Clive Barker's Jericho

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Lyon
Egyszerû: A kisebb szörnynek,nekiész shotgunnal ha közel vannak,ha távol,akkor pedig géppuskával,de egyszerûbb,ha közel engeded magadhoz õket és shotgunnal szétlövöd a fejüket egy lövésre (ezt javaslom)

A nagyobbaknál meg amelyeknek a sárga voltok vannak a testükön,célozz a sárga foltokra és ki fognak nyiffanni hamar (ajánlom a célzásrásegítést,és mindig maradj tõlük távol.

remélem tudtam segíteni😄

Dj Lyon
Már énis 4* végigtoltam.

most megin nekimentem és 40 perc alatt végeztem az elsõ misszióval "Al Khali napjainkban"

A dallamokért Cris Velasco felel, meg is van az OST, rongyá is van hallgatva. 😄
Sokan írják, hogy így "B", megy úgy nem horror. Elõszöris... Barker a közhiedelemmel ellentétben nem horror szerzõ, hanem dark fantasy, néhol goreos beütéssel. FPS... sztori orientált, szkriptelt darálás. Hol itt a baj? Én nem is vártam mást tõle és valljuk be nincs is rá szükség, hogy egy Baldur's Gate mélységû jétákmenettel rendelkezzen. Egyszerû, mint a százasszög, pörgõs, magávalragadó hangulat, ütõs karakterek és szövegek, számomra 10/10. Már 4szer végigjátszottam, kilockoltam az összes extrát és még mindig nem untam meg, végig fogom megint.
Dj Lyon
Ki vitte már végig a gamet?

mert én már igen!😞

Üdv! Youtube-on keress rá a Clive Barker's Jericho Firstborn theme-re. Valamiket találni fogsz biztos, és azt is biztosan tudom, hogy nem egyhez odaírták a szerzõt. Ha csak a szerzõ érdekel azt viszont google-lel máshol is megtalálhatod. Amúgy kitoltam játékot, nem vártam sokat, kellemesen csalódtam. Story jó egy játékhoz mérten, karakterek "élõk", terep/ellenfélkidolgozás szintén minimum 7-8/10p elsõ kijátszásra meg elég ritkán éreztem h monoton lenne. High end gépem van szal crysis félék is max grafon. Van nem kis gamer múlt a hátam mögött és nálam annyi a dolog: Crysisbõl alig emlékszem valamire, legmagasabbnál kisebb beállításokon néhol még ratyibb grafikája volt (az elõzõ konfigomon)mint jerikónak, plusz jerikót most tolom másodszorra crysis meg azonnali uninstall kijátszás után(habár a warhead nem lett rossz). És cod4 multiplayerre lett hegyezve, nem értem hogy lehet egyáltalán hasonlítani egy kb 10-12 óra játékidõs single player FPS-hez. Böszmeség. Konzol vs PC vita nem ide való, amúgy A Pc-t sokkal több mindenre lehet egyszerre használni egyszerre, régóta vannak már konzol controllerhez hasonló gamepadok(sport-/autósjátékhoz stb.) is hozzá, az, hogy valakinek nincs meg az agyi kapacitása átlátni vagy felfogni minimális szinten a dolgait, hibalehetõségeit nem a személyi számítógép hibája.
Visszatérve a bazi kristállyal egybeépített gépágyúra😄 ez egy buziság, oldalról télleg úgy néz ki mint valami gyémánt, de nézze má meg valaki lámpával megvilágítva.......

vagy a the suffering valamelyik része is jó

amúgy al-khaliban mikor van egy olyan rész hogy egy félig leomlott házféleség tele van vérrel meg belekkel, és megrohan vagy 20 szörny, akkor milyen taktikát javasoltok...köszi, mer sehogy se tudom megcsinálni

bocs: resident evil és penumbra

felirat van de packed fájlba:S , silent hill + resident + penumbra evil ha horrorra vágysz

ki tudna adni grafikai esteleg szinkron magyarítást a játékhoz

Az nem baj, sõt, jó ha változatos a játékmenete!
Köszönet az ötletért!

Save your breath. You\'ll need it to scream.

ez nem volt horror.de ha horror is belefér akkor a silent hill 4-et ajánlom.nagyon jó a sztorija és hangulatos is,az a baj hogy azért van logikai feladat is bõven nemcsak akció

A The Thinget ismerem, de azért köszi szépen!
Amúgy meg rájöttem, hogy a felállított standardok eléggé leszûkítik a kört, szóval inkább az lenne a lényeg, hogy ilyen misztikus (horror is belefér) jellege legyen, meg elég magával ragadó szorija és hangulata!

The Thing.Régi 2003 as de csak erre emlékszek.Külsõ nézetes horror tps.Van vagy 4 fõgonosz,nem reális a környezet,mármint amúgy az antarktisz a környezet dehát ugye szörnnyel telve,lesznek csapattársak,de valószínû meghalnak majd útközben de rengeteg embert lehet majd felvenni...

No, mondd csak, azért kíváncsi lennék, mit írtál volna.

De tudok segíteni.Azaz mégsem személyiséggel rendelkezõ csapattársak...ilyet nem tudok...

hát ennek se volt nagy sztorija már persze ahogy hallottam....

Sziasztok! Nekem egy olyan kérésem lenne, hogy nem tudtok hasonló játékot ajánlani, mint a Jericho?
Értem én ezalatt, hogy legyen FPS, vagy TPS, legyenek benne személyiséggel rendelkezõ társak, és lehetõleg egyedi fõgonoszok is (á la Resident Evil 4 pl.) - tehát ne a huszonnyolcadik agyatlan 30 méteres alien aki csak hörögni tud, legyen igényes a sztorija, és lehetõleg ne "reális" környezetben játszódódjon, mint pl. az Operation Flashpoint...
Remélem tud valaki ilyet, a segítséget mindenesetre elõre is köszönöm!

sziasztok. érdekes kérdésem lenne. nem tudja valaki, ki az elõadója annak a dal(llam)nak, ami akkor szól, mikor pl elõször találkozunk a kisgyerekkel (itt kell elõször a testbõl "kiugró" képességet alkalmazni, valamint ez szól a credtis rész alatt is, a fõmenüben is hasonló, a játékban is többször elõfordul, megszólal, és még a sikoly 3-ban is nagyon sûrûn hallható (érdekes dallam). valaki valami infót?

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

Sziasztok!
Ha valakinek megvan a honositás dobja fel légyszi!
köszönöm
Ma2ska
Anno Dreamcasten toltuk online kontrollerrel az unrealt, aztán mikor lehetett hozzá egér+bill kombót kapni vettem, de nekem meg az volt szokatlan, úgyhogy visszatétem a joy hoz, csak megszokás kérdése. Egérrel jobban lehet célozni, konrollerrel viszont /én/ jobban tudom a mozgást meg a célzást összehangolni, de ne offoljon már a sok vérpistike megint hogy fuj konzol fuj pc hanem a játékról tessék pofázni.

Ma2ska
Nem verik semmire, de kontrollerrel nagyon jól lehet fps t játszani, jó ha 1000 + éve az egeret rángatod nem tudod elképzelni, de akkor megint ahhoz szóltál hozzá amihez fogalmad sincs. Megszokás kérdése.

Egyetértek a cikk írójával a 70%ékos értékelés reális.Semmi köze az undyinghoz..Painkiller javított változat néhol gyengébb😄

Magh
Hihetetlenül dilettáns cikk. Egy dolog, hogy a játékot lehúzzák, gondolom nem kapták meg a szokásos kenõpénzt a befutott értékelõk, de miért kell majmolni õket (egyértelmû, hogy a cikkíró nem játszott vele)?
A játék a sok hiba ellenére is az év egyik legjobb FPS-e, kiváló grafika, hangulat, jó AI, irányítás, story, egyedi játékenet. Clive Barker érezhetõ, bár nem egy Undying. Ehhez képest mit nyújt egy Crysis? Jobb grafikát, ami viszot sehol nem futtatható; a játékmenet maga pocsék, a story egy vicc. Akkor melyik a jobb? És mégis, utóbbi 95%-okat kap, el lehet gondolkodni. Nálam ez és a Bioshock volt az év meghatározó FPS-e, a sok nagyágyú mind beégett. Kevésbé lineáris pályák, több ellenfél, és az év FPS-e lehetett volna, erre 60-70%-okat adni nyilvánvaló hozzánemértés.

En sem ertek egyet a cikk irojaval. Szerintem ez egy nagyon jo jatek,amilyen stilusu jatekbol nem sok szuletett elotte.Teljesen egyet ertek G18XM8-el.Nem is ertem miert kell ilyen elfogult cikkeket irni. Nagyon le lett huzva ez a jatek pedig nagyon is ott van!

pff 😄 akkor az nagyon gáz lehet! De akkor mire verik a konzolosok ennyire ?😄

pc-s vaok e x-boxolok is midnkettõvel lehet irányzékot váltani gombnyomással és azzal a kis karral amit forgatni kell mitmondjak nem valami nagy dobás az fps nem konzolra való de pár óra multán meg lehet szokni...+ ott rezeg a kar lövéskor viszont pc-n nem rezeg az egér 😞
Nem értem erre mért nem válaszolt egy konzolos sem?!
Pedig tényleg elõítéletek nélkül, rohadtul kiváncsi vok hogy íránytják az fpst !
Itt van egy Xbox360 controller. Tényleg kiváncsi vagyok hogyan mivel céloznak konzolon ? Valaki mondja már el ? Tényleg nehezen tudom elképzelni!
Azt kis joystick szerü szart mozgatják össze vissza és úgy megy a célkereszt is mondjuk? Vagy hogy ? Vagy auto célzás van minden konzolos fps-en ? vagy hogy a fenébe ?

Ja egyébként nem értek egyet a cikk írójával szerintem hangulatos kis fps pofás grafikával emellett jó optimalizációval simán futott mindent highra véve, bezzeg a Crysis... Ja és hogy nem találkozott a cikk írója undorító dolgokkal? Hát nekem jó párszor elhangzott ez a szó a fejemben (meg a gyomromban). Szóval ennyi ez a kritikust aki ezt a cikket írta vagy nagyon nem tetszett neki a játék de akkor ne írjon cikket nehogy kissebbségben legyen és beégjen, vagy keressen más munkát.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

A PC-n tényleg sokkal jobb FPS - t játszani, nem tudom elképzelni konzolon hogy lehet. Meg tényleg ha a pc-n szaggatnak a cuccok lehet megúszod egy videókártya cserével, viszont ha konzolon találkozol olyan játékokkal amik szaggatnak, akkor teljesen újat kell venni, és biztos hogy találkozni fogsz ilyen játékokkal kedves isclit. Akkor majd vehetsz egy teljesen új konzolt, gondolom kicsit többe kerül mint egy videókártya csere, vagy proci csere, de talán ha a kettõt együtt cseréljük még akkor is.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Tinman
40k-s székem van... kényelmesebb, mint az ágyam... + 6 éves korom óta van personal computerem és eszerint 22 éve egyenes gerincem.
Az, hogy te nem látod, ha a framerate leesik, az egyéni.
Sajnos én 35-38 körül még úgy érzem, mintha néha egy ezredmásodpercre beszaggatna.
A szemem sem vérvörös, mert TFT-t használok, nem is gagyit ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

De miért lõném le a vackomat,ha fut rajta minden tökéletesen?Se szaggatás,se semmi,csak a full effektekkel teli játék.Nem kell se ki-,se bekapcsolni semmit,ráadásul lefexek az ágyba,és nem kell a monitor elõtt sem görnyednem,hogy aztán vérvörös szemekkel,szédelegve álljak fel onnan.Majd nézd meg a gerincedet pár év múlva...
Tinman
X360 --->Quake 4, NFS Pro Street, Dead Rising /nagy ritkán, fõleg sok zombinál/, Mass Effect és még sokan mások.
A most kiadott Blacksite 51 meg olyan bugos lett + szaggat a konzolodon, hogy a PC-s verzió ahhoz képest heaven. Majd biztos kapot jó kis patcheket ti is <#eplus2>

Szerinted nekem életbevágó 16xAA 1600x1200-ban, paralax textúrákkal... hát nagyon nem... én tudok mit kikapcsolni és alig látszik a különbség, te max a vackodat tudod lelõni.
Nekem is van konzolom, nem is egy... de nem hírdetek valótlant, hogy minden pöpecül megy, amikor nem <#ravasz1> PC-n is szívás van, meg konzolon is, amit mondasz az régen igaz volt, de nem most!

"Kikapcsolok pár effektet?😄DD.Marhára élvezhetõ lesz a játék...."
Ha a Crysisban kikapcsolom a vh árnyékot és médiumra teszem +8FPS-t érek vele, rondább lett a játék? Húúú de nagyon <#wow3> Viszont nem szaggat ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez tényleg érdekes kérdés 😄
Nemsokat jáccottam még konzolon. Max autós cuccot. De Fpst nem 😄
Hogy irányítod a célzást? a 4 nyíllal bal,jobb elõre hátra ?😄 Vagy hogyan?
Most nem szidni akarom a konzolt, hanem tényleg nemtom elképzelni hogy lehet legalább olyan precízen gyorsan kényelmessen irányítani vele mint PC-n egérrel...

Az igen...Felsoroltál 4 játékot,ahol szerinted szaggat.Nem tudom,én még szaggatással nem találkoztam 360-on.
Kikapcsolok pár effektet?😄DD.Marhára élvezhetõ lesz a játék....
Konzolon nem s kell tenni semmit,barátom,mert minden pöccre megy.
Szóval hagyjámá'
koschwarz
lehet hogy már közhely is, de hogy lehet egyáltalán fps-t játszani konzolon? akárhány bemutató videót látok új játékokból, arról messziról lerí, hogy konzolon tolják, mert annyira bénán még a nagyanyám se lõne pc-n, ahogy azok konzolon.

bár ha jól tudom, lehet bill-egeret is kapcsolni az xboxhoz...<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tinman
De.
Qrva unalmas, hogy egy szemellenzõs konzolos, azt képzeli, hogy a konzolon nem szaggatnak a játékok, és nem bugosak. Kapaszkodj meg: DE! Ott is elõfordul!

Mondok pár példát-->
Ps2 - Onimusha 4 /helyenként, fõleg nagy szörnyeknél/
Ps3 - Oblivion /ráadásul nálam Quarls textúra pakkal, meg full aa erõsen szebb, mint bármilyen konzolon
XBox360 - Splinter Cell DA, Oblivion /helyenként csúnyán leesik az FPS/
NDS - Metroid 3D néha megröccen

És itt jön a lényeg! Pc-n tudsz mit tenni a szaggatás ellen:
a, kikapcsolsz pár effektet
b, régi hardvert eladod, veszel egy jobbat
c, lehet, hogy egy defrag, vagy egy xp reinstall, ne adja ég átírt új driver már segít is!
Szóval hagyjámá'

Konzolon mit tudsz tenni? SEMMIT!<#ejnye1>

koschwarz
kb. 10 perc játék után már szedtem is le a demót. még jó hogy vannak demók.

unalmas lapos játékmenet, para-fok nulla. sima szörnyhent, amit a karakterek közötti váltogatással akartak feldobni. nem sikerült, legalábbis nálam.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ilyenkor mindig olyan jókat mosolygok,amikor olvasom,hogy le kell venni a beállítást,meg szaggat egy játék...Most komolyan kérdem,nem unalmas?KONZOLT KELL VENNI!!!A 360-al nincsenek ilyen problémáim.A gépet meg kell hagyni netezésre,meg zenehallgatásra.
A Cod 4 tényleg rövid, viszont pörgõs. Én megint csak ismételni tudom magamat, crisys, jericho csalódás a számomra hiszen én is az átlag emberek közé tartozom és gagyibb pcm van mint a hiperszuper ráverem a taknyom és beírom fitogtatás képpen embereknek. Szóval cseszhettem a demót is mert az meg se moccant nálam. Error-al kilépett. De látom a népesség fele megtudja venni a hightechet: "ECS 915PL-A2, Celeron D 336 (3150 MHz), 1024MB Kingmax DDR400, Sapphire Radeon HD2600PRO 512MB, SB Audigy SE, SB Live!" éljenek soká a pénzes arcok. 2 év múlva találkozunk ugyanitt mikorra összekeresem magamnak a pénzt erre aztán majd írok véleményt milyen a gém 😄 hola

tommyg
lehet hogy rövid...de azt a rövid idõt végig izgulod, nem úgy mint más játékokat hogy 10-20 órás de már 1 óra után ellapososdik pl crysis

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mikor még régebben megláttam az elsõ képeket, rögtön egy Undying minõségû, paráztatós horrort vártam. Ez - bár végigtoltam - számomra csak egy átlagos hentelést/trancsírozást nyújtott..
ja igen. Annyit nem tettem hozza, hogy a jatekban a szornyek leginkabb a Hellraiser-re hajaznak, szal a Barker fanatikusok ezt is azert sok plusz pontnak fogjak venni (mint ahogy en is annak vettem). Amikor a jatekban 1x megemlitik a "The Cube"-ot azert a mosoly igy szetterult az arcomom 😛.

En vegigvittem a Jericho-t, es tobb helyen nem ertek egyet a cikk irojaval. Alapbol a story: Szerintem a palyakat "osszekoto" leirasok + az alapstory eleg jo, raadasul az igazan lenyeges az unlockolhato temak listaja, ami igencsak kidolgozott, es faszara sikerult, nekem nagyon nagyon tetszett.

A karakterek kozott en folyamatosan valtogattam, minden karaktert sokat hasznaltam, mindegyiknek megvolt a maga helye es ideje.

Bar a cikkironak abban igaza van, hogy a sziklak / falak nehol (foleg kulteri palyakon) nem uristendebrutalisangyonyoru szepek, ezzel szemben viszont az ellenfelek, es a karakterek gyonyoruen (mar ha a felig szetrohadt gennyedzo emberi testeket gyonyorunek lehet nevezni 😛) ki vannak dolgozva. A cikkiro megemliti hogy "nem undorito" amit Clive Barker-tol elvart volna. Bar a jatek nem felelmetes, azert igencsak tapicskolni lehet neha a verbe/belekbe, es az ellenfelek + story combojabol azert sokszor elegge odateszi a "hubazmeg ez de durva" hangulatot. (Pl. Romai korban ez kifejezetten durva).

A jatek optimalizalasarol sajnos nem tudok nyilatkozni mert eleg high end gepem van, de nalam minden high 1280-ban 8xAA siman ment 50 fps korul fixen.

Nekem a bajaim a jatekkal: 1, hogy nincs igazan vege (bar valahol pletykaltak hogy trilogia lesz? Remelem igen, en nagyon szeretnem). 2, Felelmetesen linearis. 3, nincs igazan sokfajta ellenfel.

Szerintem kb. 8/10-es jatek (legalabbis az en listamon.)

Call of Duty 4-rol pedig egy-ket szo: Szerintem a single resze nagyon hangulatos lett, tenyleg erzed hogy csatamezon vagy. Grafikaba nem buntet annyira, de nem mondom ra hogy csunya, szerintem illik a hangulathoz. Most toltunk 3 nap lant haverokkal, vegig COD4-eztuk, mert bar nem azzal akartunk jatszani, valamiert megis kiprobaltuk, es total rafeszultunk. Kurvajolett. COD4-et is csak javasolni tudom mindenkinek, nagy fokokkal jobb mint a MOH:AA.

Crysis-rol pedig: Nekem valamiert nem kiemelkedo. Marmint grafikailag kidonti a haz oldalat, hulye aki nem ismeri el hogy gyonyoru az a jatek. A hangulata sem rossz, viszont nekem valahogy nem a stilusom. Szoval biztos adok neki meg eselyt, de COD4 sokkal jobban odaszegezett a monitor ele, meg a Jericho is. Majad meglatom milyen a Crysis igazabol, es akkor majd talan mondok realis velemenyt is.

Hát igen, "B-kategória", kicsit nevetséges ilyet írni erre a játékra, egyébként nálam is pöpecül ment,(ellentétben a krízissel),athlon 64 3200+, 1950 pro 512,1gb 400as ram, cod4 nekem is rövid, de szerintem nagyon jó játék élménye van,(szintén ellentétben a krízissel amiben semmi hangulat nincs, nehogy azt higgyétek, hogy utálom a krízist 😄), a c130 gunshipes rész a kedvenc benne
Nem értem, hogy sokan miért mondják a Jericho-ra, hogy szar.Ok vannak hibái, de elég tisztességesen lett összerakva, és bizony én nagyon élvezem. Nem vittem még végig(idõhiány), de eddig nagyon bejött.

Amúgy a CoD4 meg nagyon rövid...

Lobsterman
Hát AMD X2 3800+ @2200MHz, 1Gb 667MHz RAM, GeF 6900GS mellett nem szaggat, szal a te gépeddel vannak a bajok, vagy a beállításokkal 😊

Nem értem hogy nem szaggatott neked amikor nekem 4400+ duplamagos procim Asus EAH 2600XT videókártyám és 2 GB 667-es memóriám van és ezen szaggatott lekelett vennem egy két dolgot közepesre. Még arra sem foghatom hogy directx 10 miatt mert xp-n futtatom és azon nem támogatja a directx 10-et, pedig a kártyám 10-es. Ráadásul tele volt grafikai hibákkal.

"1920x1200 ben full grafikaval toltam vegig egy 1900xt-vel es igaz par helyen nehezen birta, de atlagban jol futott. Crysis 800x600 medium grafika, szaggatas.....
"
A VGA-m ugyanaz mint neked, a Crysis mégsem szaggatot: 1024*768, High beállítás minden (igaz élsimítás nélkül) 2 terület volt kivétel ezalól, az egyik ott, mikor pár percenként hegyomlás van az adott területen és láthatóvá válik az idegenek hajója. Itt még akkor is beszaggatott, ha épp egy épületben voltam bent és igazából véletlen sem láttam rá arra a hegyoldalra, ahol a kõomlás miatt nagy porfelhõ keletkezett. CPU-m egymagos AMD 3800, RAM az 2,5GB DDR400 (333-on használva mert csak külön mennek el 400-on)
Mellesleg nekem tetszett a Crysis, nem értem miért szidják annyira(gépigényt nem tekintve), én élveztem a játékot vele, igaz leginkább addig még el nem kezdõdött a szörnyvadászat. A katonák levadászása jobb móka volt.
Kérdés: Crysisben a nehézségi fok álításával az AI is gyengül vagy csak mondjuk kevesebbet sebez az ellenség ha eltalál? Mert én legkönnyebben vittem végig (kevés az idõm és nem akartam sok visszatöltést csak szerettem volna 1* végigtolni, hogy lássam milyen), ezen a legkönnyeb szinten viszont elég bénák voltak a katonák. Rendszeresen beakadtak kerítésbe/falba és nem jöttek rá hogy ha 2 métert visszamegy akkor át tud jönni hozzám és támadhatna.

Jericho-val még nem játszottam, de fogok....a hozzászólások felkeltették az érdeklõdésemet...a cikk tényleg nagyon lehúzza, de szerencsére nem szoktam csak 1 cikk alapján dönteni valamirõl.
Oldal 1 / 2Következő →