Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

REAL MADRID
<#levele>#levele>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
What about the forests?
én meg továbbra is a meccseken mutatott teljesítmény alapján ítélem meg a játékosokat. de én már csak egy ilyen régimódi faszi vagyok 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Rohadt drágán igazolták le de nem aggódtak ez miatt Madridban.
És az élet õket igazolta!
Japánban a rajongók egy nap alatt annyi mezt vásároltak a Realos Beckham mezbõl hogy máris megtérült a vétel ára!
Szóval üzlet az egész!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
(ez nem rólam szól, ettõl még rühellhetem idén már 4x kellett volna megbüntetni az F1-ben, mondjuk 2007 óta amióta bent van azóta nem bírom)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
Beckham-el is ugyanez volt, pl. milliókat kapott egy csaj, hogy egy szaros újságban a szeretõje legyen...
lehet h én vagyok a befásult hülye, de én leszarom, h CR hova köpött, Tiger kivel kúrt, Nadal kinek mutatott be, Hamilton gyorsan hajtott, stb...
sportemberek! én ezért nézem és szeretem õket. a sajtó meg nyalja ki a....
helyesen : az alatt többet keres<#nevetes1>#nevetes1>
Kellett valaki Beckham után és ennek Ronaldo tökéletesen megfelel.
Jó képû (lányok szerint) kétségtelenül az egyik legsportosabb és a legkelendõbb "termék"
És a piacon csak ez számít.
Addig amíg szó szerint mindent el lehet adni a nevével a tenyerén hordozza a reklámipar.
Aztán majd ha már nem kell dobják mint a Spice családot!
Mellesleg ha edzés közben elmegy tojni egyet azzal többet keres mint én egész évben.
<#falbav>#falbav>
arról, hogy mennyire volt les nézd meg ezt!
fotográfik kolomp edisön :D
Mert Ronaldo egy olyan vesztes meccs végén köpött és mutogatott, amiben gyakorlatilag egyetlen épkézláb megmozdulása sem volt, azért...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mert kb. én is úgy vágnám földhöz a kamerát ilyenkor mint az állat.
Am meg azért köpköd mindenki, mert olyan italt isznak ami serkenti a nyáltermelést, hogy ne száradjon ki a torkuk.
Az már más kérdés, hogy a német edzõ, miért eszi meg amit az orrából kibányászik? 😄
What about the forests?
Becks már lejárt lemez, ideje volt új alanyt találni. Ronaldo meg ha már a világ egyik legjobbja akk biztos paraszt köcsög, mert köpött egyett épp mikor az operatõr az agyáig tolja a játékosoknak a kamerát. szörnyû dolgok ezek tényleg.
múltkor Lampard is akkorát köpött szabadrúgásnál, h a Szaharában kikeltek a pálmafák, de úgy látszik az elkerülte a a sajtót. vajon miért...?
cé-rõl meg mindenki tudja hogy nagyképû paraszt, hát Istenem. 😄 most nem ment neki, van még ideje. (csak ne lenne ekkora pofája a semmire 😄)
fry day fry day sálálálláláá
<#miaz>#miaz>
What about the forests?