CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most játszottam a demoval, kurva jó játék lesz ez. Ezt tutira megkel vásárolnom. Most vagyok 6. szintû kemény fél óra játék után.😊 Aki fel akar venni friendsbe: nagyi06

gduck
"Live at 12:00AM PST"

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fpocok
Gondolom accountot azért nem lehet még kreálni, mert hivatalosan nem indult el... ?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Beta utan is lehetett ezt tudni.
Kb olyan mintha a Crysis 1 es a Wars a BF-re hasonlitana, nagy terepekkel, jarmuvekkel es a Crysis 2 inkabb COD-ositva lenne, szukebb jatekterrel, nincsennek jarmuvek, gyorsabb infantry jatekmenettel, perkekkel, stb.
Mondjuk sztem nem rossz ez, sikeres lesz az biztos, csak azt nem tudom hosszu tavon tartos lesz-e a jatekelmeny multiban (bar nekem is inkabb a nagyobb terep, tobb lehetoseg tetszik altalaban multiknal).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

lolSL
hát ez tényleg csak 1 szar cod klón 😞

Smithwarden

Smithwarden
De hol irtak ezt arra vagyok kivancsi, tudsz adni linket?

lolSL
ea éjfélkor aktiválja ami ide +9 óra

Smithwarden
Kivancsi vagyok honnan vetted ezt az infot.
En csak par pletykat lattam itt-ott hogy PST ido szerint 10 korul adak ki a letolto linkeket, az pedig nekunk este 19 ora lesz majd.

reggel 9kor jön 1.5 giga mehetek aludni

Smithwarden
Par info a demorol:
- Marcius 13.-ig lehet vele jatszani.
- 10 szintet lehet maximum elerni (az 50 helyett)

Perkek:
- proximity alarm
- armor enhance
- air stomp
- cloak tracker
- stealth enhance
- covert ops
- weapon pro
- side packs

Kasztok:
- Assault
- Scout
- Sniper
- Gunner
- Custom

lolSL

Prince23
ha van EA akkod, akkor nem kell

atila4
Kell regisztrálni a multiplayer bétához?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

JaSoN HuNTeR
fent kell legyen 😊 már 0:00kor 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

meg nem is ittam ma kávét <#vigyor2><#nyes><#bee1>

hát megvárjuk 😄

TaRka0107
Reggel?? Azt kétlem, de neked legyen igazad.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Prince23
Tényleg bakker 😊

Szerintem már reggel fent lesz.

TaRka0107
- Igen mindenki kipróbálhatja
- A crysis oldaláról le lehet tölteni, gondolom STEAM-rõl is.

UI: 5. óra utána mindig haza szoktam jönni, mert lyukas órám van, remélem fent lesz már akkor😄😄

Kongy
Ez nyílt multi? Tehát mindenki kipróbálhatja nem?
Steamen fenn lesz sztetek?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TaRka0107
Megrendeltem IPON-on a Crysis 2-t a battlefield-es ajándékkal. Nos, mostmár látom hogy már nem adják hozzá. Nekem biztos hogy úgy a két játékkal hozzák ki?😊

TaRka0107
Holnap MULTI DEMO!😊<#taps><#eljen>

JaSoN HuNTeR
Holnap demo!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Magiszter
Amíg nincs megerõsítve addig kacsa. <#nemtudom>

Fpocok
De mondom, hogy nem jó a példa. De ez most tök mindegy.

Állítólag nyomtatásban jelent meg egy német magazinban, utána kezdték el beírogatni fórumra.

"No doubt some German (Willy?) member with the full PCGames Hardware magazine will post more details, but apparently DX11 support will (probably) be patched in with a day one patch.

And if my German translation is correct, it will probably bring:
- Tessellation
- Faster post processing
- Highest shader level (screen space ambient occlusion and parallax occlusion mapping)"

Magiszter
Jó a példa. Kapsz egy kulcsot amivel el tudod vinni a kocsit, a másikat meg a gyártótól kell elkérned (még csak nem is automatikusan adja).
Nem az internet eléréssel van a gond. Hanem azzal hogy már a játék grafikáját is DLC-kkel oldják meg. A következõ lépés mi lesz? Megveszed a játékot 10k-ért, ami tartalmaz 1 pályát és 800x600-ban a VeryLow beállítást. Aztán ha magasabb felbontást, nagyobb grafikát akarsz, akkor le kell töltened az XY pecst hozzá. Ha pedig eljutottál az elsõ pálya végéig, akkor a következõt is le kell töltened. Persze minden letöltésnél DRM ellenõrzés, CD kulcs bekérés, alsógatya vizsgálat.

oszt csodálkoznak hogy virágzik a warez. Ott mi a telepítési instrukció? Letölt, Telepít, Átmásol, Játszik. Offline, nethergelés nélkül, felesleges körök futása nélkül. Valahogy ezt a metódust kellene megoldaniuk hivatalos formában.

Fpocok
A példád nem jó, mivel ha nincs kulcs, akkor el sem indulna a kocsi. Mellesleg az internet ma már mindenhol szinte elérhetõ.

Magiszter
Mindegy. Egyenlõre nem találtam sehol megerõsítést erre vonatkozóan. Ha beigazolódik március 25-ig, akkor lemondom az elõrendelést.

Magiszter
Elvi kérdésrõl van szó.
Autós példa (mindenki szereti 😄 ).:
Veszel egy autót 10milláért, de ha 40km/h fölött akarsz vele menni, akkor be kell szerezned a gyártótól egy kulcsot, aminek a használatával már korlátlan sebességet érhetsz el. Téged nem zavarna, mert engem rohadtul. Itt is ez a helyzet. Megveszed a játékot drágáért, de ahhoz hogy teljes pompájában játssz vele, be kell szerezned egy unlock kulcsot. Hát kösz. Persze gondolom még lesz a lemezen valami DRM, ami még mindez elõtt is szopatja majd az embert. A kettõ együtt lenne izgalmas.

Fpocok

Amúgy nem 500megások ezek. Általában csak az indítófájlt tölti le pluszban, pár mega. Ehhez kell a net. Hát ha STEAMen veszed meg, akkor kell hogy legyen neted. Tehát egybõl úgy jön le.

Magiszter
Aha. 10k-ért megveszem a játékot, de csak úgy tudom teljes pompájában élvezni ha még letöltök egy (hasraütés) 500 megás Pecst.
Kérdés: Ha steam-rõl szerzem be, akkor már peccsel együtt jön le, vagy ott is még külön kell letölteni?

Fpocok
Miért lenne hülyeség. Volt már ilyen eddig is.

Magiszter
Valami forrást csatolnál? Mert így ebben a formában gigantikus baromságnak tartom ezt a megoldást. Megveszed a játékot tokkal vonóval, majd netröl kell letöltögetned a részeit hogy mûködjön? Ez hülyébben hangzik mint az Ubi -féle percenként-netre-megy-meg-pályát-csak-úgy-tölt-be DRM.

Ha ilyen lesz, akkor már mondom le az elõrendelésem.

gduck
Olvastátok valahor mikor jelenik meg a demó? Arra lennék kíváncsi, hogy érdemes-e este nézelõdni.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kifli
27$-ért kapsz ea downloader kódot...
Lehet kéne venni egy gtx-et usa-ból amivel összecsomagolják , mitgondoltok?

Ja az összes quad core ugyanannyit fog menni akkora gpu limit lesz kb 😄.

Szóval a nyüves phenom2 igenis ott lesz ahol az 5ghz-es SB meg az unlockos athlon. <#nevetes1>

lolSL

Úgynézki netes patch nélkül nem lesz:

- Tessellation
- Faster post processing
- Highest shader level (screen space ambient occlusion and parallax occlusion mapping)

kifli
fél napig? 😄
lolSL
ez vmi félrefordított hír lehet

hallottátok hogy patchbe jön a dx11? Akkor a warezosokkal akár ki is baxhatnak ha akarnak egy kis idõre <#finom>

grebber

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
<#ejnye1> Politizálni otthon, a kocsmában, vagy a parlamentben tessék!

Kinyalhatod orbánka hátsóját!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

arty
lol

Forza.

DarkSector
Csak a gépekben tudsz bármit is mérlegelni, mert játékokban ahogy írják, csak néhány (1-2) ezer az eltérés és csak ÚJONNAN használtba meg pc-t nem tudsz eladni értelmes embernek a cd-kulcs miatt, ha meg nem multis akkor meg a nagy warezolás végett nehéz eladni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"