Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal azt imádom, hogy a söprés távolságra lévõ elektromosság is blockstunban tart 😄
Nemsokkal késõbb feljött haverom és eléggé elkentük egymás száját 😄
Kezdek félni tõle mióta Blankával nyomul... XD
De ma is sokat tanultam h mi a jó a Blankák ellen.
Ezért szeretem ezt a játékot mindig tanul az ember valami újat.😄
Múltkor is felmegyek és látom h 3 perce volt fent...
nájsz...
Games For Windows Live ID: Rashool
Multiplayer szekció.
Msn: [email protected] skype ozzyris09 légyszi aki tud help :S.
Elõre is köszi.
Bár az én Blankám megverte az övét... egyszer. Többször nem mertem a szerencsém megkísérteni 😄
Mondjuk az elég nagy lol volt, hogy én, mint volt Blanka mainer, át akartam ugrani Blanka ultráját és akkor jutott eszembe, hogy fel üt elõször xD Lepörkölte a heréimrõl a szõrt... XD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem bántjuk szegényt. Nem hiszem hogy bárkinek is könnyû dolga lenne ellene. Amikor azt hittem, hogy nem ellene játszok perfectre megvert. Aztán meg böcsületbõl viszonoztam a szivességet XD GG Jó játékok voltak. Majd ha befejezted a melót akkor gyere versenyre. 😄
DE hza jól emlékeszem régebben toltam ellene és szarrá vert.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Alert-el anno eléggé lagzottunk,de majd meglátjuk.
"StepledHoss"-al meg remélem nem kerülök össze mert mindig rongyá ver. XD
Alert 11-töl szoktam fent lenni de majd egyeztetünk Live-on.
Skype nevem: MokiSenpai Live ID-m: MokiSenpai MSN: [email protected]
Lehet, hogy felfrapsolom majd a meccsünk, kivéve persze, ha nem fogunk tõle lagolni. Ha pedig amúgy is lagolni fogunk, akkor mindegy... XD
Ha esetleg nem jár errefelé, akkor aki ismeri szóljon már neki.
BlueTorch91
enemygyilkos
Rashool
Necreon
Stepledhoss
MokiSenpai
ConstantinHun
The DarkSl4yer
Ha valakit kihagytam jelezze.
Jelentkezni vasárnapig lehet még (27.éig).
Az eddigi jelentkezõk között már megtörtént a sorsolás így a verseny indulása elõtt is le lehet játszani a mecseket, azoknak akiknek kényelmesebb így.
Rashool - Necron
MokiSenpai - ConstantinHun
The DarkSl4yer - enemygyilkos
StepledHoss - BlueTorch91
Szeretném ha az elsõ forduló még idén lepörögne.
Az elsõ Forduló szabályai:
Minden játék, player matchekben, 2 körös 99 mp-es.
3 játékot kell nyerni.
Az eredményt mindketten írják meg a fórumon/msn-en/SF levélben. Szerintem csalni nem akartok majd, révén nincs értékes fõnyeremény.
Arra kérek mindenkit játszatok le a másik ellen egy bemelegítõ kört, hogy felmérjétek a jelenlegi állapototokat és a connectiont. Csak ezután kezdjetek el versenyezni.
A live ID-m:enemygyilkos.
Alert, Cammy mi a live nevetek?
Majd este irok.
nem hasznalom azt a sz@r programot. Valami mas mod???
Sziasztok,
Engem is vegyetek be a bajnoksagba :-)
"enemygyilkos"
Engem is vegyetek be a bajnokszagba :-)
"enemygyilkos"
Szerintem tuti,h lessz Pc-port,csak mikor?
Kb jövõ õsz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Bizonyos a 10 karakter
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Igaz, én nem tudok weboldalt csinálni, de van egy javaslatom a versenyel kapcsolatban. Van egy csak a street fighter miatt létrehozott msn címem. Ha szeretnétek, hogy legyen verseny vegyetek fel, így látok kb, hogy mennyien vagytok. Ha összejön az a 8 fõ akkor benne vagyok. Aztán majd csatlakoznak mások is. 😄 (Lásd: Újjak mindig jönnek, megunni meg nem lehet 😄)
Fórumon mondok mindent, ha megvan a gyõztes akkor a képeket az email címre kérem majd, ha bármi probléma van, akkor azt fórumon vagy emailben rendezzük.
[email protected]
Ennyi is lenne.
A Kombókat érdemes kitanulmányozni? Ha kombóban ütök le pár ütést az többet sebez, mintha egymás után ütném?
Köszi a bátorítást😊