CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez hülyeség, maradjunk annyiban, hogy a nagyobbik fele illegális bizony. Nekem is megy torrenten pl. 3 féle Kubuntu 10.10 telepítõ, meg sok game/film oldalon a demók és videók torrenten IS tölhetõek.
PSN ID.: Beegabor
A Halo Reach Limited-em volt elõrendelve, futárral 13 500 Ft.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem loptál a szó szoros értelemben inkább csalsz.
Nincs itt tyúk meg tojás. Ha nem fizetsz egy termékért és ingyen használod (ami fizetõs gyárilag) az warez...csalás...nincs elõbb volt meg utobb volt. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
8.30-nál érdekes ha multi lenne akkor azt mondanám hogy aimbot.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval nem említheted egy napon a tényleges lopást ahol ténylegesen hiányozni fog az ellopott dolog onnan ahonnan elvetted.
Esetünkben a lopás a következõképpen történik:
A haverod megveszi a vadiúj szalámit. Te elkéred tõle egy idõre és készítesz egy pontosan ugyanolyat. Aztán az eredetit visszaadod a havernak és jól megeszed a szalámit... 😄
Nem szeretek az ördög ügyvédje lenni, és nem is a kalózkodást akarom védeni, de ne említsük egy napon a dolgot tényleges, konkrét anyagi javak eltulajdonításával.
Véleményem szerint két makacs és teljesen rossz hozzáállás dolgozik egymás ellen. A mindent letõtök' mert úgyis ingyé' van. Illetve a rohadjon meg minden a digitális fejlõdésnek köszönhetõ adatátviteli technológia mer' az szemét lopás. Valahol középen találkozni kellene és sok probléma megoldódna. Bár nyilván nem az összes...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Thrash \'Till Death
Azzal sincs semmi baj ha valaki pénze ellenére nem veszi meg, csak tudja hol merre meddig, és ne beszéljen senki kifogásokról mert erre nincs.
Ha igazságos akarnék lenni azt mondanám neked sincs kifogásod mit csinálsz késõbb most leszedted amost warezoltál, hogy késõbb mit csinálsz az nem véd meg ettõl a tettedtõl. 😊
A másik dolog....kijön egy játék....felteszed magadvan a kérdést!
Van pénzem megvenni???? Nincs
Akarom tolni?? Igen
Fentvan neten ingyen? Igen
Letöltöm? Igen, mert megvenni nemtudom most....
szerintem nagyrészt ennyi a képlet....
Warezolókban csak egy fajtát utálok....akinek lenne rá pénze de nem veszi meg...meg azt aki aztmondja minek fizessek ha itt ingyen van....
Én ha nemtudom megvenni letöltöm ha tolni akarom, aztán megveszem amint tehetem, pl crysis 1
Én igylátom
Nem is az a lényege hogy szégyeljék magukat/magunkat , csak mikor valaki mondja hogy a warez rossz, akkor el kell fogadni, nem pedig ellenkezni hogy de én csak kipróbáltam meg csak nincs pénzem rá, mert ugye ha nincs nem kötelezõ játszani. Csak mindenki irigy, mindenki hajlamos a rosszra, ezért van warez.
És sokan elfelejtik már mert netán ebbe születnek bele, azt hiszik hogy minden embernek alanyi joga hogy minden játékkal kötelezõ játszania, mindenáron. És néhányan nem itteniekre célzok, hanem aki ilyen egy nagy ködben él és azt hiszi hogy ha nem játszhat egy játékkal, neki van joga törvénytelenül hozzájutni.
Tudod megjelenik egy új szalámi fajta a boltba, és te nem kapsz belõle valahol kostolót akkor ettõl még nem áll jogodban lopni egy rúd szalámit hogy megnézd vagy megedd hogy ez megér annyit vagy nem. 😊
save "név"
"név" = ami szimpatikus, lehetöleg ékezetek nélkül , mert attól kifagyik 😊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Töltsük le az internetet!
De minden meglévõ négyzetcentiméter egyenlõen profin éles textúrákkal van kidolgozva, míg az elsõ részben voltak elég durva elnagyolások.
Valamint a sok sok energiát az effectekre fordították.
Már már karácsonyfának tûnhet a játék 1-2 helyen.
A földönkívüliek, is talán már-már tökéletesen vannak megcsinálva. Itt nem kell majd félni attól hogy véletlen közel mész valamihez és elhányod magad vagy lenézel a lábadhoz és a talaj egy homályos folt csak mint az elsõ részben.
A csõbõl kitörõ tûzcsóvák például bent az elhagyatott épületekben, vagy az ESÕ ami egy nagy erõsége a 2 résznek effect terén, mind mind azt bizonyítja hogy szebb a 2 rész, az elsõ rész mindössze nagyobb volt gyengébb efectekkel, itt meg inkább kisebb(az elsõ részhez képest kissebb) területek de minden pontja precíz.
Valamint az elsõ részben fa klónokkal meg bokrokkal benépesíteni a játékot nem akkora meló szerintem mint egy részletesebb lerombolt várost lemodellezni, ezért lehet az hogy sokan a régit szebbnek tartják, mert más volt ott a környezet.
De aki belepillantott pár percet a játékba, ezt már mind mind tudhatja.
Errõl a témáról kb ennyit.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Hmmm....
Jobban szigetes meg jobban pálmafás... én ezt látom....

"ááá egy játék már 2-3ezer forint, minek veszed meg..."
- mármint nekem mondta
erre én:
"miért ne, igaz régebben játszottam esetleg vele, de legalább ami valóban tetszett legalább olcsóbban beszerzem, csak hogy kicsit naívan támogassam ezzel a kicsi pénzmaggal is a fejlesztõket."
és kapom ezt válasznak. azaz mondja erre a haverom:
"te hülye vagy ... én a gépemre költök, aztán ennyi játékra én egy forintot nem fogok kifizetni."
Mondja ezt olyan aki haverom, akivel nincs ebben nézeteltérésem, nem vagyok irigy viszont ingyen haverjától kapott lopott cod4-es kulcsokkal játszik klánokban.
Én nem szoktam foglalkozni más mit csinál mit mond, én a saját dolgaimmal szoktam foglalkozni, tõle sem sajnálom, de az ilyen azért könnyen beszél, hogy õ csak gépre fog költeni játékra meg egy forintot se fog kiadni....
Na mennyen már és hány ilyen ember van még.
Persze ettõl hogy ez szerintem egy igen rossz felfogás még jóban vagyunk. Csak nem tartom helyesnek, de meg is mondtam neki.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Európában meg asszem 25
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
practitioner of the forbidden arts of death
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár sajnos eddig a tapasztalatok alapján 20 emberbõl kb 1-2 aki megveszi ezt nem én állítom.
Most majd kiderül hogy változik-e ez az arány.
Szar mindenképpen én is a multi demo helyett single-nek örültem volna, mert egyenlõre a crysis még egy inkább single játék, mert cod-bf-ekbõl még megértem ha megjelenés elõtt csak multi van ....