Clive Barker's Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személy szerint én sem játszottam újra 1 pályát sem pl a Painkillerben, csak azért mert akkor unlockolok egy extrát. Kinek a pap... ízlés miatt kár leszólni bárkit is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"elemezd, hogy miért"-épp arról írtam hogy milyen hülyeségek vannak írva a cikkben
a szar szót teljesen indokoltnak tartom
amikor a cod4 jópár év után már egy unalmas game lesz mind multiban mind single-ben, erre a játékra sztem senki nem fog emlékezni
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Szóval nem a játékot kéne leszarozni hanem a cikk íróját, mert a cikk szar szar és szar."
Beteg-e vagy? Minden szar? De ha már szar, akkor elemezd, hogy miért. Mert a szar, az elég agyatlan flame, ezt egy 3 éves is tudja mondani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A story, a karakterek remekul ki vannak dolgozva sztem, es amit a palyaepitok elkovettek par helyen epiteszeti szempontbol...............az vmi zsenialis.
Lenyegeben egyszeru jatekmenet, nem tul nehez, meg epp emesztheto szintu logikai dolgokkal. Egyszeruen ezt igy kell csinalni.
én élvezettel unlockoltam az extrakat, azzal hogy végig vittem mégegyszer a pályákat hardon, meg sérülés nélkül, nem volt unalmas, A római rész szerintem elég durva volt, a gyerekszellemes rész szintén
egyetértek Lobsterman-nal, optimaliztált játék, normális befejezéssel,( a crysis
egyikkel se büszkélkedhet, a crysis kb arra jó hogy mint a 3d mark, lehet dicsekedni hogy kinek hogy fut).
Szóval nem a játékot kéne leszarozni hanem a cikk íróját, mert a cikk szar szar és szar.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Szó mi szó, nem kell ennyire lehúzni ezt a játékot mint azt sok helyen teszik. Hardcore akciójáték, nem egy Undying. Mészárlás sok egyedi karakterrel, szép grafikával, nyomasztó, borongós hangulattal, és stílusához képest jól kidolgozott sztorival. Részemrõl egy 8.5/10et bátran adnék rá. Nálam jobb, mint a Crysis, ami egy gyönyörû kis nulla, amit a harmadik pályán meguntam, a monotonitása miatt(az egy 6/10 btw).
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bár én nem játszottam ezzel a játékkal, de már anno 6-7 éve a Messiah is hasonló ötlettel operált.Bármelyik szereplõ testét megszálhattuk Bobbal, az angyallal, és onnantó kezdve õt irányítottuk.