Minden idõk egyik...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Minden idõk legjobb második világháborús játéka: MOHAA
Minden idõk legfélemetesebb játéka: ilyen nincs:D
Minden idõk legjobb folytatásos játéka: Max Payne 2,GTA 3
Minden idõk legjobb focis játéka: PES 2008
Minden idõk legjobb kosaras játéka: NBA Live 2006
Minden idõk legnagyobb csalódása minden téren: NFS részek Underground 2 után... FIFA részek... detto NBA.
Minden idõk legrosszabb folytatásos játéka: NFS Pro Street,Most Wanted,Carbon,FIFA 08
Yo, Bitch!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: S.T.A.L.K.E.R.
Minden idõk legjobb játéktörténete: Mafia
minden idõk leglátványosabb játéka: Gears Of War
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Kreia (KOTOR 2)
help
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
és persze Red alert 2
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
kannintgatós? az meg milyen?
Regards,
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
DFTBA ಠ_ಠ
legértelmetlenebb topikja: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1196178303
miért kell a jelenre gondolni ? gondolj csak vissza, 1 évvel ezelött mit válaszoltál volna a saját kérdésedre ? akkor is mindenre 1 játékot írsz ? amúgy lehet tényleg töröltetni kéne, mert sok értelme tényleg nincs..kaptál véleményeket, legyél boldog vele..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Minden idõk.... de miben? hm...
Talán jobb ha töröltetem ezt a topikot. Nem ezt gondoltam... 20. hsz-ra alapértelmezvén... meg páran jól is kezdték...
De könyörgöm, miért kell már rögtön a jövõre gondolni, h úgy is jön másik és az jobb lesz... Most te élsz 2007 van, van vagy 10 év, azt válogatni kell, a te eddigi korodbeli játékokból kéne szelektálni...
kinek a pap kinek a papné
stílus függö
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
De pl, amit minden visz, így kijelentem mégegyszer: minden idõk legjobb játéka: cod4. hehehe
Mondta vki, h rosszúl írtam a kommentet az 1. hsz. na akkor a 1.+20. hszt vegyétek figyelembe, remélem úgy már világosabb és tisztább...
De máskülönben csak gondolkozni kéne, nem kell mindent a szájba rágni.
Ilyen hogy abszolút legjobb/legszínvonalasabb/legszebb/legjobb karakter nem létezik. Fõleg olyan, hogy leglátványosabb. Max Payne idején mikor a játékosok meglátták a süvítõ golyókat azt mondták "aztakurva", ma CoD4-ben arcodba robban az atom a gombafelhõvel azt mondod "aztakurva", egy év múlva kijön egy újabb játék, újabb grafikával azt fogod mondani "aztakurva".
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
やられたらやり返す。倍返しだ!
Minden idõk legjobb játéka: Splinter Cell
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: Splinter Cell
Minden idõk leglátványosabb játéka: Splinter Cell
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Samuel Leo Fisher (Splinter Cell)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
...
Nincs olyan hogy a legjobb, ám nagyon sok stuff van, ami a tökéletes közelében járogat.És ezek a játékok egytõl-egyik korszakalkotóknak számítottak a maguk idején. Például Doom, Need for Speed, CommandnConquer, Civ. A feeling megmaradt, csak a grafikán látszanak meg az idõ vasfogai.. Ahogy haladt az idõ, újabb "rókabõrök" jelentek meg a piacon, amik az elõd jó tulajdonságait meghagyták, csak kicsit jobb lett a külcsín és mindig rátettek egy lapáttal az egészre. A baj csak az volt, hogy volt elõd. Elég ha csak az FPS mûfajt nézzük meg. Gyakorlatilag semmi sem változott, csak a külcsíny meg a fegyverek skinjei :D (Tudom hogy közhely, de kit érdekel a grafika? Hangulat odabasszon az a lényeg.)
Úgyis csak szubjektív véleményt fog mindenki írkálni ide (példa erre a topicnyitó elfogult cod4 láza), jameg ezeket a véleményeket a másik ember fogja fikázni...
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: No One Lives Forever 1/2
minden idõk leglátványosabb játéka: No One Lives Forever 1/2
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Cate Ann Archer (No One Lives Forever 1/2)
mmo: Guild Wars
rpg: Oblivion
játék, ami méltatlanul el lett felejtve: Freedom Fighters
fps: half life, cod frencsájz
kaland: sam & max
legjobb free-roam: gta [just cause is jó, de nem a legjobb <#20...>#20...>]
rts: ground control
nem írtam újakat, mert az elfogultság lenne
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ismétlem önmagam:
"...az ilyen ember fél év múlva/év múlva egy tök másik vadiúj játékra fogja rámondani, hogy a legjobb.."
szal topiknyitóként ha nem 1 játékot istenítettél volna az elsõ kommentjeidben, lehet komolyabban vennélek, de így csak az látszik, hogy most az aktuális kedvenckéd a cod 4. része, arra vagy rácuppanva, és nem objektívan irod le a véleményed, miközben kiváncsi vagy másokéra..
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
amúgy a leg-elésbe az a legnagyobb hülyeség, hogy milyen alapon mondom rá 1 játékra, hogy az a legjobb, ha többszázezer másikkal nem játszottam..szal kommenteket lehet kikéne egészíteni azzal, hogy "nekem ami legjobban tetszett grafban/hangban/játékélményben/stb..
jah és azzal 1et értek, hogy hüleség, mikor mindre a legújabb játékokat írja..az ilyen ember fél év múlva/év múlva egy tök másik vadiúj játékra fogja rámondani, hogy a legjobb..
やられたらやり返す。倍返しだ!
és miér tírsz ilyen lekezelõen velem? hm...?
silent hill sorozat,monkey island, myst, toca race driver részek, GTA sorozat stb...
ezek senkinek sem jelentik a "leget"?
necsak az új játékokat írkáljátok, mert azok már (új fícsörök híján) úgyis csak a régi no.1 játékokat koppintják le
az egész topicból azt szûrtem le, hogy mindenki csak populárisabb játékokkal tolta eddig amik az utóbbi 1-2 évben jelentek meg (persze tisztelet a kivételnek)
És ha nem játszottam a Heroes 1-el, akko mi van? a többi résszel játszottam
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Minden idõk legjobb játékadaptációs filmje: Resident Evil
Minden idõk legjobb autós játéka: Need for spedd Most Wanted
Minden idõk legjobb modern kori háborús játéka: CoD 4 (tudom, de most altipusra osztottam:DD)
Minden idõk legjobb második világháborús játéka: MOHAA
Minden idõk legjobb RTS-e: Medieval TW 2
Minden idõk legfélemetesebb játéka: CONDEMNED!
Minden idõk legjobb folytatásos játéka: Splinter Cell!
Minden idõk legjobb western játéka: Call of Juarez
Minden idõk legjobb "kattingtatós" rpg-je: Titan Quest
Minden idõk legjobb rpg-je: Gothic 3 (és a Hellgate London, csak azzal még keveste játszottam)
Minden idõk legjobb kalandjátéka: szigorúan JADE EMPIRE!
Minden idõk legjobb focis játéka: Fifa 07
Minden idõk legjobb kosaras játéka: NBA Live 2006
Minden idõk legjobb képregényadaptációs játéka: Spider-man 3
Minden idõk legjobb KOMMANDÓS játéka: Rainbow six VEGAS!!!!
Minden idõk legjobb lopakodós játéka: SC: Chaos Theory
Minden idõk legjobb körökre osztott rtse: Heroes 5
Minden idõk legjobb modernkori háborús rtse: szigorúan WORLD IN CONFLICT
Minden idõk legnagyobb csalódása minden téren: Medal of Honor AIRBORNE!
Minden idõk legrosszabb "gta" stilúsú játéka: Just cause
Minden idõk legrosszabb folytatásos játéka: NBA 08
Kicsikirály: írásodból ítálve írigykedsz: XD De most pont h rossz embert fogtál ki. Szted egy 7300 GT-vel lehet csillivillizni? Crysissel abszolút nem, átlagban közepes beállításal tom. de a cod4 fullon ment:). STB