Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha sérülést akartam volna okozni neki, el kellett volna hagynia a pályát. Megvan hozzá az erõm, hogy eltörjem a lábát. Akárhányszor megkapta a labdát, már ugrott, és dobta magát a földre. Csak a labdát akartam megszerezni, és gyorsan indítani a kontratámadásunkat" – elevenítette fel saját maga kiállítását Felipe Melo."
<#wilting>#wilting>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Teljesen egyetértek veled.
Fantasztikus sportoló!<#worship>#worship>
Ugye arról az Asamoa Gyan -ról beszélsz aki miután alaposan elpuskázta csapata azonnali továbbjutást érõ tizenegyesét elképesztõ bátran oda mert állni a lelkileg legnehezebb elsõ tizenegyest rúgni és tökéletesen berúgta azt?! Na az egy gyönyörû pillanat volt. Nekem meg ez marad egy asszem' örök emlék errõl a vb -rõl. Ez a labdarúgás, errõl szól a sport! A bátorságról, feltámadásról, soha fel nem adásról. Szerintem pedig ez a Ghánai csatár nagyszerû leckét adott mindenkinek abból, milyen egy igazi sportoló!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Gondolkodj légy szíves!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ennyi a mondandóm!
Az a leginkább gond h a FIFA által annyira hírdetett fair play itt kurvára nem jött ki....
És h Ghána érdemelte volna a továbbjutást, uruguay nem csalt csak suarez, de nem tudom miért van még mindig ez a csalás téma itt.
Jogtalanul jutott tovább uruguay Ghána érdemelte volna meg.
Ghána meg sok szimpatizánst szerzett magának a hozzáálásával és játékával ezért hõbörögnek itt sokan.ennyi
ezt a csalásos témát meg le lehetne zárni, mert nem sok értelme van errõl vitázni😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Csak gratulálni lehet Suáreznek...
Fotókkal bizonyították hogy látta amikor lepattan a labda!
Mégis kussolt.
Nincs itt már Fair Play!
Ha akkor jelzi hogy gól volt egy világ ledöbben.
Talán egy otthoni grundfocimeccsen meg is teszi.
De itt ahol Euro milliókrol és a tovább jutásról van szó az ilyen cselekedet esélytelen!
Ehelyett majdnem az lett hogy ebbõl a szituációból megnyerte Ghána a meccset.
A Suarez gyerek kiállítása is teljesen jogtalan,mivel a les miatt arra a kezezésre sor sem kellett volna kerüljön.Tehát most nem azon kéne vitatkozni hogy jaj szegény Ghána meg köcsög Suarez,hanem hogy jaj szegény Suarezt mér állították ki a "normális" les ítélet helyett.
Nagyképû Gyan meg bombagólt akart, rápacsázott. Aztán még volt képe 11-est rúgni. Micsoda nagyképû arc. Akkor se helyezte, bombázta. Nem sajnálom cseppet se. Megérdemelten estek ki. Örülök neki.
Akinek meg nem tetszik, tehet egy szívességet 😄.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
fotográfik kolomp edisön :D
What about the forests?
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Give us hope, Joachim: )
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
1) egyértelmû, hogy Suárez évtizedek óta a legsportszerûtlenebb szabálytalanságot követte el
2) meglehetõsen furcsa, hogy ezt egyesek nem tudják elismerni
Már csak arra lettem volna kíváncsi mi van ha még él az Aranygól szabály?
Akkor ugye Suarez kifejezetten aranygólt hiúsított volna meg!
4.Mivel elõtte lesen volt a Ghánai így az egész vita értelmetlen,illetve isteni szerencse hogy nem lett gól a 11-es,mert akkor egy újabb sorsdöntõ bírói baklövésrõ beszélhetnénk...
Azt nem értem, hogy én is gyakran elfogult vagyok, de Dél-Koreával kapcsolatban el tudom fogadni azt, hogy a spanyolok elleni 2002-es negyeddöntõ botrányos volt. A bírót a FIFA valszeg befolyásolta, vagy egyszerûen csak hülye volt. Nem tudom, miért olyan nehéz elfogadni most azt, amit Nagylaci most összefoglalt, és elítélni Suárezt azért, mert konkrétan a játék tisztasága ellen vétett.
Tegnap épp Robben írt ide, hogy kipállott a nagylábujja, ezért a negyedöntõben, lehet, hogy többször le kell vennie a zokniját és az egyik uru-val be kell majd kenetnie! <#idiota>#idiota>
What about the forests?
1. A 120. perc környékén Ghána szabályos gólt szerezhetett volna Uruguay ellenében, a labda már a szabályok adta kereteken belül a hálóba jutott volna.
2. Ezt Suárez teljességgel szabálytalanul kézzel szándékosan(Ez nagyon fontos momentum!) megakadályozta.
3. Minden más amin ez után el lehet vitatkozni már ennek a szabálytalanságnak a következménye volt a meccsen. Tehát, hogy egyáltalán volt innen tovább az összességében egy szabálytalanság csúfos következménye.
Én úgy néztem a találkozót, hogy ennél semlegesebb már nem is lehettem volna. Egyik csapat sem különösebben szimpatikus vagy ellenszenves én csak a focit akartam élvezni. Azonban ami a végén történt mondjuk úgy, hogy erõsen megdöbbentett. Nyilván Suárez -nek ideje sem volt arra, hogy átgondolja mit tesz azonban ennek ellenére ennek a vb -nek a talán legsportszerûtlenebb húzása fûzõdik a nevéhez. Gondoljuk csak át a dolgot pontosabban! A gólba tartó labdát kézzel szándékosan eltéríteni az egyik legsúlyosabb szabálytalanság és ezáltal rendkívül súlyosan rendelik büntetni. Egyrészrõl a vétkes játékost azonnal piros lappal ki kell állítani, másrészrõl akár több mérkõzésrõl eltilthatják, harmadrészt a tizenhatoson belül azonnal tizenegyest kell ítélni. Ez a legtöbb esetben rendkívül súlyosan érinti a vétkes játékos csapatát akár szinte lehetetlen helyzetbe is kerülhetnek ez által.
Na most amirõl Suárez végül is nem tehet, hogy ebben az elég speciális esetben ezen büntetések egyike sem ért gyakorlatilag semmit. Azonnali kiállítás: a meccsnek tökéletesen vége volt, Uruguay -t ez nem sújtotta egyáltalán. A következõ meccsekrõl eltiltás: ha nem szabálytalankodik a vb -n ez lett volna az utolsó meccsük tehát ebbõl a szempontból egyenesen érdemes volt szabálytalankodnia! Tizenegyes: azért az nem egyenértékû egy mindenféleképpen bekapott góllal ezért ebbõl a szempontból szintén megérte szabálytalankodnia. Vegyük észre, hogy az amúgy igen súlyos három büntetési tételbõl egy közömbös volt az uruguayi játékosnak kettõ pedig egyenesen õt segítette!(Nincs azonnali gól, következõ meccs lehetõségének fenntartása.)
Bár nyilván az uruguayi nem "elõre megfontolt" szándékkal követte el a dolgot, de a vége mégis az lett, hogy rendkívül sportszerûtlen módon mintegy "elvette" Ghána továbbjutását. Sokan írjátok, hogy mi lenne ha Magyar játékos követi ezt el egy hasonló kaliberû tétmeccsen? Megmondom én nagyon szégyellném magamat személy szerint. Amire a sport tanítani akarja az embert az éppen az kellene legyen, hogy harcolni a gyõzelemért mindent beleadva, de amikor ez kevés akkor tudni kell becsülettel veszíteni. Na most a profi sportban pont ez nem mûködik már. Bizony ami itt történt, hogy Uruguay ahelyett, hogy tisztességgel, felemelt fejjel veszített volna inkább becstelenül továbbjutott.
Az üzenet egyértelmû: nincs Fair Play. Nincsenek szabályok, Mindent lehet amit nem tilos, A gyõzelem, az eredmény a lényeg bármi áron. Ismerõs lehet ez a mentalitás sajnos mindenkinek... Sajnálatos, hogy ma már a sport is a szabályok áthágására azok megkerülésével szerzett elõrejutásra nevel és errõl csak részben tehet Uruguay vagy Suárez. Ezek az elvárások, ennek kell megfelelni elszomorító dolog ez, de nagyon. 😞
Lehet hogy csak álnéven írogatok. <#mf2>#mf2>
What about the forests?