Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Argentínának reálisan egy 3:0-ra nyerni kéne. De 2 góllal behúzzák sztem.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Az idei VB-t "darázs döngicsélésben" fogjuk végigkövetni... 😄

Egyébként kiváncsi vagyok az Angolokra... :-)
mflex
Fogjuk rá, néha volt pár jó pillanata 😊

What about the forests?

azért sztem a nyitómeccs nem volt rossz, föleg a 2. félidõ

Zenszkij
Meg egy Rooney, aki szétszedi az ellenfeleket...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mflex
Remélem, ma már focit is látni, a tegnapi két meccs egyenesen szar volt, fõleg az utóbbi. :/

What about the forests?

hát, az angolok hagyományosan nudlik a VB-n, ráadásul most még olyan hûdejó keretük sincs, viszont most van egy Capellojuk, akinek igennagy a mázlifaktora 😄
Kandurex
Zümmögésmentes jó reggelt. Ma két frankó meccs is lesz, Argentin és az Angol <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kocka08
Alig várom a mai Angol-USA találkozót.
Remélem az Angolok bitang erõsek lesznek és megnyerik a vb-t

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

én meg Henry helyett Maloudát hoztam volna be Anelka mellé, õk legalább együtt játszanak a Chelseaben
Számomra meglepõ volt hogy nem "született" gól egyik csapat felõl sem, pedig voltak jó helyzetek szerintem. 😊
Reális volt sztem az X,habár a vége meleg volt az uruknak.Nem értem ha van vkinek már egy sárgája hogy lehet így odacsúszni....
Forlán jó volt,én Suareztõl sokkal többet vártam...nagyon gyenge volt.
Franciáknál Govout nem játszattam volna,inkább Maloudat.Anelka is nagyon gyenge volt.Jó kis csoport,lehet h meglepetés továbbjutók lesznek😊

Forlan lett a meccs legjobbja a FIFA szerint...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az túlzás...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
hát igen a foci változik, Ronaldo elõtt Maradona, elõtte Puskás...
az hogy "Zizut akkor nem lehetett fogni de ha most..." - ez olyan mintha Alit és Tysont vennénk egy ringbe 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Count Adyn
Henry kezezést reklamál? Priceless😄😄😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

SLICK
mondjuk ez nézõpont kérédése is, hisz a maga posztján nála jobb nincs, épp úgy mint Ronaldo (fénykorában a világ legjobb csatára volt) és ha csak az akkori teljesítményét nézzük minden játékosnak, akkor mára valóban nincsenek jobbak az öregeknel.
Igaz pl 10 éve teljesen más volt a foci, mint most. Jobban is kedvelem az akkori idõket, és nem azért mert mondjuk az én esetemben a Real Madrid és a Francia válogatott is sikeres volt. Hanem egyszerûen maga a játék szép volt és szinte minden meccs izgalmas volt.
Manapság kevés olyan jó meccs van ami élvezetes, de ez sok téynezõn múlik.

Tyler1
jóvolt Zizu, de kb. egyszinten Figoval vagy Ronaldoval(brazil).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gercse
azért ez erõs...
a jelenlegi focistákat tekintve, lehet, de Zidane elõtt is volt foci

SLICK
Zidane-t fogni nem bírták 😄 Messire kicsit jobban odafigyelnek és fingani sem tud 😄 Ezt nem is olyan rég láthattuk.

Zidane egy isten, senki nem ér a közelébe sem.

báttyó02
*-tól

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
hát egyelõre még elég messze van messi egy zidane-tõl

Zenszkij
Hol van Zidane egy Messitõl? <#ravasz1><#wink>

SLICK
ez azért igazolja Zidane klasszisát. Jó lenne, ha pár évvel fiatalabb lenne még, bár tény nem lehet állandóan a múlton gubbasztani.
Azokon meg, akik a posztján vannak elég nagy a nyomás. Hisz rengetegen ezt várják el, hogy Zidane féle teljesítményt nyújtsanak. Ne így legyen, de ezen sokáig görcsölni fognak.
Na majd pár év múlva Enzo! 😄

szucsy89
Zidane hiányát immáron 4 éve nem tudják megoldani, ez látszott ma is.
báttyó02
ne is legyen

amúgy reálisan nézve a kínai meccsükhöz képest jobbak voltak nyílván...kínkeserves lesz ez a csoport már most látszik...

de úgyse lesz ilyen...
De jó is lenne..😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Punker
az bizony

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SLICK
pofáraesésrõl azért nem ebszélnék. Ha nyertek volna, senki nem mondthatta volna, hogy jogtalanul. Végig többet tettek a gyõzelemért, jobb helyzeteik is voltak, veszélyesek is. Én bizakodó vagyok. EB után felüdülés volt ezt a meccset nézni.

LeventeV
szar volt...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

szar<#levele><#levele><#levele><#levele>
szakadnék a nevetéstõl ha Mexikó és Dél-Afrika jutna tovább...sztem ez a második halál csoport a Brazíl, Portugál, Cote D után...

Fabio Capello
na, megvolt a franciák elsõ nagy pofárapottyanása 😄

most nem jött be :S
nincs hozzá Zizou...
Zenszkij
Ötlettelen volt ez a francia válogatott.

5w0rdf15h
mondtam h döntetlen lesz xD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

poppe
juuuuuuj... anri mondjon le!

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

yee bejött a tippem félig😄

SLICK
faszom ezt erõbõl kellett volna lõni 😞(((((

Hegi90
megint?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

megõrülök ha megint a 93. perc...

köszönjük -.-
Zenszkij
Dehogy lesz ebbõl gól..😄

SLICK
na utsó esély! GYERÜNK!!!!

Hegi90
háhá
remélem még a csoportmérkõzéseken kiesnek <#nevetes1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fabio Capello
ZOMFG, végsõ esély

Zenszkij
Hmm franciákat mindig is utáltam, Trianon miatt. Nem szakad meg a szívem, hogy a gyarmatcsapat nem bír nyerni...