Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://gaborszantai.co.uk/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha nem találkoztál egyel se, akkor honnan tudod, hogy milyenek? Ja persze, nem te szívod meg az õ törvényeiket.
/ON
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Lehet, hogy fûtik az öltözõt de mozoghatnának és akkor biztosan nem fáznának meg"
1. Fusson annyit
2. ÁÁ nem fázhatsz meg mikor kimelegszel 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tudom a német VB-n vagy a 2008-es EB-n ilyen lett volna a talaj,mit szóltak volna.
Itt asszem úgy vannak a FIFA-nál hogy "kuss,örülj hogy a stadion nem dõlt még össze"...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ha Portugália nem nyer akkor marad 3 kreditem fogadni az esti brazil meccsre 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy én is 0-1-re és CR gólra tettem.
A színész nyálgéppel együtt.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
★ 汤姆 李
jobbak voltak, és kész! még paráékat lehet meg is verik, és olaszokkal tovább jutnak
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
On: Hajrá Portugália!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ez olyan mint pl a franciákat is divatból kell utálni,annak ellenére hogy még egy franciával sem fogtál még kezet.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Olyat ugye nem lehet, hogy a csoportban lévõ országból delegáljanak bírót?
Pl. a Dél-Afrika-Franciaország meccsre Uru/Mexikói bírót...
Egy ismerõsömnek van már 3D-s tévéje.
Kérdeztem tõle: "Na és mit nézel rajta?"
Válasz:"Egyenlõre semmit!"<#hehe>#hehe>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
REAL MADRID
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: