Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Games For Windows Live ID: Rashool
Aki tud az tud. Szánalmas. Felmentem játszani, ellenfelem beállította h. randomba adja ki a karit neki...bármit kapott elvertXD
Aszem maradok offline pár évig. Gondoltam, hogy béna vagyok, csak gondoltam kipróbálom.
Street Fighter IV Online 2.0
és az uj hamachit
majd lépj be ide: SF4hama
pw: 123
majd,másold be az sf4 onlinet a sf mappába, indítsd a sf4 online-t,add meg a partner hamachis ip-jét,és 2 klikk rá
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Nem tudja valaki, hogy, vagy hol lehet replayeket nezni xboxon?
Valahogy nem akar osszejonni. Championship meccseket lehet ugye feltolteni es ezeket szeretnem megnezni.
állva high punch, majd fireball. Csak az idõ lejár a hard punch alatt. Hogyan tudom megszakítani?
Blankánál is van egy ilyen. Neki kell ugrani az ellenségnek, majd megrázni. Csak a nekiugrás után átugrik a pálya másik oldalára, onnan emg nehéz rázni, ugyebár.
Ezeket hogy?
Most Akumával szórakozgatok...egész jó😊
Mitõl lenne roszabb egy guile mint egy ken?
Mindig csak sonic boom sonic boom és sonic boom vagy lábsöprés vagy flashkick de egy épkézláb kombot nem tud felmutatni egyiksem...
Nem tom ti ,h hogy vagytok vele de én probálok azért stílusosan játszani de az ilyen spammolós sz*revõk mindig kiakasztanak fõleg ,h még ki is kapok tölük...<#falbav>#falbav>
Ötlet?
Na most toltam ki a Street Fighter Alpha 2-t Guy-al és azt kell mondanom ,h valami iszonyat jó kari<#nyes>#nyes>
Úgyhogy Capcom ide a SSF4-et de izibe!
Nem nagy cucc de engem kb 4.-es koromban földhövágott.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ennek is érdekes sztorija van h miért van ez így.Lenne szakadás.😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nálam ha az ellenfél balra áll akkor jön elõ ez a szarság...
Elég sok meccset bebuktam már emiatt de a legidegesitõbb ha championship final-be járok így...
Az valahogy mindig felb*ssza az agyam...
Amúgy te balkezes vagy?
Live-ra szerintem nincs jó taktika ott inkább az számít ,h mennyire tapasztalt az ember...
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
Mellesleg nemcsoda h Zangief jó kari a challengekben mert nagyot sebez és neki van a legtöbb hp-ja.De sokan bepróbálják liveban a pörgést.
G2ben eredményt elérni?Még G3-ban sem...
Bár Zangief-et sok SF4-es oldalon sztárolják h vele a legkönnyebb végigvinni a time illetve survival chalenge-ket.
Dudley remek karakter. Rá fogtok jönni. 😄 Makoto pedig az egyik legjobb kari a 3rd strike-ban. 😄
Nem veled van a gondom hanem azzal a harci stílussal.Mellesleg már G2-ben sincs esélyed azzal a taktikával eredményt elérni.
De ha az pont az a pálya ahol nem lehet használni a specko mozgásokat akkor Ex kiütés és eldobás és mikor felkel megint kiütöd és eldobod.
Meglehet csinálni nekem sikerült.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Bár nekem ez a Dudley fickó nem nagyon nyerte el a tetszésem ugy néz ki mint valami harci komornyik...
Makoto meg leginkább egy Sakura koppintásnak tûnik.
Én leginkább egy Evil Ryu-nak(tudom ,h sok a Shoto kari a játékban de akkor is)vagy Sodom-nak(katana) örülnék.<#nevetes1>#nevetes1>
Az eddig bejelentettek közül Guy jön be a legjobban,ninja gyerek tornacipõben.Na ez kell!<#nyes>#nyes>
A PC-s megjelenésrõl eddig még semmit sem tudni...
De nagyon remélem h kijön PC-re is mert valami iszonyat zsír lessz.
8 új karakter,új játékmódok,köztük a legjobb a Team Battle<#vigyor3>#vigyor3>
Remélem a Capcom megtartja eddigi jó szokását,h a játékait fél évvel késõbb kiadja Pc-re is igényes portolásban.
Egyébként a Super street 4 fog jönni pc-re mert eddig csak konzolokra van kiírva?
és a vezérlés beállításoknál egygombosra lehet tenni
KLIKK
Mert néhány(normal) igazi kínszenvedés bill-el,a hardot meg nem is mondom...