kínlódnak tovább a pc-sekkel és a konzolra fognak koncentrálni és így a warezosok azzal kicsiny fizetõs réteggel tolnak ki akik rendszeresen pénzt adnak a játékokért.
Nekem a játékaim 95%-a eredeti, és nem azért mert annyira szent vagyok, hanem mivel olyan lassú a netem, hogy nem éri meg letölteni mivel amire letöltöm a ruhám divatja múlt lesz.
Inkább megveszem és nem csalódom benne... elindul, nincs vele probléma, nem fogad fekete képernyõ vagy fagyás, nem kell könyörögni serial-ért stb...
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Nem is engednek feltenni olyat amit máshol ingyen letölthetsz.