Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
:D:D:D:D:D

http://goo.gl/gd6Zi5

szucsy89
What's the difference between England, and a tea bag?
...The tea bag stays longer in the Cup.
:D:D
ProGabe
ehh

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A VB kezdetekor volt ez a tippem. Most kicsit elbizonytalanodtam. Látva, hogy a 4 közé jutásért már egy-egy döntõt kell játszaniuk.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LasDen
fõisten??? wtf??? O_o

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

G1nic
na az egy fõisten lenne <#smile>

oldschool.trance.techno.rave

Az Olaszok már kiestek. Olyan nagy baj nem történhet :D

Több olyan játékos kéne aki bár nem világsztár, de agilis és a pénz mellett fejlõdni is akar és tud is.
Jó példa szerintem Dzsudzsák Balázs. Egyelõre legalábbis. Elég jó bajnokságban egy top csapat meghatározó embere.
Hasonló emberbõl kéne még.

Remélem Argentína nyer. Csak a védelmük miatt fosok. Mert oké hogy Dél kora, Görögország, Nigéria meg Mexikó nem használta ki rendesen a hiányosságokat, de a német válogatott egy kicsit nagyobb falat. Ha nem figyelnek oda, könnyen kaphatnak 1-2 gólt ami el is döntheti a meccset. Fõleg ha azt csinálják mint Görögország meg Mexikó ellen, hogy 40-70 perc után kezdenek el focizni. A tudásuk megvan hozzá, csak ki kell hozni belõle a maximumot. Minden esetre a 2. kedvenc csapatom meg Németország, csak ha õk nyernek akkor már nyerjék meg a vb-t is...nehogy valami spanyolország vagy brazília legyen a világbajnok mert akkor idegbajt kapok :D
Solten
Beleszurkulnek a hazai mezonybe... Megoldas ha az ifju tehetsegek kulfoldre szerzodnek, a magyar liga gyenge. Ez tortenik a szerbeknel, szinte mindenki legios (neves csapatokban), ott is vannak a nemzetkozi tornakon.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Kérdés hogy ebbõl hogy a vérbe lehetne kikászálódni...

Ez a nagy talány. Szerintem a baj ott kezdõdik, hogy elszerzõdnek olyan klubokba ahol a kispadot koptatják. Vagy, ha maradnak itthon akkor a higfos nb1 szinten nincs több fejlõdési lehetõség.

Nehéz meccs lesz. Gyakorlatilag Argentínán múlik, hogy a védelme mennyit szed össze és a bivaly erõs támadó sora tud e többet rúgni.
A Németek különlegeset nem tudnak, de azt stabilan. Mind e mellett az egyik olyan válogatott akit sose lehet senki ellen leírni.
10 meccsükbõl 5-5 lenne az arány szerintem.
És ez utóbbi szerintem igaz a Holland, Brazil meccsre is.
Argentínának szurkolok, de bárki is esik ki a 4 csapat közül azt sajnálni fogom, hogy nem jutott a 4 közé.

<#hehe> osztom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Nem nagyon követem a focit, de évek óta azt hallom, hogy az utánpótlásválogatottjaink milyen jók (ha jól tudom most is az U20 3. lett a vébén?). Annyit szeretnék kérdezni, hogy hova lesznek ezek a játékosok mire a felnõttben kéne játszani?

HunnernesKonge
Német - Holland döntõ lesz szóval...<#hehe>
mindkét csapat jól játszik most. talán ha nem fognak megadni megint egy érvénytelen gólt Argentínának, akkor még nyerhetnek a Németek
desigo
legjobb pénznyelõ szövetkezet...
sokan jól élnek belõle
Ki mit tippel a szombati argentin - német meccsre?:D
Én mindig nagy argentin fan voltam és örülnék ha õk nyernének de nem sok esélyt látok rá. Mármint akkor ha Maradona nem talál ki valamit. Mert ha arra fognak alapozni, hogy Messiék elõrezúznak és bekúrják, akkor szerintem erre a német védelem felfog készülni és a kontrákból szétzilálják az egyébként szar argentin védekezést :S de ne legyen igazam.
vélemények?
Én meg reagáltam, de majd úgyis eldõl. <#eljen>

nah mindegy én szóltam<#wink>
LasDen
és bilibe lóg az ujjad :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Benne van a pakliban, de az nem a Hollandok mûve lesz, efelõl megnyugtatlak.

"3 stadionba van,a többi 15-be meg nincs" ---> Na ja, ez amit leírtál igaz Magyarországra, és az egész Kelet Európára kb. De pl. egy MO -t ne hasonlítsunk már Nyugat Európához, nem abból kell kiindulni. :) Viszont Európán kívül megint élesedik az állításod, Afrika, Dél Amerika egyes országai, Ázsia egyes országai, azért itt ott van szegénység.

hidd el kifognak esni a brazilok
Duma... Annyira nem erõsek hogy Braziliát megverjék.

kaposi1
Nekünk meg atombiztos bebetonozott MLSZ-ünk sajna!<#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Solten
Ja, nekik legalabb van onkritikajuk... <#alien>

Saor Alba

Tyler1
naja, nekünk lenne rá okunk. de nigéria aki azért általában kijutogat nagyobb tornákra, nem értem mit akar elérni ezzel.
ott van mit fejleszteni, nálunk 20 éve nincs mit :) csak reménykedünk, h feltalálják az idõgépet, és az aranycsaptot visszahozzuk :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1
Ezt már nekünk is régen meg kellett volna lépnünk!<#nevetes2>

kaposi1
Lehet hogy az, sõt,de én végignéztem a bemutatkozásukat és valóban így néznek ki!
Szavaztam Németországra!<#taps>

arsnl
IMYke2.0.0.0
Egyetértek - de ezek is maradjanak kussba :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kibafott Photoshop...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szigorúan egyet:D
Brazil csajról jut eszembe: hollandoknak nem sok esélyük. :P
Solten
Az ilyen lanyokra mondjak hogy egy patront mindenesetre meger... :)

Saor Alba

HunnernesKonge
Haha "brazil lánnyal" együtt jártam középiskolába. Osztálytársam volt :D

És alap hogy leribancozom, mert egy kis nyávogós ribanc, ettõl függetlenül <#eljen><#hehe>

iwiw adatlapja <#circling>
Marci0115
istenem de sok ráérõs emberek vannak, bár szerintem ezeknek ugyis mind1 hogy leribancozzák õket

Tyler1
csak pár kép a magyar miss vb lányokról :) sztem õk a legszebbek :P

itt lehet megnézni a többi cicát is.

Tyler1

Solten
Talan elszorakoztatja a sracokat egytol egyig? A paraguayi team ezert ennyire motivalt... <#alien>

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Hát ja, legfeljebb meztelenül végigrohan a pályaszélen, borotvált nemiszerv-takarás nélkül... nagy dolog...

IMYke2.0.0.0
Egynek jó lenne - csak ne szólaljon meg, ne lássam a bibircsókot az arcán és ne nekem kelljen fizetni a teljes ruházkodását .
:)))))

kaposi1
Nem is értem azt a kijelentését hogy "ha Paraguay megszerzi a VB címet levetkõzik"
És mit fog még megmutatni? <#nyes>

Mint szurkoló elsõ osztályú. Mint modell...átlag.

Azert nem utasitanad vissza.

REAL MADRID