CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kezdtem el írni, de hosszú lenne....
Figyuka!
Részben osztom a véleményed, ill. most nagyon nem tudom hova tenni ezt a multi dolgot.
Engem a Krájzisz, mint SP game nem igazán érdekel. (sztorira gondolok!!!)
A multija érdekelne. Most már ott tart a multi, hogy szinte mindenki LVL50; GCW-ön valóban fenn vannak a csítek. Szóval a multi része úgy nézem meghalt, vagy meghal. Engem qrvára idegesít a sok 14 éves pöcs, akik lökik 1másnak MSN-en és Skype-on, hogy mi az unlock konzól kód, ill. a csíteket.
Már el fogom nevezni a karakterem pp_unlockall-nak. 😄
Már arra is gondoltam, hogy ez a példány valóban nem véletlen került ki. A bevétel garantált; nem hiszem, hogy egy ilyen dobással akkora rétegtõl esnének el. Érdekes dolog ez a Marketing. Most van egy olyan verzió; mellyel tisztán szinte már képtelenség multizni.
SP-bõl egy csupasz és bug-os példány.
Szóval, ha a hivatalos multi tiszta, akkor szerintem qrva sokan várják mint a Messiást a hivatalos megjelenést. Az, hogy végigtoltál egy bug-os; fagyogatós; DX9-es verziót van akit nem izgat fel. Ép spec; tuti semmilyen körülmények között nem fogom ezt a single-t játszani. A multi érdekelne, ha tisztán tudják tartani. Vagy ezt képtelenség?! I don't know!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
a saját játékélményedet ölöd meg, ÉS? magadat csapod be..ENNYI!
DE: amikor multizol, akkor -de hiába mesélem az átlagnak- ez annál sokkal komolyabb...
a hackerek komoly üzletet építettek a fizetõs -holmi xar VAC és tsai VÉDELEMNEK nevezett vicc - kikerülésére, ezek a csítek - 99%-ban nem detektálhatók a VAC és tsai által.....
innentõl úgy asszem 10-15 euróért átlag, a hülye kis csíra német, csíra orosz és az összes többi csíra, simán letol egy olyan csítet, amit NEM detektál SEMMILYEN VAC és egyéb szûrõ.. vagy ha esetleg mégis, akkor 1-2 nap, és megvan az új cheat....
tehát az új Crysis-ben is lesz csaló.... IGEN hamar, köszönhetõ a kiszivárgott -inkább ellopott- verziónak.
mert arra már nem lesz kapacitásuk, hogy a cheatet blokkolják, innentõl az elsõ nap szinte már lesz csaló VÉRPISTA.
Tuti.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Különösebb körítés meg spoiler nélkül csak annyit hogy igen vagy nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elég visszaolvasni a fórumban meglátják hogy lol free gamez és már szedik is ész nélkül.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Level-ek:
Igen, ha elszáll a game akkor oda. De hol tárolja ezeket az infókat a progi?! Mert vmelyik off-line fájl ez. Szal jó lenne tudni melyik. Velem elõfordul sajnos, hogy csak úgy kilépek a multiból. Eddig a legtöbb amim elveszett a LVL6-os. Azt nagyon bánom. 😞
Csíterek és a LVL50-esek is zavarnak.
Korábban kellett volna kihozniuk a PC-s multi demót, egy idõben a box-ossal és akkor talán nem lett volna akkora ok "lopásra" sem. 😊
Nagyon-nagyon nem szoktam multizni. <#lama>#lama>
Ha megvásárolom az eredeti játékot, hivatalos szervereken is lehet ilyen csít meg minden pöcsöm dolog ami ide tartozik, vagy ott megoldják ezt?! <#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Bár ha kifagy a játék baszhatod 😄
Egyszerûbb unlockolni mindent... (pp_unlockall)
Amúgy már van cheat hozzá, legalábbis egy gyere repkedett folyamat ma -.-
írtak neked valamit?
mert nekem nem.
merjek írni, vagy ne?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Neked egy társaság sem fog full játékot kiszivárogtatni...a kiszivárogtatás tudod hogy ment itt...kilopták...az EA és Crytek errõl semmit sem tudott mit gondolsz mekkora pénzbe kerül ez még így is nekik?
Ne legyetek naívak...
Ha vki ezekre tudja a gyógyírt az ne tartsa Magában. 😄
A multi rész amúgy egész jól mûködik beta-hoz képest.
<#wilting>#wilting><#levele>#levele>
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Mégis mi? Semmi, ha tudatossan hagynak benne hibákat? Abban mi az értelem?
Mert ezt 100% hogy senki nem ellenõrizte még le, olyan hibák vannak, ha ezt valakinek meg akarták mutatni, játékosoknak ezt ha bétaként is de nem így hogy beragadó ellenségek legyeneke, meg futkározó kódok a töltéskor stb.
És mondom az KIZÁRT hogy õk ezt amit ha szarul is de végig lehet játszani engednék ez KIZÁRT.
max akkor talán lenne ráció ha 2-3 pálya lenne meg pár fegyver a sokból....
PSN ID.: Beegabor
ne legyünk naívak, ha kiszivárogtatnának akkor sem a full játékot, nincsenek csodák ingyen nem adnak semit, plána nem elõre kitervelve.
"Crytek has been alerted that an early incomplete, unfinished build of Crysis 2 has appeared on Torrent sites. Crytek and EA are deeply disappointed by the news. We encourage fans to support the game and the development team by waiting and purchasing the final, polished game on March 22. Crysis 2 is still in development and promises to be the ultimate action blockbuster as the series’ signature Nanosuit lets you be the weapon as you defend NYC from an alien invasion. Piracy continues to damage the PC packaged goods market and the PC development community"
ha õk szivárogtatták volna ki ezt nem írták volna le...
Aki veszi a fáradságot és közelebrõl megnézi a kilopott verzióban lévõ fájlokat, annak ez meg se fordul a fejében <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nincs baj a konzolosokkal, csak veled, hogy ide linkelgeted a játékaidat, mikor ennek a topicnak semmi köze hozzá. Majd, ha átmegyek konzol fórumra ott szívesen nézegetem.
"Fõleg ha egy optimalizálatlan tákolmány lesz." erre jött az alaptalan konzol fika, amit ti gerjesztetek, persze én tényekkel válaszoltam ami már konzol imádat, hülye konzolos baromarcú láma takarodj innen hszek sokaságát vonza maga után, mert ez pécés topik ( hogy a játék ugyan olyan minden platformon az már lényegtelen... tegnap az AC:B topikban is elindult a takarodj innen konzolos, teljesen alaptalanul, mert valakinek nem tetszett hogy õ már játszik vele )
Léptem is, mert mindig bebizonyosodik hogy akinek konzolja van az az SG játékosok fórmumán nem megtürt személy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pl. Grebber? 😊
köszi
Ami nagyon tetszik az a karakter animáció; mozgás. Animáció ugrás közben; ahogyan felhúzza Magát a karakter pl. egy tetõre, stb... Az szerintem nagyon epic.
A SP története Engem különösebben nem is érdekel; mert ha történet game-re vagyok kíváncsi akkor az biztos nem COD és Crysis lesz. 😊
Ami nem tetszik, hogy mindenki LVL 50; elvesznek a Level-jeim ha kilépek; hiába SP-bõl lépek ki; stb...
Kidobhatnák már a PC-s Multi demót!
Ill. hivatalos game esetében mik a szitu-k a csalókkal?! Elhiszem, hogy a multija nem éri utol a COD BO multiját; de Engem az annyira nem fogott meg.
Ez a sci-fi szál már jobban bejön.
Az Ipon-os ár pedig egész jó!
hallottam 2014-ig tuti szoptok ezzel a konzolgenerációval még elõre kinect 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az ost pedig piszok jó Epilogue
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Amúgy szerintem nem kerül a játékba élsimítás alapból, csak dx11-ben (mint az avp-nél is volt, mert egy dx11 eljárással fog majd élsimítani, ami sokkal kevesebb erõforrást igényel)
Ha nem kapcsolom be a dx11 extra látványelemeit, akkor gyorsabban futnak a játékok dx11 módban, mint dx9-ben.