Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy vannak ezzel a meccsre járással az afrikaiak, hogy kimennek a stadionnevû izébe, ahol van középen valami nagy legelõ, amin valami hülyék futnak egy bõrdarab után. mindegy mi van, nekik örülni kell, meg fújni azt a szart
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
10 perc után hangot leveszem,aztán úgy lehet nézni,de az meg nem az igazi.
Szánalmasak,úgyhogy én innentõl csak a fontosabb meccseket nézem.
Glory, Glory Man. United!
Én már megszoktam. Leszarom.
Meg amúgy az M1 -már okosabban közvetít, ha nem muszáj nem adják be az aréna hangot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pedig volt egy helyzetük ha bemegy ugyanez a másik oldalon bement!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyébként a bannerben lévõ ustreames m1 link már rég nem mûködik ugyanis naponta többször is változik.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
koreai felé rúgta jócskán, kommentátor: akik nem szeretik a vuvuzelát reménykedhetnek, hogy vkit eltalált a labda
😄
Bazinga!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
★ 汤姆 李
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
közben mi helyzet volt már. Tuti Dél-Korea jut tovább Argentína mellett ebbõl a csoportból
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio