Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
PSN ID: Lord_Mortanius
sztem mást nem is lehet kapni...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
És itt bizony az Európaiakra gondolok!<#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
REAL MADRID
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Figyeljétek meg kb. 1-2 nap és komplett szoftverek lesznek erre...
fry day fry day sálálálláláá
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Rendezõk:
Dél-Korea
Japán
REAL MADRID
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
REAL MADRID
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"
Elkészült a vuvuzelaszûrõ, de nem lehet használni
További híreink...
* Világbajnokság 2010
Egy német hobbizenész számítógépes programjával ki lehet szûrni a vuvuzela hangját, csak éppen nem szabad.
Nem készült még olyan szurkolói eszköz a világon, mely ennyire megosztotta volna a futballtársadalmat, mint ez a hosszúkás duda. TV-nézõk, szurkolók, újabban pedig a játékosok és szakvezetõk is hangot adtak már nemtetszésüknek az akár 130 decibellel is üvöltõ vuvuzelákkal kapcsolatban. Úgy tûnt a televíziónézõk végre fellélegezhetnek, de a frissen kifejlesztett vuvuzelaszûrõt nem lehet használni.
– Nagyon idegesített ez az állandó ricsaj, és a vártnál sokkal egyszerûbben sikerült a vuvuzelák által keltett aisz hangot eltávolítanom – mondta el Tobias Herre, a vuvuzelaszûrõ program megalkotója. – Biztos vagyok benne, hogy erre a megoldásra már a televíziós társaságok is rájöttek, de valószínûleg nem szabad módosítaniuk a stadionokból érkezõ jeleket.
Herre az internetre is feltette találmányát, de a rendkívüli érdeklõdés miatt az oldal rövid idõn belül teljesen megbénult.
A dél-afrikai világbajnokság szervezõi korábban már kijelentették, a sorozatos panaszok ellenére semmiféle módon nem korlátozzák a vuvuzelák használatát, mivel az szerves része kultúrájuknak.
Való igaz, a vuvuzela õsi dél-afrikai hangszer, igaz hagyományosan fából készül, és sokkal halkabban szól. Ezek után már csak az a kérdés, hogy mennyire tekinthetünk õsi népi hangszernek egy Kínában tömegével gyártott fröccsöntött dudát.
Egy tegnapi hír szerint a keddi mérkõzéseken már a Magyar Televízió is kipróbálta volna a vuvuzelaszûrõt."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Más: Ez tényleg nem szimpatikus dolog az olaszoktól, de valljuk be sokszor bejön...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
http://gaborszantai.co.uk/
http://goo.gl/gd6Zi5
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(tudom, kicsit sok a volna...<#wink>#wink>)
Még a videó feltöltõje is elismerte, hogy magától esett el, pedig õ is olasz 😄
na de tényleg uccsó volt már 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::