2971

| F.A.Q|
  • DarkSl4yer
    Felveszlek én is.Szintúgy megvettem én is a steamen.(eddig tört volt)
    Elég rég toltam szval szar vok.
  • Syliander
    Játszunk még sokan, + sok a kezdő játékos.
  • norbi2fraktal
    este felveszlek :-) és igen játszák még sokan
  • Lunki88
    Játszik még valaki vele? Nemrég vettem meg a nagy steam akció keretei között és ezidáig nagyon tetszik a játék, leszámítva hogy az ultra kombókat nem tudom megcsinálni még gamepaddal se.

Aki nyomja még az vegyen fel és tolhatunk pár meccset. Winfos live id: lunky88
  • The Protector
    Én megvettem eredetiben annak ellenére hogy a lemezt be sem tettem a gépbe.Csak azért írtam neki mert hátha nem is lenne rá szüksége mert mondjuk 1 hét alatt megunja.
  • wendi1106
    LoOoL bazd PC-re a legolcsóbbak a játékok ha megfigyeled már akkoris amikor megjelennek 2-3 hónap után meg már poton pénzért szinte hozzád vágják, nem azt mondom minden játékot meg kell venni amivel warezol az ember de ilyen felfogással lassan már nem hogy verekedős játékot hanem semmilyen játék nem lesz PC-re.
  • lolSL
    attól nem lett eredeti. csak felpofátlankodtál warettel a fizető emberek közé kihasználva a rendszer kezdeti fogyatékosságát.
  • Amiga
    Ja, nem kell megvenni, bizonyítsuk be, hogy nem érdemes PC-re verekedős játékot fejleszteni.
  • The Protector
    Szia.Nem is kell megvenned bár bíztatlak rá.Ha más nincs akkkor egy olcsóbb régebbi live-os game kulcsával megy.Nekem a Gears of war kódjával 7 játék lett eredeti.
  • wendi1106
    jaj amúgy main karim Ken lenne ... :S
  • wendi1106
    Hali all

hát én nem tom pár hete leszedtem a warezt de ez egyre jobban bejön nekem a karaktereket nem nehéz összeszedni kicsit kihívásosabb (bár nehézségtől függ) Gouken unlocking-ja.

3k-4k forintot nekem megér és lehet meg is veszem már csak a multi miatt is :)

amúgy én is bill-ről játszom és kicsit baszkurázza a csőröm hogy ultra kombót még senkivel sem tudtam megcsinálni :S - esetleg valami tipp hogy hogy tudom előcsalni a támadást ?

előre is köszi

jah és érdemes lenne megvenni ? hangulatos a multizás játszanak azért emberkék vele ?
  • vk90
    Sajnos túl kevesen vették meg pc-re. Ez főleg azért kár, mert így még kisebb esély van a közeljövőben arra, hogy más verekedős játékok is piacra jöjjenek (Tekken, Mortal Combat). Pedig úgy Tekkeneznék egyet pc-n.
  • DarkSl4yer
    Az nem baj ha be vagy rozsdálva
    Én már vagy 4honapja nem toltam
    Szval edzőmeccseket tolhatunk majd.
  • Kizsde
    Hát igen, mostanában azzal foglalkoztam leginkább, ennek köszönhetően kicsit be is rozsdásodtam SF4-ben, szóval lehet nem lennék most nagy kihívás.
    De ettől függetlenül akármikor tolhatunk SF4-et ha mindeketten fent vagyunk, még ha én BB-t is tolok. Nyugodtan írj rám és akkor meccselhetünk.
  • DarkSl4yer
    Nekem 22-23 között megfelel az időpont egy kis bunyóra.
    Bár régen láttalak Live-on Rashool,ha fent voltál akkor is BlazBlue-t toltál...
  • Necreon
    Pont hogy addig vagyok, inkább 10, péntek-szombat 11-ig, ha van mit csinálni.
  • The Protector
    Én mokysenpaival(bocsánat ha rosszul írom a nevét) lettem összesorsolva.Nyomtuk is egymás ellen.De nem hivatalosan.

Elvertem mint az atom.Örültem a fejemnek.De nem tudom miért csinálta mert utána előszedte a kedvenceit és szarrá vert.Szóval ha a ryu-ját hívja ellenem vagy vmi másik karakterét tuti h elver engem.
  • Kizsde
    Jaja, pont ezt mondtam én is...csak hát én 22-23h előtt nem jutok a gép elé, te meg akkorra már mindig offline voltál :)
  • Necreon
    Emlékeim szerint pont mi jutottunk "egymásnak", és azóta sem játszottunk. Talán Cammy-d volt, ha jól emlékszem. Ott vagy még a friend listemen.
  • Kizsde
    Hehe, emlékszem még mikor valaki itt akart rendezni egy SG versenyt (asszem Syl), akkor minket összesorsoltak, de valahogy az istennek se sikerült egyszerre fent lenni és lejátszani...
  • Necreon
    No, gondoltam felnézek ide is, mivel ahogy látom az én ismerettségi körömből már inkább itt aktívak a népek, sem mint a GameStar fórumán...

Akkor amit tudni érdemes az én játékomról:
    1: billről játszok
    2: main-em Vega, Ryu-t tanulom.
    3: az utóbbi időben visszaesett az aktív játékkal töltött idő melynek következtében a teljesítményem is eléggé... instabil. Tehát "ha olyan napom van" alapon meg se karcolnak, vagy összevernek.
    4: a profilom szerint 400 óránál tartok, nem túl sok, de hát ez van.
    5: elméletekkel foglalkozom inkább újabban.
    6: Live profil: Necre0n , steam elérhetőség: http://steamcommunity.com/id/necreon. Skype lehetséges, ellenben nem szívesen megyek fel a sz*r minőségű hangom miatt, illetve hogy nem tudok rendesen a játékra figyelni.
    7: Az awsomeness fogalmát kimerítő teljesítményt csak fizikailag hullafáradt állapotban, zenével tudom elérni ^^.
    8: Rühellem Hondát, Chun Li a gyengepontom.
    9: Veszettül manipulatív tudok lenni az ellen aki nem ismeri ki a stílusom, és sokszor a randomness a játékom, bár én inkább defenzív reflexjátéknak nevezném.
    10: legyen még egy pont mert a kerek 10-es szebb.

Nos, körülbelül ennyi... ha el nem feledkezek róla akkor sűrűbben fogok feljárni ide is, amúgy lehet hogy Moki / Syl már említette létezésem errefelé.
  • Kizsde
    SSFIV PC FAIL...
  • norbi2fraktal
    :OO most meg már azt írják fail infó, de remélem nem
  • norbi2fraktal
    Super Street Fighter IV jön PC-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • norbi2fraktal
    akit érdekel PC-re a Super SF4-es Alternative Costume-ök az nézzen ide Klikk
    eddig 8 van de folyamatos a frissités, nagyon szép munkát végeztek
  • xxxpaulxxx
    Iszonyatosan örülnék... mert nekem ez a street fighter... hogy is mondjam... hamar unalmassá vált. Neten nagyon prók vannak, sok kombó iszonyat nehéz... és nincs is belőlük olyan sok...
    Ha lenne egy pc-s új Mortal, vagy Tekken, az maga lenne a Menyország... nos úgy néz ki ebből az egyik be is fog jönni:)
  • norbi2fraktal
    igen én olvasta, örülnék neki ha nem csak egy szóbeszéd lenne,és hivatalosan is megerősítenék a hírt :-)
  • xxxpaulxxx
    Nah mi a manó... végre még 1 bunyós játék pcre? Jöhetnének még, mert olyan kevés van:D

Arról hallottatok már, hogy lehet lesz pcre is az új mortal?:)
  • steweee
    leszedtem a dlh.net-ről a 100%-os savét.

hogy lehet beizzítani, mert a trainer nekem nem működött hozzá. azért ANNYIT nem akarok ezzel játszani, hogy magamtól elérjem a karaktereket. de ha jól láttam amúgy is unlock achievementses vagyok, mert kiír vmit hogy a kreált profilom nem kompatibilis a windóz live idvel.

mi erre a megoldás, help plíz !
  • norbi2fraktal
    igen 10 ezerér lehet olcsót és viszonylag jó videókarit venni
  • totyak
    Aha, értem. Gondolom ezt csak új kártya vásárlással orvosolhatnám?
    Köszönöm szépen a választ.
  • norbi2fraktal
    egyik ismerősőmnek is ez a gondja és azért van ez mer nem shader 3-as a karija
  • totyak
    Valaki tudna segíteni? Eredeti a játékom, de mikor elindítom és eljutok a menüig, onnantól nem látok semmit, csak fekete képernyőt. A videók bejönnek, meg a hangokat is hallom, de mivel nem látom a menüt, így nem tudok továbblépni. Elkezdtem nyomkodni az entert és szerintem továbblépett egy küzdelemhez, de azt sem látom.
    A gépem a minimum szintet eléri, kivéve a videokártyám, mert az csak 128 Mb-os. Sejtem, hogy az lesz a bibi, de akkor miért indul el vele a játék, miért nem írja ki az elején, hogy bocsi, de ez nem fog menni?
  • Kizsde
    Hát nemtom, szerintem kicsit korai még leírni. Szerintem amíg az ember nem ismeri ki a játékot addig nyilván csak nyomogat össze vissza és nem nagyon van sikerélmény benne.
    Szerintem nagyon hangulatos és az kiváltképp jó, hogy minden karakter nagyon különböző stílusban küzd, nem úgy mint pl a shoto karakterek SF4-ben.

Én tuti most ezt fogom nyúzni jó ideig, ha valakinek van kedve így a nulláról gyakorolni, majd jelentkezzen Live-on.
  • grebber
    Akinek 8800GT-je van és megvan neki a Street Fighter 4 kérem tesztelje már le a benchmark részét 1920*1080-ba minden maxon is minden!
  • norbi2fraktal
    Nekem annyira nem tetszik, pár Achit feloldok és hagyom, nem olyan tartós game mint a Street....(legalábbis nekem)
  • Kizsde
    Én is előbb minimális szinten ki akarom ismerni a játékot, mielőtt online megyek, de amúgy meg nagyon nem tud érdekelni, hogy ki mit gondol rólam :D
  • xMokix
    Bátrak vagytok :D Én majd csak akkor megyek fel online, ha már tudom, hogy mi a fax történik körülöttem a játékban xD Nem akarom, hogy azt gondolják rólam, hogy "eh, what a scrub" xD
  • Kizsde
    Ujujujjjj....este csapatom!
  • norbi2fraktal