Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Egyébként kiváncsi vagyok az Angolokra... :-)
What about the forests?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remélem az Angolok bitang erõsek lesznek és megnyerik a vb-t
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Forlán jó volt,én Suareztõl sokkal többet vártam...nagyon gyenge volt.
Franciáknál Govout nem játszattam volna,inkább Maloudat.Anelka is nagyon gyenge volt.Jó kis csoport,lehet h meglepetés továbbjutók lesznek😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az hogy "Zizut akkor nem lehetett fogni de ha most..." - ez olyan mintha Alit és Tysont vennénk egy ringbe 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Igaz pl 10 éve teljesen más volt a foci, mint most. Jobban is kedvelem az akkori idõket, és nem azért mert mondjuk az én esetemben a Real Madrid és a Francia válogatott is sikeres volt. Hanem egyszerûen maga a játék szép volt és szinte minden meccs izgalmas volt.
Manapság kevés olyan jó meccs van ami élvezetes, de ez sok téynezõn múlik.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Zidane egy isten, senki nem ér a közelébe sem.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Azokon meg, akik a posztján vannak elég nagy a nyomás. Hisz rengetegen ezt várják el, hogy Zidane féle teljesítményt nyújtsanak. Ne így legyen, de ezen sokáig görcsölni fognak.
Na majd pár év múlva Enzo! 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
REAL MADRID
nincs hozzá Zizou...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
remélem még a csoportmérkõzéseken kiesnek <#nevetes1>#nevetes1>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S