Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Hollandia - Dánia? <#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Direkt van az vajon, hogy a (viszonylag)jó meccsek este kezdõdnek, a hulladékokat meg berakják délutánra?

PSN ID: Lord_Mortanius

poppe
ha kimennél, te nem hoznál vmi szuvenírt? 😊
sztem mást nem is lehet kapni...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Murder3
Ha ott lennél te is fújnád nyugi...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

kaposi1
Engem az bosszant igazán hogy ahogy látom nem elég hogy a helyi beduinok fújják, hanem bizony az adott meccs szurkolói is.
És itt bizony az Európaiakra gondolok!<#wilting><#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Én kétlem hogy ki lehet szûrni normálisan.

REAL MADRID

"Egy tegnapi hír szerint a keddi mérkõzéseken már a Magyar Televízió is kipróbálta volna a vuvuzelaszûrõt."

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

amúgy már tesztelik a szûrést? mert nem úgy hangzik. 😄
Ntagungira, vagy Molefe ?
Megtörhetetlen
Hát ha már a szûrõ szoftver megvan nem tart semeddig leszûrni csak PC-n át kell vezetni a hangot és kész, amolyan csináld magad megoldással.
Figyeljétek meg kb. 1-2 nap és komplett szoftverek lesznek erre...

fry day fry day sálálálláláá

Mor3llo
Jogos😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

byzhouse
Osztálytársam apja az egyik partjelzõ...irigyek vagytok mi?😄<#vigyor3>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

a szlovákoknak vettek egy hajvágó gépet 😄
népdal, õ "csak" gyûjtötte
gyönyörû a tót himnusz, mivel azt is tõlünk lopták.
tigeroo
itt horti gabi közvetít?
milyen szép az Új-Zélandi himnusz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
És most hallgassuk meg Bartók Béla egyik mûvét😄

Akkor ez kapufa, pedig volt is olyan sapkám 😄

zaki
fail 😄

akkor még oviba járt,nem emléxik

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

én meg lovakat viszek magammal, meg pulikutyát a hónom alatt
2002

Rendezõk:
Dél-Korea
Japán

REAL MADRID

Remélem japánban nem lesz VB, sok szamurájkard meg harakiri lehangoló lenne.

poppe
én ostorral fogok pattintgatni, ne a közelemben fõzd a gulyást 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

katakpult
Ez a vuvuzelaszûrõ, ez kész 😄 mellesleg szerintem többet árt mint amennyit használ, mert ezzel nem lehet hangulatot teremteni, csak zajt... semmi mást nem lehet tõle hallani, azért remélem a szûrõ programot legalább majd engedik használni, de lehet jobb lenne ha mégiscsak megtiltanák a vuvuzela használatát a meccseken, mert már a játékosokat is idegesíti...

Akkor nekem se szóljon senki ha nekiállok gulyást fõzni bográcsban a lelátóm 😉

REAL MADRID

hedonist
Idegsítõ, az, de a kultúrájuk, csinálják, mi meg próbáljunk nem figyelni rá, azért annyira nem nehez, ha jó a meccs higgyétek el észre sem lehet venni, csak legyen már 1 jó meccs😄 majd ma kótdivoárék megmutatják!!😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Ez már egyszerûen nonszensz.Ezt a világot CSAK elmebetegek irányítják...

"
Elkészült a vuvuzelaszûrõ, de nem lehet használni
További híreink...

* Világbajnokság 2010

Egy német hobbizenész számítógépes programjával ki lehet szûrni a vuvuzela hangját, csak éppen nem szabad.

Nem készült még olyan szurkolói eszköz a világon, mely ennyire megosztotta volna a futballtársadalmat, mint ez a hosszúkás duda. TV-nézõk, szurkolók, újabban pedig a játékosok és szakvezetõk is hangot adtak már nemtetszésüknek az akár 130 decibellel is üvöltõ vuvuzelákkal kapcsolatban. Úgy tûnt a televíziónézõk végre fellélegezhetnek, de a frissen kifejlesztett vuvuzelaszûrõt nem lehet használni.

– Nagyon idegesített ez az állandó ricsaj, és a vártnál sokkal egyszerûbben sikerült a vuvuzelák által keltett aisz hangot eltávolítanom – mondta el Tobias Herre, a vuvuzelaszûrõ program megalkotója. – Biztos vagyok benne, hogy erre a megoldásra már a televíziós társaságok is rájöttek, de valószínûleg nem szabad módosítaniuk a stadionokból érkezõ jeleket.

Herre az internetre is feltette találmányát, de a rendkívüli érdeklõdés miatt az oldal rövid idõn belül teljesen megbénult.

A dél-afrikai világbajnokság szervezõi korábban már kijelentették, a sorozatos panaszok ellenére semmiféle módon nem korlátozzák a vuvuzelák használatát, mivel az szerves része kultúrájuknak.

Való igaz, a vuvuzela õsi dél-afrikai hangszer, igaz hagyományosan fából készül, és sokkal halkabban szól. Ezek után már csak az a kérdés, hogy mennyire tekinthetünk õsi népi hangszernek egy Kínában tömegével gyártott fröccsöntött dudát.

Egy tegnapi hír szerint a keddi mérkõzéseken már a Magyar Televízió is kipróbálta volna a vuvuzelaszûrõt."

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Megtörhetetlen
UHh ne is mondd az mekkora lenne már 😄😄

Más: Ez tényleg nem szimpatikus dolog az olaszoktól, de valljuk be sokszor bejön...

gabber_saviola
az igen \o/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hedonist
Hoppá😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

😊)))) óóó a Dél-Korea Vs Észak-Korea meccs az egyenes kiesési rendszerben már beláthatatlan politikai következményekkel bírna.

Kassai vezeti a Brazil meccset ha vki nem tudná még <#worship>

REAL MADRID

a videó készítõje is lehet vak, én még mindig látom. egy ideig tényleg külön pályán futottak, de éppen amikor beér mögé, akkor bal lábbal elég közel volt De Rossi bal lábához...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

[HUN]FaTaL
Színész, rugdosódó (csak nem a labdát) válogatott, ezért utálom õket.

http://goo.gl/gd6Zi5

popzu
monkeymajom
ha egy picit is jobban megnézzük akkor észre lehet venni,hogy nem egymás után futottak hanem 2 külön pályán...ergo...esélytelen,hogy a sarkára lépjenek.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

ezert hivom szinesz valogatottnak az olaszokat - ezt nagyon megoriztek az okorbol 😄

http://gaborszantai.co.uk/

Megtörhetetlen
Már a meccsen is látszott hogy csak színlel. Egyébként ebben is kifejezetten jók az olaszok...

[HUN]FaTaL
Nem kellett volna emberelõny, elég lett volna, ha megadják a jogos tizenegyest nekik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Oziris666
Miért Japán és Dél Korea is simán nyert😄
Észak Korea meg õket is elõzte selejtezõben😛

gabber_saviola
nem, nem esel egybõl orra, mert próbálod visszahozni az egyensúlyodat...legalább is én régen a blsz2-ben úgy tapasztaltam.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

poppe
ha a másik mexikói bíró lett volna, az olaszok emberelõnyben játszottak volna...
(tudom, kicsit sok a volna...<#wink>)

Hegi90
itt sokkal jobban látszik
Még a videó feltöltõje is elismerte, hogy magától esett el, pedig õ is olasz 😄

na de tényleg uccsó volt már 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Marci0115
<#eljen>

S4sa
eeez nagyon durva meccs volt 😄😄 anno sokat kacagtam ezen..

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Hegi90
Ja de ha valaki rálép a sarkadra, akkor egybõl orra esel. Na mind1, fölösleges ezen vitázni én jót röhögtem rajta, meg sztem más is.

gabber_saviola
a "medvepuszit" sem elsõre érzékeled, hanem pár másodperccel utána.