Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Állítólag, ez a helyes: Guy Hatfield & Daniel Findlay...Football Factory - ellenõrizni még nem tudtam, mert a megadott link van 5 perce töltõdik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solten
Nalam ok...

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Csak nálam nem mûködnek a Youtube-videók?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szuper vagy! <#worship>

Most már kiderült, hogy az eredeti változat hossza picivel több mint 2:30.

kaposi1
Én is megnéztem !
Nem erõltették meg magukat!
128-as Mp3!

Na úgy látom nekünk kell felkutatnunk ha minõséget akarunk!<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Az egyéniségekbõl lesznek a nagy edzõk 😊

REAL MADRID

jAsOn VoOrHeEs
A szám címe: Push On
Szerzõk: Guy Hatfield & Daniel Findlay
Kiadó: Music House

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

buldozer99
amúgy Maradona szerintem nagyonnagy arc😊), bírom nagyon

Forca Barca

Solten
Az argentin mint lesajnalt valogatott? Ez uj...

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Ehh... ez egyszerûen egymás mögé "kopi-pészt" anyag... elõadó/cím nélkül...

chalezlopez
Maradona egy ilyen ember. Nem játsza meg magát, adja az eredetit. És van egy olyan kincse, ami manapság nagyon sok embernek nincs már meg ilyen szinten... Van szíve és lelke. Sok kockaarcú faszfej cserélne vele biztosra mondom. Ilyen nácis bilincses seggrepacsipartis sajátfaszommalösszekötözve akasztomfelmagam csakazasszonymegnetudja azautistagyerekemetletagadom és még sorolhatnámféle "emberek" között õ egy kincs. Persze aki alapból utálja annak lehet mondani bármit is...
Eddig nyolc közé vezette az elõre lesajnált válogatottat, akiknek még a kijutásuk a VB-re sem volt biztos egy idõben (Diego elõtti idõkben...)

Vamos Argentina!

Szerintem is a hollandok fognak kiesni és nem a brazilok. Viszont szvsz argentína is kiesik. Bár vannak még nagy meglepetések. 😊 És lehet hogy a németek híre nagy és nem a játékuk. 😛
IMYke2.0.0.0
Nem olvastam vissza túl sokat, de ugye már mindenki tudja ezt:

kaposi1
Meccs végi még jobb lenne!
Azon már lennének arcok rendesen!<#hehe>

buldozer99
közvetlen meccs elõttire😊

Forca Barca

Szerintem meg jó, hogy van ilyen figura a VB-n. Legalább nem csak a vuvuzeláról szól.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

gabber_saviola
Nekem is elsõre Mou ugrott be róla, de aztán rájöttem, hogy még azt a palit is túljátssza.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

IMYke2.0.0.0
Bárkirõl lehet olyan pillanatfelvételeket kihalászni a feltételezhetõen sok ezer képbõl, ami ilyen eseményen készül, amin idiótán, netán valakire hasonlítón néz ki...

Voyager5
Nagyon Mourinhora hajaz, es nagyon szarul all neki.
gabber_saviola
Ennek a palinak egyre nagyobb a feltûnési viszketegsége. Kezdi túljátszani a szerepét.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oziris666
Úgynézki mint hókuszpók bazze😄😄😄😄😄:

szucsy89
"csak egy kis adag volt meccs elõtt" 😄
kaposi1
Spori:<#wilting> Akkor inkább elengedem a méteres lest is nektek!<#mf1>

vagy:

Ilyen kicsi puszit fogsz kapni az oltozohoz vezeto folyoson...<#gonosz1>

http://gaborszantai.co.uk/

kaposi1
Talán azt kérdezi!
Spori: Ilyen kicsi les még elmegy?<#eplus2>

desigo
Breki33
Van benne valami

LasDen
ne ebbõl következtess...😄 amúgy meg ha megnézed Gerrard Johnson seggét fogdossa...mindenki el van képedve...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Húú ezek nagyon érdekes képek. Látszik az angolokon mennyire nincs egyben a csapat. Míg a németeknél mindenki ölel mindenkit az angolok szinte egymáshoz sem érnek. Lehet hogy nincs semmi jelentõsége de azért érdekes...

kaposi1
Évente legalább háromszor négyszer látom ezt a szobrot ha Szegeden vagyok!

Breki33
Ilyenekre gondolsz?

klikk

vagy közvetlen mecs elõttiekre

fasza.
de durva :
"Az Aranycsapat veretlensége idején (1950. május 14. – 1954. július 4.) a legendás összeállításban csupán négy alkalommal futott ki a pályára, "
desigo
jó rég volt :/
Tetsuo
Egy kis nosztalgia szeretettel es tisztelettel

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Nekem ezt irja:

"A szolgáltatás nem elérhetõ a
tartózkodási helyeden.
(16.24.233.28,HU)

Tetsuo
+2 😊

buldozer99
nemtudjátok hol találok friss csapatképeket?😊 google semmit sem ad ki..:S

Forca Barca

Tetsuo
Az ilyenek csak arra jok, tudjak ezt ok is magukrol..

Tetsuo
Az arca nem nagy szam. Smink es mutetek nelkul leelt feje lenne..

http://videa.hu/videok/sport/gusztustalan-low-HCETemx9yVUKU8yL

pfujjbazdmeg
senki nem mondta, hogy nem votl les. hanem ez egy olyan helyzet volt amit ott eloben (3d-s szamitogepes elemzeses lassitas nelkul) megadhato es befujhato is lett volna, mert nagyon kozel votl. a fo gond a partjelzo rossz helyezkedese volt, nem latott ra villara.

"Elnézést ha már valaki linkelte, meg azoktólis akik már látták és olvasták!"

Mégegysze elnézést töled is!!!

Nem hogy linkelték, már 1000000x volt, és 1000000x ugyanaz a vita kezdõdött elölrõl.

Találtam valamit azokna akik azt mondták h a Sapnyol-Prtugál meccsen Villa gólja nem volt les! 😊

Kérlek nézétek meg mert érdekes. Elnézést ha már valaki linkelte, meg azoktólis akik már látták és olvasták!
Ime a 3D elemzés!

tkp ezt akartam írni én is!
Ha már csapatként nemtudunk ott lenni akkor egyénileg valaki tegyem már valamit a magyarokért a fociban 😄
szóval gogo Döntõt neki!
AM én a zsarut is csípem!
Alap hogy Magyar bíró legyen a döntõben ! 😊 Szép hogy amit a nemzeti 11 nem ért el mert annyira bénák, azt egy ember eléri persze kicsit más formában, de szereplünk a VB -n ! <#eljen>

+1
Solten
Jo lenne... Drukkolok.

Saor Alba

zaki
döntõt neki :p