CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
hát hogy a fifát nem lehet végigvinni, mert azt "végtelenségig" lehet játszani, és mivel általában csak azzal játszok ezért ez az elsõ amit végigvittem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fifában kújva sokat kell futni, nem jó az után elkezdeni crysis2zni mert hijajolé.
DarkSector
Hol van itt a logikai kapcsolat? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

rooney8
hát végig is toltam
most vagy én játszottam sokat, vagy a játék volt a rövid... 😄
egyébként ez volt az elsõ játék amit végigvittem 😄 (én általában csak fifázni szoktam leülni)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

JaSoN HuNTeR
ha angolul inditom akkor jó. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

asysoft
Elsõre nekem is ez volt az ötletem, aztán rájöttem, hogy Cryis 2 automatikusan patchelt mindig induláskor. Mindenesetre kiindulásnak jó...

/*WTF?!*/

grebber
Direkt beléptem most és megnéztem van raklap szerver.Lehet nem peccselted fel azért nem találsz!

Next PC upgrade: 2022

JaSoN HuNTeR
Crysis 2 eredeti játékkal hogyan tudok játszani neten? Nem talál nekem szervert a keresõbe. Profil is van.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Sajnos tudok róla mennyi jó Crysis mod azóta sem készült el.
CE3 miatt én bizakodó vagyok.

gduck
4 éve kezdték el a dínósat is, az se készült el soha 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shep
Az a baj ,hogy rohadt nagy munka van egy-egy ilyen teljes konverzióban. Az elején még nagy a lelkesedés de aztán 1-2-re elfogy és a legtöbb csak ígéretesen induló soha be nem fejezett projekt marad. Persze hátha ez lesz a kivételek egyike!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nuked Crysis

Remélem ez a projekt nem hal meg mint a Duke Nukem Reloaded!

rooney8
hát igen 😄
most volt egy rész, mikor sima ember hadsereget kellett kinyírni, annyian voltak mint az oroszok, de nagyon könnyen kinyírtam õket 😄

Evin
Meg ilyen játékoknál tipikusan a vége felé belejön az ember.
(Én akkor élveztem legjobban a játékot, mikor épp vége lett. 😞 Az a végén nagyon jó pálya szerintem.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

rooney8
hmm ezt megfogadom, akkor keresek egy ilyet 😄 bár most találtam egy egész jót, annak nem tudom mi a neve, de már nem is olyan nehéz kinyírni õket, mint az elején 😄

ja értem... hát igen 😄

mandm
A játéknak ezen a részén az emberek már sehol sincsenek

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Evin
Elvileg a leghatásosabb kézi lõfegyverek ellene: MK60 Mod 0, L-TAG, X-43 MIKE, Utóbbi kettõ a játék vége fele van csak.
Lõszerbõl szerintem több van elszórva egy pályán, mint gránátból, de C4-hez képest biztos.

rooney8
ezt hogy érted? 😄

mandm
"..inkább jöjjenek vissza a normál emberek, azokat könnyû megölni"
Annál már nagyobb a baj!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

rooney8
igen, azt tudom, csak ha pl. kézifegyverrel sorozom, akkor nagyon sokat kell belelõni (a lágy részébe), de õ meg közbe lövi rám azokat az "elektromos bombákat", meg "felöklel" meg ilyenek 😄
most ott tartok, hogy csak úgy özönlenek ezek a kis g**ik és nem gyõzöm irtani õket... inkább jöjjenek vissza a normál emberek, azokat könnyû megölni 😄

Evin
Mint például a páncéllal nem fedett zselés részekre; nyak, esetenként hát. Vagy ahonnan leszakadt a páncél.

Te mehetsz arra is. Semmi jónak nem vagyok az elrontója. Amúgy a hónalj is az, azt is felhozhattad volna példának!

Mint például a herékre?
Evin
Azzal az eldobhatóval is ki lehet nyírni, csak a lágy részekre kell célozni.

rooney8
hmm... c4 eszembe se jutott, köszi 😄
rakétavetõvel gondoltam még, csak hát ugye ha azt felveszem, akkor a gépfegyvert eldobja, így az csak akkor jó, ha közelben van 😄

grebber
pl C4 a legegyszerûbb megoldás!Meg lõszer is van dögivel!

rooney8
hali
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még a kezdeti ceph ellenségekkel elbirkózom, de most már jönnek ezek a név szerint "Alien Heavy" ellenfelek, akiket alig bírok megölni 😄 ha sikerül is, akkor az egész muníciót bele kell eresztenem... ti hogy szoktátok õket kinyírni?
tudom, hogy ennél még lesz sokkal nehezebb ellenfél is, de én már itt megakadok idõnként 😄

próbléma megoldva

szóval angolul ki írja hogy nem támogatott videó kártya ha folytatja a rendsze összeomlik a Gépem konfigja:
Win XP 2002 SP3, AMD Athlon 64 x2 Dual Core Proci 6000+, 3,11 Ghz, 2Gb RAM, videó kari: ATI Radeon HD 4300/4500

Ati radeon hd 4300/4500-l müködnie kéne mégse megy

Nemolyanrég koszovóban is ez ment, realtime természetesen.
vagy a legutóbbi romagyilkosság (tavaly) ahol a gyerek szeme láttára lõtték le az egyik szülõt majd a gyerek is kapott egy sörétet, nem kell messzire menni, ha kilépsz a 4 fal közül ez zajlik a környezetedben is, csak nem akarjuk észrevenni.

persze jobb ezt képernyõn átélni mint a saját bõrödön tapasztalni.

zotya10002
Sajnos ilyen a háború!<#rinya>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Az elsõ 2 percben történik ez.

Van ilyen is benne?
AZONNAL TÖLTÖM! <#bohoc><#bohoc>
Hát a Homefront ott baszta ki nálam a biztosítékot, ahol katonák lelõtték a szülõket a gyerek láttára! Kurvagyorsan töröltem a faszba.

asysoft
Eredeti Homefront felkeltette az érdeklõdésemet, de az elsõ ingame videók után lelohadt a lelkesedésem. Remélhetõleg ez jobb lesz, Crytekéknek (még ha ez nem is az a Crytek) van tapasztalatuk észak-koreai vadász-játék fejlesztésében<#idiota>

/*WTF?!*/

grebber
Nem olvastam el milyen csak láttam van és linkeltem!Annyit tudok dzsungeles és 2.5 órás!

Ez egy Crysis 1 mod CE3 alá?

grebber

grebber
Új fps a crytek égisze alatt!

Homefront a Crytektõl!

(C&VG) Egy meglepõ hír érkezett az egyik ánderkáver szõrmadár ügynökünktõl: a Homefront következõ részét a Crytek fogja szállítani a THQ-nak! Szegény Homefrontot a THQ tolta keményen, lapátolta a pénzt a marketing hadjáratba, de a játék finoman szólva nem lett átütõ siker. Ezért körülnéztek, hogy melyik az a stúdió, aki bevállalna egy kis bérmunkát és a Crytekre esett a választásuk. Nem meglepõ azért annyira, hiszen a három török testvér cégének lassan már csak az Antarktiszon nincs külön stúdiójuk, úgyhogy valahol biztos össze tudjak majd kalapálni a következõ részt és FPS-ek terén is van némi tapasztalatuk. Arról nem is beszélve, hogy mivel a Homefront a koreai hadsereg által megszállt USA területén játszódik, a koreai katonamodelleket és jármûmodelleket sem újragyártani ugyebár 😉.
2014-re várható a Crytek féle Homefront.

FRISS: A CVG értesülései szerint a Nottingham székhelyû Crytek UK hegeszti az új részt (õk ugyebár a néhai Free Radical). Természetesen a legújabb CryEngine dübörög majd a játék alatt.

info: Hardwired

Én általában akkor veszem elõ ha egy Új hardver kerül a pcbe😊

asysoft
Mikor elõször meghallottam, gondoltam magamban, jöhetne PC-re is modként az 1-et gratis megvásárlóknak (2-vel kevesebb gondom volt, és összehasonlíthatatlanul jobban futott...), de ezek a képek/videók... Persze lehet csak ügyes válogatás😊 (Nomeg gratis még mindig ránéznék<#idiota>).

/*WTF?!*/

DarkSector
Eladási mutatókban....😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
miben lesz több? árában pl tuti 😊

minden másban vszeg visszalépést jelent majd, az eddigi összehasonlito képek alapján 😊

Forza.

DarkSector
Persze.

Fény meg ilyen olyan oldalról a konzolok sokkal többet képesek nyújtani, de textúrára nem hinném hogy tudbóznának, mert a konzoloknak a memóriája a baj.

Az egyetlen elõnyük hogy a rajzolási paranycsok száma messze több mint pc-n. És konzolok ez végett tudnak jó grafikát többek közt, nem textúrázottságra nézve, hanem inkább effektekben, amit a trailer is hangsúlyoz.

Alan Wake is például erre épít. Tudtommal.

DarkSector
Kár hogy eddig erõõl beszéltünk. 😊

JaSoN HuNTeR
Még azt irja hogy felturbozott grafika 😄 Persze...
Kiváncsi leszek.

Crysis 1 konzolra

Erre nagyon kíváncsi lennék, hogy miben lesz több ez, mint a PC-s verzió. A mai napig elõ-elõveszem PC-n, annyira szerettem.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

robotnyk
akadnak még emberek online?
Sgtfathi
Igen,a konfigod megfelelõ lehet, ha kicsit még húzól a Vga-na akkor tuti lesz, illetve vedd le az árnyékot Veryhigh-ra, és az elmosódást is vedd le, (inkább zavaró mint használható) és nyomhattót Ultrán fullhd -ban...

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Evin
1.9-es patch, utána totál lényegtelen.