Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az már érdekesebb hogy a magyar sport oldalak ezzel nem is foglalkoznak,mert persze jobban mutat a botrány meg a dráma,mint hogy az egész érdektelen mert les miatt az egészet le kellett volna fújni...
Az NSO is "Asamoah Gyan: hõst csináltam Luís Suárezbõl!" cimmel hoz cikket,aminek a legalján ír aztán olyat hogy:
"A portugál Olegário Benquerenca játékvezetõ egyébként valóban rosszul ítélt a tizenegyesnél, de nem azért, mert gólt kellett volna adnia, hanem azért, mert a kezezést megelõzõen (még akkor, amikor Suárez a gólvonalon lábbal mentett) John Mensah fejesénél Stephen Appiah lesen volt. Már kérdés, hogy a kavarodásban nem volt könnyû megítélni a les szituációt, még a videofelvétel megtekintésénél és megállításánál sem derül ki teljesen egyértelmûen, hogy a levegõben úszó Muslera kapushoz képest a néhány pillanattal késõbb kapura lövõ Appiah közelebb van-e a gólvonalhoz, ám úgy tûnik, hogy igen, és ebben az esetben Appiah lesen áll, mert csak egy uruguayi játékos helyezkedett nála közelebb az alapvonalhoz. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kaposi1: látod ezért nem lennél jó focista és nem vagy válogatott. Nincs idõ hezitálni. LOOL
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
És mire eldöntöttem volna már nem is lett volna mirõl döntenem mert gól!<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Senkit sem érdekel már ez, hiába téped a szád miatta, nem játsszák újra, törödj bele!
Abban a helyzetben és a plafonon lévõ adrenalin miatt, szinte mindenki ezt tette volna.
What about the forests?
szánalmas
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
1-el mellette
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Hozzátartozik a VB történéseihez!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De dilettánsozz csak, bár kétlem, hogy tisztában vagy a jelentésével.
Segítsen neked a MÉK:
"csal1: ts (és tn) ige <...> Jogtalan elõnyszerzés végett vét a szabályok ellen."
például ha véletlenül megölök valakit, nyilván kevesebbet fogok kapni, mintha szánt szándékkal feldarabolok egy csecsemõt... vagy szted az is ugyanaz???
Nagy dolog hogy eltiltja.
Láttunk már ilyet ezen a VB-n!<#nyes>#nyes>
Egyébként, elsõre én is így láttam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A bíró úgy is dönthetett volna hogy azt mondja Suarez amikor beleért kézzel már bent volt a labda teljes terjedelmében a kapuban.
Persze ez is csalás lett volna!<#hehe>#hehe>
Vamos Argentina!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
az mondjuk más kérdés,hogy ha messi üti ki kézzel, lehet le se fújják -.-
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
A kezezésrõl meg annyit h nem tudom miért kell Suárezt szidni,õ ezt az országáért tette(minden igazi hazafi megtenné sztem),Ghánának megvolt az esélye,nem éltek vele, ennyi
a fociban pedig kár igazságosságrõl beszélni...ezért olyan szép sportág
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Vamos Argentina!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem lesz semmi más szankció csak amit a meccsen kapott!<#schmoll2>#schmoll2>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
On 2 July 2010, during the quarter-final tie against Ghana, Suárez intentionally handled on the line in the last minute of extra-time and denied Ghana a winning goal.
Én nem szurkoltam Ghánának!
Számomra közömbös volt ki jut tovább mert én Spanyolországért szorítok!
Egészen a 119-ik percig nekem tök mindegy volt ki jut tovább!
Viszont akkor történt valami ami miatt a hosszabbításban Ghánának kellett volna továbbjutnia!Tudod még a tizenegyes elõtt egy kapuba tartó labda!<#wink>#wink>
figy
youtuberol töröltek minden kaka kiállitásos vidit mert az a fifa szabályzat nemtom lofasz
ez most mi?
"
Valaki tud válaszolni erre?