CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
most vagy én játszottam sokat, vagy a játék volt a rövid... 😄
egyébként ez volt az elsõ játék amit végigvittem 😄 (én általában csak fifázni szoktam leülni)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
/*WTF?!*/
Next PC upgrade: 2022
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
CE3 miatt én bizakodó vagyok.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
most volt egy rész, mikor sima ember hadsereget kellett kinyírni, annyian voltak mint az oroszok, de nagyon könnyen kinyírtam õket 😄
(Én akkor élveztem legjobban a játékot, mikor épp vége lett. 😞 Az a végén nagyon jó pálya szerintem.)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ja értem... hát igen 😄
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Lõszerbõl szerintem több van elszórva egy pályán, mint gránátból, de C4-hez képest biztos.
Annál már nagyobb a baj!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
most ott tartok, hogy csak úgy özönlenek ezek a kis g**ik és nem gyõzöm irtani õket... inkább jöjjenek vissza a normál emberek, azokat könnyû megölni 😄
Te mehetsz arra is. Semmi jónak nem vagyok az elrontója. Amúgy a hónalj is az, azt is felhozhattad volna példának!
rakétavetõvel gondoltam még, csak hát ugye ha azt felveszem, akkor a gépfegyvert eldobja, így az csak akkor jó, ha közelben van 😄
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még a kezdeti ceph ellenségekkel elbirkózom, de most már jönnek ezek a név szerint "Alien Heavy" ellenfelek, akiket alig bírok megölni 😄 ha sikerül is, akkor az egész muníciót bele kell eresztenem... ti hogy szoktátok õket kinyírni?
tudom, hogy ennél még lesz sokkal nehezebb ellenfél is, de én már itt megakadok idõnként 😄
Win XP 2002 SP3, AMD Athlon 64 x2 Dual Core Proci 6000+, 3,11 Ghz, 2Gb RAM, videó kari: ATI Radeon HD 4300/4500
vagy a legutóbbi romagyilkosság (tavaly) ahol a gyerek szeme láttára lõtték le az egyik szülõt majd a gyerek is kapott egy sörétet, nem kell messzire menni, ha kilépsz a 4 fal közül ez zajlik a környezetedben is, csak nem akarjuk észrevenni.
persze jobb ezt képernyõn átélni mint a saját bõrödön tapasztalni.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
AZONNAL TÖLTÖM! <#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc>
/*WTF?!*/
Homefront a Crytektõl!
(C&VG) Egy meglepõ hír érkezett az egyik ánderkáver szõrmadár ügynökünktõl: a Homefront következõ részét a Crytek fogja szállítani a THQ-nak! Szegény Homefrontot a THQ tolta keményen, lapátolta a pénzt a marketing hadjáratba, de a játék finoman szólva nem lett átütõ siker. Ezért körülnéztek, hogy melyik az a stúdió, aki bevállalna egy kis bérmunkát és a Crytekre esett a választásuk. Nem meglepõ azért annyira, hiszen a három török testvér cégének lassan már csak az Antarktiszon nincs külön stúdiójuk, úgyhogy valahol biztos össze tudjak majd kalapálni a következõ részt és FPS-ek terén is van némi tapasztalatuk. Arról nem is beszélve, hogy mivel a Homefront a koreai hadsereg által megszállt USA területén játszódik, a koreai katonamodelleket és jármûmodelleket sem újragyártani ugyebár 😉.
2014-re várható a Crytek féle Homefront.
FRISS: A CVG értesülései szerint a Nottingham székhelyû Crytek UK hegeszti az új részt (õk ugyebár a néhai Free Radical). Természetesen a legújabb CryEngine dübörög majd a játék alatt.
info: Hardwired
/*WTF?!*/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
minden másban vszeg visszalépést jelent majd, az eddigi összehasonlito képek alapján 😊
Forza.
Fény meg ilyen olyan oldalról a konzolok sokkal többet képesek nyújtani, de textúrára nem hinném hogy tudbóznának, mert a konzoloknak a memóriája a baj.
Az egyetlen elõnyük hogy a rajzolási paranycsok száma messze több mint pc-n. És konzolok ez végett tudnak jó grafikát többek közt, nem textúrázottságra nézve, hanem inkább effektekben, amit a trailer is hangsúlyoz.
Alan Wake is például erre épít. Tudtommal.
Kiváncsi leszek.
Erre nagyon kíváncsi lennék, hogy miben lesz több ez, mint a PC-s verzió. A mai napig elõ-elõveszem PC-n, annyira szerettem.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi