Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megérdemelték 😄
Mor3llo
1-1!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ😄😄😄D😄: UTÁLUNK SZAR.....😄😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

AntiHero
Góóóól

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

5c0rp330n
mar nem azert mondom de ezek a senkihazi szlovakok megis hogy az istenbe jutottak ki a vb-re? D:

Forza Italia
szar meccs ez is. Elefánt - Portugál meccstõl sokat várok remélem nem csalódok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hedonist
na Stoch kissé késõn.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Most a zömmögést csak egyszer-kétszer lehet hallani, de van egy süvítõ hang (a szurkolók hangja összefolyik egy egészbe), ami nem sokkal jobb😄 vagy csak a fülem cseng?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

sziasztok!

a bannerben lévõn kívül tudtok streamet adni, ahol tudom nézni a meccseket? sajnos az le van tiltva a melóban, ezért kéne másik. nyelv nem számít.

köszi!

-the invisible-

Európából mi sehonnan nem jutottunk volna ki.Mondjuk Új Zéland helyett már valószínû.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szabii98
Én is erre gondoltam, nem lehet annyira hallani 😄DDDDD

I met God. She's black

precision
mit hagyott ki az újzélandi te jóég...

Bazinga!

szabii98
Hát hogy is mondjam, ha bejutottak...😞
Mondjuk a csehek és a lengyelek elverhették volna õket
De Szlovákia-Lengyelország 2-1 1-0
Csehország-Szlovákia 1-2 2-2
Szlovénia az egyetlen aki verte õket 2-1 1-0ra
De inkább nem szóltam😄D

I met God. She's black

WuFraZselic
tökmind1, innen se mentünk volna tovább, kár most errõl beszélni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Szerintem ezen a meccsen egyszerûen csak kevesebb nézõ van...

nearo
nem szóltam

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Ebben szlovénia van.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Szlovénia,Csehország,és Lengyelország ott volt,és azt mondod túl könnyü volt a csoport ??? ez igen

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

szabii98
A szlovák hokisok?Azok is jó xarok...

I met God. She's black

szabii98
Az õ csoportjukban nem voltak nagyon erõs csapatok:
Szlovénia
San Marino
Észak Írország
Csehország
Lengyelország

Talán túl könnyû volt a csoport.

I met God. She's black

Az a gáz, hogy jah 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hedonist
oda-vissza vernének minket sajnos.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Valamit változott..

★ 汤姆 李

modelcar
Hogy ezek hogy jutottak ki a WB-re...Nagyon gyenge színvonal...

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

szabii98
A lopott ország gólt lõt<#wow2>

I met God. She's black

hedonist
nem rosszak a szlovákok, Hamsik persze, meg ez a Weiss srác is jól nyesi a bogyót, Stoch-t látnám még szívesen

Csirke4
"Dr. Maggi Soer, a pretoriai járványügyi intézet kutatója is egyetért abban, hogy az eszköz káros lehet, mert az emberek gyakran adogatják át egymásnak a darázskürtöt."

Szokásos brit tudósok... 😄
Tiltsuk be a dobozos/flakonos üdítõket is, sõt a sípot is mert mi van ha bíró elejti és egy kisgyerek beszippantja vagy lenyeli az apró részeit.
szabii98
én még hallom(de nem annyira)<#szomoru1>

I met God. She's black

kaposi1
Na az igazság az hogy most vidéken egy kis faluban nézem egy kis tv-n a meccset, és olyan szellemképes az adás hogy az szinte már 3D-s!<#nevetes2><#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Csirke4
<#wilting>
Sõt ha átdöföd valakin és véres lesz aztán másvalakit is leszúrsz vele akkor még az écet is terjeszti...
Csirke4
Most már nem is hallani az alap (darázs) vuvuzela zajt. Bent van akkor már a szûrõ, nem?
szabii98
Asd

I met God. She's black

Jön a köd meg a fagy.Igazi foci VB.Afrikának kellett adni,igazi logikus,sportszakmai döntés...

ezdejóóóó vala 😊😊😊)😊😊😊:
verem az asztalt 😄

nearo
árom

Fenrir
Ennél jobb meccset ne is láss :\

A halál csupán a kezdet...

A Brazil meccset mindenképp megnéztem volna, de idáig se voltam itthon, és még estig megint L kell menjek... <#szomoru2> Szal a mai meccsek kilõve...

és mi a különbség a sima HD-hez képest?
kaposi1
Srácok ezt a meccset már 3D-be nézem!<#taps>

Törököknél meg nem lehetne látni a pipafüsttõl ? 😄 Az mondjuk jó VB lenne <3

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Igen,rajtuk legalább némileg látszik hogy tisztában vannak vele hogy ma nyerniük kell ha ebben a csoportban akarnak valamit...
Pl. tegnap Kamerunból ez teljesen hiányzott.Most majd 0 pontal mehetnek Hollandia meg Dánia ellen...

kaposi1
Rohadt jók ezek a szuper lassítások!<#wow1><#taps>

kaposi1
Mezeket esetleg?
Kellene a szarnak ez a duda!

Még szerencse, hogy nem a Tatooineon van a VB. Ott buckalakók lõnék közben a játékosokat.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Murder3
Na legalább a Szlovákok próbálnak futblozni....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

dehogynem, giga-mega szemüvegkeretet is lehet 😄
Murder3
a ez s valszeg a labda miatt volt..😄

monkeymajom
az egész világ kézzel-lábbal küzd ellene csak az afrikaiak és a fifa nem....hihetetlen!

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Murder3
ez csak süket duma....