Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...The tea bag stays longer in the Cup.
:D:D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jó példa szerintem Dzsudzsák Balázs. Egyelõre legalábbis. Elég jó bajnokságban egy top csapat meghatározó embere.
Hasonló emberbõl kéne még.
Saor Alba
A Németek különlegeset nem tudnak, de azt stabilan. Mind e mellett az egyik olyan válogatott akit sose lehet senki ellen leírni.
10 meccsükbõl 5-5 lenne az arány szerintem.
És ez utóbbi szerintem igaz a Holland, Brazil meccsre is.
Argentínának szurkolok, de bárki is esik ki a 4 csapat közül azt sajnálni fogom, hogy nem jutott a 4 közé.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://goo.gl/gd6Zi5
Én mindig nagy argentin fan voltam és örülnék ha õk nyernének de nem sok esélyt látok rá. Mármint akkor ha Maradona nem talál ki valamit. Mert ha arra fognak alapozni, hogy Messiék elõrezúznak és bekúrják, akkor szerintem erre a német védelem felfog készülni és a kontrákból szétzilálják az egyébként szar argentin védekezést :S de ne legyen igazam.
vélemények?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ott van mit fejleszteni, nálunk 20 éve nincs mit :) csak reménykedünk, h feltalálják az idõgépet, és az aranycsaptot visszahozzuk :D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szavaztam Németországra!<#taps>#taps>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És alap hogy leribancozom, mert egy kis nyávogós ribanc, ettõl függetlenül <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
iwiw adatlapja <#circling>#circling>
itt lehet megnézni a többi cicát is.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Saor Alba
:)))))
És mit fog még megmutatni? <#nyes>#nyes>
REAL MADRID