Clive Barker's Jericho

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Van aki nem szereti a közelharcot, de azért enyhén erõs azt írni a leírásban, hogy a közelharcos karakter semmire nem jó, ha mégis...

Tinman
Van aki nem szereti a közelharcot, te szereted.
Személy szerint én sem játszottam újra 1 pályát sem pl a Painkillerben, csak azért mert akkor unlockolok egy extrát. Kinek a pap... ízlés miatt kár leszólni bárkit is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Te elolvastad amit írtam? szerintem nézd meg mégegyszer...
"elemezd, hogy miért"-épp arról írtam hogy milyen hülyeségek vannak írva a cikkben
a szar szót teljesen indokoltnak tartom
minek? Szerintem az a sz*r. COD2 kicsit felmodernizálva, és ez alatt nem a grafikát, hanem a tereptárgyakat modernizálták. Sablonos, elõre meghatározott cselekménnyel.

Szerintem a COD4 már most unalmas. Legalábbis a Single rész. Multiban szerintem a BF2 a legjobb. A Crysisnak a Single része jó, a multi gáz! De grafikailag überel mindent!

tommyg
pfff<#idiota>
amikor a cod4 jópár év után már egy unalmas game lesz mind multiban mind single-ben, erre a játékra sztem senki nem fog emlékezni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Tinman
Azért ingyen, kaptunk 3 oldal Jericho elemzést, ezt azért értékelni kellene... nekem egyetlen bajom a cikkel, hogy picit spoileres, de ugrottam azokat a részeket. A célját elérte, felkeltette az érdeklõdésemet, és biztos, hogy még idén megnézem és játszok vele.

"Szóval nem a játékot kéne leszarozni hanem a cikk íróját, mert a cikk szar szar és szar."
Beteg-e vagy? Minden szar? De ha már szar, akkor elemezd, hogy miért. Mert a szar, az elég agyatlan flame, ezt egy 3 éves is tudja mondani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Lehetséges, ezzel még nem toltam, de Cod4-ben a Pripyat pályákon, szó szerint libabõrös volt a tarkom és folyamatosan az mondogattam, hogy ilyet még nem láttam. Nagyon megfogott.

hát ez a COD4 nek jópárszor oda ver....
tommyg
COD4-et elemezzétek már ne ilyen szarokat...

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Narxis
Nyugalom...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lobsterman
Én úgy látom ettõl a játéktól azt az okos, befosatós FPS-t várta mindenki, ami az Undying volt. Ez nem az, live with it.

505thZajcev[PT]
Nos igen en is ugy vagyok ezzel a game-el, hogy mostanaban nem jatszottam ennel jobban osszerakott jatekkal, amivel ilyen jot szorakoztam volna. Grafika sztem elso osztalyu, 1920x1200 ben full grafikaval toltam vegig egy 1900xt-vel es igaz par helyen nehezen birta, de atlagban jol futott. Crysis 800x600 medium grafika, szaggatas.....

A story, a karakterek remekul ki vannak dolgozva sztem, es amit a palyaepitok elkovettek par helyen epiteszeti szempontbol...............az vmi zsenialis.
Lenyegeben egyszeru jatekmenet, nem tul nehez, meg epp emesztheto szintu logikai dolgokkal. Egyszeruen ezt igy kell csinalni.

Ez valami hihetetlen szánalmas leírás,végig kéne talán játszani mielött a baromságokat beírod:"láthatatlanná válás"??? "fura kristállyal egybeépített gépágyú", a kardos csaj az egyik legjobb, legtöbbször azzal játszottam, kirakod a blood wardot, ellenfél nem tud mozogni, ketté vágod õket szépen egyesével. annyi baromság van ebben cikkben,hogy nem hiszem el hogy ez a munkája annak, aki ezt írta.
én élvezettel unlockoltam az extrakat, azzal hogy végig vittem mégegyszer a pályákat hardon, meg sérülés nélkül, nem volt unalmas, A római rész szerintem elég durva volt, a gyerekszellemes rész szintén
egyetértek Lobsterman-nal, optimaliztált játék, normális befejezéssel,( a crysis
egyikkel se büszkélkedhet, a crysis kb arra jó hogy mint a 3d mark, lehet dicsekedni hogy kinek hogy fut).
Szóval nem a játékot kéne leszarozni hanem a cikk íróját, mert a cikk szar szar és szar.
Szerintem jó kis game. Elkezdtem, és folytatom is, miután a Crysissal végeztem😊

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

ffxi
Szeretem! Jó game!

Fákjúal!

Lobsterman
Van pár pont ahol nem értek egyet a leírással. 1, Church nagyon is használható karakter, a 2 speckó képessége miatt. 2, nincs olyan képesség h láthatatlanság, ezt nem is tudom honnan vette a cikkíró. 3, Néhány helyen azért elég nyomasztó, és sokkoló a játék 4, Nehézség/ai azért nem 2 csillag, függetlenül attól hogy valóban nem olyan hihetetlenül nehéz, és az AI sem annyira gáz. A középkori pályán az íjászok nagyon sunyik tudnak lenni, a pajzsos gyalogosok, és a repülõ démonok leszedése is érdekes szituációkat hozhat elõ. 5, A grafika bár sötétebb, és színtelenebb mint mondjuk a Crysisban, de nagyon "szép" dolgokra képes, és gyönyörûen optimalizált, amirõl van némi fogalmam mert nem valami atom a gépem.
Szó mi szó, nem kell ennyire lehúzni ezt a játékot mint azt sok helyen teszik. Hardcore akciójáték, nem egy Undying. Mészárlás sok egyedi karakterrel, szép grafikával, nyomasztó, borongós hangulattal, és stílusához képest jól kidolgozott sztorival. Részemrõl egy 8.5/10et bátran adnék rá. Nálam jobb, mint a Crysis, ami egy gyönyörû kis nulla, amit a harmadik pályán meguntam, a monotonitása miatt(az egy 6/10 btw).

Lacc
Szvsz borzalmas lett, ott is hagytam. Messze nem arra számítottam, hogy megyek egyenesen elõre, checkpointok közt jön pár dög, 10-20 emberrel valahogy kinyírjuk õket, aztán megyünk tovább. Ha meg valami "puzzle" van esetleg a képességekkel, akkor szépen belerágják a szádba, hogy akkor most kivel mit használj. Talán túl magasan volt a léc nálam... Valami Undying-szerûségre számítottam.
messiah azé kicsitt másabb volt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ez nemolyan félelmetes nyugi, undying keményebb volt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Lazarus
Shotokból ítélve nem az én mûfajom, Undyingnál is lefostam magam mikor megjelent mögöttem egy szellem a tükörben 😛
Narxis
Nekem túl vérengzõs volt.Nem nagyon szeretem az ilyen játékokat.<#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dynamic
"Szinte zseniális megoldás egyébként, de ebben a játékban végre nem egy kisebb tengerészgyalogos utánpótlás van a farzsebünkben és nem úgy cserélgetjük a 15 kilós fegyvereket, mint kreatív óvodás a zsírkrétákat, hanem minden egyes karakter egyedi felszereléssel rendelkezik, melyet tart a játék teljes ideje alatt."

Bár én nem játszottam ezzel a játékkal, de már anno 6-7 éve a Messiah is hasonló ötlettel operált.Bármelyik szereplõ testét megszálhattuk Bobbal, az angyallal, és onnantó kezdve õt irányítottuk.
LeonSilver
Én is a név miatt vártam ezt a játékot és hát csalódnom kellett sajnos ... 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

← ElőzőOldal 2 / 2