Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
a bannerben lévõn kívül tudtok streamet adni, ahol tudom nézni a meccseket? sajnos az le van tiltva a melóban, ezért kéne másik. nyelv nem számít.
köszi!
-the invisible-
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mondjuk a csehek és a lengyelek elverhették volna õket
De Szlovákia-Lengyelország 2-1 1-0
Csehország-Szlovákia 1-2 2-2
Szlovénia az egyetlen aki verte õket 2-1 1-0ra
De inkább nem szóltam😄D
I met God. She's black
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Szlovénia
San Marino
Észak Írország
Csehország
Lengyelország
Talán túl könnyû volt a csoport.
I met God. She's black
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
★ 汤姆 李
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Szokásos brit tudósok... 😄
Tiltsuk be a dobozos/flakonos üdítõket is, sõt a sípot is mert mi van ha bíró elejti és egy kisgyerek beszippantja vagy lenyeli az apró részeit.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sõt ha átdöföd valakin és véres lesz aztán másvalakit is leszúrsz vele akkor még az écet is terjeszti...
verem az asztalt 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pl. tegnap Kamerunból ez teljesen hiányzott.Most majd 0 pontal mehetnek Hollandia meg Dánia ellen...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.