Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
na, Charisteas végülis benen volt, én adnék egy fél pontot 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
fú hogy rohadjanak meg ezek a büdösek 😄 görögöknek fordítani kell nincs mese

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

na, a csíkszemûek 😄
Fabio Capello
hoppácska

1-0 xD jason eltalálta xd lee lõtte a gólt 😄DDDDDDD
jóak ezek a partvonaknál lévõ mozgó kamerák 😄
WuFraZselic
0-1 , Gekkas góljával 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hegi90
X

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fabio Capello
1-3 görögöknek, Charisteas lövi az elsõt :]

az elsõ két meccset gondoltam hogy X lesz szerintem a mostani görög korea meccs is
mflex
Azért HD-ben még a szar meccset is jó nézni, fõleg az 1000fps-sel bíró kamerával felvett és visszajátszott lassítások brutálisak.

What about the forests?

precision
Görögöket én se bírom, unalmas és csúnya focit játszanak

de azért 2004 -ben EB -t nyertek, az nem véletlen... szóval tudnak meglepetést okozni 😊

Bazinga!

a görögök attól fosabbak lesznek :S de én is bízok a csíkszemûekben
WuFraZselic
szerintem azért annál nem fog rosszabb teljesítményt nyújtani görögország 😄

sõõt, szerintem a csíkok felpörgetik a meccset rendesen

ProGabe
nah, a semmittelen görögök is bemutatkoznak. biztos nagyon izgi meccs lesz <#sniffles>

a franciák tegnapi teljesítményéért én személyesen kérek elnézést 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lets get ready to rumble<#finom>
WuFraZselic
én kedd reggel 9re megyek vizsgázni, szóval hál isten nem kell kihagyjam 😄 viszont délután 5re mennék jegyet beiratni, amit lehet inkább elhalasztok 😄DD

TÍLTSÁK KI AZ ILYEN HOZZÁSZÓLÁSOKAT!!!! leég a szemem tõle 😊
Bogdogege
Itt a néger kartás megmutatja a technikát 2:12 <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

bigapó
Én értem, hogy szeressük meg fogadjuk el egymást, de ez a vuvuszarság tényleg idegesitõ és nemhogy megszokná az ember, hanem egyre jobban zavar a méhkas-zaj. a didzseridu is jobb ennél, annak legalább van némi hangszine vagy hogy mondják. zizik ezek a zuluk 😄

The Matrix has you...

REAL MADRID

[HUN]Crassus
TÍLTSÁK KI A VUVUZELÁT!!!! leég az agyam tõle 😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

nézzétek a Time Warp-ot
Jackhammer vs. Muscles
ehhez nagyobb felbontás kéne!
én kedd 12:15 szval én is csak az Új-Zéland-Szovákiáról maradok le ramélhetõleg

G1nic
XDDD

oldschool.trance.techno.rave

még az is lehet, hogy streamen kivetítõn tudjuk majd nézni valamelyik teremben, ha nem végzünk, bár én szakvizsgázok, szóval ez már lazább mint anno az érettségi, úgyhogy megpróbálom elintézni, hogy délelõtt letudjam 😄
fsgh
Én kedden megyek délre.

Új-Zéland - Szlovákia meccsrõl maradok le, ami nem nagy tragédia😄
Viszont nagyon remélem hogy a Elefántcsontpart - Portugália-ra hazaérek.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gercse
jófej 😄, én szerencsére vb közben sosem voltam olyan helyzetben, hogy ki kellett hagyjam, mondjuk a múltkori eb-n nyaraltunk, emiatt lemaradtam jó pár meccsrõl, de a lényeget néztük ott is 😊

általános suliban meg talán a 98-as vb-t néztük tesi órán, meg matek órán, meg mit tudom én, amelyik tanár nem akart már tanítani, az engedte, hogy focizzunk, vagy vb-t nézzünk 😄

én is szóbelizek csütörtökön, de hála istennek ofõ úgy próbálja szervezni, hogy csak 1 meccsrõl maradjunk le, már mikor kiderült az idõpont, rögtön azzal kezdte, hogy milyen meccs lesz? 😄
ad 3 nem érdekel senkit
3 nõnél felelek(asszem 1 szereti a focit)😄,meg egy csávónál az szereti majd annál lehet be kell játszani annyira nem fog menni😄😄

Zenszkij
Franciák lélekölõ játéka, pff, szerintem a vb-n több francia meccset nem is nézek. Ad 1 utálom õket, ad 2 unalmasak.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bboyatty
Pont a legjobb részt kaptad el, elsõ félidõbe nem sok minden volt, Francia meccs meg unalmas volt szerintem.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Elsõ meccs 2. félideje(csak azt láttam), szerintem jó volt. Fõleg mikor mehikói srác rászúrta jobb felsõre, kapus meg éppcsak kivédte.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bboyatty
Ja már megfigyeltem, néha már vártam, hogy kifordul a bokája.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bigapó
jajajaj, tényleg. figyeltétek a szuperlassitások alatt a focisták lábát? hát Én még ilyet nem láttam. azt tudtam, hogy a test extrém terheléseket kibir, de amit ezeknek a fickóknak a lába tud, hát az eszméletlen. rugásnál is összevissza "lifeg" bokánál 😄 nagyon durvák azok a képek.

The Matrix has you...

kaposi1
En ma mindjart ket meccset kihagyok a munkarendem miatt!<#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Lcapitant
az elsõ meccsek nem voltak jók, sõt... A gólok még elmentek, a dél-afrikaiaké szép volt, több ilyen lesz remélem. De a "zene" az nagyon durva... 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

bigapó
hozd témába a meccseket és hátha átenged a tanár egy kettessel 😄

The Matrix has you...

bigapó
gyenge kezdés után nehogy erõsen visszaesen a szinvonal, mert pofánrugom akkor magam...

még dél-afrika játéka volt a legszebb tegnap, esküszöm. franciáknak örülök, hogy megint pofára esnek, nem komázom õket. elnézést a szurkolóiktól😊

The Matrix has you...

bboyatty
Remélem több gól lesz mint a tegnapi francia meccsen. <#hehe>

szucsy89
itt nincs tetõ? 😄DSA.DD:SD😄:.sD:SDS:S😄D:S.D:SDS😄S:
Oh hogy miért nem rakták egy héttel késöbb a kezdést😄
Kedden szóbelizek és semmit se tudok kb...remek lesz😄, de ne mis nagyon fogok tanulni😄 meccset kell nézni😄😄

mflex
USA tud néha meglepetést okozni...

What about the forests?

Pacal17
Én valamiért sok gólos ikszet jósolok..😄

Anglia lehetséges esélyes a gyõzelemre...
bboyatty
Anglia-USA meccsre kíváncsi leszek, szerintetek ki nyeri?

😄DD
mflex

What about the forests?

lippet
Holnap a német-ausztrál meccs is jó lesz! Ausztrália világversenyen az õ szintjükhöz képest nem szokott rossz lenni!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430