Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
nah Németország nemsokára búcsúzik <#hehe>
bubu13
A Fifa Sneidernek adta az elsõ Holland gólt. Ezzel Sneider is 4 gólos

EEE 1899

chalezlopez
Ja olyan is volt.

Vamos Argentina!

Zenszkij
Igen, körülbelül 2 másodperc leforgása alatt került akcióba. LOL. Na mentem meccset nézni. Hajrá Argentína 😊😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sabcsee
az a pillanat amikor képes vt a kihagyott büntetõ után odaállni télleg naon drámai volt<#eljen>

kaka

banok
itt van egy rakás stream a mai meccsekhez (is)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#eljen> Így van.
[HUN]FaTaL
Akkor meg nincs les.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nagylaci
Igazából röviden, tömören itt az van, hogy Uruguay a fennálló szabályok alapján teljesen jogosan jutott tovább. A baj az, hogy ennyire sarkított helyzetben a szabályok nem bizonyultak megfelelõek. A legtöbb sportban a sportszerûség akkor lép be amikor - mint itt - a szabályok valami miatt csõdöt mondanak.
Tehát szerintem Uruguay továbbjutása szabályos, de rendkívül sportszerûtlen volt.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Most néztem újra: a kapus ütötte oda neki a labdát...
Akkor valószínû.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, abból indulsz ki - és tévesen - hogy Mempsah (5) Appiah-nak akarta fejelni a labdát...
...de õ kapura fejelte volna , és csak késõbb, amikor már Suarez és társa BENN ÁLLTAK a kapuban, került akcióba Appiah.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezt a marhaságot kéne a fociból kitörölni,és a videóbíróval tisztázni a helyzetet.Hát nevetséges hogy van egy szabály,de ha én éppen ugy látom/nem látom,akkor az a szabály nem számít.
Az egyik bíró még az egyvonal elõtti szitut is behúzza lesnek,mert jaj inkább legyen szabadrúgás,mint egy gól az én hibámból.A másik a fél méteres lest elengedi mert belefér az,támadó foci.Hát igy örökké csak vita lesz.Igaz a Fifa szerint ez a jó,mert a szurkolók szeretik megvitatni a helyzeteket.Ez már no comment kategória...

stonesour
Ezeket tettem: Német Argentin, rendes játékidõben döntetlen
Német Argentin, 10,5 tõl több szöglet lesz
Paraguay Spanyolország, Spanyolország nyer a rendes játékidõben.

500- ból 3500 ha bejön. Szerintetek?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nagylaci
Amúgy Özil - Özil über alles! Szerintem mi ma ugyanannak a csapatnak fogunk szurkolni... 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Zenszkij

Akkor is les. Mit nem lehet ezen észrevenni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sz4bolcs
Még itt is azon folyik a vita videólassítgatás printscreenezés után, hogy les volt-e vagy sem, akkor nem lehet, hogy ez a 'les' beleesik abba a kategóriába, amit a játékvezetõnek engednie kell a támadó foci elõsegítésének érdekében?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nagylaci
Az a baj, hogy iszonyatosan sarkítod a kérdést. Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy a les ezen a szinten szabad szemmel nem megítélhetõ. A partjelzõnek csupán a két szeme áll rendelkezésre a leshelyzet felmérésére. Na ez az eszköz azt hiszem mindannyian tudjuk elég pontatlan... Szóval egy olyan leshelyzet ami kívül esik a mérõ mûszer érzékenységén (emberi szem) nem les. De szerintem ez evidens ezt mindannyian tudjuk.

Legjobb a Fifa megint.Akik az egész cirkuszt lehûthetnék azzal hogy bemutatják hogy les volt.Tehát végül is a leghelyesebb az volt hogy a 11-esek döntöttek.
Ja,csak ehhez be kéne ismerni hogy megint bírói hiba volt,vagy legalábbis egy olyan szituáció amit a bíró-partjelzõ már nem tud szabad szemmel megítélni,kéne a videóbíró,a visszanézés.Na azt már nem,inkább kuss legyen,megvan nekünk az afrikai tragédia amin mindenki sajnálkozhat,Suarezt elmeszeljük majd vagy 3 meccsre a kis rohadékot,és minden ok lesz...

gercse
jobban megnézed, felnagyítod, behúzod a vonalat, a ghánainak elõrébb van a lába, persze korántsem tudjuk, hogy valóban pontosan a labda elfejelésekor készült-e a kép

tudom, azért mondom, hogy ez fura, hogy másképp ítéljük meg: )
Elõfordulhat az is, bár azt gondolnám, most könnyû ezt mondani, de valójában neked is a zérushoz konvergál a nagy kapcsolatod a profi focival. Mondjuk haver hívott már meg sörre egy laza hétvégi foci után?; )
Nekem meg nem...

meg a mögötte álló védõvel
kaposi1
Chalez!
Maradj inkább a szimulációs game-nél abban igazán jó vagy!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

[HUN]Crassus
errõl beszéltem.....simán szakadhatott volna a szalag......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Még mindig nem az a kérdés hogy ezt lehet látni/nem lehet látni,hogy lehet látni.Hanem hogy LES VOLT.Tehát a játékvezetõ HIBÁJA csinál hõst (negatív-pozitív értelemben ki-ki hogy lája) Suarezbõl,mert már rég szabadrúgás kéne legyen kifelé.
Ti itt keresztre feszítitek Uruguayt egy olyan szituációért aminek a szabályok szerint meg se kellett volna történnie.Csalás kiáltotok meg igazságtalanságot,miközben a legnagyobb igazságtalanság az lett volna ha be nem fújt les után Ghána a hosszabításban nyer.

Nagylaci
Igazából ez egy olyan les ahol még a lassításból is nehéz megállapítani, hogy az volt. Szerintem minden a focit rendszeresen nézõ ember tudja, hogy a les egy olyan szabály ami bizonyos határok között akció közben megállapíthatatlan.
Amúgy szerintem az is "kemény", hogy páran a lest kifogásolják, de a szándékos kezezés az rendben van. Ti tényleg nem érzitek az óriási aránytalanságot?!

chalezlopez
Azon tûnõdhetsz, de egy a biztos, hogy több mint neked.<#wink>

Vamos Argentina!

gercse
a kapussal egyvonalban van, de az csak egy ember, nem elég

Solten
Melo-nak van meg par szep mozdulata egyeb meccsekrol (karaterugas az ellenfel fejere, stb), nem 100-as az ipse.

Saor Alba

minden offense nélkül érdekes, hogy nekem egyértelmûen egyvonalnak tûnik
Azon tûnõdöm, neked vajon mennyi közöd van a profi focihoz: )
IMYke2.0.0.0
Volt ennél durvább esemény is eddig, a VB-n, piros nélkül.

IMYke2.0.0.0
Ha ezt egy vuvuzela-hangorkánban, meccs vége felé kifáradóban lévõ oldalbíró 10 esetbõl csak egyszer is befújja lesnek, akkor esküszöm, küldök neked egy dedikált vuvuzelát 😊

chalezlopez
Az akkora piros mint a huzat! Pepe is megérdemelte volna amikor megtaposta Melo-t, viszont a meccsen láttotak miatt mindkettõt akár több mérkõzéstõl is el lehetett volna tiltani. Azok ott ketten ölték egymást!

Vamos Argentina!

sz4bolcs
Ha szigorúbb a bíró, akkor ilyen eset után fejlövést ítél valami lassú golyóval. 😊

0.24,de nyilván ezen nem látszik egyértelmûen.

Itt viszont szerintem jól látszik hogy a Ghánai elõrébb van mint az Uruk,és mivel õ fogja kapura rúgni a labdát,innen minden tárgytalan...

sz4bolcs
Bakker, ha az nem ér pirosat, hogy a földön fekvõ játékost elkezdi taposni az ellenfél, akkor nem tudom, mi... 😊

chalezlopez
Annyira jó olvasni ezeket ez elmés megnyilvánulásokat. Szerintem ez így van, meg szerintem ez gól volt, meg miért nem adott gólt tegnap a bíró 11-es helyett, meg Tevez miért nem szólt, hogy leshelyzetbõl fejelt gólt, és CSALT, meg a fricc kapus miért nem ment oda a sporinak bevallani, hogy Lampard gólja bizony gólvonal mögött volt és hát nem szeretne CSALNI... Ilyeneket szerintem csak divatdrukker okoskodók mondanak, akiknek igazából semmi közük a profi focihoz. Kezd a színvonal az F1 topichoz hasonlóan lesüllyedni. Ott is túl sok a magát szakértõnek és félistennek kikiáltó topiclakó.

Vamos Argentina!

[HUN]FaTaL
Vagyis csak próbálkozott elvenni a labdát...

[HUN]FaTaL
Ilyen megtaposás és kézzel való labdaelvétel után? Azonnali piros...

sz4bolcs
Én tökre úgy látom, mint ha a labda felé nyúlna a brazil, és csak miután robben nem adja, utána fogja meg a karját.

IMYke2.0.0.0
Telesport.hu

redbull0304
Argentin német mecset lehet nézni valamilyen oldalon online? Ha igen valaki linkelje már be, nagyon fontos lenne! 😊

IMYke2.0.0.0
"szerencsétlen kezezés" - nem volt az szerencsétlen... a szándékos szót kerested. <#nyes>

Felipe meg barom volt, vitathatatlan - de a kiállítás túlzás volt, sárga lap, rendkívül komoly ejnye-bejnyével bõven megtette volna.

Nem el akarta venni, hanem elõtte elborult egy pillanatra az agya, és aztán bocsánatot akart kérni, de már késõ volt. El kell tiltani.
(Pattogás még mindig van, látom, az uruguayi dolgon, úgyhogy segítek: azért más az eset, mert ez nem befolyásolta pozitívan a mérkõzés kimenetelét Brazília számára, sõt: ))
sz4bolcs
omg, az ilyen minek nem pankrátorkodik? 😄

desigo
persze volt két elõzmény holland gól <#hehe>