Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yep, én is sokat tanultam Hoss ellen, bármennyire is Blankát maineltem anno 😄 Szal más azt tudni, hogy a Blankád kinél mit üt és az, hogy a te mit ütsz Blanka ellen 😄

Szal azt imádom, hogy a söprés távolságra lévõ elektromosság is blockstunban tart 😄
DarkSl4yer
No problem.
Nemsokkal késõbb feljött haverom és eléggé elkentük egymás száját 😄
Kezdek félni tõle mióta Blankával nyomul... XD
De ma is sokat tanultam h mi a jó a Blankák ellen.
Ezért szeretem ezt a játékot mindig tanul az ember valami újat.😄
Sorry, hogy nem válaszoltam neked DarkSlayer, csak épp maratoni csatározásban voltam a szingapúri angol cimborámmal 😄 50 meccset toltunk le egymás után, szal eléggé hulla voltam 😄
DarkSl4yer
Basszus én soha nem találkozok Alert-el...
Múltkor is felmegyek és látom h 3 perce volt fent...
nájsz...
Kizsde
Bár mondjuk még én se vagyok sehol vele 😄 Meg nem is tudom, hogy mikor sikerül majd konkrétan leszervezni...

Games For Windows Live ID: Rashool

Ez engem is kifejezetten érdekelne. 4 napotok van év vége elõtt. 😄

Kizsde
Valaki befejezte már a fordulóját?

Elõször is szerezned kell egy olcsó Games for windows life játékot. 😄 Amúgy a Street fighter 4 kép alatti kis F.A.Q. feliratra gondoltam 😄

légyzives nekem magyarul 😄
F.A.Q
Multiplayer szekció.

Basszus végig nyomtam a sf4 et offline módban meg minden sf et amiket ki adtak 11 éve fanatikus vok de öl az ideg h nemtudok kimenni hálóra:S:S:S:S én ebbe a live s dologban nemvagyok otthon lécci segítsetek
Msn: [email protected] skype ozzyris09 légyszi aki tud help :S.
Elõre is köszi.
Amúgy Protector! Ma meg holnap nem tudom, hogy leszek fenn, de a szombat vasárnap nekem jó, végig. Elõször tolunk pár fun, bemelegítõ meccset, esetleg elõhozzuk a maineket is egy két pofozkodás erejéig, utána mehet a tét meccs. Utána pedig felõlem bármikor tolhatjuk, ha inviteolsz 😄
StepledHoss jó arc. A Blankája aranyos, mindig meg is akartam simogatni õt Bisonnal 😄

Bár az én Blankám megverte az övét... egyszer. Többször nem mertem a szerencsém megkísérteni 😄

Mondjuk az elég nagy lol volt, hogy én, mint volt Blanka mainer, át akartam ugrani Blanka ultráját és akkor jutott eszembe, hogy fel üt elõször xD Lepörkölte a heréimrõl a szõrt... XD
The Protector
Boldog Karácsonyt mindenkinek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem baj majd hoss-t megverem én XD
Nem bántjuk szegényt. Nem hiszem hogy bárkinek is könnyû dolga lenne ellene. Amikor azt hittem, hogy nem ellene játszok perfectre megvert. Aztán meg böcsületbõl viszonoztam a szivességet XD GG Jó játékok voltak. Majd ha befejezted a melót akkor gyere versenyre. 😄

The Protector
Dwnfallosz vagy mi a túrós a srác neve.NAh én tõle fosnék ha összesorsolnának.Bocs ha itt van sg-n és nem tudom ki õ.
DE hza jól emlékeszem régebben toltam ellene és szarrá vert.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSl4yer
Ez faja lesz...
Alert-el anno eléggé lagzottunk,de majd meglátjuk.
"StepledHoss"-al meg remélem nem kerülök össze mert mindig rongyá ver. XD
Alert 11-töl szoktam fent lenni de majd egyeztetünk Live-on.
Hali!

Skype nevem: MokiSenpai Live ID-m: MokiSenpai MSN: [email protected]

Lehet, hogy felfrapsolom majd a meccsünk, kivéve persze, ha nem fogunk tõle lagolni. Ha pedig amúgy is lagolni fogunk, akkor mindegy... XD
Már mindenki fel van vévve a másiknak live-on. Legalábbis nézik a fórumot. Ne felejtsetek el feljárni a játék levelezõjét is megnézni.

Kizsde
Én se tudom ki az a Necre0n, ha olvassa az SG-t és esetleg használ Xfire-t akkor vegyen már fel ott. Xfire ID: Kizsde

Ha esetleg nem jár errefelé, akkor aki ismeri szóljon már neki.

nem tudom ki "StepledHoss", de vegyél fel MSN-re, ha megoldható. címem: [email protected]
The Protector
Az is fontos h köszi h bonyolítod az egészet.1000Respect érte.

The Protector
MokiSenpai
Sztem veled akkor felvenni a kapcsolatot.
Ha van msn címed akkor:[email protected]

Elnézést, Nem necreon a felhasználónév hanem: Necre0n Apró hiba de fontos 😄

Elegen vagyunk, az eddigi versenyzõk:
BlueTorch91
enemygyilkos
Rashool
Necreon
Stepledhoss
MokiSenpai
ConstantinHun
The DarkSl4yer

Ha valakit kihagytam jelezze.

Jelentkezni vasárnapig lehet még (27.éig).
Az eddigi jelentkezõk között már megtörtént a sorsolás így a verseny indulása elõtt is le lehet játszani a mecseket, azoknak akiknek kényelmesebb így.

Rashool - Necron
MokiSenpai - ConstantinHun
The DarkSl4yer - enemygyilkos
StepledHoss - BlueTorch91

Szeretném ha az elsõ forduló még idén lepörögne.

Az elsõ Forduló szabályai:
Minden játék, player matchekben, 2 körös 99 mp-es.
3 játékot kell nyerni.
Az eredményt mindketten írják meg a fórumon/msn-en/SF levélben. Szerintem csalni nem akartok majd, révén nincs értékes fõnyeremény.

Arra kérek mindenkit játszatok le a másik ellen egy bemelegítõ kört, hogy felmérjétek a jelenlegi állapototokat és a connectiont. Csak ezután kezdjetek el versenyezni.

Szia Syl,
A live ID-m:enemygyilkos.

Kizsde
Rashool a live ID-m.

Elnézést. Kizsde

Na jó ha jól számolom elegen vagyunk.
Alert, Cammy mi a live nevetek?

Kizsde
Akkor majd én is inkább Live-on írok jelentkezési levelet, mert nem komálom én se az msn-t.

Okes, vettem a lapot <#wink>
Majd este irok.

persze, SF4et használsz gondolom. 😄 Írj ott nekem levelet 😄

DarkSl4yer
Live? 😄
Szia Syl,
nem hasznalom azt a sz@r programot. Valami mas mod???

Vegyél fel a verseny msn címemen XD
Lásd lentebb
[email protected]

Szerk:
Sziasztok,
Engem is vegyetek be a bajnoksagba :-)
"enemygyilkos"

Sziasztok,
Engem is vegyetek be a bajnokszagba :-)
"enemygyilkos"

Na már 6an is vagyunk. Várom a maradékot. Mééég ha jól számolom 2 ember meg még 2õ akit ismerek 😄

én még ma felveszlek.
Lenne de az MSN címemre még csak Drark Sl4yer mászott rá. Kérem a többi embert is mert 2õ az aztán tényleg kevés XD

Na most akkor lesz valami bajnokságféle? : D vagy félreolvastam valamit 😄
DarkSl4yer
Én is,hiszen eddig minden nagyobb játékukat kiadták:Resident Evil 5,Devil May Cry 4,Street Fighter 4.
Szerintem tuti,h lessz Pc-port,csak mikor?
Kb jövõ õsz.
norbi2fraktal
én nagyon bízok CAPCOM bácsiban hogy átportolja PC-re.... de miért ne?:-)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

ezt akartam énis linkelni (:
http://www.eventhubs.com/news/2009/dec/18/ssf4-character-select-screen-more-shots/

Bizonyos a 10 karakter

norbi2fraktal
nah feltettem egy Kane & Lynch rendelést, talán holnap már meg is jön, aztán tolom én is LIVE....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Én most a GS aktív SF 4 játékosainak részét gyarapítom, és meg kell valljam, van egy kettõ nagyon tehetséges odaát. Ideát pedig a valaha általam látott legjobb blanával találkoztam, és szerintem vannak itt még jó játékosok.

Igaz, én nem tudok weboldalt csinálni, de van egy javaslatom a versenyel kapcsolatban. Van egy csak a street fighter miatt létrehozott msn címem. Ha szeretnétek, hogy legyen verseny vegyetek fel, így látok kb, hogy mennyien vagytok. Ha összejön az a 8 fõ akkor benne vagyok. Aztán majd csatlakoznak mások is. 😄 (Lásd: Újjak mindig jönnek, megunni meg nem lehet 😄)

Fórumon mondok mindent, ha megvan a gyõztes akkor a képeket az email címre kérem majd, ha bármi probléma van, akkor azt fórumon vagy emailben rendezzük.
[email protected]

Ennyi is lenne.

NAh próbálkoztam még picit tanácsotokra. Hát találtam pár nálam is bénább játékost. Azért örültem neki😊

A Kombókat érdemes kitanulmányozni? Ha kombóban ütök le pár ütést az többet sebez, mintha egymás után ütném?

Köszi a bátorítást😊
oksa köszi
Kizsde
#2516-os hozzászólást ajánlom figyelmedbe...anélkül nehezen mész online