Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Remélem Svájc - Észak-Korea döntõ lesz... XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SLICK
kicsi voltam, de szemtelen sosem! Vegyél vissza kicsit...

WuFraZselic
ebben egyetértek. bár szerintem a mai két meccs sokkal élvezhetõbb volt, mint az eddigiek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kabel15
Dél-Afrika Uruguay mecsrõl mit mondok?
Szerintetek mi lesz a vége?

BattleTag: kabel15#2672

stonesour
-moderálva-

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

SLICK
elég szépen megcsappant a mixem a spanyol meccsen. Tiszta szégyen ez a Vb eddig.

WuFraZselic
ha továbbjutnak, akkor mindenki azt mondja, hogy ez a minimum

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ja, csak most nem színészkedett busquets, és nem kellett egy órát emberhátrányba játszania Svájcnak

Tyler1
mindenképpen összejönnek ha még nyolcadban nem esnek ki.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hitzfeld tud valamit, amúgy pedig a meccs esküszöm a Barcelona-Inter meccs alapján készült...még az sincs kizárva, hogy Hitzfeld a Mourinhotol "lopta" a taktikát, mert tudta, hogy a Spanyol válogatott ugyanazt játsza, mint a Barcelona

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

stonesour

ok köszi😄
vkinek kilehet emelni a játékát vmelyik csapatból??

bakkerman
így van,nincs mese,Chilet,Hondurast verni kell,és TALÁN meglehet az elsõ hely...bízzunk abban,hogy Chile leikszel Svájccal,és akkor megint nyílt az elsõ hely kérdése! amúgy nem mondtam,de én gratulálok a svájci csapatnak,nem semmi védekezést mutattak be,minden elismerésem Hitzfeldé,most is bizonyította mekkora edzõ! csak miért ellenünk tette?? 😞(

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

rendben...mostmár az a jó, hogy lehiggadott mindenki, kíváncsi leszek majd, ha továbbjutnak akkor vajon mit mondanak a Fórumosok...amúgy pedig, ha csoport másodikok lesznek a Spanyolok akkor Brazíliával könnyen összejöhetnek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem is lett volna baj a mai formával, kivéve a befejezéseket. Elég sok helyzetet teremtettek, de mindig valami közbejött, elbénázták a kapu elõtt pl. Torres kiugratásai...
A következõ meccsre remélhetõleg összekapják magukat, talán jót is tesz egy ilyen vereség😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Voyager5
Svajc vegig vedekezett, Spanyolok vegig tamadtak. Svajc bemakolt egy golt. Kb ennyi 😄
Nem oltek a jatekot amugy, taktikusan jatszottak es szerencsejuk is volt.
második félidõben igen...elsõ félidõben alig volt náluk a labda. megszámoltam 7 jó passzuk volt abban a félidõben az volt a max összjátékuk...második félidõben maximum a gól után, amit véletlenül hoztak össze utána volt a kapufás helyzet esetleg annyit elismerek, hogy támadást is építettek, de csakis a gól után...rendben nem bunkerfoci, de akkor is jogtalanul szidják a Spanyolokat abba senkinek nincs igaza...bunkerfocit hirtelen idegességembe mondtam...

chalezlopez
Amúgy meg egyátalán nem játszott antifocit Svájc, simán lehetett volna 0-2 is, nagyon szépen védekeztek, abszolút nem éreztem, hogy a Spanyolok blokád alá helyezték volna õket. Jobbak voltak ugyan a Spanyolok, de ma nem jött össze a gól nekik. Nekem is volt ifikoromban nem egy olyan meccsem, amikor a jóval gyengébb ellenfél nem állt be védekezni, ki is tömtük õket 10 felett. Olyan is volt viszont, amikor 11 emberrel bekkeltek, és én mint söprû is 30m-re voltam az ellenfél kapujától utolsó emberként, mégsem tudtunk gólt rúgni, ami akkor csodának számított, mert a bajnokságot elhoztuk kb 30 29 1 0 150-10 stattal. Remélem mindenki érti... Ez kurvára benne van a játékban, a Svájciaknak kb életük meccse volt az esélytelenek nyugalmával, a Spanyolok hátán meg volt nem kis teher már a VB elõtt is. A fejekben kéne náluk irtózatos módon rendet rakni, mert Chilével meggyûlhet a bajuk.

Vamos Argentina!

nem láttam a meccset annyit emg nincs kedvem visszaolvasni😄😄,miylen volt a játék??
Svájc nagyon ölte a góluk után??

sz4bolcs
Én abszolut spanyol drukker vagyok, mert szeretem a támadó focit, de nem értem, miért beszéltek bunkerfociról. A svájciak teljesen kultúrált játékot játszottak, nem ültek az eredményre, abban a kevés esetben, mikor hozzájuk került a labda nem adogatták haza, nem rúgdosták el a labdát, hanem próbáltak támadást építeni, és kreatívan játszani.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Végre történik valami említésre méltó a vuvuzelán kívül. Semleges szurkolóként örülök ennek az eredménynek.
A Spanyolok csak azt hozzák amit szinte minden VB-n Ettõl még korai lenne leírni õket. Szerintem ez a botlás felrázza õket és simán a 4 közé jutnak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Oziris666
Én mondtam nincs Senna az a baj😛
Könföderációra se vitte meg is lett az eredménye ottis😄

stonesour

LOL

Murder3
csak az a baj h ilyenkor elveszik az érdemet a gyõztes csapattól.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

rendben több mint 30 meccses veretlenség után, USA verte meg õket egyszer, azonkívûl pedig most ez az elsõ vereségük a 2006-os vb (Fro-Spanyol) óta...

bakkerman
nem akarok káromkodni,de egyszerûen nagyon csalódott vagyok...😞( küzdött,hajtott a csapat,Init kétszer is lerúgták,szegény másodjára "már nem élte túl"...óriási helyzeteink voltak,nem éltek vele a srácok,ennyi...szomorú vagyok nagyon,haverokkal néztük fent a belvárosban,de mindannyian nagyon csalódottan mentünk haza...a gólig 6 sört ittunk fejenként,de mint egy józanitó arconcsapás,úgy esett az a gól...:SSS áhh...nem találok szavakat!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Az meg megint egy röhejes kiejelentés h Svájc jobban játszott maximum annyit lehet mondani, hogy nyertek csoda módon kész itt le van zárva a téma...10-bõl 8x nyertek volna a Spanyolok, dehát ez van el kell fogadni...

Murder3
De ha bemegy a svájc kapufája akkor meg 2-0-ett volna.
elég hülye hozzáállás ez az antifoci,elég egyértelmû h ha nekem azért nem ronaldinho reinkarnációból van 11 a pályán h nem a támadás mint az állat taktikát választom egy olyan Spnaol ország ellen ahol ha a középsõ védõk elindulnak még õk is lecseleznek 3 embert meg ahol egy elindulás felér egy góllal.
AZ lenne az antifoci ha a spanyolok csinálnák ezt,
svájcnak nincs egy olyan kerete mint a spanyoloknak, nem azt kell várni tõlük.
Persze aki csak azt akarja látni h a spanyolok majd 5-0-al végig mennek midnennen annak ez antifoci...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

de milyen szitkozódás?

egyszerûen mindenki többet várt a spanyoloktól, mert õk voltak az esélyesek, Eb gyõztesek, tehát joggal csalódott az egyszerû szurkoló, hogy nem sikerült még egy gólt se rúgniuk.

Svájc pedig hozta azt ami elvárható volt, sõõt még többet is mert nyertek.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

IMYke2.0.0.0
A hozzászólást nem én írtam 😊)) SG.hu bug. Csirke4 volt az, aki a gondolatait megosztotta velünk. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Meghatotta õket az elszántság😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

mindenkinek más a véleménye a dolgokról, tudtam, hogy, ha meglesz az elsõ vitatott meccs itt fog szitkozódni mindenki...

Mintha csak a szívembõl szóltál volna =)
Nagy Grat Svájcnak !!!
neked Nobel-díjat kéne adni, ekkora hülyeséget is régen olvastam már 😄
IMYke2.0.0.0
Én nem voltam sehol, amikor "épphogy bejutottak" - Dél-Koreáról tudtam, hogy szerepelni fog.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az elsõ forduló lehet, hogy így volt, de késõbb ez változni fog, az is biztos. Remélhetõleg az élvezhetõbb játék irányába...

könyörgöm az 1. meccsük volt...Chile és Honduras meglesz verve, utána mondj véleményt...esküszöm egy szót nem fogok szólni ha kiesnek a csoportból, de addig teljesen jogtalan bármiféle pesszimizmus

mit vársz egy kiscsapattól, aki épp a világ egyik legjobbja ellen játszik TÉTMECCSET?

támadtak, rúgtak gólt ( AMI A SPANYOLOKNAK NEM SIKERÜLT) és lehozták a meccset 0-ra.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Igen,ha pontozásos sport lenne,biztos a Spanyolok nyernek.Csak nem az.
Svájc nevetséges gól?Hát a Spanyolok örültek volna egy kétszer olyan nevetségesnek is már a végén...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gercse
Egyetértek, én azért tiszta szívbõl örülnék 😄

Tyler1
milyen antifoci bazdmeg? majd kitámadnak pont a spanyolok ellen-.-
ha kicsit is értenél a focihoz akk tudnád, hogy ez taktika baszod, hogy ne legyen 20:0 a spanyoloknak....
mert tudod nem azért mentek ki dél-afrikába h kikapjanak mint a szar. de látom ilyen okosoknak lehet magyarázni. fifázzál még kicsit többet aztán majd egy szépen napon rájössz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

<#eljen>

Banano
Na majd most Uruguay... hozzáteszem hogy ez már a második "forduló" itt már nincs spórolás.Ha kikapnak akkor valszeg vége.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

chalezlopez
Meg a pitsába is, ha az antifoci az eredményes, akkor miért nem állt be 10 emberrel bekkelni Spanyolország? Na vajon miért? Azért, mert az az egy gól bizony benne van a pakliban, és ennyi. Valószínû 10 meccsbõl 8-szor nyernének, de ma így sikerült. Nem kell õket leírni, sem Brazíliát sem Olaszországot, sem Angliát.

Amúgy meg VAMOS Argentína!<#eplus2>

Vamos Argentina!

Az a gond, h úgy lehordták a Spanyol válogatottat, hogy ezt nem lehetett hagyni és nem vagyok kisgyerek...

lol bezzeg amikor épphogy bejutottak szidtátok az észak-koreiakat,most meg hirtelen szurkolók bukkantak fel 😄

pf a fene ebbe a divatdrukkerségbe

Svájc védekezve állt fel és nem bunkerfoci volt, mert támadtak, gólt lõttek és nem rögzített helyzetbõl veszélyeztettek.

azért SPO jobban játszott sztem, mint Anglia, helyenként még Brazíliánál is jobban tolták ám...ha a Brazílok kikaptak volna tegnap ugyanez a pofázás lenne, bármikor bejöhetett volna a váratlan passz, ha bemegy Xabi Alonso kapufája nem lenne ennyi szidás...szemét antidrukkerek túl magas az elvárás feléjük...Svájc meg egy nevetséges gólt lõtt, a kapufa volt a másik szép támadásuk, amúgy nudlik voltak...

Oziris666
Mi nem tudunk ilyet,0ra sose hozna le meccset egy magyar válogatott😄

Mephike
Kisgyerek, én még láttam az 1986os magyar-orosz meccset. Szóval egy ideje látok mérkõzéseket.
Amit Te csinálsz az nem drukkolás... hanem fanatizmus.
Amióta az eszemet tudom Olasz és német drukkernek vallottam magam. De ha idén az olaszok nyerik meg a VB-t, akkor annak nem fogok tudni szívbõl örülni, mert szerintem a mostani olasz válogatott gyengus, és nem érdemelnék meg a gyõzelmet (ez saját vélemény).
De Spanyolország a mai kép alapján gólképtelen... aki pedig gólképtelen nem érdemli meg a világbajnoki címet.