CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
bocs, de ez nem nyilvános béta. ez egy ellopott warez, közel sem a végleges verzió.

ha én fejlesztõ (inbább befektetõ) vagyok, az tutkó, hogy kicsinálom, akik kiszivárogtatta.
Ez üzlet, és elég nagy. És ezzel nagyon komoly kiesést csináltak mind bevételben, mind nyereségben...

és visszatérek oda, amit korábban írtam:

az ilyenek vezetnek ahhoz, hogy hanyatlik a PC-re a game-kiadás....

ezek fényében, és én az átlag felett vásárlok játékot -bár igen nem akarózik kimondani- gondolkozom valamilyen konzolon én is.....

max, innentõl lopom én is....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Seth
LOL

PSN ID.: Beegabor

KranaZoli
"Nem mond le a PC-rõl a Crytek

Hatalmas botrány robbant ki abból, hogy a Crysis 2 egy korai verziója kikerült a torrent oldalakra, így sokan már jóval a megjelenés elõtt hozzájuthattak az akciójátékhoz. Igaz, a fejlesztõk elmondása szerint ez nem a végleges darab, csak egy félkész verzió, ám ettõl függetlenül a Crytek rendkívül csalódott lett az eseményektõl. Sokan épp ezért attól féltek, hogy a németek elhagyhatják a PC-s frontot, hiszen már az elsõ rész után is mérgesek voltak a kalózkodás miatt. A fejlesztõk azonban új közleményükben "megnyugtatták" a közönséget: elmondásuk szerint továbbra is kiemelt platformként kezelik a PC-t és nem a hûséges vásárlókat kívánják büntetni a torrent példányok okán. Egyúttal megismétlik kérésüket - aki a második részre, s igazi szórakozásra vágyik, az várja meg a végleges verzió megjelenését, mely a csapat tervei szerint az év legjobb FPS-e lesz. "

Forrás...

Notice: Legyen egy game ára elsõ blikk-re max. 3ezer pénz; a nagy nevek ne szálljanak el Maguktól; figyeljenek oda a fejlesztésre és ne legyen félkész termék a 10ezer pénzért boltokba kerülõ végleges példány sem - mely már a megjelenés után tapasz után kiált a sok bug miatt; stb... Az éremnek több oldala is van. 😉

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

DarkSector
Most mit magyarázkodsz?
Aki azt mondja hogy megveszi azt sem tudod hogy igazat mond. Én leszedtem belenéztem letöröltem, ha akarnám se tudnám játszani mert kifagy, 800x600-ba ablakba nem játszok vele.
És igazad van 10ezret énsem adok fõleg nem fps-re fõleg nem pc-n ezt is megveszem majd ahogy az elsõ részt majd ha olcsóbb lesz max 2-3ezer ft-ba ennyi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
lehet te így gondolod, te vagy a kivétel.

a legtöbb, aki EZT lehúzta NEM fogja megvenni akkor sem, ha megvehette volna.

csak volt egy barom, aki feltette, a többi meg sokszorozta...

TaRka0107
Én is meg fogom venni, pedig én nem szoktam sok játékot venni, de ha lesz annyi pénzem amennyiért meg lehet venni akkor tuti megveszem😄 Kurvajó lett ez a játék már így a Beta alapján is a bugokon kívül😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

há nem kell mer látom 😄

- tévével megy hdmi 1.4 -en ...

Kongy
A bétát meg am tessék egyfajta demónak felfogni. Nem kell a videókon a nyálat csurgatni, bárki letöltheti...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

😄
Lefotozzam?
"3D vision surroundal oda..sz a game!!
Jó kis játék lesz ez,bizt megveszem!"

nem is megy 3d visionel , lol

Kongy
OFF

egyrészt várom a végleges release-t addig nem tolom végig, csak pár pályát próbálgatok, másrészt, nem leszek hülye és nem fogom megvenni 10k-ért... azért nem öntik az ablakon be a pénzt... Amúgy meg Crysis 1 és a Warhead megvan eredetiben, tehát ez is esélyes rá, csak árcsökkenés után persze. Ami nálam alap h megveszek az minden Assassin's Creed, és Prince of Persia, teljes áron. Most lehet hülyeségnek tûnik, de nekem megérnek ennyit a kedvenc szériáim. Amúgy meg nagyon gyakran van olyan ha egy játék marhára tetszett, akkor azt megveszem eredetiben is, csak a gyûjtemény kedvéért, pl Mass Effect 2 is ilyen volt nálam (nyáron lement 4k-ra, annyit bõven megért)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

lolSL
a többségnek itt nincs cashe, szülõket lehúzni random játékokkal nem menõ

Frank99
én sem veszek meg mindent, de a nagy neveket, amit tényleg jónak tartok, jók az elõzetesek azt igen, ezt látatlanban is jónak tartottam, elõ is rendeltem.

és ITT aki lenyúlta a kiszivárogtatott játékot, a 80%-a már BIZTOSAN nem fogja megvenni, hiszen végig játszotta, bár hibásan ........

amikor aztán innen mérik a PC játékpiacot, és amikor majd nem lesz PC-re játék, az ilyen gamerek köpködnek majd legtöbbet, hogy miért vazzeg..
csak a legtöbb nem lát az orránál tovább, csak ingyé' legyen, meg kiírhassa, hogy vazzeg én tolom, meg vazzeg, nekem is megvan.

nekem is meglehetne, de nem húzom le.

DarkSector
már sehol. 4.én törölték csak egy ideig volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezért írtam a nagy pc-s csapatot megvették kilóra.

<#eljen>Sajnos ez megy,bárcsak behoznák ide is a francia törvényeket.Lesz akkor sírás ha kapják a számlát a letöltéseikröl.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lolSL
majdnem minden EA játéknál a limited edition az elõrendelõknek (+ készlet erejéig) jár, nem kerül többe.

3D vision surroundal oda..sz a game!!
Jó kis játék lesz ez,bizt megveszem!
Frank99
off

gondolom te nem fogod megvenni, ahogy Dark kolléga sem..

örülünk, akik szánnak rá pénzt, hogy csináltatunk nektek játékok.

sztem rohadjon meg, aki kilopta, kiadta.

on

Shep
Hát nekem ezzel sem játszik le semmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
E között és ez között miért nincs árkülönbség? Nekem ez fura...

foxpal
xbox-ra hol lehet letölteni crysis 2 mp-t?

Kongy
ha MS akk eleve PC kilõve. Hány hónapja is készül a Fable 3 port?

Codename: Kingdoms. Budapesti Crytek fejleszti. xbox only, szal felejtõs...

Törölt felhasználó
Nekem sokat jelent, mert 25.-e péntek, akkor vidékre nem kapom meg következõ hét hétfõn, szerdán meg uatzom el, és akkor nuku játék <#falbav>
Kongy
most az a plusz mínusz 3 nap...

lolSL
usa 22 eu 25

Törölt felhasználó
Nem úgy volt, hogy 03.22.-én jelenik meg a játék?
Mert innen elõrendeltem és 25.-ét látok dátumnak.
kifli
én bin32 mappából indítom, úgyis jó
DarkSector
Most olvasom hogy a Crytek szeretne a lövöldözõs játékok mellett más stílust is, most állítólag a Microsoftnak fejleszt egy játékot...Kingdoms...hát lol

Nálam 32bites módban lassabb.

DarkSector
Igen akkor probálgattam hogy milyen 64 és 32 biten, nem lassabb nálam 32-ben ellenben ez a szar hang elõjön 64-nél szóval felesleges 64-be menni nem jobb akkor se a játék, nem gyorsabb.

DarkSector
????
miköze hozzá? 😊
nekemis 64-es win7 van. visszafelé kompatible...😛

KranaZoli
Ezt jó tudni, mert Én sem tudtam hova tenni ezt hangot, ill. multiban robbanásoknak is xar a hangja. Viszont 64 bit-en indítható a 32 bit-es exe fájl is.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Kongy
de 64 bites windows-zal sztem kilõve. :S

Zinaj
Istenhozott nálam Crysis ez a valo vilag😉

i7 azt szevasztok :P

DarkSector
Nincs ...

Kongy
ja xD 32esen nincs ilyen gond?

DarkSector
Igen én is rájöttem hogy 64biten a scarB hangja elég eltorzult alakját mutatja. 😊

Cris99
Látom 64biten játszod mert akkor van a scarnak ilyen hangja!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

TaRka0107
Az nekem is nagyon tetszett😄<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Hát igen én 2 fajtát láttam csak, a karmosok probálnak elugrani elõled és oldalról vagy hátulról támadni lehetõség szerint.
A pisztolyosok meg probálnak fedezékbõl lövöldözni...

Kongy
az idegenek teljesen mások mint az 1-ben, és ez jó. 😊 Elég ütõsen néznek ki, és okosak is.... többnyire.

Kongy
Az nagyot ütött mind2nél. 😄 2 percnyi látványorgia. 😄

DarkSector
Igen jól eltalálták, keménykedõs a nanosuit.

kifli
nekem a nanosuit demo video tetszett nagyon, elégkibaszottjol megcsinálták 😄

Az 1-nél is tetszett, de itt sokkal jobb, ahogy mutogatják, mikor milyen formát vesznek fel a kristályok 😊
DarkSector
Kibaszott kemények az idegenek mikor ugrálnak ide oda, meg nekedtámadnak, nekem nagyon bejön.<#eljen>

Én mikor belenéztem a játékba, nem tudtam eldönteni hogy a játékot élvezem-e jobban vagy a kibaszottjó töltõképernyõt a "zenékkel".
Mert a fejezetek elõtt az a töltõképernyõ kurvakeményen meg van csinálva, meg a "zenék" is jók, inkább dallamok.

Kongy
Gameplay videóm:

gduck
Hát én csak belenéztem hogy megy a gépemen. Sokkal jobban fut mint az 1. rész és a látvány is gyönyörû. De ezzel a félkész menet közben állandóan logoló béta verzióval nem nagyon érdemes játszani...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Az 1ben is scriptelve van minden, nem láttam olyan játékot max 1-2-õt ami nem lenne scriptelve, ezt a buta kifejezést sokan bántásnak szurják oda a játékoknak, holott talán 2-3 olyan játék van amiben mindig változik a környezet az ellenség, stb....fps-ekben még 1-et se láttam. Szóval egyetértek veled kivéve a script-et.

Az hogy nem mozoghatsz összevissza az azért van ésszerû okból mert így kisebb gépeken el tud futni, ezt a látványt 3 vagy 4x ekkora terepen mi birta volna el? 😊