CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Politizálni máshol tessék....

#4091: Dejó, akkor a PC, PlayStation és XboX360 tulajok kedvéért lerombolják NewYork-ot? És retúr jegyet fizetnek nekünk? Elsõ osztályra? 😄

lolSL
jah csak az illegális és orbán nem kap belõle elég adót
én meg nem vagyok hazaáruló hogy ilyen helyekrõl nem túl legálisan bizniszeljek, meg a remek játékok kiadóit sem károsítanám azzal hogy másodkézbõl veszem

darki81
"Mostmár viszont biztos: március 25-én minden PC, PlayStation 3 és Xbox 360 tulajdonos beszabadulhat a romokban álló New Yorkba."

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

shaddam
Ha az 576-os árakat nézed akkor igazad lehet.Láttam ott már 3 éves játékot 18k-ért is.Épeszû ember meg megveszi 11-12k-ért 0 nap vagy 8-ezerért használtan.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Xboxra a legdrágább a warez.Eddig xbox 360-at akartam venni de mivel nem igen látok már hogy lehetne kapni,ezért lehet berántok egy ps3-at!

Next PC upgrade: 2022

Óóóh valóban?
Nem gondolod hogy enyhén túlzás amit írsz? Max 1-2 ezer Ft különbség van a PC javára a játékoknál.
arty
7800 pécére, 11600 konzolra - ha nem akarod eladni, akkor a konzolverzio drágább. ha csak végigtolnád és eladod, akkor viszont a konzolos olcsóbb - mivel ott van használtpiac

ha pedig nagyon számolgatni akarsz, a pécé oldalhoz tedd oda a 2005 novembere óta hardverre költött pénzt is 😉

Forza.

lolSL
és 14-16 ezer rá egy új game, pc-n meg 8-9
számold ki mennyi idõ alatt buksz többet

gduck
Ez fõleg most érdekes, mert megtörték a PS3 védelmét, így már szinte egy bikaerõs PC-ként is funkcionálhat, amellett hogy bikaerõs játékkonzol <#wink>

UI: 2 nap és demó <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

arty
70k egy ps3

már vagy 15 éve mindig 120ezer egy "jó" gép, amivel játszani is lehet 😊 (de ugye tudjuk, hogy a 120k egyre "kevesebb" az inflácio miatt)

Forza.

gduck
Lehet elege lett, hogy szétoffoltuk a topicot <#fejvakaras>

Bokafix2
ez mi a xar

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
80ezer kb egy ps3, és ps3-ból indult a dolog, ha megemlitem az én 42ezres xboxomat akkor az már nem lett volna fer...azért nem is az x árát tárgyaltuk. még a 80 is necces mert próbáltam énis régebben 80ezerbõl gépet havernak ...nehéz, ha csak a 4 fõ alkatrész kell akkor nem gáz de amúgy igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
konzol áru pécérõl indultunk... az pedig 45-70 ezer 😉 csak aztán belátták az urak, hogy annyiból nincs játékgép, utána jött a 80ezres pécé

Forza.

arty
amugy a 240 is jobb a 430nál 😄

Forza.

arty
az az "NVIDIÁS" aki ezen az áron nem 5670et vesz, mind hülye. sem az ati sem az nv nem jotékonyság intézmények, nem kell értük rajongani. azt kell venni, ami adott áron jobb.

ha azonos az ár és a teljesitmény is, akkor lehet nvidiáskodni 😊

Forza.

DarkSector
Legelõször arról volt szó, nemtudom már ki írta, hogy egy x360-on futó crysis 2 grafot lenyoom egy mai 80ezres pc, vagy ps3 árából kirakni egy 80ezres gépet nemtudom, és nem szar a 430-as, csak erre nem elég. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Ez van, ha valaki fanatikus, akkor még saját magát is szivatja <#idiota>

kifli
"annak aki nem NVIDIÁS" <#wilting>

Én még mindig nem értem, van aki azért mert egy márka neki jobban tetszik, szivatja saját magát? 😄
gduck
Majd ha kijön a demó, megkérdezem az ismerõst, hogy megy neki az X2 255+GT240 kombinációval. <#wave> Szerintem simán játszható lesz, medium-high beállításon.

"Mármint a legelsõ feltevésre, hogy az x360 szintet vinné a Crysis 2-ben"

Ezt én se állítottam, egyszerûen csak 80ezrest PC konfigot írtam le. És azt hogy a közhiedelemben ellentétben a GT240,GT430 igenis jó játékra. Mivel én nem tesztek alapján, hanem saját tapasztaltból írom <#nyes>

DarkSector
Én nem mondtam hogy hulladék, hanem a példára nem jó.
Mármint a legelsõ feltevésre, hogy az x360 szintet vinné a Crysis 2-ben.

gduck
A legolcsóbb amikor házzal együtt van egy noname táp egyben (6e Ft összvisz). Ahhoz nem kell táp. Szegény ember nem vesz 15 ezerért házat+15 ezerért VGA-t <#nezze> Valóban az 5670-is jó választás, annak aki nem NVIDIÁS <#help> A 240,430 meg nem hulladák, simán lehet vele jáccani <#bohoc>

arty
milyen táp nem kell?? egy mai átlag gépben minimum egy noname 400wattos szokott lenni, az meg elviszi az erõsebb vgakat is - amilyen pl az emlitett 5670 is (és nem drágább a 430nál és nem fogyaszt többet terhelve)

a 430 továbbra is egy hulladék, zéró létjogosultsággal. az nvidia akár ki se kellett volna hozza

Forza.

grebber
Nem is Crysis lenne a játék neve ha nem a kurva hardwerekrõl szólna itt is minden.

DarkSector
80ezerbe én egy 5670 1gb-ot tennék. 😊

gduck
Ennek a VGA-nak sz a legnagyobb elõnye, hogy nem kell hozzá +táp és mint írtad: 720p 30FPS. <#wave>

Nem azt mondom hogy egy játékgépbe ez kell, de ha 80ezer van a gépre, akkor ez <#nyes>

arty
szerintem htpc-be SE jó - oda túlzás. mai játékra meg kevés, de nagyon: 720p, közepes beállitások és 30fps környéki fps-ek... és emellé olyan drága, amennyiért atiból vagy régebbi nvidiábol sokkal erõsebbet kapni

= FAIL

Forza.

DarkSector
Jah akkor azért. 😊

Magiszter
Tudom, csak neked mondom, mert te tûnsz itt még a legértelmesebbnek xD

DarkSector
Most ha rám írtad ezt az Intel/Vidia fanságot, akkor jól benézted, mert közel sem errõl beszélgettünk. XD

Magiszter
Nah szóval az elõzõ hsz-em az alábbi-ra volt a válasz 😄

Magiszter
Intel / nVidia fan. Szerinte a Phenom II-esek szarok, az AMD kártyák meg nem jók semmire. Ha ezt hiszi, higgye. Én tök jól eljátszogatok 1920x1080-on vele, medium-high beállításokon egy 8800GT társaságában 😊 Nekem ugyanis elég a 30 körüli FPS szám. 😊
Tök hidegen hagy hogy megpróbálja bemagyarázni annak az ellentetjét amit tapasztalok 😊

DarkSector
😊

Jó játékra csak nem Crysis 2-re 😊

gduck
3 monitor van neki, az k*rva nagy felbontás <#nyes>

gduck
Csak poénkodtam <#wave>

Amúgy meg hidd el, nem csak HTPC-be jó a 430, hanem játékra is <#wink>

DarkSector
az meg a másik.
de amugy ott a videó is. szerintem õ valami ûberbrutál felbontásról beszél.

arty
nincs olyan, hogy "maxon" (mi az a max???)

talán irj beállitásokat, ne ekkora ökörséget 😊

Forza.

<#kocsog>
<#gunyos1>
arty
próbáld már meg felgoni, hogy a 430 semmire se jó, még médiumra se

Forza.

DarkSector
De mirõl beszélsz? milyen physx egy HD6950-en? kb semmi.
Vennék és menni hidd el, újabb driverek vannak, peccs. hidd el menne az 30fps-t.

Hát te nem nyugszól mi?
Nem érted meg leírom még1x: nem fut el a játék azon a fos phenom rendszeren,ahogy a crysis2 sem fog maxon elfutni,max 1280x1024-ben.
HD-ben bizt nem,és ha nem hagy nyugodni vegyél egy olyan gépet,azt pofára esel.
A másik meg hogy akarod maxon futtatni a metrot mikor nem is tudod bekapcsolni a physx-et,ha lehetne ott látnál egy fasza diavetítést.
Nincs a fenét , át kell fúrni a falat neki , elég macerás lehalkítani 1 projektort nem kell mellé egy pécé is. <#nyes>

DarkSector
Itt 30fps-rõl beszélünk, nekem dx10-ben amit tudtam felhúztam és kisebb akadásokkal ment, holott egy gyenge karim van...nem kell túllihegni a metro-t. 😊

gduck
Nem igazán van ilyen gépnél választási lehetõség! Ha nem vízzel hûtené, füldugó kellene a hatalmas zaj miatt <#wave>

UI: ez a gép sokat fogyaszt, viszont télen nem kell fûtés abban a szobában. Ja, de nyárom meg légkondi kell, szóval bukta a téli megtakarítás <#idiota>

grebber
Nézzél utána a neten nyugodtan maxhoz bõven kell neki HD 5970-es VGA ami csak magába 160 ezer ft!

Mi van ha csõtörés lesz akkor oda a csúcskonfig.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DarkSector
mi???
a 215ezres gépen neked nem futna rendessen a metro? hát nehogymár ez bemeséld nekem.

TaRka0107
Ha már ezzel az árral megrendeltük és a +játékkal, akkor kötelesek ezt hozni!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kill3r21
énis megrendeltem csak az árat ne növeljék meg