Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem nagy szám a csaj, 'csilikon' is benne virít...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jAsOn VoOrHeEs
Hogy õszinte legyek, kételkedem Paraguay VB gyõzelmében, így inkább gugliztam kicsit. 😊

.:1:. | .:2:. | .:3:. | .:4:. | .:5:. | .:6:.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Tyler1
de ne rakjátok már be 20x könyörgöm, mert megint csak vitát szül az egész.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
LOOOL. Ez nem válasz...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Finom darab.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ezért kaptak ki a Svájciaktól 😄

REAL MADRID

desigo
Miss Casillas

desigo
bezzeg ha ment volna neki és gólokat rúgott volna elvárta volna,hogy minden kamera õt vegye
<#levele>
Ez egy paraszt. Mindig is az volt. Semmi alázat, csak nagy arc.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

mflex
Oziris666
Nem volt az olyan drága,ahhoz képest h mekkora név volt akkor...

morleone
az sosem baj, ha különbözik a véleményünk, legalább mindannyian szeretjük a focit! 😄

Tyler1
na igen, hogy embernek milyen azt majd mindenki akkor bírálja, mikor 2 mondatot beszélt vele. de amíg egy szennylap alapján ítélnek meg emberek más embereket, addig sztem nincs mirõl vitázni.

én meg továbbra is a meccseken mutatott teljesítmény alapján ítélem meg a játékosokat. de én már csak egy ilyen régimódi faszi vagyok 😊

Marci0115
<#eljen>

morleone
szerintem most írtad le a pontot ennek az egésznek a végére. 😊

Tetsuo
Lampartot nem zavarja a kamera, tudja hogy muszaj a showbusinesshez, ami nelkul nekik is el kene menniuk dolgozni.. Ronaldo meg telleg jo focista, de embernek egy szar. Legalabbis ez jon le mindabbol, amit mutat.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tyler1
fõleg h miután elszerzõdött onnan, ki is jelentették h õ csak marketing igazolás volt, annyi volt a célja h több és drágább szponzorokat szerzett a csapat Becks révén, és igen a mezeladások és a még több belépõ volt a munkaköre.

Beckham legalább nem hisztizett amikor nem ment neki valami, nem köpött a kamera elé, nem csúszott be direkt a másiknak, nem reklamált azért h töröltessék el a sárga lapját egyszóval egy sportember még most is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kaposi1
A legjobb példa talán Beckham szerzõdése a Real Madridba!
Rohadt drágán igazolták le de nem aggódtak ez miatt Madridban.
És az élet õket igazolta!
Japánban a rajongók egy nap alatt annyi mezt vásároltak a Realos Beckham mezbõl hogy máris megtérült a vétel ára!
Szóval üzlet az egész!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

rendicsek, amúgy is járok gokartozni a pályafutásom innen csak felfelé ívelhet <#eplus2><#nyes>

(ez nem rólam szól, ettõl még rühellhetem idén már 4x kellett volna megbüntetni az F1-ben, mondjuk 2007 óta amióta bent van azóta nem bírom)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jójójójó ON. Köfi.

REAL MADRID

Marci0115
hát ha úgy érzed hogy hamilton nem csinálja annyira jól a dolgokat, tessék próbáld ki hogy te mennyire tudsz, a lehetõség mindig adott

úristen neked pont ezek a szemetek a kedvenceid? gratulálok...érdekes mi akkor nagyon ellentétesek vagyunk, Nadal, Hamilton, CR pont ezeket rühellem úristen, ne tudd meg 2008-ban milyen mérges voltam, annál rosszabb sportév nem lesz😄

Tyler1
ígyvan és ugyanúgy adja el az armani alsókat mint a róla szóló pletykalapokat, és amíg van olyan ember aki ilyen újságok alapján ítél meg egy sportembert, addig ebbõl szenzáció lesz h köpött egyet a kamera elött.
Beckham-el is ugyanez volt, pl. milliókat kapott egy csaj, hogy egy szaros újságban a szeretõje legyen...

lehet h én vagyok a befásult hülye, de én leszarom, h CR hova köpött, Tiger kivel kúrt, Nadal kinek mutatott be, Hamilton gyorsan hajtott, stb...
sportemberek! én ezért nézem és szeretem õket. a sajtó meg nyalja ki a....

morleone
0.22 m, egy cipõ hossz ne jelentsen már problémát ilyen szinten.

kaposi1
"azzal többet keres"
helyesen : az alatt többet keres<#nevetes1>

kaposi1
Tény hogy CR most a legnagyobb reklám érték a piacon és focizni is nagyon tud!
Kellett valaki Beckham után és ennek Ronaldo tökéletesen megfelel.
Jó képû (lányok szerint) kétségtelenül az egyik legsportosabb és a legkelendõbb "termék"
És a piacon csak ez számít.
Addig amíg szó szerint mindent el lehet adni a nevével a tenyerén hordozza a reklámipar.
Aztán majd ha már nem kell dobják mint a Spice családot!
Mellesleg ha edzés közben elmegy tojni egyet azzal többet keres mint én egész évben.
<#falbav>

Voyager5
tullihegitek mar a dolgokat..
Tyler1
pont annyira amit egy ideálisan helyezkedõ partjelõ látott volna. mert ha már belinkelted akk nézd meg h hol állt...

morleone
http://www.youtube.com/watch?v=AQQVuQD3120

morleone
rumkola mondja a tutit: egy profi világklasszis ne köpködjön még ekkor sem.

arról, hogy mennyire volt les nézd meg ezt!

aha, de te nem a világ egyik legjobbja vagy a VB-n, ráadásul csapatkapitányként

fotográfik kolomp edisön :D

a kezdõkör íve látszik, ezek szerint elõbb mutatta hogy kifelé, majd pár méter séta után köpött nekik egyet 😄

IMYke2.0.0.0
"vajon miért...?"

Mert Ronaldo egy olyan vesztes meccs végén köpött és mutogatott, amiben gyakorlatilag egyetlen épkézláb megmozdulása sem volt, azért...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
bazmeg kiesnek a világbajnokságon, nem mellesleg lesgóllal. szted milyen viselkedési norma az idális ilyenkor?
mert kb. én is úgy vágnám földhöz a kamerát ilyenkor mint az állat.

Beckset meg Ronit én bírom, semmi bajom velük, de kamera felé köpni ilyen gyûlöletes arccal.... Egyértelmû volt a helyzet. Ezt egy profi nem teheti meg, akkor sem, ha éppen rossz passzban van. Nem a megye 3-ban vagyunk vazze hanem a VB-n.

Am meg azért köpköd mindenki, mert olyan italt isznak ami serkenti a nyáltermelést, hogy ne száradjon ki a torkuk.

mflex
Jó étvágyat! <#eplus2>

What about the forests?

morleone
nézd már meg barátom a 2. belinkelt képet. szerintem közvetlen a csula után jött. szerinted lampard csuláját is ez követte?

kaposi1
Bazki pont eszek!<#wow3>

mflex
Csulázik ott mindenki folyamatosan, de hát ez érthetõ, mit csináljanak, nyeljék le? 😊
Az már más kérdés, hogy a német edzõ, miért eszi meg amit az orrából kibányászik? 😄

What about the forests?

Tyler1
igen Ronaldot ennyire ismeri mindenki h nagyképû paraszt? sztem meg csak a naív emberek szépen nagypofával kajálják meg azt ami a címlapon van. de végülis ez a cél, polgárpukkasztás.
Becks már lejárt lemez, ideje volt új alanyt találni. Ronaldo meg ha már a világ egyik legjobbja akk biztos paraszt köcsög, mert köpött egyett épp mikor az operatõr az agyáig tolja a játékosoknak a kamerát. szörnyû dolgok ezek tényleg.

múltkor Lampard is akkorát köpött szabadrúgásnál, h a Szaharában kikeltek a pálmafák, de úgy látszik az elkerülte a a sajtót. vajon miért...?

morleone
bocsánat! akartam is kiegészítést írni, én a tegnapi teljesítményét értékelem 1-esre. tudom hogy volt 2 assist meg 1 gól is a nevén, de szerintem észak-korea ellen ez az egész 1-nek számít.

kaposi1
Nagy pofája ne legyen ,de azért nem a semmire!<#ejnye1>

morleone
az pontosabban úgy volt, hogy a gyökér kamerás odaállt az arcába, és mikor fordult belefejelt. engem is felb***ott volna, de kit nem? igaza volt.
cé-rõl meg mindenki tudja hogy nagyképû paraszt, hát Istenem. 😄 most nem ment neki, van még ideje. (csak ne lenne ekkora pofája a semmire 😄)

kaposi1
Szerintem is véletlen volt!<#fejvakaras>

heinze véletlenül fejelte meg, mert a gyökér kameraman belemászott a szájába az objektívvel

Megtörhetetlen
Szánalom ez a köpködés is meg amit Heinze is csinált odamegy a kameramenhez megfejeli a kameráját és még neki áll feljebb... Nem hogy bocsánatot kérne a parasztja... Már elnézést, persze attól még lehet jó focista nem is a teljesítményét kritizáltam. Látszik hogy Maradona az apuci 😄😄

fry day fry day sálálálláláá

mflex
Én , úgy gondolom, hogy a Brazilok "legnehezebb" ellenfele Hollandia lesz, de bedarálják õket, vagyis innen egyenes út a döntõbe, mákosok. A másik ágon, viszont meg kell szenvedni érte, aki eljut a döntõbe, lehet, hogy akkorra elfogy az ereje.

<#miaz>

What about the forests?

kaposi1
Addigra már elküldtem!<#shakehead>

itt a köpés aztán a mutogatás hogy takarodjatok: