Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az SF4 Fightpad Kompatibilis minden játékkal. Másrészt pedig. Egyaránt alkalmazható PS3-hoz és PC-hez, vagy XBOX360-hoz és PC-hez. Attól függ melyiket veszed. Én pl azzal tolom az emujaimat, az Xbox fighting game-jeimet, és a PC-n az sf4-et.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy SF4hez erõsen ajánlott a 6 gombos 8 pontos Pad 😄
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
ehez vennek egy attalakitot,PS-->PC usb adaptert?
Csak ezt talaltam.
Mondjuk megkérdezheted a Media Marktban, hogy tudnak-e behozni. Fightpadot árulnak, szal lehet, hogy rendelésre tudnának hozni, de valszeg aranyárban lenne tõlük.
Nem tud valaki ajanlani, olyan uzletet Magyarorszagon ahol olcson lehet kapni Arcade sticket?????????
Más hogy áll a saját meccsével?
Games For Windows Live ID: Rashool
Még regisztrálni se kell hozzá 😄 Folyamatosan frissül ráadásul, azaz azonnal posztolunk rá Syliander senpai-al, ha van valami új infó 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Dwnfall @ Bs-eu
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-features-super-street/60457
+ egyébb nyalánkságok 😄
Mondjuk az egy kicsit cink , hogy sok Zangief van , szvsz legnehezebb matchup.
Dwnfall @ Bs-eu
Ha 15k alá esel akkor nem fogsz kiesni g1bõl , jött már ellenem jópár 14k pontos player.
Dwnfall @ Bs-eu
Meg még az a vicces, hogy ha az elsõ körben kikapsz akkor GP pontot vesztesz. Ez azt jelenti, hogy ha 15000GP alá kerülök megint, akkor visszaesek G2-A-ba?
Mondjuk egy flowchart Kenen hamarabb felbaxom magam. Ezen a Dhalsimon csak röhögtem, hogy ilyet hogy lehet csinálni xD Egyszer írtam egy Kennek, hogy Living by the flowchart, ey? Erre írta, hogy, idézem: "Sorry, no understand english" XD
Ezek a rohadt cheaterek rohadtul fel tudnak b*szni.
Moki!Remélem azért írtál utána neki 1 kedves levelet... ^^
Azért ez elég noobság, hogy "engedik" a trainereket neten használni😄
Bejön a fight írás és azt látom, hogy az életem lemegy nullára, majd megölt egy c.Hp-vel 😄 Következõ körben átugrom, megütöm... életem lemegy nullára, az övé visszatöltõdik... hirtelen feltöltõdik a super barja és baaaaam. 😄
nem volt olyan mókás dolog😄
el sem tudom kezdeni a gamet 😊
1- Menj erre a linkre http://www.bgamer.pt/cdkey.ud121?oid=11078997
Itt lesz egy sárga keretben egy üzenet: Para receberes a tua CD-Key regista-te já ou se já és nosso membro, efectua agora a tua identificaçao.
Na itt klikk a "Registra-te"
2- Kitöltöd a regisztrációt.
3- Miután ez megvan belogolsz (klikk az "identificaçao"-ra)
4- Na most ha belogolás után visszamész az http://www.bgamer.pt/cdkey.ud121?oid=11078997 oldalra és a "Minha Cd Key"-re klikkelsz akkor elküldi az email címedre a kulcsot (ha esetleg nem érkezik meg akkor egy egyszerû oldalfrissítéseel ott is megjelenik.
Gyakorlatilag egy magazin weboldalán egy szimpla regisztrálással kapsz egy Kane & Lynch kulcsot, ami ugye jól tudjuk jó pl. SF4-hez is. Néha az oldaluk kicsit túlterhelt és akkor szüneteltetve van a CD kulcs adás, de nekem ma este 22 felé már rendesen ment. Gyakorlatilag ahány email címmel regisztrálsz, annyi kulcsot kapsz.
Ennyi.