Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmit se tudsz Te a szlovákokról...

Egyébként meg:

HAHAHA!!! Egy ilyen döntetlen kegyetlenebb tud lenni mint egy tisztes vereség, ráadásul a tót gól les volt! Azt mondom, hogy ha a helyzeteiket nem tudták kihasználni, akkor megérdemelték.

Remélem a következõ meccseken jó nagy pofonokba futnak!

Üdvözlet a Felvidékrõl.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tyler1
Drogba Drogbaaa, fuck Côte d'Ivoire with your Cobraaaaa xDDD bocsi ez jutott eszember errõl :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mor3llo
Aha<#puszis>

Szerencse, hogy te egy intellektuális übermensch vagy:)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mostmár annak kell szurkolni, hogy egy jó meccs legyen, ne védekezzenek, támadjanak:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

WuFraZselic
természetesen neked sem :D

csak ez a szopnak a szomszédok meg HAHA szlovákok dolognak itt semmi értelme. ez VB topik

amúgy meg az emberek 95%át közvetlenül nem is érinti ez a probléma, mégis dobálóznak a szavakkal, csak mert ezt látják, hogy ezt kell csinálni. az meg hogy '93 óta léteznek, futball szempontból elismerendõ, máris VB-n vannak. nekünk meg marad a TV még 20 évig

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
eddig terjed az intelligenciád? ez a két véglet? :)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Afrika legveszélyesebb mérges élõlénye, a Fekete Drogba, igen kevés példányt ismerünk belõle, de ebbõl egy ma kis portugálokat fog enni:DDD

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Mor3llo
Okés. Megtértem. Imádom Szlovákiát.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Remélem is mert pénzem van rajtuk :D

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

idegesítõek tisztára akik a studióban ülnek, én se vagyok okos, de ezek nem szakértõk akik ott vannak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

5c0rp330n
meg ne probald mar magyarazni a megmagyarazhatatlant. a szlovakok senkihazi fergek.

Tyler1
vmi modi járhatna erre is, és törölhetné a szlovák-témás offokat, mert ez vb topik és a kutyát nem igaz kinek mi a g*ci véleménye van a szomszédos országokról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(csak addig mig nagyobb flém hullám nem lesz belõle)

amúgy meg hajrá Portugália!!!!!! nemsokára focit látok :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
ne okoskodj, megjelensz a VB idejére a focis topikokban. Válasszátok már külön a focit a politikától, ugyan olyan szarrágók vagytok így, mint akik az egészet kreálják.

pff, mocskos Ronaldo drukker

Grove4
Ha nekem jött, ez nem kárörvendés volt, hanem csak egy poén.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Banano
Hagyjátok már abba ezt a szlovák buzerálást.Soha semmi gond nem volt a két nép között,csak elhiszitek azt amit a drááága média nyomat nektek.Méghozzá pl azt h ,,nem engedték be sólyomot" - hozzátenném hogy utána kéne nézni hogy MELYIK NAPON nem engedték be és hogy AZON A NAPON mi volt SZLOVÁKIÁBAN.A másik pedig a kettõs állampolgárság,ami miatt persze csak szlovákia sikítozik..az persze már más kérdés hogy pl Ukrajnában is már x éve úgy van hogy ha felveszel egy másik állampolgárságot akkor elveszted az ukránt.Ennyi.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
nem véletlen hagytam ki 2 sort a mondatok közt, az elsõ sort szántam neked

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ez tényleg vicces, de az a gáz, hogy õk legalább kint vannak a VB-n (még ha ki is esnek valszeg)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az nem én voltam aki kárörvendett pusztán örülök, hogy bejött a tippem:)

Oziris666
a mi országunk számára meg a VB-nem létezik:P

Grove4
Amúgy a bannerban nekem elõször az jutott eszembe, hogy a VB-n a - t köszönjük Monotonnak.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

abszolút jogos döntetlen, Szlovákia visszavett és nem mert támadni a gól után, lehozta az edzõ 2 csatárukat, Vitteket és Sestekat, Új-Zélandnál bent maradtak a támadók, ezért dícsérendõ, hogy nem adták fel és egyenlítettek...ja és hamár les akkor mindkét gól les volt tehát tökmind1, hogy 1-1 vagy 0-0 a döntetlen jogos és a Szlovákok így jártak, nem szabad ennyire visszavenni

WuFraZselic
és? mi köze van a vb-hez?

amúgy nekünk a kárörvendés nagyon megy, azt látom

iko
1-1, ezt is jól tippeltem. Eddig 10-bõl 6x bejött a tippem a magon. :)

spam. sry

Grove4
-Szlovák történelem?
-Elküldjem SMS-ben?

Mor3llo
Beszarás. Megmagyarázzák a M1-nél az okosok, hogy Vittek gólja nem volt les. 30-40 centire belógott. Ez nekik egyvonal, de az új-zélandi gól már határeset........:D

AntiHero
ez meg a másik:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

én sem csípem a Szlovákokat 1993-ig nem is volt létezõ ország...

nearo
és különben is fejelték, nem rúgták :P

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Oziris666
Hajráá Fánik:P

Na akkor hajrá Portugálok utána meg Brazilok:P

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

AntiHero
Na nem is rúgtak gólt szlovákok mer les volt.

és ja még Vittek gólja les is volt

5c0rp330n
alapbol nyilvan csak abban, csak kivancsi vagyok h valami speci szolgaltato speci csomagjaval mar lehetne-e fogni ilyet, vagy csak kulfoldon. en itthon egyelore annak is orulnek ha sima hd-ban mennenek a musorok, nem csak szokoevente 1-1 mint pl a mostani vb.

szabii98
Szlovákok jobbak HAHA mégis x lett

I met God. She's black

AntiHero
Csak HD-ba... szerintem.

sajnos nem jön be, gondolom elég leterhelt. nincs valami ingyenes külföldi stream? zdf-en próbálkoztam, de ott sem tölt be..

-the invisible-

5c0rp330n
magyarorszagon sugaroznak valahol 3d-ben? nem mintha nekem aktualis lenne, csak csodalkoznek ha mar ilyen fejlettek lennenk :)

Davidus
ez ki?

V9ykn8_TZL0

5c0rp330n
mi csak orulunk a golnak, de gyulolkodsz.

poppe
muhhuuhoohááá ez is a máker olaszoknak kedvez sztem :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

hedonist
na a gyûlölködést befejezheti a csûrhenép.

Ez a beszélgetés annyira idegesítõ :s

Mor3llo
szlovákok inkább:D

szabii98
Szopnak a Szlovákok:DDDDDDDDDDDD
#3221:
Veled vagyok:DDDDD
#3223 most javítottam észre vettem xD

I met God. She's black

Az elsõ gól a VB-n amint szívbõl örülök :D

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Davidus
HAHA!

V9ykn8_TZL0

benõmenõ
copnak a szomszédok<#ticking>
Edzõ feje :D

5c0rp330n
na ez qrvara kellett a vegere <#eplus2>