Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
csak a franciák :-} olaszok meg..inkább nem mondok csúnyát :-}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tyler1
na bazki ennyit a FIFA-ról...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

az írek kidühöngték magukat, aztán finoman közölték velük, hogy gyerekek, le vagytok szarva és ennyi...
ForzaInter
mi lett volna? természetesen semmi..

Yo, Bitch!

Tyler1
amúgy mi lett az írekkel vagy az ír-francia meccsel?????

limperatore
csak a brazilok ;)

akit utálok azok az olaszok pfejj..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ProGabe
elsõsorban a spanyoloknak szoktam szurkolni, akik ugye mindig gyorsan kiesnek. idén kicsit máshogy lesz ;)

angolokat is bírtam régen, szerintem idén õk is ott lesznek a végén. Capello nagyon tudja, mit csinál

a hollandok, oroszok, portugálok, brazilok, szlovákok, esetenként a németek és a törökök játékát szeretem nézni (az most mindegy, hogy kijutottak-e, gondoltam megjegyzem)

görögöket meg bojkottálni kéne^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

banok
szimpatikus csapat, jó játékosokkal.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
Én a franciáknak szurkolok, világ életemben nekik szurkoltam. Mellettük még az oroszoknak, mivel az a kedvenc országom.

Akiket nem kedvelek azok az olaszok, sõt rühellem õket az alibi focijuk és a színészkedéseik miatt. Mellettük még a svájciakat nem szeretem, mondjuk õket csak azért mert akárki játszik ellenük, mindig egy unalmas fos meccs lesz belõle.

WuFraZselic
én holland-brazil-szerbeknek drukkolok :)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
szlovákok?:|

Yo, Bitch!

banok
braziloknak és a stlovákoknak fogok szurkolni.

Tyler1
aha ez nem volt csúnya!

5w0rdf15h
csakis a hollandok :) illetve az argentin meccseket is megnézem majd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

bennem a holland-portugál meccs mellet ez gól ragadt meg nagyon a vb-rõl
Tyler1
én angol és portugál párti vok! de a portugálok nagyobb favoritok, 4 éve õk vitték el a VB legnagyobb meccse címet a hollandok ellen :)

jajj ha hozzá kell fûzni, hogy kiket nem, akkor a brazilok azok, akikbõl 2-3 még elfér egy csapatban de egyszerre 11 a pályán egy csapatban számomra kibírhatatlan
ForzaInter
argentin és olasz, meg szerbeknek egy kicsit.

angolokat viszont gyûlöloöm franciákkal egyetemben, meg az afrikai csapatokat nagy részét is:D

Yo, Bitch!

Fabio Capello
argentínok leginkább, bár a digókat se vetem meg.

német és francia soha!

francusok az alap, németeknek szurkolni nálunk családi hagyomány, az argentinoknak meg rohadt látványos játékuk szokott lenni, õket is szeretem nézni
Olaszok és Németek ellen ez általános.
Argentína.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

gercse
Olaszoknak már jó rég óta
kis csapatok közül Szlovéneknek

A témába vágva kérdezném,hogy ki kinek szorít a vb-n? Remélem még nem volt feltéve sokszor a kérdés xd
Mivel a két kedvenc csapatom kiesett a selejtezõkön/Oroszo.,Egyiptom/,így az európai csapatoknak szorítok kollektíve./na jó,talán a szerbeknek meg a szlovákoknak nem igazán/ ^^

segítek
Tyler1
hát az tuti h ha a Digi Tv nyeri meg a pályázatot, akk tankkal megyek rá a székházukra!!!

banok
jövõ hét szerdán döntenek a tv-s jogokról. Az is elõfordulhat, hogy az MTV megtartja magának az egész közvetítési jogot.

az ország legszínvonalasabb sportcsatornája, de ne is zavarjon, tényleg kutyák...
ForzaInter
még mindig sokkal jobb mint a sportklub meg társai..

Yo, Bitch!

sport tv kutyák a kommentárok:S

jAsOn VoOrHeEs
Némi jó hír, hogy az RTL Klub a Sport TV-vel közösen pályázik elvileg. Holnap kiderül, hogy meg is kapják-e...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

õk ezt a bizniszt elég sajátosan értelmezik
Fantusz
Lentebb már volt utálás rá, hogy ami az MTV-nél megy az arcátlan csalás-sikkasztás.

Következmények nélkül megcsinálhatták, hogy relatíve pici pénzért eladták a saját székházukat, majd azonnal bérbe is vették az új tulajdonostól az eladási árhoz mérten horribilis összegért.
Ki tudja még különbözõ jogcímeken milyen összegeket fizettek, ki, s a látványosan bejelentett leépítések ellenére fizetnek is.

Mûsorokra többek között ezek miatt nincs pénz, s a VB közvetítési jogáért kért összeg is valami hasonló célra mehet, egy labdarúgó VB közvetítése a tévétársaságoknak komoly üzlet, az MTV-t kivéve - nekik is üzlet, csak "máshogy".

Milyen ország az, ahol a vb-közvetítési jogokat egy kábelcsatornának adhatja az állami pénzbõl fönntartott közszolgálati adó? MTV-t se fogok többet nézni, annyi szent. Ha meg az RTL nyer, megint hallgathatjuk Léderert, és Világit egy hónapon át. <#falbav>

ProGabe
továbbra is #197^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rég felkerültek volna, ha megfelelõ áron adják magukat.
Lexarom, hogy üzletelnek, de teszik mindezt az ország 90% rovására.
Törvényben kéne az ilyet szabályozni.

banok
talán nincs rá pénzük vagy nem éri meg nekik. A vb közvetítése egy kábelcsatornának nem éri meg. A Digisport is csak azért akarja megszerezni, hogy így reklámozza magát és felkerülhessen UPC-re meg a T-re.

információjuk szerint... jólvan, akkor lényegében ez csak találgatás
Ez az h en se :)

REAL MADRID

Arra meg nem vagyok kíváncsi.

SportTv gondolom az ismétléseket fogja adni.

REAL MADRID

"Tudomásunk szerint az érintettek közül, ha hajszálnyival is, a Digi Sport kínált nagyobb összeget"

Remek. Egy hónapig kocsmába leszek számûzve.

Marad a stream, VB alatt biztos lesz jó pár minõségi.

REAL MADRID

Ez remek. A Sport tv meg se próbálj. Mi a lóf***t akarnak közvetíteni ha nem a világ egyik legnagyobb sport eseményét? 1 hónapig mást se nézünk majd. Csak a foci lesz.

jAsOn VoOrHeEs
Futball-vb: Digi-RTL 'meccs' a jogokért?

<...>Két csatorna tette meg ajánlatát a jogtulajdonos Magyar Televíziónak a június 11. és július 11. között esedékes dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság közvetítési jogáért. Az MTV közleménye nevet nem említett; információnk szerint a Digi Sport és az RTL Klub licitált, a Sporttelevízió végül nem jelentkezett.<...>

<#wilting>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

banok
A Digi elõremenekül hitelek segítségével.

az új elõfizetõknek beltérit sem tudnak adni, mekkora a tartozásuk a forgalmazó felé, hogy nem ad nekik többet, nemtudni, hogy mibõl veszik a közvetítési jogokat :D
WuFraZselic
és a Diginek honnan van pénze? =/ mert szerintem az anyagi helyzetük egyenesen arányos a nézõszámmal. és mivel az ország 97%ának nincs digi tv/sportja...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

naaaaa, most van zseton náluk is, kipengették nemtom hány milliárdot a 3 éves NB1 szerzõdésért, most indítanak mégegy csatornát sportM néven, ahol magyak sportközvetítések lesznek csak, nem kell õket félteni, visszavették a spanyol bajnokságot is 2-3 évre
5w0rdf15h
Az a baj hogy szvsz a SportTV-nek sincs pénze, nem véletlen vesztették el szépen lassan az összes nagy bajnokság közvetítési jogait :( így sanszos hogy a Digi megint visz mindent :@

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"