CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
fotográfik kolomp edisön :D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Valaki?
Köszi
Mivel még nem sikerült mûködésre bírnom (csak úgy, hogy egymagam voltam lan-ban. 😊 multi-ban is marad a fizika?!?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint említetted a cod pl.
Van egy single rész, oké de amiért megéri az a multi, mert a singlet ha nem 5-6 ora alatt hanem 12 ora alatt nyomod végig nem több mint ha van egy kidolgozott multi, amivel akár évekig eljátszanak...
Nézd meg a codokat, alig megy le az áruk, így is megveszik mert nem a 6 orás single miatt veszik...
Akkor ugyanaz mint a COD csak a multiért érdemes megvenni.
Ez már nem az a Crysis mint volt, ez egy xar.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Bal oldalt fut PC Hardcore, jobbra meg az állítólagos x360 videó (ha valóban nem kamu)....megéri összenézni
Beszúrni nem tudtam a videót, majd ha önszorgalomból valaki fellöki youtube-ra akkor lehet onnan is beágyazni.
De így jobb ha letöltve nézitek meg:
LETÖLTÉS
Valamint kizárólag DX10-es cuccok vannak ebben a változatban, semmi adat nincs ami arra utalna hogy egyeltalán lenne dx11-es támogatás...
Reméljük csak egy megtépázott példány és nem arra bizonyíték hogy nem lesz dx11.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Köszi
Elég sok mindent kiadnak mostanában felújított graffal.
Nekik kb semmibe nem telne szinte minden adott már.
Engem meggyõzött a game ipon.-hun elõ is van rendelve!Ha már elsõ 2 rész is megvan ez is meglegyen.Egyszer élünk!
Az kimondottan tetszik,hogy itt már lehet érezni valóban a maximum armort.Itt érzed is hogy ad valami plussz védelmet és lehet is hallani,hogy nekicsapódnak a golyók frankó fémes hang.Az egybe semmi ilyen nem volt ott nem éreztem hogy védene valamit is.
Crytek csak így tovább!!!! Várom a 3. részt!<#taps>#taps>
De elõtte persze még belerakok majd 4-5 végigjátszást ebbe!
Next PC upgrade: 2022
Viszont az én gépem már a béta kipróbálása után bemondta az unalmast, egyszer csak kiírta, hogy abnormális a mag hõmérséklete, aztán kilépett <#csodalk>#csodalk>
Unigine féle atom tesszaláció jól nézne ki nagyon de hát akkor nem lenne gép a földön ami meg tudná mozgatni<#taps>#taps>
Emlékszem, anno találtam egy áll lesjtõs képet dx9 vs. dx10 témakörben, és mondanom sem kell, hogy amit azon a képen láttam, azt nem hogy realtime nem tapasztalom játékokban azóta sem, de még a dx11-es csodákat beharangozó képek sem közelítik meg azt a szintet, szóval nagy humbuk az egész.
És dx11-es összahasonlító képeken sem látok különbséget a tesszalláción kívül.
Játszottam az xbox multi bemóval, az nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok milyen lett a single player rész. Nincs gamer PC gépem, a Crysis 1-rõl azt hallottam, hogy szép volt, de játékélményben nem volt egy nagy cucc. Milyen lett single szempontból a 2, mindjuk a legutóbbi COD-okhoz képest?
Köszi
7862 FT (nem értem ezt az árat 😄 + 250 FT a kiszállítás.
Szerintem az összehasonlítás alapból nehéz mivel az tengerpartos dzsungeles nagyrészben,ez pedig városban felhõkarcolók között játszódik többnyire.
Ami ugyanaz az a víz és a növényzet karakterek is egyszintû kidolgozottságúak bár szerintem itt picivel szebbek.A lényeg az összhatás szerintem nem rossz.
DX11-re leszek kíváncsi bár ez a lenti dx9 vs dx11 elszomorított 😞
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit