CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
én advenced-re tettem, és nincs egy high end gépem, mégis elég jól fut (40 fps környéke megvolt ma multizás közben) (1920x1080)
gameplusz
Meg csúnyább 😊 Kíváncsi vagyok hányszáz embernél fog ez maxon menni 8xAA-val 😄 Van egy olyan tippem, hogy egy 580-ast is megfog kajálni...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

lolSL
print screennel egyszerûbb 😊

gameplusz
😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

BoneDragon
Sry! Látszik este van, inkább megyek aludni...

DarkSector
Hagyd régebben már 10ember leírta elõtte.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ezért van spoiler tag a makróknál!!!!!!!!Használd máskor,mert aki nem játszik a bétával az nem szerette volna tudni.Most már mindegy!

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Nem játszottam vele, de egy videóba láttam, hogy az elején mikor megkapjuk a ruhát és ott van egy hulla, nem az próféta? Nekem úgy rémlik..

DarkSector
nincsenek is egy sorban. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
duke és
a rossz szó nem fér meg egy sorban 😊

DarkSector
nincs neki baja a játékkal nem azt irta hogy rossz lesz.
csak feltételezi.

õ is várja szerintem, de manapság nem a jora kell felkészülni hanem a legrosszabbra!

Szerintem csak az a baja hogy nem Master Chief Forever a neve 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector
16 óra játékidõ már önmagában jelent valamit 😊

Totti5
Fõleg ha egy optimalizálatlan tákolmány lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már nem azért de a beveztõt elnézve a ruha lett maga prophet mert megölte vagy micsoda és úgy ad mindíg tanácsot alcatraznak

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lolSL
dnf az év fpse

grebber
Crytek elég sokat vár a játékától.Az év fps-e.
Hát szerintem meg nem lesz.Jó,szép,pörgõs,akciódús és rövid mint általában sz ilyen game-ek.

Látom írta valaki a fõhõst:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két végigjátszás után ,ha valamit nagyon nem néztem el akkor nem Prophet-al vagyunk ahogy valaki írta,hanem egy Alcatraz nevû katónával.Csak a finálé végén mondja a csávó hogy szólítsák Prophenek
Az a történetbõl kiderül miért!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
meg az olyan kínos h a nanoruha felolvassa mi a feladat. :S remélem ez nem lesz benne a véglegesben, mer sztem gáz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
ja lehet h próféta igazából egy nõ, csak az elsõ részben maszkban volt, eltorzított hanggal.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

akkor végül is nem kizárt, hogy a fõhõsnek nõi hangja van, szégyenli és ezért nem szólal egy árva kukkot se?
Kongy
<#worship><#taps> hát eddig annyi az egész h menj el ide, öld meg ezeket meg juss el oda csináld meg azt.... meg nemtom milyen páncélos katonák vadásznak ránk, de közben az alienek is, meg közben New York is romokban van... áhh... és mi ez h Próféta nem szólal meg? Elõzõ részben fosta a szót... ne visszafejlõdjünk már.

sohaj.
Totti5
fail

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az, hogy a fõhõs nem szólal meg, még nem jelenti azt, hogy nem lesz jó a sztori, lásd: Half-Life...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Frank99
mert ott a smiley mér? mögött
a
zé'

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kongy
mer mér? 😄

Frank99
akkor már nem veszed meg.

Kongy
nem kell kötözködni 8 k már majdnem 10k ugyanaz kb. =P drága, és ez a lényeg.

Kongy
h megveszem az 100%, de lehet h pl csak karácsonykor...

Frank99
De biztosan megveszed nem, ha +jelent?
akkor semmi baj...

ha nem, akkor + sztem fáradj a warez topicba.....

sztem...

Mi a szám címe? Amúgy ez melyik pályán van?

Kongy
de sztem nem én vok a hibás azért, mert vki kilopta. 😄 én csak bûnrészes vagyok, hogy letöltöttem, a többi (kb 100-200ezer vagy több) emberrel együtt.

Piloss
én pl 100% hogy megfogom venni

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Shep
Jó de az egy szimulátor így kisebb közönséget céloz meg ráadásul atomerõmû bejátszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scottt
Arma 2 nem scriptelt Ai-val rendelkezik,és röhögve odaveri töltés nélkül bejárható ténylegesen nem lineáris területet nagyságot tekintve.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

BoneDragon
Biztos nagy reklám lehet veszíteni több ezer vásárlót...
Akik ide járnak a topicba, 90%-ba leszarozzák, meg lehúzzák, meg soha nem fogják megvenni, max ha majd 3ezer forint lesz. Ahogy elnézem sajnos máshol is ez megy... Ejjha, micsoda nagy reklám! <#banplz>

Piloss
mert ez is reklám, na meg ha esetleg a crysis 3 már nem jelenne meg pc-re legalább lenne mire fogni

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

BoneDragon
Mennyi a villany számlád?😊

Frank99
aha...

saját tányérukba xarnak..... bocs...

Frank99
OFF

neki nem kell magyarázkodnia.

a warez gyurik egyike pont te vagy, neki nem kell magyarázkodnia, és téged sem kért meg, hogy védd meg.

te vagy aki minden játékot "véletlenül" kipróbálsz, aztán néha hónapokig segíted a warezolókat -lsd MW2 warez fórum-.

és ha most elfutsz a moderátorhoz, hogy büntessenek meg, tegyed.

nem hiszem, hogy van jogalapod hozzá.

A lényeg: fenn látok egy olyat, hogy Off és warez témákkal fáradj ide.

Namost kérdem én, egy illegális kiszivárogtatott téma az illik ide? Ha igen, akkor ez is.

ON

gameplusz
Promóció...

BoneDragon
Kommentbe írva van, hogy akcióznak idén is pc-s játékok terén. Crysis 2 is bekerült az akciók közé. Én onnan rendeltem meg!

Cris99
Jól megy 1eseknek, én örülök ha 1 monitoron fut....

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

BoneDragon
Áruld már el nekem mi jó abba, ha a sok h*lye letölti és kijátsza megjelenés elõtt? Alap, hogy az nem fogja megvenni soha. Ne legyünk már buták..
Még, hogy õk szivárogtatják ki, mikor milliárdokat fektettek bele...

iPonon miért 8k akkor?

Azé már berakom!

Vegyél fel szemcsit..
BoneDragon
Ezen szakadtam. 😄

Renjike
hülyeség lenne részükrõl.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
hát ebben nagyon is igazad van 😞 de én meg fogom venni 😄 és direkt nem töltöttem le 😊 csak megszeretném nézni a bétában hogy maxon mennyi FPS em lesz .. ha elmeg maxon 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

bertino
meg se forduljon a fejedben, hogy esetleg ok szivarogtattak ki ? 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!