Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
engem a hangja nem zavar, az már inkább, hogy nincs semmi hangulat miatta: mindig ugyanúgy fújják meccs elõtt, meccs közben, amikor nincs is játékban a labda, akkor is, ha helyzet van, meg akkor is, ha gól

úgy vannak ezzel a meccsre járással az afrikaiak, hogy kimennek a stadionnevû izébe, ahol van középen valami nagy legelõ, amin valami hülyék futnak egy bõrdarab után. mindegy mi van, nekik örülni kell, meg fújni azt a szart

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én már tegnap 😄
Fabio Capello
én már megszoktam...

Rash87
Egyetértek,kib@szott idegesítõ...Agyon kéne az összeset verni...csak tudnám mi olyan kurvajó abba,h fújják... Értelme egyenlõ a nullával.
10 perc után hangot leveszem,aztán úgy lehet nézni,de az meg nem az igazi.
Szánalmasak,úgyhogy én innentõl csak a fontosabb meccseket nézem.

Glory, Glory Man. United!

Kandurex
😄

Én már megszoktam. Leszarom.

Meg amúgy az M1 -már okosabban közvetít, ha nem muszáj nem adják be az aréna hangot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Le a kalappal a Koreaiak elõtt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zenszkij
Aki ezt a kürt ganéjt kitalálta agyba fõbe kéne verni. Azt aki fújja ki kéne vágni a stadionból. Megint csak a rohadt pénz pénz pénz. Ebbõl a nyomorék hangszerbõl is üzletet csinálnak. A közönség hangja élvezhetetlen, nem lehet hallani a skandallumokat, a felhördülést. Én a komolyabb TV társaságok helyébe beperelném ezeket, mivel a közvetítést, amit rengeteg pénzért engedélyeztek ebaxxák ezzel a kürttel. Legyen féláron, csak a képért fizetünk. Vége a meccsnek, de lankadatlanul fújja a sok értelmiségi újgazdag ökör, aki kijutott oda, és egy selyemmajom szintjén tengeti életét. Remélhetõleg a következõ VB-n hegedût, vagy zongorát adnak a közönségnek. Pengetnék, nyomogatnák azt is ész nélkül....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mekkora vicc a Görögök játéka... 3 szögletet is kihagytak egymás után, 2-3 percel utána is egyet, el se hiszem, pedig inkább nekik drukkoltam mint a ferdeszemûeknek...

Lcapitant
elég egyértelmû (volt) a meccs. a dél-koreaiak nagyon rendezettek voltak, ellenben a görögökkel. a görögök nem VB csapat 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Aszittem bement 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ProGabe
háhá, égnek a görögök, mint a... görögtûz <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én nem mertem fogadni pedig 2.7 es szorzó!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> bár még az elején úgy tûnt hogy mutatnak valami a görögök de a gól után semmi!

pedig volt egy helyzetük ha bemegy ugyanez a másik oldalon bement!
zaki
rém gyenge ez a görög csapat, még jó hogy dél-koreára fogadtam :p

limperatore
rohadjanak meg 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

na még egyet beszenvednek a gyroszabálók, aztán megvan a 4 pontom XD
Görög védelem <#banplz>

REAL MADRID

Fabio Capello
ott a második

a stúdióban is mind lehúzták
fsgh
Tény hogy a Görögök rosszak, meg én Dél Koreára fogadtam, de feltûnõ hogy a kommentátor mennyire lehúzza a görögöket. Nem mintha nem lenne igaza de egy kommentátor indig legyen pártatlan.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mármint szakkifejezést...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na a stúdióból tanultam egy új szekkifejezést. A görögök "tütymörögnek a pályán"...

banok
Nah tippmixen bejött a koreai H az 1. félidõben. 😊 Ma kérnék még egy argentín meg egy angol gyõzelmet.

Egyébként a bannerben lévõ ustreames m1 link már rég nem mûködik ugyanis naponta többször is változik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ezek a görögök hihetetlenül gyengék...meg a magyarok is megvernék õket..(ha jól emlékszem 2008ban megvertük õket barátságos meccsen)

HöfEE
Ezt az istenverte vuvuzelát, miért engedik be a stadionokba????? IDEGESÍTÕÕÕÕ

Ezek a Görögök mit keresnek itt?Kikérem magamnak...

precision
hehehe ez nagy volt

koreai felé rúgta jócskán, kommentátor: akik nem szeretik a vuvuzelát reménykedhetnek, hogy vkit eltalált a labda

😄

Bazinga!

gabber_saviola
remélem ezek után a Koreaiak behúzzák a mecset.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mondtam én
Nagyon ki fog kapni Nigéria.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

precision
ezért is volt az évszázad WTF -ja a 2004 -es EB, amit megnyertek 😊

Bazinga!

LasDen
jah, nekem is õ jutott eszembe róla...de Park szimpatikusabb nekem mint az olasz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabber_saviola
Nem is értem, hogy ezek a Görögök mit keresnek kint a vb-n. Annyira szar ez a meccs, hogy még a tegnapiakat is felülmúlja.

bakkerman
full Gattuso a pali...annyit fut bazze

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
fasza lenne ez a korea csak rohadt pontatlanok.....Park meg iszonyat milyen jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
ezt gyenge 30 perc alatt leszûrted? 😄 taníts mester xd am komolyra fordítva,ez a görög válogatott nagyon gyenge,2008-ban is gyenge volt,Dél-Korea kellemes focit játszik,nyugodtan építkeznek,kiváncsi leszek Nigériára

precision
ilyen nagy pénzekben fogadtok? az igen...

Bazinga!

limperatore
ha görög nyer az elsõ 2 nap statja + 75000 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
ilyen meccsekre a jó isten se fog kicsalni senkit 😄

közben mi helyzet volt már. Tuti Dél-Korea jut tovább Argentína mellett ebbõl a csoportból

bakkerman
BAZZZEEEEEEE.....corvász....

bakkerman
az argentín-nigéria mecccsre nem raktam semmit,élvezni akarom Messiék játékát minden izgalom nélkül 😛P

bakkerman
ha dél korea nem kap ma ki,(kopp-kopp-kopp),akkor az elsõ két nap statja +25.000 FT!! DE AHHOZ KELL A DÉL KOREAI PONTSZERZÉS!!!!

precision
meg a buzizela (akarom mondani vuvuzela) jótékony népcsalogató hatását

Bazinga!

Pedig ez most szép volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SLICK
ez is szemlélteti a 2 csapat népszerûségét 😄

Üres helyek :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dehogy kell
WuFraZselic
szerintem a meccs jó volt, csak a franciák voltak gyengék

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

a franciákat itt a többség utálja, azért fikázzák
SLICK
nabazdmeg, gól :|

Amúgy nem értem ezt a folyamatos francia meccs fikázását sem, nem volt unalmas, mert voltak támadások, helyzetek, de döntetlen maradt, ettõl még nem feltétlen szar a meccs.