CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
akkor nem csodálkozom hogy athlon x2 5000+ al és Radeon HD 3650el akad .

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Kongy
hát, a crysis zabálja a vga-t, szóval sztem még az újabbakat is megeszi reggelire (még mindig!). De igazából ezt úgy kell felfogni mint egy kezdetleges benchmark a 2-höz. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Érdekes ahány gép annyi féle erdemény...nekem nvidia karival a Crysis 1 sokkal jobban fut.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
lol... te nem vagy normális. az 1 mai napig nem fut olyan jól mint most a 2. xD Mai napig álmom h így fusson az 1 is, mint most a 2 xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
e6550+8800gts 320mb+4gb ddr2 800

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Armagedown
nekem akadt 800x600ban , 1440x900ban sem akadt jobban

Armagedown
milyen vasad van ?

DarkSector
Érdekes nekem a Crysis 1 maxon 1920x1200-ban 13fps-t megy, ezt Hardcore-on csak 800x600-ba tudtam ugy futtatni hogy ne akadjon nagyon be....

TaRka0107
Optimalizálás 10/5???😮 Az 1-hez képest százszor jobban fut, annyi akadás a világon nincs mint az 1-be😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

adikakk
Jó estét fórumozok.
Gondoltam megosztom veletek a béta élményeim röviden a véleményem.
Hát a gépigény igen 2011 et írunk szóval már új grafikai motorok vannak annak idején a cry engine 2 is szopatta az akkori qrva erõs gépeket most a 3 is ezt teszi bár én 1920 ba nyomom nem akad de a game maga bugos sok mindent belehet tudni a bétának még tuti javítják optimalizálják és tesztelgetik a gamet.
A grafika 10/10,a grafikáért áldozatot kell hozni..
A cry engine 2 is igényelte az 512 est most szerintem 256 os karival nem nagyon megy a game ajánlott 1gb vga esetleg 2gb vga.
A másik probléma amiért sokaknak csak döcög a game az a sok fény,árnyék,nagyon szép effektek és a qrva sok modell persze...
Még annyi hogy a játékmenet sztem kicsit monoton de ez csak béta ezért összefoglalva.
Grafika ahogy vártam/vártuk
10/10
Játékélmény
10/8
Hangok
10/10
Optimalizálás
10/5
Várom a teljes játékot nagyon...
Még játszogatni fogok a bétával és lehet még írok róla majd meglátom..

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

DarkSector
hát biztos tudod hogy a halál...messze van még, de ezek szerint megy még a fejlesztés és nem törölték.

Bence94
hát eléggé hallgatnak róla és 31... ja persze...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
Itt a fegyó...beskinezve és pár kiegészítõvel....😊

DarkSector
Bocs nem 5.-ére irják, hanem 31.-ére...

They (PC, PS3, X360) 2011.12.31

TaRka0107
Remélem hamarosan lesz, mert az ilyet utálom hogy csak HAMAROSAN!
Amúgy szerintem attól mert kijött egy BETA "véletlenül" azt nem a játékosokon fogják leverni, szóval szerintem lesz demo, csak MIKOR?XD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Bence94
oszt hol meg kik? már évek óta semmi hír róla...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Evin
Jó lenne, ha igazad lenne, és tényleg megjelenne. Na majd a Crysis 2 után, ha megjelent. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
Igen kurvanagy hangsúly lesz a fegyveren, mert egy alap fegyver lesz és csak a kiegészitõket lehet majd variálni. Egyenlõre 2011.12.05.-ére írják.

Evin
Én úgy tudom abból nem lesz semmi. De azt hiszem ebben lehetett nagyon jól fejlesztgetni a fegyvereket.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Armagedown
milyen videókártyád van ?az hogy 2 csigás az nem jelent semmit

KranaZoli
Miért használsz 32 bit-es XP-t?! Van egy 2GB-os GPU-d. Gondolom van mellette legalább 2GB RAM-od és inkább kukázod a RAM-od, csak ne használj 64bit-es Seven-t, vagy mi?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

arty
megint egy okos, aki youtube videobol itél akadást 😄DDD

Forza.

KranaZoli
Nem, szerintem ettõl függetlenül ki fogják hozni, ha beígérték. Sokan élbõl neki sem állnak egy nem full-os Crysis-nak. Én most tõttöm lefelé a "sajtónak kiszivárogtatott verziót" 😊

Jól teszik, akik esetleg belenéznek, ismerkednek az editor mod-jával (ha van benne); de se a SP; se a MP részbe bele sem szagolnak amíg ki nem jön a végleges.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

DarkSector
Azt mondták hogy még a full játék elõtt.

De hogy loptak teszt verziót szerintem meg sohanapján.

extra sensory
2 GB-os a kari.. hogyhogy kevés?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

DarkSector
Tudom csak poénnak irtam hisz hivatalossan nincs semmi, tehát multi sincs. 😊

KranaZoli
Engem ez érdekel, hogy errõl tudtok-e vmit?!

"Hamarosan PC-re is megérkezik a Crysis második részének demója, mely az Xbox 360-as verzióhoz hasonlóan a multiplayer játékmenetbe enged betekintést."

Crysis 2 - multiplayer bemutató

Mi a pöcsöm az, hogy hamarosan... <#whatever>

kifli
a kiszivárgott beta multijáról beszélnek gondolom 😊
Kevés a VRAM, ha elõtted dobálja ki (pop-up) az objektumokat és a textúrákat a játék.

03.25. ha lesz vasad akkor nyugodt szívvel tolhatod majd azt is DX11 alatt. Cevaz azt nyilatkozta,h egy mai Hardcore gép elegendõ lesz a DX11 futtatására. Kérdés a HC DX11 alatt 2 vagy 3-as SLI-re gondolt 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

DarkSector
Nah rájöttem honnan olyan ismerõsek ezek az idegen lények....

Emlékszik még valaki a THEY címû fps-re ami elvileg év végére készül el? még nagyon nagyon régen volt egy gameplay videó belõle, nah ott láttam elõször ehhez hasonló lényeket....

DarkSector
Kezdjük ott hogy milyen multiról beszélünk? Nincs is még játék. Nem? 😄

kifli
nemazéé, de az ilyen ki akar multizni, gyertek hamachiora és hasonló dolgokra, ott van az off topik...
DarkSector
Kösz hogy ápolod a lelkemet. És zombik is lesznek? 😊

gduck
Még mindig: 34/89 off/warez vs crysis2 topic. A sok szart miért nem a offba nyomjátok??????

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

extra sensory
Nekem az elsõ rész eredeti és elég jó karim is van viszont dx9-ben játszottam mivel XP 32 bit-es az op. rendszer. Nagyon utáltam a játékban hogy mindig elõttem rajzolta ki a textúrákat a program... ez hogy lehet eredeti játéknál?
DX 11-nél is meglesz ez a probléma vagy ez csak 9-nél fordul elõ?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Muttley
ne parázz 😊
sztem lazán hozni fogja KexBoxon a Resi 5 grafikai szintjét

Just do it :)

KranaZoli
Sziasztok!

Hivatalosan mikor fog megjelenni a PC-re szánt MP verzió?! Ill. az is DX9-es lesz, mint a kiszivárgott Béta; vagy az már DX11-es?!

THX!

<#worship>

Totti5
2szeres lesz rajta, vagy semmi. Ennyi a lehetõség. 4szerest is meg lehet kockáztatni, de nem érdemes, de 2szeres van rajta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Lehetni lehet, de kontrollerrel játszik és az FPS is épphogy tartja a 30at, ráadásul a fáknál elég méretes odateremtés volt a semmibül pedig nem is voltak messze. Ez konzol port volt, mondjuk ahhoz képest egész jó.

DarkSector
Azt látom hogy akad, de pc-n is akadhat. Mindegy hiszem ha látom...nekem kamu szaga van nézd meg az árnyékokat, az aszfaltot, a házakat, hát fenetudja, nembaj nem mondom hogy nem, de ezt picit túlzásnak tartom én is...(ezt a részt pont láttam pár perc erejéig, asszem a 4-5 chpater elején van ez a rész) nekem a HardCore nem volt sokkal szebb ettõl, igaz elvileg dx9-ben megy az is.

Egyébként csináljak X360 vs Very High comparison képeket?

lolSL
jah de az kis pálya meg nincs ai se semmi

Miért PC-n nemlehet a kezelõfelület boxos?

TDC Geronimo
demoba is volt már AA és fix 30 fpsel ment végig.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lolSL
rátoltak egy kis élsimítást a teljesítmény rovására, látszik hogy akad is miatta rendesen. majd a véglegesben leveszik

TDC Geronimo
Generáció legszebbje lesz...egészen BF3ig :p

Totti5
Ennyire. Kezelõfelület is boxos.

DarkSector
Ennyire jól nézne ki x-en azért nanemár....Nem csúnya a demo sem de ez elég fura lenne így.

TDC Geronimo
De az "Featuring raw, unfiltered gameplay, this footage captured from the Xbox 360 version shows Alcatraz mastering the powers of the Nanosuit as he seeks out the lab of rogue scientist Nathan Gould."