Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs pénze a királyi csatornának az egyetlen olyan mûsorukra amire a fél ország kíváncsi. Mondhatom remek meglátás. Mire kell nekik a pénz? Egyházi mûsorokra meg végkielégítésekre...

A TV2 is bekaphatja. Évek óta bénáznak. Nem tudom ki felelõs néluk azért, hogy a retekklub mögött kullognak állandóan. Most meg indítanak egy másik csatornát ami nézhetetlen pénznyelõ.

Amennyiben a digi nyeri akkor nagyon nagy baj van. Nem lenne szabad esélyt sem adni egy olyan csatornának amit kevesebben láthatnak mint annó élõben a 6:3 at.

Retekklub. Szomorú, de az egyetlen adó ahol a xarból is nyereséget hoznak ki. Én örülnék, ha egy országosan fogható adó kapná.

Sport1-2 A legjobb lenne. Persze van ahol ez sem fogható, de azért 90% ban jelen vannak. Viszont sóherek. Nem tudom van e esélyünk rá, hogy õk adják.

Ilyen szintû eseményeknek VB, Olimpia, Magyar vonatkozású sport események (meccsek). Minden esetben a közszolgálatin lenne a helyük. Nincs mellé beszélés. Nincs pénzük akkor zárják be a faxba...az én pénzembõl egész évben ömlik belõle a fos...amikor meg szükség lenne rá akkor nem tudom nézni mert inkább lepasszolják.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

WuFraZselic
á, az túl szép és egyszerû lenne...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
Tényleg, az m1 is pénzhiány miatt mondta le nem? Egyébként én is a sport tvben bízok

a TV2-nél megmondták, hogy nem õk, mert nincs rá pénzük, szóval a Digi az RTL meg a SportTV lehet az, hát remélem, hogy a SportTV nyer...
SLICK
Remélem nem a retek klub és nem a digi

két pályázó van, de holnap délben dõl el, hogy ki veheti meg, akkor lesz vége a licitnek és akkor árulják el a két pályázó kilétét is
limperatore
legalább 1 meccset 15x megnézhetnénk 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

És igazad is lesz. Rémálom, hogy esetleg a Digi veszi meg....<#help>

ProGabe
úgyvanbamzeg

sokmilliárdért székházat, azt kell venni, majd kifizetik ebbõl az elsõ év törlesztõrészletét^^. a pénzmosoda kurva anyjukat. meg annak is, amelyik megveszi, mert a retek esetében megint a világi meg a másik majmot hallgathatjuk, a digit meg ugye kb. senki nem fogja. végülis csak egy szaros vb-rõl van szó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dave9004
ha a digisport megveszi,és emiatt nem tudom nézni a meccseket, akkor kezdeményezni fogok egy újabb székházostromot de a digisport ellen
Asszem eljött a végítélet...

Minimum 730 millióért vihetik a jogokat

Majd elválik.

Tyler1
dél-afrika rendezõként tuti tovább fog jutni 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tippem a továbbjutókra.

Franciaország, Uruguay
Argentína, Nigéria
Anglia, USA
Németország, Ghána
Hollandia, Dánia
Olaszország, Paraguay
Brazília, Elefántcsontpart
Spanyolország, Chile

Murder3
D és az E az a 2 csoport ahol úgymond a tuti továbbjutó mellet a többi is nagyjából egyenlõ erõben van.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

limperatore
A vb-sorsolást követõen az olasz emberek joggal érezhették azt, hogy országukat csak megalapítani volt nehéz. Valljuk be, az F-csoportban egyértelmû favorit az itáliai alakulat, amelynek Paraguay, Új-Zéland és Szlovákia csapataival kell megküzdenie.
- Elégedettek vagyunk a sorsolást követõen, de egyáltalán nem gondoljuk azt, hogy könnyû csoport lenne a mienk - mondta Lippi. - Paraguay fantasztikusan szerepelt Dél-Amerikában a selejtezõk során. Ugyanez mondható el a szlovákokról, akik nagyon erõs csapatokat tudtak legyõzni. Elsõsorban ezekre a csapatokra kell figyelnünk, mert mindketten komoly erényekkel rendelkeznek.

xdddd

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szerintem a legnehezebb az A csoportból tovább jutni.

Tyler1
durva a G csoport, poén lenne ha a brazilok nem jutnának tovább 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

laca133
A FIFA honlapján található szavazás eddigi állása:
limperatore
Istenkém.. :s

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Oziris666
Brazil topicba szidtad az elején mindig,de mind1...

limperatore
mikor?

limperatore
nah már gyûlnek a zene fórum játékosok fórum és konzol fórum foci szakértõi 😄

Oziris666
Te is szidtad mint a szart😄

EmIn3m02
Dunga-

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

limperatore
Hát azért mielõtt butaságokat mondasz nézz már utána.. Megnyerték Dungával a 2007-es Copa Americat, meg a 2009-es Konföderációs kupát és elsõként jutottak tovább a selejtezõbõl a vb-re okoska. Most akkor ki a hoki?

Oziris666
Az igaz!De Dunga is hoki😄

limperatore
tökmindegy de nézd meg a nyomorék edzõjüket, egy kész szerencsétlenség az az ember 😄

SLICK
akkor meg épp hogy továbbjutottak csoportkörbõl és mi lett a vége? 😄

limperatore
? 😄 4 éve volt most meg épp h kijutottak...

SLICK
Kedves egészségedre ^^

Oziris666
Kussolj te dumálsz mindig😄

limperatore
ne égesd már magad 😊))))))))

Oziris666
Hát azért a Suarez - Forlán párosnak is lesz ebbe beleszólása😄

Oziris666
Hol is voltak 2006ban?😄

limperatore
hallod, braziloknak mindegy hol vannak õk nem angolok h mindig kiesnek 😄

WuFraZselic
szerintem Ghána-Szerb és Kamerun-Dán páros megnehezíti a "nagycsapat" dolgát 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
Hát ha Domenech véghez viszi azt amit 2006-ban (melegen ajánlom pedig), akkor talán nyerhetnek is. És remélem, hogy tisztességesen teszik.
Amúgy igazad van, D és E csoport sem éppen lófing.

Fabio Capello
Hóó a G csoport komoly, Drogbáék már megint jól belenyúltak a darázsfészekbe 😄

SLICK
valahogy az az érzésem, hogy képesek lesznek továbbjutni. Portugálok ha nem szívják fel magukat mégjobban, akkor bajban lesznek.

WuFraZselic
hát nemtom, szerintem a G mellett inkább a D vagy az E a kemény 😄
A csoportban sima Mexikó - Francia továbbjutást várok 😊 (bár ha Domenech marad, akkor nem vagyok benne biztos)

Oziris666
De szegény elefántok megint behuztak😄 mint 2006ban

9csöves9
jah,milyen jóízûen falatozhatnak most a macskáikból a gecik

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

SLICK
uhh, A és G csoport elég kemény.
Digók szokás szerint megúszták. Angolok sem acélos ellenfeleket kaptak, mintha BL lenne.

Oziris666
Hahaha😄
Brazilok végre nem hurkába vannak...

WuFraZselic
A csoport: Dél-Afrika , Mexikó , Uruguay , Franciaország
B csoport: Argentína , Nigéria , Koreai Köztársaság , Görögország
C csoport: Anglia , Egyesült Államok , Algéria , Szlovénia
D csoport: Németország , Ausztrália , Szerbia , Ghána
E csoport: Hollandia , Dánia , Japán , Kamerun
F csoport: Olaszország , Paraguay , Új-Zéland , Szlovákia
G csoport: Brazília , Koreai NDK , Elefántcsontpart , Portugália
H csoport: Spanyolország, Svájc , Honduras , Chile

korrekt a G csoport

Az A csoport kemény. A mocskos digók megúszták.

limperatore
portugal - brazil 😄D:

Én nem látom csak valami reklám megy ismétlõdve.