Minden idõk egyik...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Minden idõk legnagyobb dákója: enyim<#ravasz1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ForzaInter
Minden idõk legjobb autós játéka: Need for spedd Underground
Minden idõk legjobb második világháborús játéka: MOHAA
Minden idõk legfélemetesebb játéka: ilyen nincs:D
Minden idõk legjobb folytatásos játéka: Max Payne 2,GTA 3

Minden idõk legjobb focis játéka: PES 2008
Minden idõk legjobb kosaras játéka: NBA Live 2006
Minden idõk legnagyobb csalódása minden téren: NFS részek Underground 2 után... FIFA részek... detto NBA.
Minden idõk legrosszabb folytatásos játéka: NFS Pro Street,Most Wanted,Carbon,FIFA 08

Yo, Bitch!

Minden idõk legszarabb topikja<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Drephis
Minden idõk legjobb játéka: Half-Life 2
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: S.T.A.L.K.E.R.
Minden idõk legjobb játéktörténete: Mafia
minden idõk leglátványosabb játéka: Gears Of War
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Kreia (KOTOR 2)

help

Kattintgatós rpg: Stat builder. (Y)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

shevy
a Commandos sorozatot nem szerette senki? nekem nagy kedvencem volt

Gabesz amd64
Half life 1,2
és persze Red alert 2

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

skinnyman
"Minden idõk legjobb "kattingtatós" rpg-je: Titan Quest"

kannintgatós? az meg milyen?

Regards,

tommyg
Minden idõk legjobb játéka a Max Payne SZVSZ!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kicsikiraly
leghangulatosabb nekem a fallout 2 volt :D hány éjszakát henteltem át a nukleáris sivatagban, kannibálokra és geckokra vadászva ^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

Minden idõk...
legértelmetlenebb topikja: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1196178303
Shiwo
"De könyörgöm, miért kell már rögtön a jövõre gondolni, h úgy is jön másik és az jobb lesz..."

miért kell a jelenre gondolni ? gondolj csak vissza, 1 évvel ezelött mit válaszoltál volna a saját kérdésedre ? akkor is mindenre 1 játékot írsz ? amúgy lehet tényleg töröltetni kéne, mert sok értelme tényleg nincs..kaptál véleményeket, legyél boldog vele..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Prince23
De miben jó??? Hangulatos, karakteres, zenei világba?
Minden idõk.... de miben? hm...

Talán jobb ha töröltetem ezt a topikot. Nem ezt gondoltam... 20. hsz-ra alapértelmezvén... meg páran jól is kezdték...

De könyörgöm, miért kell már rögtön a jövõre gondolni, h úgy is jön másik és az jobb lesz... Most te élsz 2007 van, van vagy 10 év, azt válogatni kell, a te eddigi korodbeli játékokból kéne szelektálni...

Kori
MINDEN IDÕK..............

kinek a pap kinek a papné

stílus függö

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

degenerator
gta 2 and the zaibatsu :)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Prince23
De hát én különbözõ almûfajra és azonbelüli történetvezetésre, karakterre stb-re értettem leginkább, ezt a minden idõk leg... , meg lehet a legrosszabb is...
De pl, amit minden visz, így kijelentem mégegyszer: minden idõk legjobb játéka: cod4. hehehe

Mondta vki, h rosszúl írtam a kommentet az 1. hsz. na akkor a 1.+20. hszt vegyétek figyelembe, remélem úgy már világosabb és tisztább...
De máskülönben csak gondolkozni kéne, nem kell mindent a szájba rágni.

AntiHero
hülye e topik?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ronihun
Minden idõk legjobb játéka:Lego....

...

Sadist
Sõt, ezeket végig lehetne zongorázni a StarCraftra, WarCraftra, Tomb Raider sorozatra, Prince of Persia sorozatra, Bioshockra, Unreal Tournamentre, meg még kismilliónyi játékra.
Ilyen hogy abszolút legjobb/legszínvonalasabb/legszebb/legjobb karakter nem létezik. Fõleg olyan, hogy leglátványosabb. Max Payne idején mikor a játékosok meglátták a süvítõ golyókat azt mondták "aztakurva", ma CoD4-ben arcodba robban az atom a gombafelhõvel azt mondod "aztakurva", egy év múlva kijön egy újabb játék, újabb grafikával azt fogod mondani "aztakurva".

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Operation Flashpoint, Armed Assault.

Gyõri Devi
Ezaz pedig a régi játékoknak sokkal jobb volt a fellingje azokat szivesen tolta végig az ember többször is. A mostaniak pedig; szép meg minden, de csak egyszer

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

ronihun
Na ugylátszik sokáig nem frissitettem....

...

Sadist
Bár lehetne olyan is, hogy
Minden idõk legjobb játéka: Splinter Cell
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: Splinter Cell
Minden idõk leglátványosabb játéka: Splinter Cell
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Samuel Leo Fisher (Splinter Cell)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ronihun
Meg mert csak azon játszott....Amiket felsoroltál Prince azoknak a 80%-a uj modern graffal rendelkezõ játék.....Cod4 minden idõk legjobb játéka szerinted?mért is mert full jó grafja van és tetszik neked ez a stilus?Rendben mivel mindenkinek sjaát véleménye van de szvsz nemhiszem h egy Cod4 csak azért jobb pl egy PoP-nál vagy egy Max payne sorozatnál mert jó a grafikája.....Van sok olyan klasszikus játék aminek nincsen olyan grafikája h jajj de jó gép kell hozzá jajj de gyönyörû mert egy játék attol h jó a grafja attol nem feltétlenül jó....Ezzel nem azt mondom h a COD4 nem jó mert az de azért sztem ne csak a legujjab csilli-villi huu de jógraf játékokat kéne megemliteni bár ha neked ezek tetszenek....

...

tigeroo
Amúgy nincs értelme a topicnak, mivel a legjobb játék azt jelentené hogy egész hátralévõ életedben ellennél vele :D
Nincs olyan hogy a legjobb, ám nagyon sok stuff van, ami a tökéletes közelében járogat.És ezek a játékok egytõl-egyik korszakalkotóknak számítottak a maguk idején. Például Doom, Need for Speed, CommandnConquer, Civ. A feeling megmaradt, csak a grafikán látszanak meg az idõ vasfogai.. Ahogy haladt az idõ, újabb "rókabõrök" jelentek meg a piacon, amik az elõd jó tulajdonságait meghagyták, csak kicsit jobb lett a külcsín és mindig rátettek egy lapáttal az egészre. A baj csak az volt, hogy volt elõd. Elég ha csak az FPS mûfajt nézzük meg. Gyakorlatilag semmi sem változott, csak a külcsíny meg a fegyverek skinjei :D (Tudom hogy közhely, de kit érdekel a grafika? Hangulat odabasszon az a lényeg.)
Úgyis csak szubjektív véleményt fog mindenki írkálni ide (példa erre a topicnyitó elfogult cod4 láza), jameg ezeket a véleményeket a másik ember fogja fikázni...
Szabi84
és minden idõk legrosszabja is egyben:DDD

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sadist
Minden idõk legjobb játéka: No One Lives Forever 1/2
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: No One Lives Forever 1/2
minden idõk leglátványosabb játéka: No One Lives Forever 1/2
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Cate Ann Archer (No One Lives Forever 1/2)

most csak nagyvonalakban:

mmo: Guild Wars
rpg: Oblivion
játék, ami méltatlanul el lett felejtve: Freedom Fighters
fps: half life, cod frencsájz
kaland: sam & max
legjobb free-roam: gta [just cause is jó, de nem a legjobb <#20...>]
rts: ground control

nem írtam újakat, mert az elfogultság lenne

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Shiwo
"miér tírsz ilyen lekezelõen velem? hm...?"

ismétlem önmagam:

"...az ilyen ember fél év múlva/év múlva egy tök másik vadiúj játékra fogja rámondani, hogy a legjobb.."

szal topiknyitóként ha nem 1 játékot istenítettél volna az elsõ kommentjeidben, lehet komolyabban vennélek, de így csak az látszik, hogy most az aktuális kedvenckéd a cod 4. része, arra vagy rácuppanva, és nem objektívan irod le a véleményed, miközben kiváncsi vagy másokéra..

Szabi84
minden idõk... és beírják az elmúlt 1 év játékait!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sadist
Hát én :)

Shiwo
én kivételnek érzem magam :) amúgy ha részletesebben kifejteném, hogy mellik stílusba mi a leg, akkor bennelenne mind a monkey's island, mind a gta:vc (gta1 is marha jó, de a vc hangulata jött be eddig legjobban közüllük..) .. valamint a legek közt lenne az x-com: ufo defense (alias ufo 1) is

amúgy a leg-elésbe az a legnagyobb hülyeség, hogy milyen alapon mondom rá 1 játékra, hogy az a legjobb, ha többszázezer másikkal nem játszottam..szal kommenteket lehet kikéne egészíteni azzal, hogy "nekem ami legjobban tetszett grafban/hangban/játékélményben/stb..

jah és azzal 1et értek, hogy hüleség, mikor mindre a legújabb játékokat írja..az ilyen ember fél év múlva/év múlva egy tök másik vadiúj játékra fogja rámondani, hogy a legjobb..

hunbasser
meg a pessel sem nagyon ^^

ReaL MaDRid x siempre

Gyõri Devi
nekem a leg az a Final Fantasy 7 csak igaz az nem PCs :)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Prince23
Na az pedig a legrosszabb minden téren szinte... egy tucat focis játék... véleményem szerint
és miér tírsz ilyen lekezelõen velem? hm...?

Shiwo
én is épp akartam írni..

Prince23
Figyelembe vettem a magyar kommentárt, meg ez egyéni izlés...

tigeroo
de könyörgöm!! hol vannak a klasszikusok?!

silent hill sorozat,monkey island, myst, toca race driver részek, GTA sorozat stb...
ezek senkinek sem jelentik a "leget"?
necsak az új játékokat írkáljátok, mert azok már (új fícsörök híján) úgyis csak a régi no.1 játékokat koppintják le

az egész topicból azt szûrtem le, hogy mindenki csak populárisabb játékokkal tolta eddig amik az utóbbi 1-2 évben jelentek meg (persze tisztelet a kivételnek)
Shiwo
mert a 08-cal még nem tolta..

Drephis
"Minden idõk legjobb focis játéka: Fifa 07 "

miért pont a nullahét? :DD

help

Kalandosnak kalandos, de a stílusa rpg. Az egyszerûbb fajtából. A kalandjátéknál ilyenekre gondolj: Broken Sword, Syberia, The Longest Journey, Monkey Island, Sam and Max (nem mûkszik az "and" jelem :D), stb...
Prince23
2002-tõl játszom játékokkal, szóval... azt hiszed, h valami debil punk vagyok? :D
És ha nem játszottam a Heroes 1-el, akko mi van? a többi résszel játszottam

akyyy
óóemgé hisz ez szinte mind folytatás, fogadok egyik elsõ részével se játszottál (gondolok itt nfs, heroes, rs, meg még jópár)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Prince23
Felejtsd el:D
Túl elfogult voltam:D

Prince23
Akkor rpg? nekem nagyon kalandos volt...
Mindig keverem az rpg-t meg a kalndot

bazs1
"Gondolom mindenkinek van saját izlés világa a PC-k iránt, szóval itt az lenne a lényeg, h mindenki, leírná, h melyik minden idõk legjobb játéka mindenidõk legrosszabb játéka, minden idõk legjobb karaktere, stb, stb. csak érintse a PC-t, (és záró jelbe lehet említeni, h addig ki tartotta a nr.1 helyet)"

A Jade Empire nem kalandjáték...
régen a 486osoknál volt ilyen nagy floppy vagy hogy hívják :) és azon volt sok játék olyan hogy rohangáltak a catonák képernyõn és a célkereszett kellet irányitani és lõni ilyen áborus....volt valami colosseumos gladiátoros arra annyira már nem emléxem..autós meg a f1es ami még asszem 256színü volt :) azok is jók voltak. akkór a goblins volt még nagy kedvencem meg a put-put meg a teddybear vagy mi az. majd a még eszembejutok írok
Prince23
Folytatás:

Minden idõk legjobb játékadaptációs filmje: Resident Evil
Minden idõk legjobb autós játéka: Need for spedd Most Wanted
Minden idõk legjobb modern kori háborús játéka: CoD 4 (tudom, de most altipusra osztottam:DD)
Minden idõk legjobb második világháborús játéka: MOHAA
Minden idõk legjobb RTS-e: Medieval TW 2
Minden idõk legfélemetesebb játéka: CONDEMNED!
Minden idõk legjobb folytatásos játéka: Splinter Cell!
Minden idõk legjobb western játéka: Call of Juarez
Minden idõk legjobb "kattingtatós" rpg-je: Titan Quest
Minden idõk legjobb rpg-je: Gothic 3 (és a Hellgate London, csak azzal még keveste játszottam)
Minden idõk legjobb kalandjátéka: szigorúan JADE EMPIRE!
Minden idõk legjobb focis játéka: Fifa 07
Minden idõk legjobb kosaras játéka: NBA Live 2006
Minden idõk legjobb képregényadaptációs játéka: Spider-man 3
Minden idõk legjobb KOMMANDÓS játéka: Rainbow six VEGAS!!!!
Minden idõk legjobb lopakodós játéka: SC: Chaos Theory
Minden idõk legjobb körökre osztott rtse: Heroes 5
Minden idõk legjobb modernkori háborús rtse: szigorúan WORLD IN CONFLICT

Minden idõk legnagyobb csalódása minden téren: Medal of Honor AIRBORNE!
Minden idõk legrosszabb "gta" stilúsú játéka: Just cause
Minden idõk legrosszabb folytatásos játéka: NBA 08

Kicsikirály: írásodból ítálve írigykedsz: XD De most pont h rossz embert fogtál ki. Szted egy 7300 GT-vel lehet csillivillizni? Crysissel abszolút nem, átlagban közepes beállításal tom. de a cod4 fullon ment:). STB

az felnöttes viselkedés ha leszólod a topikot? nemteccik mennyé máshova engem érdekel kinek mi a kedvenc játéka régi vagy új és hogy megmondják hogy ha nekem ez a kedvncem nekik teccet-e vagy sem....mert ha ilyet kérdezel 1 másik topikban jön hogy ne offojál.....akkór tese offojál és mennyél másik topicba ami neked tetszik és nem idiotázod le köszönöm....off vége.