Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha rám érted paul akkor azt tudom mondani, hogy:
Az SF4 Fightpad Kompatibilis minden játékkal. Másrészt pedig. Egyaránt alkalmazható PS3-hoz és PC-hez, vagy XBOX360-hoz és PC-hez. Attól függ melyiket veszed. Én pl azzal tolom az emujaimat, az Xbox fighting game-jeimet, és a PC-n az sf4-et.

The Protector
Nem feltétlenül mert ha nagyon szereti a játékot és komolyabban tolja akkor megéri mert könnyebb vele.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jah és kidob az ablakon 10en ezret és aztán máshoz nem is tudja használni

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Amerikai style 😄 Hát ha a gép felismeri, akkor a SF4 is fel fogja. Az én noname Logic 3-amat is felismerte minden gond nélkül.

Amúgy SF4hez erõsen ajánlott a 6 gombos 8 pontos Pad 😄
norbi2fraktal
így van én Logitech ChillStream-al próbálkozom kicsit még nehéz de nagyon király

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Vegyél SF4 Gamepad-ot. Azzal még jobban megy.

vegyél x360 controllert, azzal faszán megy

Erre en is kivancsi lennek, jo lenne talalni valakit, akinek vannak tapasztalatai ezen a teren. Feleslegesen nem szeretnem megvenni :-)

DarkSl4yer
Hmm..
Kíváncsi lennék rá,h felismeri-e a játék...
Es ha mondjuk, ehez vennek egy attalakitot,PS-->PC usb adaptert?
Csak ezt talaltam.

Alert, olyan sajnos nem létezik. Vaterát kövesd, de oda is nagyon ritkán raknak fel, akkor is valami noname cuccot. Rendeltesd meg valakivel külföldrõl, azzal jársz a legjobban.

Mondjuk megkérdezheted a Media Marktban, hogy tudnak-e behozni. Fightpadot árulnak, szal lehet, hogy rendelésre tudnának hozni, de valszeg aranyárban lenne tõlük.
Sziasztok,
Nem tud valaki ajanlani, olyan uzletet Magyarorszagon ahol olcson lehet kapni Arcade sticket?????????

Kizsde
Hát úgy látom, csak nem halad ez a bajnokság...Sajna mivel én 22 körül tudok csak felmenni SF4-re, szinte sose találkozok Necre0n-nal, amikor meg találkoztam, akkor meg már neki nem volt ideje, mert max 23-ig maradt, szóval nemtom hogy lesz ez megoldva. Azóta is szinte mindig csak azt látom, hogy elõttem egy órával volt utoljára fent :S
Más hogy áll a saját meccsével?

Games For Windows Live ID: Rashool

Aki esetleg regisztrálva van a GS fórumra... az ottani SF4 topicban már egy ideje megy az új ultrákra való nyáladzás 😄 Aki akarja õket látni, az fáradjon ide: http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=12357

Még regisztrálni se kell hozzá 😄 Folyamatosan frissül ráadásul, azaz azonnal posztolunk rá Syliander senpai-al, ha van valami új infó 😄
The Protector
azt a büdös kurva eget.nagyon faja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ez elég kemény lesz , remélem a PCsek sem maradnak ki.. Cammy Bison cuccban alapneed ^^

Dwnfall @ Bs-eu

norbi2fraktal
királyság, de nekem nem jön be ez a Zangief, de a többi nagyon ott van

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Ha már gief, akkor mecha gief:
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-features-super-street/60457
+ egyébb nyalánkságok 😄

Kizsde
Óbazz nem mondod, hogy sok Gief van.......mocskosul tudom rühellni amikor három 360-as dobásból megnyerik a meccset...remek móka lesz

Szerintem teljesen jól lehet haladni Cammyvel , van kb 4-5 ember aki nagyon jól tolja vele.MamonT_best vagy mi a csávó neve , az nagyon küldi.
Mondjuk az egy kicsit cink , hogy sok Zangief van , szvsz legnehezebb matchup.

Dwnfall @ Bs-eu

Kizsde
Kösz Dwnfall...akkor szerintem döntõzni még jóideig nem fogok 😛 Amúgy hogy lehet Cammyvel haladni? Most itt a G2 végére már egész simán jöttek a döntõk sorba, de nemtom G1-ben mennyire életképes Cammy. Bár tény, hogy én nem vagyok egy kombókirály...

Én 19k pont körül járok , találkoztam azért rengeteg flowchart kennel meg reversal DP spammerrel.Elõdöntõben meg döntõben azért már komolyabb arcok vannak , nem ritkán rak be 50k+ GPs embereket.
Ha 15k alá esel akkor nem fogsz kiesni g1bõl , jött már ellenem jópár 14k pontos player.

Dwnfall @ Bs-eu

Kizsde
Van valakinek komolyabb tapasztalata G1-rõl? Tegnap sikerült átlépni G1-E-be, de ott már eléggé brutál arcokkal találkoztam egybõl. Volt minden, FADC, atom kombó, footsies, meg amit akartok. Itt mindenki ilyen veszedelmes vagy vannak azért verhetõ arcok is? 😊

Meg még az a vicces, hogy ha az elsõ körben kikapsz akkor GP pontot vesztesz. Ez azt jelenti, hogy ha 15000GP alá kerülök megint, akkor visszaesek G2-A-ba?

Jah, és néha fel szokott kerülni pár 10 000 000 meg 100 000 000 CP-s meccs. Mind G3-ból xD Sok haxor nyomorult xD
Hát adtam neki elmarasztalást xD Jah és ha kilépek, akkor az én arányom rontódik 😄

Mondjuk egy flowchart Kenen hamarabb felbaxom magam. Ezen a Dhalsimon csak röhögtem, hogy ilyet hogy lehet csinálni xD Egyszer írtam egy Kennek, hogy Living by the flowchart, ey? Erre írta, hogy, idézem: "Sorry, no understand english" XD
DarkSl4yer
Szerintem aki ilyet használ online,az egy szerencsétlen sz*rházi akinek el kellene törni a minden egyes ujját,h egy darab gombot se bírjon lenyomni.
Ezek a rohadt cheaterek rohadtul fel tudnak b*szni.
Moki!Remélem azért írtál utána neki 1 kedves levelet... ^^
nah igen... pont erre gondoltam😄
Azért ez elég noobság, hogy "engedik" a trainereket neten használni😄

Én toltam egyszer egy traineres Dhalsim ellen xD

Bejön a fight írás és azt látom, hogy az életem lemegy nullára, majd megölt egy c.Hp-vel 😄 Következõ körben átugrom, megütöm... életem lemegy nullára, az övé visszatöltõdik... hirtelen feltöltõdik a super barja és baaaaam. 😄
remélem trainert is használtak😄

elõször játszom a játékkal erre bejönnek az übernácihaxor masterszenszejek... 😄

nem volt olyan mókás dolog😄
örülj neki, legalább ellenfeled is akad😄

norbi2fraktal
a fõmenüben nyomj egy CTRL-t és ott van a fight request tedd off-ra

hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy a single playerben ne joinoljanak be mindig hozzám? 😄 azaz ne requesteljenek...
el sem tudom kezdeni a gamet 😊
The Protector
Természetesen.De egér nincs a menübe csak a live alatt.De pillanatok alatt eljutaz a menübõl a multiba.

Hello! Szeretném megkérdezni, hogy original sf4-el lehet-e egy-két kattintás után online játszani? Ha igen, ellenfelet is lehet találni? Köszi elõre is a választ! BuéK
DarkSl4yer
BUÉK mindenkinek!
Boldogat is. Osszátok be 😄

Boldogot az új évbõl. 😄

steamen most egy napig 2500Ft a játék
Kizsde
Na egy másik haveromnál meg a Fallout 3 is elfogadta, bár az nem kifejezetten multi játék, de van Live komponense. Akkor asszem konstatálhatjuk, hogy mûködik a dolog 😊

Nálam a Resident Evil 5 elfogadta.
Kizsde
Hát nincs mit. Majd aki kipróbálja, esetleg jelezzen már, hogy neki is mûködik a kód, csak ilyen megerõsítésként...bár nálam simán megette.

Thx, nekem öt elég lesz X)
Kizsde
Még mielõtt valaki azt hinné, hogy dealerkedek ide bemásolom a metódust:

1- Menj erre a linkre http://www.bgamer.pt/cdkey.ud121?oid=11078997

Itt lesz egy sárga keretben egy üzenet: Para receberes a tua CD-Key regista-te já ou se já és nosso membro, efectua agora a tua identificaçao.

Na itt klikk a "Registra-te"

2- Kitöltöd a regisztrációt.

3- Miután ez megvan belogolsz (klikk az "identificaçao"-ra)

4- Na most ha belogolás után visszamész az http://www.bgamer.pt/cdkey.ud121?oid=11078997 oldalra és a "Minha Cd Key"-re klikkelsz akkor elküldi az email címedre a kulcsot (ha esetleg nem érkezik meg akkor egy egyszerû oldalfrissítéseel ott is megjelenik.

Gyakorlatilag egy magazin weboldalán egy szimpla regisztrálással kapsz egy Kane & Lynch kulcsot, ami ugye jól tudjuk jó pl. SF4-hez is. Néha az oldaluk kicsit túlterhelt és akkor szüneteltetve van a CD kulcs adás, de nekem ma este 22 felé már rendesen ment. Gyakorlatilag ahány email címmel regisztrálsz, annyi kulcsot kapsz.

Ennyi.

The Protector
nah és hogyan?

Kizsde
Ja és még valami, az ajánlat 2010 január 3-ig él.

Kizsde
Ja és félreértések elkerülése végett, természetesen teljesen legálisan. Komolyan.

Kizsde
Ok akkor csak hogy ne unatkozzatok....Ki akar fél óra alatt 10-15 ingyenes games for windows live CD kulcsot? 😄

DarkSl4yer
WTF?
Ki van halva a fórum...
DarkSl4yer
Ja,Hoss elég brutál arc.Sokat tanultam én is tõle de legfõképp azt ,h kell emeltfõvel veszíteni. XD