Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csakhogy ennek az is lehet a következménye, hogy az emberek megunják majd a sok 0:0 ás meccset.
Ez egy szórakoztató mûfaj. Az ,hogy két vár áll egymással szemben és néha átlõnek csúzlival az nem igazán közönség csalogató.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Új-Zéland volt ma egy példa...annak ellenére, hogy 83. ok a ranglistán mégis 1-1 et nyomtak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sejtettem hogy gyengék lesznek, arra nem számítottam h Elefántcsontpart se lõ gólt:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ProGabe
így van, essen ki a zösszes csapat!!!4négytizenkettõ

mi a francot várnak sokan, nem is értem. évrõl évre egyre jobban a védekezésre helyezõdik a hangsúly. még a leg-alaulértékeltebb csapat is (-a magyar válogatott 😄) úgy tud védekezni, hogy azon nem megy át szinte senki (kivéve a spanyolok! 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

chalezlopez
wow elõbb néztem volna körül... :S 1st

Vamos Argentina!

chalezlopez
Valaki tudja h. honnan lehet pl letölteni az Argentína vs Nigéria meccset HUN HD-ba? Ha nincs magyar rls akkor jó bármilyen nyelven...

Vamos Argentina!

fsgh
Ki tudja lehet pont a labda miatt nem megy úgy a játék. Az viszont tény hogy eddig ezt a labdát CR-en kívül 30méterrõl vagy távolabbról senki se tudta használhatóan elrúgni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

A Portugálok ezek után remélem ki is esnek.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[HUN]FaTaL
Hát bazzeg ilyen nincs, maradt 3 kreditem ráraktam a brazilokra. Nyerés esetén 4 kredit 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

gabber_saviola
reménykedtem a szar labdában, hogy gólzáporos meccsek lesznek miatta, aztán jött a nagy semmi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Az egy dolog, a másik viszont a támadó felfogás...

remélhetõleg sikerül elérni az EB szintet, akkor nem lesz hiány akcióból.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

fsgh
Semmilyen... Hihetetlen. Remélem kiesik mind2😄

Anti foci van ezerrel.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
na gyõzelem 😄

ha minden meccsre x-re fogadott volna az ember 10.000 ft-tal és az x-eket 3x szorzóval számoljuk + 110.000 lenne a végeredmény 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Tyler1
nézd meg a csoportot. kurva nehéz dolguk lesz...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hát kicsit elhalasztották a kezdésidõpontot...
gabber_saviola
jaj Istenem, ez is milyen meccs volt már.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nagyon várom már azt a meccset nagyon jónak igérkezik,aki ott nyerni tud az jó eséllyel továbbjut

Egyoldalú meccs volt de legalább nem aludtam el rajta...

Ott majd atomhulladékot osztanak,mint "népi kultúra,és hagyomány" elemei...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a spanyolok játszák a nyitómeccset😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Punker
ritka szar meccs......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
majd nézd meg az ukrán EB-t 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ITV kommentator: 'En meg mindig bizok benne, hogy valaki csinal valami kulonoset...'

http://gaborszantai.co.uk/

Zenszkij
Mi volt izgalmas neked abban a 4-0-ban...?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mikor kezdodik a VB?<#idiota>

Vígszínházba az összeset😄
Holnap lesz az elsõ igazi ki-ki meccs szerintem,a Dél-Afrika-Uruguay.Ott már nyerni kell,mert két meccs után 1 vagy 2 pont,hát az már félig-meddig öngyilkosság... Úgyhogy én ott várom az elsõ igazi harcos kemény meccset.

nem tudom mi bajotok van, nem rossz ez a meccs - igaz nincs gol, de azert eleg gyakran kerulnek a kapuk kozelebe, ami ezen a VB-n nagy szo...

azt meg mindenki elfelejtheti, hogy a brazilok csinalnak akarmit is ma: az osszes Eszak-Koreai raketa brazil koordinatakra van beprogramozva<#gonosz2>

Én ezért szoktam amerikai focit nézni. Na ott nincs olyan hogy unalmas meccs. Még egy harmadrangú egyetemi mérkõzés is több izgalmat kínál mint az eddigi VB meccsek összesen (németet kivéve)

Na epp kerdezni akartam hogy hol van Simao.

REAL MADRID

Szerintem pont úgy vannak vele hogy azt a 2. helyet szeretnék NEM ELVESZTENI...

Szurkoljátok ki a gólokat ha jó meccset akartok 😊

REAL MADRID

Szegényke...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Hát a sakkot inkább kihagyom ,de a másik pl. kifejezetten élvezhetõ sportág.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hogy te beszólhassál már megint, azért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nyugodtan,de akkor minek irsz ide ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nézzünk sakkot, vagy ritmikus gimnasztikát😄
nearo
faszt, koreások elpáholják õket...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Shep
Azt hiszem ideje átpártolni a baseball meccsek nézésére, mert ezektõl még azok is izgalmasabbak.

Jöhetne már az a bizony meccs, ami alatt nem bealszom, hanem izgatottan ülök a kép elõtt és beleélem magam(Egy olyan 2006-os Portugál-Holland, vagy egy 2008-as Török-Cseh)
Tyler1
az se foci lesz hanem edzõmeccs a braziloknak. de nemigaz h ebbe a rohadt halálcsoportba egyik csapatnak sem érdeke nyerni. 2. helyzett a spanyolokkal fog összekerülni hahóóóóóóó

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hát ha ez a meccs is ilyen szar akkor én azt mondom az egyenes kieséses szakasztól se kell sokat várni.

szabii98
Tudod a sok pénz csábít...

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Na majd a Spanyolok 😊)))

Azért remélem Portugália bemákol most egyet és megnyeri 1-0ra 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Én már kezdem elveszteni a reményt... Mindeni, akitõl sokat vártam, csak tologotta a labdát és erõlködött... Na mindegy, hátha majd a brazilok mutatnak már tényleg valamit
benőmenő
ÁMEN<#worship>
Juhiii
a játékvezetõk be vannak már osztva a késõbbi meccsekre is?

GO GUNNERS!

Prince23
Bárki, bármit mond, a 98-as vb-t semmi sem tudja felülmúlni 😞

egy nagy bullshit ez a Vb

Reményeim szerint már csak a nyolcaddöntõktõl elsz jobb a meccs színvonala.

limperatore
majd este a brazilok varázsolnak 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
Már a f@szom tele van... Mikor látunk FOCIT????

Egy Siena-Atalanta kiesési rangadó jobb mint az itt felvonultatott meccsek többsége.

Még a nagy csapatok is olyan taktikával játszanak mintha esélyük se lenne.