Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Jaj és milyen aranyosan kommentálta!<#wilting>

"Ha sérülést akartam volna okozni neki, el kellett volna hagynia a pályát. Megvan hozzá az erõm, hogy eltörjem a lábát. Akárhányszor megkapta a labdát, már ugrott, és dobta magát a földre. Csak a labdát akartam megszerezni, és gyorsan indítani a kontratámadásunkat" – elevenítette fel saját maga kiállítását Felipe Melo."

<#wilting>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

sz4bolcs
Van ennek valami elõzménye, hogy miért akarta így kikapni Robben kezébõl a labdát??

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Csirke4
Ebben a videóban hanyadik másodpercnél látszik, hogy a Ghánai lesen volt?😮
sz4bolcs
baaaazzz hogy megtaposta

desigo
tegnapi napon ez nekem sokkal undorítóbbnak tûnt mint a szerencsétlen kezezés

Zenszkij
Na zárjuk ezt a dolgot. Ma délutáni meccsrõl beszéljünk. Elég volt Ghánából.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Igen, ezen én is meglepõdtem, és nagyon tiszteletreméltó volt tõle. Riszpekt.
Attól mert a bíró elengedi les volt.Az lett volna "csalás" ha ezek után a 11-est belövi Gyan és kiesnek a 122. percben az Uruk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sz4bolcs
<#worship><#worship><#worship>

kaposi1
Úgy van!<#eljen>
Teljesen egyetértek veled.
Fantasztikus sportoló!<#worship>

Nagylaci
"Nagyképû Gyan..."
Ugye arról az Asamoa Gyan -ról beszélsz aki miután alaposan elpuskázta csapata azonnali továbbjutást érõ tizenegyesét elképesztõ bátran oda mert állni a lelkileg legnehezebb elsõ tizenegyest rúgni és tökéletesen berúgta azt?! Na az egy gyönyörû pillanat volt. Nekem meg ez marad egy asszem' örök emlék errõl a vb -rõl. Ez a labdarúgás, errõl szól a sport! A bátorságról, feltámadásról, soha fel nem adásról. Szerintem pedig ez a Ghánai csatár nagyszerû leckét adott mindenkinek abból, milyen egy igazi sportoló!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

sz4bolcs
Erkölcsileg vajon melyik elítélendõbb? Középpályán hátulról becsúszni valakinek nyújtott lábbal, vagy egy kezezéssel hazaküldeni egy csapatot a vb-rõl?

AntiHero
Ugyan az megy mint tagnap... -fav

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

IMYke2.0.0.0
Aha... akkor a két szerb is hõs... meg mindenki más, aki a kapu elõtt KÉZZEL legyilkolja a labdát/ellenfelet...
Gondolkodj légy szíves!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Murder3
am nem volt les kétes szituknál a bírók segíthetik a támadó focit.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

mflex
na...

What about the forests?

kaposi1
Remélem az uruk a következõ meccsükön kurva nagy pofonba futnak bele!
Ennyi a mondandóm!

Murder3
Am nem az a gond h megtette-e vagy sem, emrt ok még én is megteszem abba a helyzetbe fõeg ha nem vgyok elég higgadt tipusú.

Az a leginkább gond h a FIFA által annyira hírdetett fair play itt kurvára nem jött ki....
És h Ghána érdemelte volna a továbbjutást, uruguay nem csalt csak suarez, de nem tudom miért van még mindig ez a csalás téma itt.

Jogtalanul jutott tovább uruguay Ghána érdemelte volna meg.
Ghána meg sok szimpatizánst szerzett magának a hozzáálásával és játékával ezért hõbörögnek itt sokan.ennyi

ezt a csalásos témát meg le lehetne zárni, mert nem sok értelme van errõl vitázni😄

"Cseppet sem bánom, hogy nem lehetek ott az elõdöntõn a pályán. Ha nem ütöm ki a labdát, kiesünk, így maradt egy százaléknyi esélyünk, hogy Gyan kihagyja a büntetõt. És kihagyta. Felülrõl segítettek bennünket. 1986-ban Maradona mondta, hogy Isten keze segített, most én mondom. Amikor kiállítottak, és ballagtam le a pályáról, a kivetítõt néztem, és közben imádkoztam, hogy segítsen isten, és Gyan ne rúgja be. És meghallgatták az imámat"
Csak gratulálni lehet Suáreznek...
kaposi1
Viszont a Német kapus Lampard góljánál tökéletesen látta hogy bizony az bent volt!
Fotókkal bizonyították hogy látta amikor lepattan a labda!
Mégis kussolt.
Nincs itt már Fair Play!
Ha akkor jelzi hogy gól volt egy világ ledöbben.
Talán egy otthoni grundfocimeccsen meg is teszi.
De itt ahol Euro milliókrol és a tovább jutásról van szó az ilyen cselekedet esélytelen!

Na de kit érdekel hogy mennyire volt les,ha egyszer les volt?A helyes ítélet mi?Szabadrúgás kifelé.
Ehelyett majdnem az lett hogy ebbõl a szituációból megnyerte Ghána a meccset.
A Suarez gyerek kiállítása is teljesen jogtalan,mivel a les miatt arra a kezezésre sor sem kellett volna kerüljön.Tehát most nem azon kéne vitatkozni hogy jaj szegény Ghána meg köcsög Suarez,hanem hogy jaj szegény Suarezt mér állították ki a "normális" les ítélet helyett.

Zenszkij
Na ezért nem kell sajnálni Ghánát. Lesgól lett volna, hagyjuk már. Meg milyen igazságtalan lett volna a 121. percben les gólt kapni. EZ TÖRTÉNT. SUAREZ JÓL CSINÁLTA. Nem ez a csalás. Szerintem hatalmas mozdulat volt. Én felnézek Suarezre. Egy igazi harcos, történjen bármi is, úgy védte azt a kibaxott kaput ahogy kell. Hõsiesen!!, még a kezét is használva. Le a kalappal elõtte. Csodálatos mentés volt, életem egyik legszebb futball élményét adta ezzel!
Nagyképû Gyan meg bombagólt akart, rápacsázott. Aztán még volt képe 11-est rúgni. Micsoda nagyképû arc. Akkor se helyezte, bombázta. Nem sajnálom cseppet se. Megérdemelten estek ki. Örülök neki.

Akinek meg nem tetszik, tehet egy szívességet 😄.

Auchanban van egy rahedli.

fotográfik kolomp edisön :D

Ugyan, csak Suárez (és nem Uruguay) lett a sportszerûtlenség megtestesítõje...
Murder3
Komoylan elhiszem h Ghána magyar testvérország lett😄

mflex
Azért, mert a labda nem 30-40 méterrõl lett megrúgva és úgy "kezelte" le, hanem a kapu elõtt, ki-be, ki-be alapon járt a labda, mint a villám, talán elképzelhetetlen, de még akár reflexbõl is odaemelhette a kezét. Na jó, engem a továbbiakban ez nem érdekel, abban helyzetben bárki kézzel hárított volna. GYAN-nak meg nem kellett volna bomba 11-est lõnie.

What about the forests?

Nagylaci
Elvileg igazad van. Ellenben a leshelyzet akció közbeni megítélése pokoli nehéz. Valójában itt olyan lesrõl volt szó ami "valós idõben" gyakorlatilag észrevehetetlen. Ez éppen a FIFA vaskalapos makacssága miatt tényleg benne van a játékban, a bírót, partjelzõt egy ilyen les "benézéséért" nem lehet hibáztatni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Wtf?
Tulajdonképpen ez jelen helyzetben egy aranygól volt.
ÁÁÁÁ, ne már😄😄 hagyjuk, mondok mást: Tevezt el kellett volna tiltani a mexikói meccs után, mert sportszerûtlenül nem szólt a bírónak, sõt tiltakozott, amikor az el akarta venni a szabálytalan gólt.
Give us hope, Joachim: )
limperatore
igen mert fifában nem lehet ilyet csinálni, és a konzolosok ezt máshogy fogják fel :s

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Anyám, borogass... Remek választ adtál. Nagylaci arra utalt, hogy
1) egyértelmû, hogy Suárez évtizedek óta a legsportszerûtlenebb szabálytalanságot követte el
2) meglehetõsen furcsa, hogy ezt egyesek nem tudják elismerni
kaposi1
Perfekt szerintem!<#eljen>
Már csak arra lettem volna kíváncsi mi van ha még él az Aranygól szabály?
Akkor ugye Suarez kifejezetten aranygólt hiúsított volna meg!

Kihagytad a 4. pontot.

4.Mivel elõtte lesen volt a Ghánai így az egész vita értelmetlen,illetve isteni szerencse hogy nem lett gól a 11-es,mert akkor egy újabb sorsdöntõ bírói baklövésrõ beszélhetnénk...

Nekem is elborulna az agyam. Én is foggal-körömmel, kézzel küzdenék a gól elkerülése érdekében. Egy profi focistának jobban kell tartania magát a szabályokhoz, és higgadtabbnak kell lennie.
Azt nem értem, hogy én is gyakran elfogult vagyok, de Dél-Koreával kapcsolatban el tudom fogadni azt, hogy a spanyolok elleni 2002-es negyeddöntõ botrányos volt. A bírót a FIFA valszeg befolyásolta, vagy egyszerûen csak hülye volt. Nem tudom, miért olyan nehéz elfogadni most azt, amit Nagylaci most összefoglalt, és elítélni Suárezt azért, mert konkrétan a játék tisztasága ellen vétett.
desigo
kicsit sok a "volna"
tények vannak...
Tulajdonképpen abszolút összefoglaltad. Annyit lehetne még hozzátenni, hogy megdöbbentõ, hogy ezt egyesek nem értik, és hõsnek kiáltják ki Suárezt.
mflex
Lehet én vagyok a hülye, de a hasonlataidat nem tudom iqilag felfogni. Jah, tényleg nem vagyok profi focista, szerinted itt az sg-én mennyi van?
Tegnap épp Robben írt ide, hogy kipállott a nagylábujja, ezért a negyedöntõben, lehet, hogy többször le kell vennie a zokniját és az egyik uru-val be kell majd kenetnie! <#idiota>

What about the forests?

Nagylaci
Csak leírom mi a véleményem a tegnap esti meccs végjátékáról akkor is ha sokaknak netán nem fog tetszeni. Elsõ sorban nézzük a tényeket mert minden más szubjektív megítélés kérdése és ezáltal vita tárgy lehet. Amin szerintem nem lehet vita:
1. A 120. perc környékén Ghána szabályos gólt szerezhetett volna Uruguay ellenében, a labda már a szabályok adta kereteken belül a hálóba jutott volna.
2. Ezt Suárez teljességgel szabálytalanul kézzel szándékosan(Ez nagyon fontos momentum!) megakadályozta.
3. Minden más amin ez után el lehet vitatkozni már ennek a szabálytalanságnak a következménye volt a meccsen. Tehát, hogy egyáltalán volt innen tovább az összességében egy szabálytalanság csúfos következménye.
Én úgy néztem a találkozót, hogy ennél semlegesebb már nem is lehettem volna. Egyik csapat sem különösebben szimpatikus vagy ellenszenves én csak a focit akartam élvezni. Azonban ami a végén történt mondjuk úgy, hogy erõsen megdöbbentett. Nyilván Suárez -nek ideje sem volt arra, hogy átgondolja mit tesz azonban ennek ellenére ennek a vb -nek a talán legsportszerûtlenebb húzása fûzõdik a nevéhez. Gondoljuk csak át a dolgot pontosabban! A gólba tartó labdát kézzel szándékosan eltéríteni az egyik legsúlyosabb szabálytalanság és ezáltal rendkívül súlyosan rendelik büntetni. Egyrészrõl a vétkes játékost azonnal piros lappal ki kell állítani, másrészrõl akár több mérkõzésrõl eltilthatják, harmadrészt a tizenhatoson belül azonnal tizenegyest kell ítélni. Ez a legtöbb esetben rendkívül súlyosan érinti a vétkes játékos csapatát akár szinte lehetetlen helyzetbe is kerülhetnek ez által.
Na most amirõl Suárez végül is nem tehet, hogy ebben az elég speciális esetben ezen büntetések egyike sem ért gyakorlatilag semmit. Azonnali kiállítás: a meccsnek tökéletesen vége volt, Uruguay -t ez nem sújtotta egyáltalán. A következõ meccsekrõl eltiltás: ha nem szabálytalankodik a vb -n ez lett volna az utolsó meccsük tehát ebbõl a szempontból egyenesen érdemes volt szabálytalankodnia! Tizenegyes: azért az nem egyenértékû egy mindenféleképpen bekapott góllal ezért ebbõl a szempontból szintén megérte szabálytalankodnia. Vegyük észre, hogy az amúgy igen súlyos három büntetési tételbõl egy közömbös volt az uruguayi játékosnak kettõ pedig egyenesen õt segítette!(Nincs azonnali gól, következõ meccs lehetõségének fenntartása.)
Bár nyilván az uruguayi nem "elõre megfontolt" szándékkal követte el a dolgot, de a vége mégis az lett, hogy rendkívül sportszerûtlen módon mintegy "elvette" Ghána továbbjutását. Sokan írjátok, hogy mi lenne ha Magyar játékos követi ezt el egy hasonló kaliberû tétmeccsen? Megmondom én nagyon szégyellném magamat személy szerint. Amire a sport tanítani akarja az embert az éppen az kellene legyen, hogy harcolni a gyõzelemért mindent beleadva, de amikor ez kevés akkor tudni kell becsülettel veszíteni. Na most a profi sportban pont ez nem mûködik már. Bizony ami itt történt, hogy Uruguay ahelyett, hogy tisztességgel, felemelt fejjel veszített volna inkább becstelenül továbbjutott.
Az üzenet egyértelmû: nincs Fair Play. Nincsenek szabályok, Mindent lehet amit nem tilos, A gyõzelem, az eredmény a lényeg bármi áron. Ismerõs lehet ez a mentalitás sajnos mindenkinek... Sajnálatos, hogy ma már a sport is a szabályok áthágására azok megkerülésével szerzett elõrejutásra nevel és errõl csak részben tehet Uruguay vagy Suárez. Ezek az elvárások, ennek kell megfelelni elszomorító dolog ez, de nagyon. 😞

Zenszkij
Lehet. <#mf1>

kaposi1
Honnan tudod ki vagyok!?<#nevetes1>
Lehet hogy csak álnéven írogatok. <#mf2>

desigo
+1
alap,hogy igen
Pont hogy a profi focista fogja kézzel kivédeni a lövést hogy ne legyen gól.Mivel ez már nem haverok közti buli meccs,ahol mindegy az eredmény.Hanem milliókról döntõ klub meccs,vagy egy ország labdarúgását meghatározó válogatott mérkõzés.

Zenszkij
<#buck><#idiota>LOOL

Ezért is nem vagy profi focista. (Off: az én agyam is hamar elborulna, ha mondjuk a meccs végén beviszi az ellenfél a szögletzászlóhoz, mert vezet 1:0-ra, és felrúgnám az embert az égbe... de újra mondom: ezért is nem vagyok profi focista: ))
Értem, hogy az NS-en az áll. Ott mondjuk pár hete még azt mondták, hogy Larsson meg Carew megy a Videotonba; ) Bõven lehet egyvonalnak mondani azt a szituációt.
Azért például, mert Kewellé kevésbé volt feltûnõ? Ettõl függetlenül szvsz azt is inkább gólnak kellet volna adni, és ott is ugyanúgy eltiltani egy csinos számú (kábé 10-20) Kewellt. Pont ugyanúgy, mint Suárezt. A büntetésben nem kellene különbségnek lenni.
mflex
A bírót is belöktem volna a kapuba, csakhogy ne legyen gól!<#eplus2>

What about the forests?

mennyiben flémkeltés... no, sry, amit most te csinálsz, az az offolás: )
[HUN]Crassus
"hüje"😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"