CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha én fejlesztõ (inbább befektetõ) vagyok, az tutkó, hogy kicsinálom, akik kiszivárogtatta.
Ez üzlet, és elég nagy. És ezzel nagyon komoly kiesést csináltak mind bevételben, mind nyereségben...
és visszatérek oda, amit korábban írtam:
az ilyenek vezetnek ahhoz, hogy hanyatlik a PC-re a game-kiadás....
ezek fényében, és én az átlag felett vásárlok játékot -bár igen nem akarózik kimondani- gondolkozom valamilyen konzolon én is.....
max, innentõl lopom én is....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hatalmas botrány robbant ki abból, hogy a Crysis 2 egy korai verziója kikerült a torrent oldalakra, így sokan már jóval a megjelenés elõtt hozzájuthattak az akciójátékhoz. Igaz, a fejlesztõk elmondása szerint ez nem a végleges darab, csak egy félkész verzió, ám ettõl függetlenül a Crytek rendkívül csalódott lett az eseményektõl. Sokan épp ezért attól féltek, hogy a németek elhagyhatják a PC-s frontot, hiszen már az elsõ rész után is mérgesek voltak a kalózkodás miatt. A fejlesztõk azonban új közleményükben "megnyugtatták" a közönséget: elmondásuk szerint továbbra is kiemelt platformként kezelik a PC-t és nem a hûséges vásárlókat kívánják büntetni a torrent példányok okán. Egyúttal megismétlik kérésüket - aki a második részre, s igazi szórakozásra vágyik, az várja meg a végleges verzió megjelenését, mely a csapat tervei szerint az év legjobb FPS-e lesz. "
Forrás...
Notice: Legyen egy game ára elsõ blikk-re max. 3ezer pénz; a nagy nevek ne szálljanak el Maguktól; figyeljenek oda a fejlesztésre és ne legyen félkész termék a 10ezer pénzért boltokba kerülõ végleges példány sem - mely már a megjelenés után tapasz után kiált a sok bug miatt; stb... Az éremnek több oldala is van. 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Aki azt mondja hogy megveszi azt sem tudod hogy igazat mond. Én leszedtem belenéztem letöröltem, ha akarnám se tudnám játszani mert kifagy, 800x600-ba ablakba nem játszok vele.
És igazad van 10ezret énsem adok fõleg nem fps-re fõleg nem pc-n ezt is megveszem majd ahogy az elsõ részt majd ha olcsóbb lesz max 2-3ezer ft-ba ennyi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a legtöbb, aki EZT lehúzta NEM fogja megvenni akkor sem, ha megvehette volna.
csak volt egy barom, aki feltette, a többi meg sokszorozta...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
- tévével megy hdmi 1.4 -en ...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lefotozzam?
Jó kis játék lesz ez,bizt megveszem!"
nem is megy 3d visionel , lol
egyrészt várom a végleges release-t addig nem tolom végig, csak pár pályát próbálgatok, másrészt, nem leszek hülye és nem fogom megvenni 10k-ért... azért nem öntik az ablakon be a pénzt... Amúgy meg Crysis 1 és a Warhead megvan eredetiben, tehát ez is esélyes rá, csak árcsökkenés után persze. Ami nálam alap h megveszek az minden Assassin's Creed, és Prince of Persia, teljes áron. Most lehet hülyeségnek tûnik, de nekem megérnek ennyit a kedvenc szériáim. Amúgy meg nagyon gyakran van olyan ha egy játék marhára tetszett, akkor azt megveszem eredetiben is, csak a gyûjtemény kedvéért, pl Mass Effect 2 is ilyen volt nálam (nyáron lement 4k-ra, annyit bõven megért)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
és ITT aki lenyúlta a kiszivárogtatott játékot, a 80%-a már BIZTOSAN nem fogja megvenni, hiszen végig játszotta, bár hibásan ........
amikor aztán innen mérik a PC játékpiacot, és amikor majd nem lesz PC-re játék, az ilyen gamerek köpködnek majd legtöbbet, hogy miért vazzeg..
csak a legtöbb nem lát az orránál tovább, csak ingyé' legyen, meg kiírhassa, hogy vazzeg én tolom, meg vazzeg, nekem is megvan.
nekem is meglehetne, de nem húzom le.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Jó kis játék lesz ez,bizt megveszem!
gondolom te nem fogod megvenni, ahogy Dark kolléga sem..
örülünk, akik szánnak rá pénzt, hogy csináltatunk nektek játékok.
sztem rohadjon meg, aki kilopta, kiadta.
on
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert innen elõrendeltem és 25.-ét látok dátumnak.
miköze hozzá? 😊
nekemis 64-es win7 van. visszafelé kompatible...😛
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
A pisztolyosok meg probálnak fedezékbõl lövöldözni...
Az 1-nél is tetszett, de itt sokkal jobb, ahogy mutogatják, mikor milyen formát vesznek fel a kristályok 😊
Én mikor belenéztem a játékba, nem tudtam eldönteni hogy a játékot élvezem-e jobban vagy a kibaszottjó töltõképernyõt a "zenékkel".
Mert a fejezetek elõtt az a töltõképernyõ kurvakeményen meg van csinálva, meg a "zenék" is jók, inkább dallamok.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az hogy nem mozoghatsz összevissza az azért van ésszerû okból mert így kisebb gépeken el tud futni, ezt a látványt 3 vagy 4x ekkora terepen mi birta volna el? 😊