Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
akit utálok azok az olaszok pfejj..
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
angolokat is bírtam régen, szerintem idén õk is ott lesznek a végén. Capello nagyon tudja, mit csinál
a hollandok, oroszok, portugálok, brazilok, szlovákok, esetenként a németek és a törökök játékát szeretem nézni (az most mindegy, hogy kijutottak-e, gondoltam megjegyzem)
görögöket meg bojkottálni kéne^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akiket nem kedvelek azok az olaszok, sõt rühellem õket az alibi focijuk és a színészkedéseik miatt. Mellettük még a svájciakat nem szeretem, mondjuk õket csak azért mert akárki játszik ellenük, mindig egy unalmas fos meccs lesz belõle.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
angolokat viszont gyûlöloöm franciákkal egyetemben, meg az afrikai csapatokat nagy részét is:D
Yo, Bitch!
Argentína.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mivel a két kedvenc csapatom kiesett a selejtezõkön/Oroszo.,Egyiptom/,így az európai csapatoknak szorítok kollektíve./na jó,talán a szerbeknek meg a szlovákoknak nem igazán/ ^^
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Következmények nélkül megcsinálhatták, hogy relatíve pici pénzért eladták a saját székházukat, majd azonnal bérbe is vették az új tulajdonostól az eladási árhoz mérten horribilis összegért.
Ki tudja még különbözõ jogcímeken milyen összegeket fizettek, ki, s a látványosan bejelentett leépítések ellenére fizetnek is.
Mûsorokra többek között ezek miatt nincs pénz, s a VB közvetítési jogáért kért összeg is valami hasonló célra mehet, egy labdarúgó VB közvetítése a tévétársaságoknak komoly üzlet, az MTV-t kivéve - nekik is üzlet, csak "máshogy".
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lexarom, hogy üzletelnek, de teszik mindezt az ország 90% rovására.
Törvényben kéne az ilyet szabályozni.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID
REAL MADRID
Remek. Egy hónapig kocsmába leszek számûzve.
REAL MADRID
<...>Két csatorna tette meg ajánlatát a jogtulajdonos Magyar Televíziónak a június 11. és július 11. között esedékes dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság közvetítési jogáért. Az MTV közleménye nevet nem említett; információnk szerint a Digi Sport és az RTL Klub licitált, a Sporttelevízió végül nem jelentkezett.<...>
<#wilting>#wilting>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"