CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kb olyan mintha a Crysis 1 es a Wars a BF-re hasonlitana, nagy terepekkel, jarmuvekkel es a Crysis 2 inkabb COD-ositva lenne, szukebb jatekterrel, nincsennek jarmuvek, gyorsabb infantry jatekmenettel, perkekkel, stb.
Mondjuk sztem nem rossz ez, sikeres lesz az biztos, csak azt nem tudom hosszu tavon tartos lesz-e a jatekelmeny multiban (bar nekem is inkabb a nagyobb terep, tobb lehetoseg tetszik altalaban multiknal).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
http://static.cdn.ea.com/crytek/u/f/crysis2/Crysis_2_Multiplayer_Demo.exe
http://www.crysis-france-dwl.com/demo/Crysis_2_Multiplayer_Demo.exe
En csak par pletykat lattam itt-ott hogy PST ido szerint 10 korul adak ki a letolto linkeket, az pedig nekunk este 19 ora lesz majd.
- Marcius 13.-ig lehet vele jatszani.
- 10 szintet lehet maximum elerni (az 50 helyett)
Perkek:
- proximity alarm
- armor enhance
- air stomp
- cloak tracker
- stealth enhance
- covert ops
- weapon pro
- side packs
Kasztok:
- Assault
- Scout
- Sniper
- Gunner
- Custom
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
- A crysis oldaláról le lehet tölteni, gondolom STEAM-rõl is.
UI: 5. óra utána mindig haza szoktam jönni, mert lyukas órám van, remélem fent lesz már akkor😄😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Steamen fenn lesz sztetek?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"No doubt some German (Willy?) member with the full PCGames Hardware magazine will post more details, but apparently DX11 support will (probably) be patched in with a day one patch.
And if my German translation is correct, it will probably bring:
- Tessellation
- Faster post processing
- Highest shader level (screen space ambient occlusion and parallax occlusion mapping)"
Nem az internet eléréssel van a gond. Hanem azzal hogy már a játék grafikáját is DLC-kkel oldják meg. A következõ lépés mi lesz? Megveszed a játékot 10k-ért, ami tartalmaz 1 pályát és 800x600-ban a VeryLow beállítást. Aztán ha magasabb felbontást, nagyobb grafikát akarsz, akkor le kell töltened az XY pecst hozzá. Ha pedig eljutottál az elsõ pálya végéig, akkor a következõt is le kell töltened. Persze minden letöltésnél DRM ellenõrzés, CD kulcs bekérés, alsógatya vizsgálat.
oszt csodálkoznak hogy virágzik a warez. Ott mi a telepítési instrukció? Letölt, Telepít, Átmásol, Játszik. Offline, nethergelés nélkül, felesleges körök futása nélkül. Valahogy ezt a metódust kellene megoldaniuk hivatalos formában.
Autós példa (mindenki szereti 😄 ).:
Veszel egy autót 10milláért, de ha 40km/h fölött akarsz vele menni, akkor be kell szerezned a gyártótól egy kulcsot, aminek a használatával már korlátlan sebességet érhetsz el. Téged nem zavarna, mert engem rohadtul. Itt is ez a helyzet. Megveszed a játékot drágáért, de ahhoz hogy teljes pompájában játssz vele, be kell szerezned egy unlock kulcsot. Hát kösz. Persze gondolom még lesz a lemezen valami DRM, ami még mindez elõtt is szopatja majd az embert. A kettõ együtt lenne izgalmas.
Amúgy nem 500megások ezek. Általában csak az indítófájlt tölti le pluszban, pár mega. Ehhez kell a net. Hát ha STEAMen veszed meg, akkor kell hogy legyen neted. Tehát egybõl úgy jön le.
Kérdés: Ha steam-rõl szerzem be, akkor már peccsel együtt jön le, vagy ott is még külön kell letölteni?
Ha ilyen lesz, akkor már mondom le az elõrendelésem.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szóval a nyüves phenom2 igenis ott lesz ahol az 5ghz-es SB meg az unlockos athlon. <#nevetes1>#nevetes1>
- Tessellation
- Faster post processing
- Highest shader level (screen space ambient occlusion and parallax occlusion mapping)
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"