Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
Persze antifoci.........
LOL

Ugyanúgy része a támadás, mint a védekezés.
Szánalmas hozzáállás ez.
Attól h te jobban szeretted volna azt látni h a spanyolok nyernek 4-0 ra attól még ez nem azt jelenti h antifocit játszott svájc.
Õk is támadhattak volna mert annyi potenciál van bennük csak akkor 99% h simán kikapnak hiába rúgnak akár 2 gól.
Szarul játszott spanyol ország.
Ennyi erõvel az összes szerzett gólra rá lehet fogni h védelmi hiba.
szarul játszottak mert ennyire hagyták õket....ennyi.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ja ok, az "antifoci" jó. akkor nem kell minden meccs után megjegyezni, hogy nagy kalap szar a VB -.-

cesc fábregas

IMYke2.0.0.0
Én is aszondom, a "bunkerfoci" csak azoknak a "kis" csapatoknak lehet alternatíva - érdekes, akkor nekünk is ki kellett volna jutnunk, mi is tudunk ilyet -, akik felmérték, hogy szart se kezdhetnek a nagyobb csapatok legképzetlenebb védõjével sem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Spanyolok jól tolták labdabiztosak voltak, csak egy ilyen antifocival még a Brazílok se tudtak volna mit kezdeni, Észak-Korea azért sokkal gyengébb, mint Svájc álljon már meg a menet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
ahhoz képest svájcnak több veszélyes helyzete volt mint a spanyoloknak -.-

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

chalezlopez
Bazz holnap nem látom az Argentin meccset, mert melózok. <#violent> Azaz sofõrködök... Valamit ki kéne találni. Az ideg szétbasz, amekkora gauchó drukker vagyok!<#violent><#violent>

Vamos Argentina!

Tudjátok mit lemerném fogadni, hogy a Spanyolok akiknek szurkolok 8 éve ott lesznek a döntõben és elkussol a sok antidrukker

Gaba és Progabe ti legalább igaz drukkerek vagytok<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Még ha 0-0 lett volna se nagyon állna meg amit mondasz,de igy hogy Svájc nyert,nem tudom milyen "antifociról" van szó?
Mikor a nagy agyonsztárolt csapatok nem nyernek egy "kicsi" ellen,mindig elõjön ez a bunkerfoci téma.Mért mégis mit kéne csinálniuk?Ja tudom,4 csatárral felállni,aztán ha kikapnak 5-0-ra a csodálatos ellenféltõl,akkor minden ok,szép volt.
Teljesen jól csinálták a Svájciak.Sokkal többre õk ennél nem képesek.Abból fõztek amijük van.
A labda vagy 70%-ban a Spanyoloknál volt,mért nem lõttek gólt?Náluk vannak a nagy csoda játékosok,nekik kellett volna alkotniuk.Hát most nem sikerült...
Ettõl még simán továbbmehetnek,de Honduras meg Chile se fog ellenük mást játszani,az szinte biztos.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

IMYke2.0.0.0
Szok kici korejai lever majd 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

errõl van szó az egyik legkorrektebb gyõztes válogatott volt és sose voltak nagyképûek...ezt csak azok mondják akik irigyek rájuk

Korea drukkerek LOL😄D
Remélem élesbe nem találkozok ilyen egyénekkel VB ideje alatt:-))

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Tyler1
gratulálok te is a sportág szakértõje lehetsz-.-

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mephike
Ugyanmár! Ezt Te sem gondolod komolyan, ezek szerint akkor aki ilyen focit játszik, az legyõzhetetlen. Szóval mindenki erre áll át, és csak 0-0-ás meccseket fogunk látni. Nevetséges!
Nem, egyszerûen arról van szó, hogy nem érzem azt a tüzet egy ilyen Spanyol, Olasz, vagy Angol csapatnál, amit más kisebb csapatoknál látni.
Rúgják a bõrt, és próbálkozgatnak. Ennyi, ide nem elég a próbálkozgatás (majd Rúní berúgja...), mert akkor lehet pofára esel.

Murder3
Nem értelek végre itt egy izgalmas meccs, erre mindenki szarozza.
Mit vártok h majd a nagy csapatokat engedik nyerni mert az nektek jobb vagy mi??????

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

sok itt a divatdrukker ti vagytok szánalmasok hogy szarozzátok õket sokkal jobban tolták, mint Svájc csak a gól nem jött össze van ez így...a Barcelánál is elõfordult...sajnos most az antifoci a nyerõ

IMYke2.0.0.0
Egy Argentína - Brazília döntõt néznék szívesen 😊

Ja és GOGO KOREA<#boxer>

gercse
erre csak egy dolgot lehet mondani, a focit gólra játsszák...

mflex
Ha Messi belövi a villámgyors megmozdulásaival a helyzeteit, akkor nem lesz probléma az Argentinok menetelésével.

What about the forests?

4 sárga a Svájciaknak amibõl 3 nem volt semmi! Legalább 5 spanyol mûesés amiért szabad rúgás járt! 5 perc rekordhosszabbítás! A lényeg hogy a bíró pártatlan volt!

egyetértek. mindenki itt szidja a spanyolokat, közbe meg talán a legjobban, legszebben futballozó csapat a világon. ilyen undorító, antifocit játszó csapatok ellen nem lehet mit kezdeni. sajnos ez a baj a mostani labdarúgással, hogy nagyon divatba jött ez a 11 emberrel való védekezés -.- a sok okos meg itt veri magát Svájc gyõzelmére, ráadásul egy ilyen játékkal elért gyõzelemre. nem tudom, hogy náluk mi számít focinak, de ha ilyen alacsonyan van náluk a léc, akkor csak gratulálni tudok nekik, hogy ez a kibaszott antifoci ennyire elnyeri a tetszésüket. lehet itt szidni/szarozni a spanyolokat, brazilokat etc. de mégis ezek a válogatottak azok, amelyek a szép, látványos focit játsszák és akiknél érdemes leülni a TV elé. de mégegyszer mondom, az ilyen betömörülõ, undorító focit játszó csapatok ellen nem lehet mit kezdeni, még a legnagyobbaknak sem.

cesc fábregas

Brolly
Azért Anglia is pofára esett, persze nem annyire, mint a spanyolok, de azért ott is nyerniük kellett volna a sok "agyonfizetett majom sztárnak".

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

IMYke2.0.0.0
Hajrá Észak-Korea! <#vigyor5>

ProGabe
de én nem a divatdrukkereknek szóltam be (utálom is õket), pont a divat-ellendrukkereknek. persze értem mit akarsz mondani, át is lehet szépen alakítani a hsz-ed anit-drukkerekre 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AntiHero
Én is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hajrá Dél Amerikaiak!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ProGabe
mi ez a nagy "szélesarcú", "nagypofájú" stb. jelzõk itt mindenkitõl?

MIÉRT LENNÉNEK AZOK?

kérek konkrét interjúkat, ahol valamelyik spanyolnak nagy a szája! elárulom, nagyon nehéz lesz ilyet találni, mert én egyet sem olvastam, pedig aztán minden szart elolvasok a spanyol válogatottról

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
csupán csak túl hypolt válogatott, a szurkolóik 50%-a meg divatdrukker. itt is látom a spanyol zászlókat a logókban, de bazmeg focimeccset még nem látott fele sem szerintem.

tény h nem szarok, de ilyen becsúszhat nekik, nem istenek, sem õk sem a brazilok. ilyen a foci(aki gyakrabban nézi nem csak 4 évente 1 hónapra az tudja is h mirõl beszélek).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mflex
Már hallom :/

What about the forests?

Mephike
Testvér, nincs igazad. Itt nem a svájciakkal volt a hiba. Tették amire képesek, védekeztek és a minimális helyzeteikbõl egyet kihasználtak.
Azonban a széelsarcú spanyolok, akik már ezer éve veretlenek, képtelenek voltak gólt rúgni. Azt hiszem nem svájc volt itt a gyenge.
Én lennék a legszomorúbb, ha ilyen impotens (értsd gólképtelen) csapat lenne a világbajnok. mondom ezt úgy, hogy szeretem a Spanyolokat...

Brolly
Azért csodálkozom. Azt hittem itt is adni fogja, dehát azért messze még a vége.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

ProGabe
😉

van hova fejlõdni, az tény. de itt nem arról volt szó, hogy kimentek a spanyolok nagy pofával, hogy õk úgyis megnyerik. egyszerûen nem tették meg a tök alap dolgokat, amiket ezek a srácok simán tudnak

az, hogy a 90-dik percben is csak a szokásos beadással próbálkoztak, hogy Iniesta nem találja el a kaput, hogy Torres alig-alig szakad el az emberétõl, semmi keresztbefutás, semmi fineszes indítás, mind-mind érthetetlen!

WTF? remélem a köv. meccsen az igazi spanyol csapatot látjuk

mflex
GRAT!

What about the forests?

Kapuralovesek 😮O

REAL MADRID

Luna73
Az Angolok elsõségében egyetértünk!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Voyager5
Hat igen 😄DD
Itt burjanzik az ertelem es a hozzaertes 😄DDDDDD
stonesour
HAJRÁ DÉL AFRIKA

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Wolfsburgban edzõdik 😄
poppe
jaj, láttunk már ilyet, h egy csapat alig jutott tovább a csoportmérkõzéseken, aztán meg egyszer csak világbajnok lett 😊

nem kell temetni a focit

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Zenszkij
Mit katasztrófa ez? Agyonfizetett majom sztárok. Na bumm, pofára estek. Én örülök. Legyen világbajnok Elefántcsontpart, Észak-Korea vagy Svájc. Persze majd csak 2014-ben. Idén az angolok nyerjenek LOL.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

nyert ez az ócska antifoci megint...ez az új divat...a szép játék elavult nem lehet mondani mezõnyben Spanyolország jobb volt és a meccs is izgalmas volt nem tudom kiknek savanyû a szõlõ

1 forduló alapján számomra a németek játéka volt meglepõen pörgõs és változatos ( értsd: nem csak szélre ki, bead, vár, szélre ki, bead etc. )

Pozitiv "csalódás": Svájc, D-Afrika, É-Korea
Negatív csalódás: Brazil, Spanyol, Angol.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

IMYke2.0.0.0
Ja, mflex: megy a vihar...

IMYke2.0.0.0
Én nem szarozom õket - mérhetetlenül csalódtam a spanyolokban.

ProGabe
lolmár

gyönyörû játékkal megnyeri a spanyol válogatott az EB-t,~40 meccsen ki sem kap (mínusz konf. kupa)

itt egy vereség és egybõl szarok?

gratulálok mindenkinek! ennyit szakértõt egy helyen -.-

Csirke4
Igen mert én voltam. 😄 Duplapost azonos sorszámmal más nickjével, na ezt übereljétek! xD
IMYke2.0.0.0
Ne haragudj - én is meglepõdtem 😊

Ezzel az eredménnyel ez a csoport hirtelen egybõl egy jó kis halálcsoportá változott.Mert az elõzetes "spanyolok 9 ponttal továbbmennek a többi meg elrugdosódik ott a 2. helyért" vélemény mehet a kukába...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

limperatore
nagy spnayolország szánalom

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csirke4
Na ez azért bug!
Ezt én írtam teeeeee te... Elloppod a postomat?<#fejvakaras>