9306
-
#8906 Csak és kizárólag 1.9-től van támogatva a MOD-olás. Bármit tehetsz, bármennyi időt pazarolhatsz, amíg nincs 1.9 fent, addig semmilyen külső kiegészítőt nem fogsz tudni használni, így ezt sem. -
pheaton #8905 Nincsen,de a mappát a nélkül is kellene látnia,maximum nem müködne, de a mods mappa sem látszik.. -
#8904 1.9 fel van rakva? -
pheaton #8903 Üdv,remélem olvassa még valaki ..
Nos a gondom az , hogy a revival modot szeretném használni crysis 2 -vel.
A játék viszont nem látja a mods mappát, sehogyan sem,nem a tartalmát,hanem magát a mappát. Elérési ut jo, tartalom is , és mégsem Van valakinek valami tipje mi lehet a gond? Köszönettel! -
#8902 Nálam is, nem ez lesz a gond. -
#8901 PC-n origi nekem faszán ment a pecsekkel...lekopogom, vedd meg 1-2 ezer ft...:) -
#8900 Szerencsés vagy, én elsőre végig sem tudtam tolni normálisan, mert nem jött a VTOL az egyik pálya végén (igen, mind a négy koreait lekaszaboltam), kénytelen voltam netről letöltött mentést használni:( Másodszorra szerencsére jól ment. Aztán végső harcnál mindkét esetben totál meghalt a gép, pár másodpercenként hosszú másodpercekre megállt swappelni, 32 bites verzióval jobb volt a helyzet, de ott is érezhető volt, hogy volt, hogy még nem tökéletes... Plusz menet közben még volt egy-kettő, de ezek maradtak meg igazán. -
KaBuTo666 #8899 ez nem konzol topik... XDD -
#8898 Bugokból olyan volt 1x-2x hogy szétbaszok egy épületet és pörög a lemez egy másik lemezbe de mást nem vettem észre eddig...:D -
#8897 Jöhetne PC-re is, remélhetőleg kevesebb bugot tartalmazna, mint az előd. -
#8896 Tankosnál vagyok, pöpecül megy, lassulás a tankos előtt volt mikor rámjöttek 6-an volt heli meg kocsik meg a nagy hajót felrobbantottam, de ez 1-2 másodpercre, és nem szaggat hanem csak framerate esés, kb 30-ról olyan 20-ra kb vagy 17-re érzésem alapján de ez kukacoskodás inkább.
2500FT pontokban nekem megérte. Ez kb amiket összeírtam. meg előtte utána írtam 1-2 dolgot.
Multiplayer nincs benne.
Játékmenet videó ha érdekel: KATT -
#8895 hogy fut 360on?
ill. mennyire vagy egyáltalán érzékeny a belassulásokra, szaggatásra? -
#8894 Jah fogták átültették az uj multiplatform engine-re és mkiadták, hardverhez képest korrekt lett, nekem megvan Crsis PC (doboz), Crysis Maximum Edition PC (steam) és most Crysis x360 (doboz).
Egész kollekció majdnem.:) -
#8893 Inkább úgy fogalmaznék, hogy az egyik legszebb és legjobb konzolos játék (hiába hogy 4 éve készül :P) És hülyék lettek volna nem kiadni, ha már egyszer megcsinálták a grafikus motort konzolokra! Remélem a warhead is kijön konzolra :D -
#8892 Kiadták a Crysis első részét konzolokra.
Crysis 1 topikba akartam linkelni, hogy ha valakit érdekel próbálja ki.
Vegye meg, kb 2500FT talán.
És véletlen ide linkeltem...:D -
#8891 Most akkor mi van??:-O -
#8890 Nem ide akartam belinkelni, sorry. -
#8889 Köszi!!
Akkor nem szenvedek vele!:-) -
#8888 Nem egy Budget újrakiadás konzolokra.
Lehet PC-re is kijön még1x. -
#8887 Mi is ez konkrétan??Egy online ingyenes game?? -
#8886 Pföjj! A söpredék! -
#8885 No akkor a cryteknek is leáldozott, remélem legalább jó grafikája lesz a facebook játékaiknak. -
#8884 Hüle...ne nevess ki má. :) -
KaBuTo666 #8883 Ja igen... a Crysis 3 topikba akartad. -
#8882 Az a baj hogy nem ide akartam....:S -
KaBuTo666 #8881 A kép meg minek? :-) -
#8880 Csak érdekességképpen a konzolos Crysis a Cry Engine 3-at használja már.
-
#8879 crytek kinyalhatja a cry1beli kamu dx10el, majd utána a direkt lassan futo dx11-el a folytatásban...
gyökerek. remélem 3 bukta projekt jön a cégnek és roló :( -
RYO21 #8878 -fav
Úgylátom a konzolosok ezt a topikot is ellepték! -
#8877 :D -
#8876 Miért viccelődnék ;) Egész jól néz ki és még fát vágni is lehet benne (nincs lebutítva) :D -
#8875 Milyen kis viccelősös kedvünkben vagyunk kéremszépen. :) -
#8874 Megjelent, 960MS pont az ára :D -
#8873 Az a baj ha valami optimalizált játék elkészül arra sokan azt mondják csak hogy egy szar konzol port, a fenét nem izgatja hogy részletes a grafika, csak éppen optimalizálva van. -
#8872 "A Crytek továbbra is igyekszik feszegetni a technológia határait, de nem kivánnak a továbbiakban csak high-end PC-re fejleszteni."
Mintha Crysis2 esetén is ezt alkalmazta volna már, legalábbis én meglepődtem, hogy full HD-ben tolhattam végig, s csak egy akadás maradt meg (elég hosszú volt, azt hittem lefagyott, de csak magához tért:)), pedig felső-középkategóriás kártyám van. Ok, ez a DX11-es patch előtt volt, még nem jutottam el oda, hogy megnézzem DX11-el...:) -
#8871 Mert nincs 5000000 felesleges pálmafa. -
#8870 Pontosan! nem a HE gépet kell célba venni, hanem jó optimalizált kódot kell írni, ami kisebb gépen is hozza az elvárt eredményt.
A Crysis 1 erősen közepes beállításon fut elfogadhatóan azon a gépen, amin a Crysis 2 full beállításokon vígan elvan. Hogy miért, mert a Crysis 2 kódja sokkal jobb már, mint az 1-esé volt. -
#8869 Crysis 2-nek sem akad máig párja, mégsem kell neki HE pc. -
#8868 megértem őket, a pc-s társadalom maga alatt vágja a fát.
ugyanakkor a crytek egyúttal elmehet a picsába, a faszom se fejleszt átlag kétévente megjelenő egy olyan játékért pc-t, amihez az aktuális high-end hardver szükséges, miközben meg az összes konzolport játék vígan elfut maxon. -
#8867 Igen mondják ezt a neten keresztül (ahol ugye bármit lehet)Én is így voltam vele addig amíg nem kaptam kézhez egy konzolt.Azóta másképpen látom!