Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tolnám én is online csak nem tiszta hogy kell felmenni 😄
Kizsde
Szerintem is érdemes online tolni kitartóan. Offline szinte értelmetlen, mert hamar unalmassá és egysíkúvá válik. Itt is érvényes az örök igazság, hogy tanulni csak a jobbaktól lehet...

Games For Windows Live ID: Rashool

pontosan 😄 elírtam 😄
Úgy érted G3ban ment elég jól 😛

pontosan. G2-ben lesz ám csak igazán nehéz. legalábbis nekem az, pedig G1-ben elég jól ment 😄 G1-be bele se merek gondolni 😄
egyszerûbb ha veszel el olcsó Windows Live -os játékot, és akkor nem kell IP-zni sem.
Attól, hogy elvernek nem kell kikészülni. Online lehet csak fejlõdni igazán. Ezt itt mind tanusíthatjuk, fõként akik már g2esek.

Megoldódott.

Aki tud az tud. Szánalmas. Felmentem játszani, ellenfelem beállította h. randomba adja ki a karit neki...bármit kapott elvertXD

Aszem maradok offline pár évig. Gondoltam, hogy béna vagyok, csak gondoltam kipróbálom.
Köszönöm a segítséget de még annyi kérdésem lenne mi az a hamachi és nemtudom semmi ip címet aki jáccanak a játékkal még. Nagyon kezdõ vok az online játékok terén. 😊
norbi2fraktal
ha ingyen akarsz játszani akkor szedd le ezt::

Street Fighter IV Online 2.0

és az uj hamachit

majd lépj be ide: SF4hama
pw: 123

majd,másold be az sf4 onlinet a sf mappába, indítsd a sf4 online-t,add meg a partner hamachis ip-jét,és 2 klikk rá

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

sziasztok, megszeretném kérdezni hogy hogy lehet kimenni online-ra, vagy honnan lehet szerezni cd kulcsot mert offline ba egy picit unom és kiszeretném magam próbálni más playerekkel is.
Hali!
Nem tudja valaki, hogy, vagy hol lehet replayeket nezni xboxon?
Valahogy nem akar osszejonni. Championship meccseket lehet ugye feltolteni es ezeket szeretnem megnezni.
Hogyan tudom megcsinálni Akuma 3. Trialjanak 1. feladatát?

állva high punch, majd fireball. Csak az idõ lejár a hard punch alatt. Hogyan tudom megszakítani?

Blankánál is van egy ilyen. Neki kell ugrani az ellenségnek, majd megrázni. Csak a nekiugrás után átugrik a pálya másik oldalára, onnan emg nehéz rázni, ugyebár.
Ezeket hogy?

Most Akumával szórakozgatok...egész jó😊
nekem mondod? 😄 G2-be vagyok Championshipbe, aztán mais kifogtam egy ilyen Guile-t. Majdnem sikerült megvernem, csakhát nem mindig sikerült védenem a sonic boom-ot. szét spammelt (:
Nem értem a gondod. Kezdjük ezzel, guile egy low tier character. A sweepje bünetethetõ és nincs sok speciális mozdulata. Az egyetlen mód ahogy képes játszani defensive/agreszív játékot az a sonic boom. Ezzel tolhat akár 4/5 hites normal move-okból álló kombókat. Tiszteletben kell tartanod ezt az oldalát. Ráadásul a sonic boomokat nem lehet spammolni a charge time miatt.

Mitõl lenne roszabb egy guile mint egy ken?

DarkSl4yer
A mai naptól azt kell mondanom ,h kib*szottul megrüheltem a Live-on lévö Guile-okat.
Mindig csak sonic boom sonic boom és sonic boom vagy lábsöprés vagy flashkick de egy épkézláb kombot nem tud felmutatni egyiksem...
Nem tom ti ,h hogy vagytok vele de én probálok azért stílusosan játszani de az ilyen spammolós sz*revõk mindig kiakasztanak fõleg ,h még ki is kapok tölük...<#falbav>
Nem szabad közel engedni, ez a titka. Most mondod hogy jó, de ott van a közeledõs ütése. Üsd meg jókor, Védd ki az ütést és dobd át, védd ki és büntesd. Az a mozdulat egy elég lassú visszaállású mozdulat tehát no para, simán megoldhatod. 😄

DarkSl4yer
Próbáld meg másik karival,nem csak Guile van a játékban.<#vigyor3>
Gépi Zangief ellen lehet valamit tenni? Épp szájba rugom, mikor is õ megszakítja ezt a mozdulatomat az feldobásával, ami a HP-m negyedét leveszi Guileval. Távol maradni meg nem lehet, bár lomha, de még mediumon is a zöldes pörgõ ütésével közlekedik.

Ötlet?
DarkSl4yer
Az derék...😄
Na most toltam ki a Street Fighter Alpha 2-t Guy-al és azt kell mondanom ,h valami iszonyat jó kari<#nyes>
Úgyhogy Capcom ide a SSF4-et de izibe!
😄 az komoly 😄
The Protector
KIskoromban nagy videósok voltunk.REngeteg kazettánk volt meg minden szar.Egy csomó eredeti.AZtán üdítõt ittam üvegbõl és kiborult az egész.Ráment a videóra a kazettára és minden tönkrement.Még arra is emlékszem h Indiáncseresznye szörp voltXD.Tesómnak volt szülinapja és national geographic kazettát kapott a címe a király kobra voltXDÉs azt is szarrá locsoltam.Tesóim nagyon basztattak érte meg stb.Onnantól fogva semmi tehnikai jellegû dologhoz nem mertem hozzányúlni.2évig még számítógépezni sem mertem nehogy baja legyen.Amikor meg újra elkezdtem gépezni akkor nálunk az egér mindíg a bal oldalon volt mert a tesóim bal kezesek.Én meg annyit nem mertem h áttegyem az egeret a jobb oldalra.Hát így tanultam meg dúrván az egeret bal kézzel tanulni.Ma meg már jobb kézzel nem is nagyon menne.Röviden ennyi.
Nem nagy cucc de engem kb 4.-es koromban földhövágott.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

várjuk a sztorit 😄
The Protector
Jobb kezes vagyok.De bal kézzel használom az egeret.Mindent jobb kézzel csinálok de gépezni csak bal kézzel tudok.
Ennek is érdekes sztorija van h miért van ez így.Lenne szakadás.😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSl4yer
Nekem ez pont fordítva van<#nyes>
Nálam ha az ellenfél balra áll akkor jön elõ ez a szarság...
Elég sok meccset bebuktam már emiatt de a legidegesitõbb ha championship final-be járok így...
Az valahogy mindig felb*ssza az agyam...
Amúgy te balkezes vagy?
The Protector
De a legjobb az ha hamar ki tudod tapasztalni az ellenfeledet.Hogy mik a gyengéi.Nekem van pl egy irgalmatlan nagy gyengeségem😊Ha tólem jobbra áll az ellenség lassabban tudom beütni speckó támadásokat mert abba az irányba annyira nem állnak rá az ujjaim.

DarkSl4yer
Dehogyis Live-ra.
Live-ra szerintem nincs jó taktika ott inkább az számít ,h mennyire tapasztalt az ember...

zsee69
http://www.hackthat.net/df/ddos/84780/index.hack <#lama>

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300

The Protector
Aha értem.Azt hittem h Live ra adsz tippet.
Mellesleg nemcsoda h Zangief jó kari a challengekben mert nagyot sebez és neki van a legtöbb hp-ja.De sokan bepróbálják liveban a pörgést.

DarkSl4yer
Igen ez 1 láma taktika de a CPU meg még ennél is lámább mert besz*pja.
G2ben eredményt elérni?Még G3-ban sem...
Bár Zangief-et sok SF4-es oldalon sztárolják h vele a legkönnyebb végigvinni a time illetve survival chalenge-ket.
Egyrészt, másrészt mindenki kap második ultrát amit választai lehet. Néhányan új supert is, de az bizonyos hogy mindenki kap új mozdulatokat. 😄 Aztán, új pályák, módok, arcade feelingû multiplayer. 😄 (A többiek nézik a mecsed, beszólnak, közben kihívnak stb.)
Dudley remek karakter. Rá fogtok jönni. 😄 Makoto pedig az egyik legjobb kari a 3rd strike-ban. 😄

The Protector
hát jó láma ajánlataid vannak.
Nem veled van a gondom hanem azzal a harci stílussal.Mellesleg már G2-ben sincs esélyed azzal a taktikával eredményt elérni.

DarkSl4yer
Ajánlom Zangief-et és csak pörögj.
De ha az pont az a pálya ahol nem lehet használni a specko mozgásokat akkor Ex kiütés és eldobás és mikor felkel megint kiütöd és eldobod.
Meglehet csinálni nekem sikerült.
Ez nem igaz.A time attack normálnál nem tudok átmenni a 17 pályán.Szétverik a fejem állandóan.
Pfff 10 új karakter,az már komoly.Hát akkor ajánlom a Capcom-nak,hogy adják ki pc-re is mert nagy kibaszás lenne ha nem jönne ki rá.
Juri (L) 😄 😄
norbi2fraktal
Dudley annó is benne volt,és tényleg nem valami jó kari, de egy Evil Ryu-nak én is örülnék

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSl4yer
Na az faja lenne ha 10 új karit raknának bele.<#nyes>
Bár nekem ez a Dudley fickó nem nagyon nyerte el a tetszésem ugy néz ki mint valami harci komornyik...
Makoto meg leginkább egy Sakura koppintásnak tûnik.
Én leginkább egy Evil Ryu-nak(tudom ,h sok a Shoto kari a játékban de akkor is)vagy Sodom-nak(katana) örülnék.<#nevetes1>
Az eddig bejelentettek közül Guy jön be a legjobban,ninja gyerek tornacipõben.Na ez kell!<#nyes>
Pontosítok több mint 8. Elvileg 10, legalábbis a híresztelések szerint. 6ról kéne tudnod. DJ, T.Hawk, Juri, Cody, Guy, Adon, és akik még jönnek valszinûleg. Ibuki, Dudley, Makoto, Hakan

Az súlyos lesz 😊,nagyon bízom benne,hogy megjelenik pc-re is.8 új karakter én csak 5-rõl tudok???
DarkSl4yer
A SSFIV jövõ márciusban érkezik XBox+360ra illetve PS3-ra.
A PC-s megjelenésrõl eddig még semmit sem tudni...
De nagyon remélem h kijön PC-re is mert valami iszonyat zsír lessz.
8 új karakter,új játékmódok,köztük a legjobb a Team Battle<#vigyor3>
Remélem a Capcom megtartja eddigi jó szokását,h a játékait fél évvel késõbb kiadja Pc-re is igényes portolásban.
Aha,értem.Jópofa dolog.Na majd megszerzem mindet.
Egyébként a Super street 4 fog jönni pc-re mert eddig csak konzolokra van kiírva?
norbi2fraktal
a Personal Action az csak az ellenfél "kiviccelésére van"
és a vezérlés beállításoknál egygombosra lehet tenni

KLIKK

Amikor embert választok ott van alatta,hogy választhatok ruha színt és ez alatt a Personal Action.Ott mit lehet választani mert hiába kattingatok ide oda a játékban semmi változást nem látok?
Nem tûntem el, csak nem látom értelmét +1 fõ után újra leírni, hogy a 8 fõ még kevés.
Hmm,én még nagyon amatõr vagyok.Mi az a stick?
DarkSl4yer
A combo trilokat sem könnyebb vele megoldani?
Mert néhány(normal) igazi kínszenvedés bill-el,a hardot meg nem is mondom...
Logic 3 Arcade Stick - Tri Format
hát nekem gagyi stickem van 😄 Logic3 Arcade Stick
DarkSl4yer
És milyen sticked van?
Mert ahogy én olvastam eddig mindenki csak dicsérte h milyen jó.