CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Dehogy az super mario, a játékok chuck norris-a. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ez egyértelmûen alázza a mariot
DarkSector
Csak hogy szembesítselek mire mondod hogy szerinted szebb😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
foltok lehetnek a látásodban, menj el szemészetre, mûthetõ

DarkSector
Jah neked a HL környezete ennyire részletes?
A nemsemmi, nekem ilyen lim lom szemét lerombolt házak nem voltak a HLdm-ben de mindegy akkor legyen ha neked úgy jobb.

Armagedown
az elõbb játszottam egy kicsit vele , ha maxra teszek mindent , a grafikája nem sokkal gyengébb mint ami a videóban van

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

DarkSector
Azért a HL2 Deathmatch kicsit túlzás volt...😊

DarkSector
Természetesen a pc-s hardcore messze szebb, csak azért a képek sem tükrözik amit lát az ember élõben...
Nézd meg mozgásban.

konzolnál mióta is számít a grafika? <#fejvakaras><#fejvakaras>
DarkSector
képrõl kinagyítva csalóka, élõben nem ilyen azért.

Armagedown
ilyen a grafikája a Half Life 2 : Deatchmatch-nek

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

DarkSector
sõt azon sem lepõdnék meg ha kiderülne hogy egy lcd-rõl készült fényképek lennének...

DarkSector
csak azért vagyok ennyire okos mert ott vannak az xbox gombjai a képen...😊

DarkSector
igen.

grebber
Új képek!
Elég csúnyák.Lehet ilyen lesz konzolon?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na elolvasva a napi adagot úgy érzem reagálnom kell.
(Ez a játék bevédésnek fog hangzani,dehát nem hagyhatom a kommenteket szó nélkül)

-Konzolport?? Nem!!! Párhuzamosa fejlesztették mindhárom platformra.Aki nem is tudja mirõl van szó fa..ért konzolportozik?
-Nem attól lesz valami "csõjáték" ,mert konzolra is megcsinálják.
-Unalmas?? Aki ezt mondja játszott az elsõ két résszel?Mert azok unalmasak ehhez képest!

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Felbontás alatta van a fullscreen az alatt pedig a grafikai beállítás!
Gamer-Advanced-Hardcore

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

hol?
TaRka0107
Lehet😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kár hogy a grafikát nem lehet állítani 😞
Ennek a fóliának milliméterenként 50 soros felbontása van, szóval letapogatós lézerrel nemtúlnagy felületre rálehetne vetítgetni akár 16K -t is.

Ez egy fólia amiben mikroszkopikus üveggömbök vannak , feléd meg egy tükrözõdésgátló felület néz. Ez rá van tapasztva egy plexilapra, merthogy azt csinálsz a fóliával amit akarsz.

Sokkal jobb mint a régi projektoros crt tévék, vagy akár a mostani USA DLP-k szkrinje, a A 3M nagyon nagyon drágán adja ezeket, de már lehet venni máshonnét is ilyen technológiát.

DarkSector
Oké nem is mondam a kijelzõkre semmi rosszat, hiszen a crt-k régen szebbek voltak.
Csak ne mondja nekem senki hogy bármire vetített projektorral elõállított kép olyan mint egy tegyükfel 1920x1080pixeles kijelzõ...
gondolom érted mit mondok...ott a pixelek fényveszteség nélkül világitanak, vagyis látod a színeket.

Míg projektornál a színeket se kapod vissza rendessen, ráadásul nem lehet annyira éles képet se kivetíteni, max ha kis méretre vetít az ember max...de akkor meg minek a projektor...😊

arty
ami nem lcd-re alapoz, az eleve elõnnyel indul a megjelenítõk harcában - ebben egyetértek crylot-al 😄 (miközben minden itthoni cuccomban lcd van - de én még emlékszem a CRT képére, feketéjére!!!)

Forza.

DarkSector
Mi most egyrõl beszélünk?
Errõl az üvegtábláról beszélsz te is? Ez nem egy sík üvegtábla?

Milyen élesség meg betekintési szög, meg ellenáll a napfénynek? 😄
Ez egy üvegtábla istenem nem homorú, hanem sík mint a moitorom, semmivel nem jobb ez 3d-re max azt hiszik emberek....

-élesebb is , betekintési szöge is jobb, a 3d is jobb, és a napfénynek is jobban ellenáll , aztán ottvan maga a display ami megint 5x jobb.

DarkSector
Jah az nem lenne baj ha valóban lenne értelme, de azon kívül hogy bármilyen felületre bármekkora méretben ki lehet vetíteni semmi nincs.

arty
nem az élesség a gond, hanem hogy ajánlott mellé a fullsötét, ami azért néha nagy kompromisszum tud lenni...

Forza.

DarkSector
miért is?
ez annyi hogy a kivetítõt szembõl láthatod, semmivel sem jobb vagy több.
Sõtt a kivetitõ amit kivetít nem olyan éles mint egy natív például fullhd-s monitor...

//ez sokkal jobb 3d-re mint az //

DarkSector
Ezt lcd monitorként kapni a boltban...olcsóbbak és könyebbek és kisebbek ésatöbbi.
De ha van pénzed így darabokba is megveheted....😊

-most ezüst fóliát használok de erre van szükségem:

CalebJoe
Jó hát olyan felbontásokban nekem is jól futna csakhogy én maradok az 1920x1080-nál mint minden játéknál.

nem folyamatos mert percenként megakad hogy invalid texture meg ezek a fagyások, valamikor nyomok egy esc-et oszt megáll az egész
rodzsi
sziasztok 😊

van egy kis gomdom... tudom h béta meg minden... de nekem már a second chance résznél (vagyis tök az elején 😄) ahogy felveszem a pisztolyt kiakad... nem akar tovább lépni... ennyire béta lenne???

DarkSector
De valóban összevissza írtál mindent, max te igazodsz ki.
Ha jól értettem azt írtad le 10 mondatba hogy te otthon egy nagy falra szögelt paplanyon játszol és erre vagy gizda.

Kongy
1440x900 (max a monitorommal). Hasonlóan fut mint neked, elég folyamatos, teljesen élvezhetõ...sõt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Biztos van a topikban nálad nagyobb kozsó is , de te még lehetsz a román kozsó.

Cris99
ja hát az jó, mekkora felbontásban tolod?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
Nekem 1680x1050ben, hardcore-on! 20-40 körül!
De azt bírom ha mondjuk van 30fps egy helyen, és felrobbantok vmi meg lövök akkorsem esik be hanem stabil azon az értéken nagyjából😛

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Kongy
Szépen folyamatosan fog ez futni, sztem meg lehet nyugodni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
na nekem is az van h leesik. én azt értem szaggatásnak.

@balint1111

FPS nekem 40 körül van átlagban. A legkevesebb amit mértem az 28, az akció kellõs közepén.

balint1111
FPS kb mennyi szokott lenni? Mert nekem is megy nagyon jól pedig a procim már elég szar.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Cris99
Nem is értem neked hogy szaggat, nekem se szaggat max néha-néha beesik az FPS, de hogy neked!
Majd remélem közeljövõben sikerül beszereznem vmi proci+ram+lap+táp párost

Kongy
mondjuk ha januári a béta akk nem olyan kezdetleges.

Kongy
4 magos procit és a sok ramot meghálálja.

Kongy
sztem is a teljes azért jobban fog futni, mondjuk nem fog szaggatni ilyen gyakran (remélem). De a töltési idõ már itt is kevés.

Cris99
Hasonló 😄😄

Fehercsoki
Érdekes pedig neked jobb a géped!Ne felejtsük el ez 1 kezdetleges béta,a végleges változat biztos jól fog futni.

Kongy
nagyon sokat fagy am tehát ez a béta csak arra volt jó h megnyugodjak, h jól fog futni a végleges verzió, és h nehogy új vga-t vegyek. 😄

Bocs,a fogyatékoskodásért de bõvebb grafikai dolgokat hol tudom állítgatni? Mert nekem több kéne annál,hogy a felbontást állítgatom..