CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdemes a dx 11 ésa high texture packokat telepíeni és ha igen milyen sorendben?
Eredeti a gém , 2500k + GTX 460 a vas +8gb ram.

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

Soldiers
nekem is volt ien de fogalmam sincs mitõl

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Halii
srácok engem néha ezzel a hiba üzenettel kidob

cryengine error memory allocation ez mitõl lehet??
goodgamer
FOV-ot a cl_fov = szám paranccsal lehet változtatni. De lekorlátozták max 90re és az se úgy mûködik ahogy kellene...

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Nos, tegnap játszottam vele 2 órát, és szerintem megérte ezt a 7k HUF-ot. Amíg nincs MW3, meg BF3 addig nekem ez tökéletes. Ám grafikát én sose nézem MP-ben, mert ott mindig az FPS számít, így szépen levettem mindent HIGh-ra. Fura, hogy ez a legkissebb beállítás. Amúgy az árnyékokat nem lehet valahogy kikapcsolni, ill a FOV-on lehet állítani?
DarkSector
"amit a fejlesztõk akartak minden másra nem hatott se gránát se golyó se semmi!" pontossan, ez soha nem lesz másképpen max a száma lesz több, de ironikus voltam, én is kinevetem ezeket a dolgokat, egy valós idejû rombolhatóságnak nagyon nagy melo kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Azért én megvárom azt a BF-et (ha a 3-ra gondoltál) ,mert a BC2-ben is csak azt lehetett rombolni amit a fejlesztõk akartak minden másra nem hatott se gránát se golyó se semmi!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Semilyen gond nincs ezzel ha nem BF-es rombolást akar valaki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nincs ezzel túlzottan gond.Kevés game mondhatja el magáról hogy több mint 5ször végigtoltam!

MerlinW
Pedig minden esélyed megvan rá, ha több tartalmat szeretnél a grafikánál😊

[merlinw.org]

Na, most értem haza, megvettem a játékot. Remélem nem bánom meg.
Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy van még értelme megvenni a játékot? Mit tanácsoltok, jó a multi?
Az SP megmondom õszintén nekem nem tetszett.
DarkSector
Most PC-rõl beszélsz. 😛

grebber
Elvileg nem.Mivel nyilatkozták ha jól mennek eladások lesz több is.

Elvileg 4 részes lesz.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

mandm
"...a trilógia 2. része"

Ezek szerint lesz Crysis 3 is?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Hali
srácok engem néha ezzel a hiba üzenettel kidob

cryengine error memory allocation ez mitõl lehet??
KaszaN
hali
Végre ki akartam próbálni az új sandbox 3 editort, de amikor elkezdeném telepíteni ki írja, hogy:
"The Crysis 2 MOD SDK requires full installation of the game Crysis 2,
updated to patch 1.9.
The installation of Crysis 2 MOD SDK cannot continue and will now quit."
Nemértem mert fent van az 1.9. Újraraktam az 1.9-es patchet és úgysem volt jó. Ötlet?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

orichalcos
Látszódnak, az más kérdés hogy blind spot meg semlegesíti nano vision hatását...

My streams: https://beam.pro/oriic

asysoft
Mikor én játszottam, még látszódtak, úgyhogy hacsak nem szedték ki ezt egy patchel, még benne kéne lennie😊

/*WTF?!*/

A cloakosok ezzel sem látszódnak ugye, vagy van hozzá valami megszerezhetõ ruhamodul, hogy látszódjanak?

asysoft
Hõlátás, s mint ilyen, (jobban) láthatod vele a rejtõzködõ ellenfeleket is.

/*WTF?!*/

Bocs, a hülye kérdésért, de a nano visionnak mi a lényege? És a multiban?

Evin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Próféta jóhogy meghalt, azzal kezdõdött a játék. Különben a ruha nem fogadta volna be Alcatrazt. Prófétának az emlékei maradtak a ruhában. Elméleti síkon a ruhában levõ ember 2 tudattal rendelkezik. Valójában Alcatraz van a ruhában még a játék végén is, csak felveszi Próféta nevét, ezzel jelezve, hogy eldöntötte, hogy átveszi a feladatát és befejezi a küldetést, amit Próféta már nem tudott.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Bence94
üdv! most fejeztem be a játékot de egy-két dolgot nem értek... valaki le tudná írni spoilerben ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Prophet most meghalt ? mert a végén feláll az ember és mondja hogy próféténak hívnak. a ruhában van mint egy mesterséges inteligencia ? ? alcatrazzal mi történt ? valami olyat mond hogy meg akarta a kapcsolatot a ruhával szûntetni és mi pont kapóra jöttünk... ?!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

broman191
Eléggé megváltozott a Mars felszíne 2004 óta. Ellopták a Red Faction terraformer-ét? <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DarkSector
Jah értem a célzást. 😛

Inkább Doomista, komolyan mondom. :-)
DarkSector
te biuta vagy, én komolyan mondtam. 😊

Alsó kép meg Doom 4. :-)
DarkSector
Felsõ kép Alan Wake 2 lehetne. 😊

grebber
Azta a mocskos neki.Hát kívánom ez a CE3 olyan modderek kezébe kerüljön akik be is akarják fejezni amibe belekezdenek.Kész összefostam magam.<#guluszem1>

Cris99
úristen

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

grebber
Végigvittem ötödszörre is most már magyarul legnehezebb szinten.99,53% a progress két fegyvert nem találtam meg 😞
De rajta leszek egy 6. végigjátszás alkalmával csakhogy jól mutasson a 100%.

-hüüü , az állati-király!.. 😄
asysoft
Warface-nek semmi köze a Crysis2-höz azon kívül, hogy CryEngine3-at használ, illetve Crytek fejleszti. Amúgy egy ingyenes multi FPS lesz, s mint ilyen, engem nem érdekel (nem vagyok multis).

/*WTF?!*/

-nekem medium-low on is jó a game!.. <#wink><#vigyor>
Rendben csak ugye Zsírúj 3d tévéjük van gondoltam miért ne alapon 😊

Egyébként köszönöm a segítséget, megoldódott a probléma, ideje akkor végigvinni. Hál isten Highon gyönyörûen fut csak ámulok bámulok 😊
3d ready játékot nézzetek... Ennek nem véletlenül nincs "3D ready" címkéje...

-egy egy spoiler tag-et azért igazán elereszthetnél ...

Hja . és , Grebbert is le akartam baszni a metro2033-as spoileretlenségért...

Szerintem egyelõre ne ezzel akarj 3d-ben játszani (hátha javítgatnak még rajta), és ne is 3d tévén hanem lehetõleg projektoron próbálkozzatok, sokkal olcsóbb és jobb , és fényesebb is, ami a legfontosabb.
Idén jönnek nagyon nagyon jó LED-es projektorok nem igazán érdemes már tévét venni.

Közbe rájöttem már szerzem is be 😊 3d viszont még mindig érdekel mert akkor ma viszem is át a gépet 😄
broman191
Ha khömm verziód van akkor PROPER-FLTDOX legyen az az 1.9 és nem lesz ilyen gondod. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Egyébként uncsitesoméknak van 3d-s tévéjük, ha rákötjük hdmi kimenettel a notit tudok 3dben játszani vagy ahhoz külön videokari kell?
nem akor dobja ki mikor tölti be a mentett játékot, vagy belépésnél resume gamre kattintok...
-cinema mire?..<#nevetes1>
berlinboy6329
Cinema is jöhetne már. 😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mindig 1 ponton akad le?
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy Hp Pavilion dv6-ost, ATI Mobility Radeon HD 5470 es karival.

A crysis 2 is hibátlanul akadás nélkül ment highon, viszont folytatni a játékot nem tudom minden betöltés után kijön 1 windows hibaüzenet hogy a program mûködése leállt, de új játékot meg bármikor indíthatok. 1.9 es pech és high res patch van fent.

Mi lehet a gond?
machinarium

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64