Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Luna73
Ez katasztrófa!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

IMYke2.0.0.0
Ezt nem én írtam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szarok a Spanyolok, szarok a Brazilok, szarok az Olaszok. Ezt a játékot gólra játszák és nem hírnévre... Egyáltalán nem nyújtják amit kéne. (Franciákat nem láttam, de ha jól hallottam jobb is. 😄)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

stonesour
tudtam én h szarok a spanyolok

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Zenszkij
Szerintem nagyon jó kis meccs volt. Még elkapja õket Chile, és viszlát is Spanyolország. De szerintem az bunda lesz...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

[HUN]FaTaL
Ha így játszanak a spanyolok a következõ meccseken akkor kikapnak Chilétõl is és kiesnek, mert Svájc szerintem megveri Hondurast.

http://goo.gl/gd6Zi5

AntiHero
Gyász...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

IMYke2.0.0.0
Megérdemelték ezt a zakót. Talán végre a fejükhöz kapnak, felébrednek és elkezdenek focizni.

A svajci kapust tuti valamelyik oragyarban raktak ossze, annyira pontosan vedett<#vigyor1>

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Kezit csókolom Spanyolország! Még egy mix bukta...köszönöm a nagy EB bajnok nak.😊)))) SZÉP VOLT SVÁJC!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

[HUN]FaTaL
Ja és persze Svájcnak 😊

Na végre vége van.Grat a svájciaknak,remélem Spanyolország változtani fog a játékán az elkövetkezendõ meccsek alkalmával.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Csirke4
SVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJC =)
[HUN]FaTaL
pf ezekután inkább az Angoloknak meg a Németeknek szurkolok.

Szerintem ezt nem jól látod, lehet, hogy a svájci együttes nem egy nagy durranás nemzetközi szinten, de szerintem bõven élvezhetõ a játékuk, távol áll a "kis szar csapat talált egy gólt és védekezik"tõl, mégha nagyvonalakban ez történik. Nem véletlen rúgták be azt az egy gólt (sõt simám lehetett volna 2-0 is), hanem egy szép támadás keretében, és - mégha ritkábban is, mint a spanyolok, de - elég sok támadást vezettek.

Ez részben a spanyol csapatot is minõsíti, ha olyan hatalmas sztárok, akkor verjék el Svájcot és kész.

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

IMYke2.0.0.0
Ennyi - bekaphatják.

Addig megy amíg gólt nem lõnek a spanyolok?Nem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zenszkij
Ugyan már..nem fújja le. Jó nagy tetû volt a bíró.

IMYke2.0.0.0
10

Villa hovaaaa??Aztapicsa nemigaz nem lesz góluk ennyi próbálkozásból lol

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Punker
béna fasz spanyolok megérdemlik. (ezekre se szabad fogadni)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

WuFraZselic
azért a real madridnál letett valamit az asztalra

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

IMYke2.0.0.0

Marci0115
u bazdmeg a fejét védi a labdátol és befujja istenem

hehe a divatdrukkerek most pofára estek😄

Egy szó: undorító :s

cesc fábregas

Brolly
Del Bosque-nek szép kis bemutatkozás. A spanyolok elõtt hol volt õ edzõ, vagy volt egyáltalán már válogatottnak szöv. kapitánya?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

ProGabe
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

rosszul leszek, ha látok még egy jobb-oldali spanyol beadást, AMI SZARRRRRRRRRRRT sem ér

utálom az ilyen meccseket. kisszar csapat talál egy gólt és kivédi a másik szemét. persze ezt a spanyolok cseszték el, svájc elõtt le a kalappal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

IMYke2.0.0.0
Na persze... 5 perc...

Marci0115
gondoltam hogy 5 perc lesz, elég gáz hogy a farturó spanyolok kikapnak

Zenszkij
5 PERC. Apja tarka farkát!!! Na ez a csalás...ez...Gusztustalan hányinger...

Aragorn10
5- perc persze geci bíróóóóó!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.

Svajciak taktikaja egyszeru volt: kepzeljetek el azt sracok, hogy a kaputok egy bank szefje...<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

FZoleee
nem amiatt nem nézem, hanem mert minden nagyobb csapat szarakodik 😄
Huj,

minden elismerésem a svájciaknak, nem technikások, de remekül játszanak és elszántan küzdenek, grat.

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

kicsit el vannak tévedve a spanyolok 😞

Zenszkij
Iwiw..mit számít 😄.

IMYke2.0.0.0
Ne add fel! 😊

FZoleee
ennyit errõl, asszem ennyi volt a vb nézése 😄
FZoleee
de jó, 25 pontot buktam iwiwen
IMYke2.0.0.0
Hát, nagyot tévedtem - a svájciaknak igenis van esélye 😊

poppe
alpesi varázslat 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Zenszkij
Svájc Magic 😄.

IMYke2.0.0.0
Felétek még nem tart. Remélem, a Dráva "lehúzza", és eltakarodik a sok szürke felhõ... mondjuk vissza a horvátok felé 😊

mflex
Akkor várhatom én is? 😊

What about the forests?

Áhh,ebbõl a meccsbõl már nem lesz semmi,max még 1 gól becsusszan,de inkább marad így szerintem az eredmény.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

IMYke2.0.0.0
Torres vagy alszik, vagy leveszik a pályáról.