Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
What about the forests?
de azért 2004 -ben EB -t nyertek, az nem véletlen... szóval tudnak meglepetést okozni 😊
Bazinga!
sõõt, szerintem a csíkok felpörgetik a meccset rendesen
a franciák tegnapi teljesítményéért én személyesen kérek elnézést 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
The Matrix has you...
REAL MADRID
Új-Zéland - Szlovákia meccsrõl maradok le, ami nem nagy tragédia😄
Viszont nagyon remélem hogy a Elefántcsontpart - Portugália-ra hazaérek.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
általános suliban meg talán a 98-as vb-t néztük tesi órán, meg matek órán, meg mit tudom én, amelyik tanár nem akart már tanítani, az engedte, hogy focizzunk, vagy vb-t nézzünk 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
The Matrix has you...
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
még dél-afrika játéka volt a legszebb tegnap, esküszöm. franciáknak örülök, hogy megint pofára esnek, nem komázom õket. elnézést a szurkolóiktól😊
The Matrix has you...
Kedden szóbelizek és semmit se tudok kb...remek lesz😄, de ne mis nagyon fogok tanulni😄 meccset kell nézni😄😄
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430