CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Légy rá büszke.Istenem...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Armagedown
a pcs verziót vegyed

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

kill3r21
Crysis2 tpikusan az a játék amit már a single miatt érdemes megvenni...multit nem sokat toltam de sztem korrekt, de 1jén demo várd meg....😊
A Crysis 2 beta alapján a multi az ütõs lesz? Szeretném megvenni a játékot, de egyelõre nem tudom hogy a multi mennyire idõtálló(szórakoztató). Meg hogy melyik platformra vegyem meg. Igazából tartok a pc-s hackektõl, fõleg hogy a kiszivárgott beta alapján rengeteg cheat jelenhet meg a multihoz. 😞
Ezért választanám inkább a konzolos verziót...
Szerintetek?
DarkSector
OFF

Nem tartozik ide, de manapság túl sokszor szivárog itt-ott valami....szivárgás van. XD
Szivárognak béta-k, szivárognak dlc-k, mi jöhet még?

"BioShock 2 - kiszivárgott a PC-s Protector Trials DLC, de nem mûködik

Megjelent a Protector Trials DLC a Games for Windows Marketplace-en, de nem érdemes letölteni.
Letölteni ugyan le lehet, de nem érünk vele sokat, ugyanis még nem kellett volna megjelennie a BioShock 2 legújabb DLC-jének.

A 2K tud a problémáról, és utánanéznek, hogy miért került fel a DLC idõ elõtt a Marketplace-re, addig is felhívják mindenki figyelmét, hogy hiába tölti le, nem fog mûködni. A Protector Trials eredetileg január végén jelent volna meg, a 2K azonban határozatlan ideig elnapolta a kiadását. Kíváncsian várjuk, mit tartogat számunkra a BioShock 2 legújabb letölthetõ tartalma, majd ha egyszer végre tényleg megjelenik."
ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha lesz valaha xbox 360-an 1db játékot sem fogok megvenni rá!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Tudom, csak mondom, hogy ezeket akár origibe is gond nélkül beszerezheted...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Gondolom sejted, ha veszek konzolt mi célból veszem<#eplus2>

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még annyit a The Darkness-rõl, hogy:
- még mai játékokat megszégyenítõ grafja van, illetve fizikája
- valalmint kicsitsem csõfps, vagyis manapság az fps-ekhez képest brutálhosszú a szingle, el is lehet tévedni benne.
- és nem utolsó sorban mai nap az ára valahol 4-5 doboz cigi körül mozog.

gduck
Ezt hogy éreted?

Állandóan tele van írva minden szarral <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kill3r21
Jól levan halva a topik 😄
<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#taps>ezmarhajó volt<#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Black Ghost
Beírtam ezeket is de semmi javulás, nálam valami más baj lehet.

Na mindegy úgy is megveszem, remélem azzal nem lesz gond.

...még egyszer kösz.
Black Ghost
Nézd, zárvány mentesen tudok hegeszteni akár röntgen alá is, ismerem mo. szinte összes biztonsági ajtó zárszerkezetének felépítését típus és sorozatszám szerint, 4 európai nyílászárógyártó cég beszállítója vagyok és mellesleg van egy közel annyi idõs fia mint te.
Viszont nem tudtam hogy a billentyûzeten külön be kell kapcsolni a numerikus részt, borzasztó! -hála neked most már ezt is tudom.

köszönöm!

<#wilting>
TaRka0107
NUM LOCK! kapcsold be és ott nyomd meg a 0-t!<#wilting>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Black Ghost
és 0-t hogy írsz be, nekem arra kilép.
berlinboy6329
Engem az a vízszintes xsík idegesít de nagyon..Bele a képembe minden fényforrásnál..még a kilátást is zavarja..800*600ban a képet kitakarja szinte:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

kill3r21
hát motionblurt sokan nem szeretik....ez tény, a HDR meg olyan dolog hogy valaki vagy birja vagy nem...😊 én pl nem szeretem ha szétvakít a fény....😊
DarkSector
jah mert kikapcsolnak grafikai effecteket...😊

kill3r21
r_vsync 0
sys_maxfps 999999
még ezeket ird be
meg még esetleg:
r_motionblur 0
r_motionblurHDR 0
ezek sok fps növelnek
Black Ghost

Sikerült, bár nekem sokat nem javított, rengetegszer beakad még így is, vagy is inkább ingadozik 60-5 fps között.
Pedig egy -GTX 460 1Gb, 4Gb ram,C2D E6850 3Ghz- mennie kéne 1680×1050 advanced-en.

mindenesetre köszönöm! 😊
kill3r21
játékon belül megnyomod a 0 gombot, a tab felett van, elöjön a konzol és oda beirod és enterr
Black Ghost
Hogy érted hogy a játékon belül?

-elindítom a játékot és ott lesz egy konzol fûl? (amúgy nem találtam!)
-a játék mappáján belül lesz egy console mappa? (ilyen van de ott sem találtam semmit)

Bocs hogy számodra egyszerû kérdéseket teszek fel, de így nem igazán értem.
grebber
Sehol játékon belül lehívod a konzolt és beírod!

Black Ghost
Segíts kérlek, ezt pontosan hol is kell keresni?
DarkSector
😞

grebber
"Egyelõre kérdéses még, hogy a Borderlands-re emlékeztetõ cel-shaded grafikai irányvonal, amit magáévá tett a The Darkness 2, hogy mûködik majd a gyakorlatban. Miután alapvetõen egy képregény adaptációról van szó, akár jól is elsülhet, ha a játék képi világa rokonságot mutat a füzetekével."

DarkSector
Miért csak nem azzal oldják meg mert akkor kibaszom a készítõket a 4.rõl...mármint ha panelban laknak...😊

Totti5
Hogy ehhez mennyire nem fog illeni a cell shade...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Már megvan a beszerzendõ game-ek listája ha lesz xboxom ez is benne van 😄

DarkSector
Jut eszembe az fps rajongóknak még érdemes odafigyelni a The Darkness 2-re, még idén kiadják x360-ps3-pc-re, az elsõ része sajna nem jött ki pc-re, pedig kurvajó játék...azt még majd kövesd figyelemmel ha lesz boxod ha nem. <#eljen>

elsõ részbõl gameplay:

DarkSector
Talán a Killzone 3 meg a Halo 3 amik egy lapon említhetõek.

DarkSector
Jah hát messze a legjobb eddig amiket láttam...persze most meg kellene lepõdni, ha a Crytek-es kreatúrák nem igérték volna meg hogy kifacsarják a gépeket.

grebber
Én nem tudom ,nem követem figyelemmel milyen grafikák vannak xboxon mivel nekem még nincs konzolom csak tervezem de nem kapni amilyet akarok 😞.

DarkSector
Hát hogy mennyire jól néz ki még x-en is...még ha nem is dx11-es graf

grebber
Micsoda?

DarkSector
döbbenet mi?

grebber

Tavaly én, idén a "nyári" költségeket a párom állja 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

KranaZoli
Köszi! Jogos. Elõbb mégse találtam... <#vigyor5>

<#worship>

Más:

Multijában ha jól nézem nincs Coop mód. Team Action-ök vannak, de azt hiányolom, hogy olyan nincs, hogy Alien-ek elleni Coop mód.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

grebber
Nem kellett volna sokat visszaolvasni!

sys_streaming_CPU=2 alapon1-en van!

KranaZoli
Sziasztok!

Nem tudom, hogy ebbe; vagy az off-topic-ba írta-e be vki azokat a konzol parancsokat, melyekkel állítás szerint megszûnt a szaggatás; folyamatosabb lett a game; stb... Nem találom se itt, se az off-topic-ba. Annyira emléxem, hogy vmi CPU=2 volt a konzol parancsban. <#help><#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

BoneDragon
Micsoda életcél. Crysis miatt gépet újítani és hajtani mint a güzü... Akkor inkább már nyaralás miatt dolgozz úgy. Nemsokára itt a nyár, viheted a párodat nyaralni..😊

mflex
A crysis az más tészta volt, ezért kérdeztem, nem azért, hogy f..szom verdessem a gépemmel!

What about the forests?

No igen. Lassan 6 hónapja havi 300h dolgozom,hogy configot újítsak. Részben sikerült is pár dolgot beszereznem már csak ,hogy ez a foshalmaz normálisan fusson 😊 De többet nem álldozom be a szabadságomat erre. Párom egy napelemmel mûködõ, vegetatív, két lábon járó robotnak tart...

DarkSector
Feltéve ha van dx11-es karid, mert nekem nincs. 😊

Akkor könyvelhetem a 35% teljesítmény csökkenést.De ha a látvány kárpótól érte, megéri legalább 1x meglátni 😛

DarkSector
elég késõn jön szóval nagy esély van rá hogy igen.

a multiplayer demoban lehet már tudni lesz e grafikai finomhangolás? Esetleg DX11? 😊 Hallgat a crytek,de nagyon róla 😛