Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KennyGTP
Hmmm... kár hogy nem tudok Steamen vásárolni ezért várok hátha lesz valami Zavvi-s SSF4AE vagy Megveszem itthonról 7ezer ft-ért 😊)

http://avp2010.b13.hu/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

KennyGTP
Akkor várok 😊)

DarkSl4yer
Tudtommal lehet.

De addig éld ki magad multiban, ameddig nem jön ki az új rész, mert az már az újfajta LIVE protection-t fogja használni és byebye key-es trükk.
Szval meg kell venni<#eljen>
KennyGTP
A Batman: Arkham Asylum kódjával lehet SF4 multizni????<#conf>

huh végre sikerült, guilel már bármikor megy az ulti meg a super, a titka hogy lassan kell nyomni a billentyût mer különben nem fogadja be az összes gombot, szval csak akkor lehet ultrat alkalmazni hard játékosoknál mikor földrõl kellek épp fel, akkor van idõm szép lassan benyomni😛 hát ja ez a hátránya a billentyûnek 😊)
KennyGTP

Amiga
Csúnyán félreértettél, nem látod, hogy verem a fejem a falba? Pont az a gondom nekem is, hogy a warez miatt nem fejlesztenek verekedõs játékokat PC-re. Pedig imádom a stílust.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

milyen sticket?😮 azmiaz?😮
DarkSl4yer
Vegyél egy sticket és azzal menni fog.<#hehe>
am nemtud valaki valami trükköt mondani guile ultrájához? csak mer nekem pl eléggé nehéz megcsinálni az ultráját 😄
még traning-bese megy:S 40probálkozásból talán 1szer😄
Lehet És még ennek gyerekek Street Fighter Vs Tekken PC-re Klikk
DarkSl4yer
totyak
Üdv!

Már jóideje megvan a játék, de eddig a béna gépem miatt nem tudtam játszani. Most van új gépem és szeretném elkezdeni gyûjteni a trófeákat. Valaki tudna linkelni egy magyar trófea listát, hogy mit kell értük tenni? Sajnos nem találok, de biztos csak én vagyok láma.

Köszi.

Igen, a hátra charge megmarad a hátra ugrás és a guggolás közben is. Olyan sok sonic boom-ot meg úgy lõnek, hogy buffer charge-olnak.

Így néz ki az inputja: Hátra charge, elõre, hátra + ütés.

Ilyenkor az történik, hogy amíg kijön a sonic boomod, már chargeolod a következõt. Szóval a charge idõd harmadát már letudod az alatt, hogy a kezdõ animáció elindul.

Buffer chargeolni minden egyes charge mozdulatot tudsz, így lehet például Bisonnal extra szoros knee press nyomást gyakorolni az ellenfélre 😄
szerintem úgy, hogy le+hátra irányt nyomnak

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

The Protector
pár xtra mozdulat.pár új karakter(de nem valami egyediek),pár új pálya,másik kinézet a HUD-nak és a 2. ultra mindenkinek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

értem, köszi, am még hogy a super street fighter 4 és a sima között mi a különbség? csak ez a ultra 2? vagy van jelentösebb dolog is?
The Protector
az elsõ kérdésedre tudok válaszolni.

A 2. ultra csak a super street fighterban van ami csak konzolokra jelent meg.sajnos a pc-sek le lettek tojva,de örüljünk h kaptunk mi is teljes gamet.

a 2 kérdésedre nem tudok válaszolni mert Guile nem tartozik nekem a fõkarakterek közé így nem is nagyon ismerem.Norbi2Fraktalt tudom h nagyon jól nyomja vele.

Nézegess még sok videót mert sok dolgot és ötletet én is videóból tanultam meg.Fõleg a kombó összekötéseket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hali, segitsen vki lécci
pc-n játszom, és nézek sok youtube-s online meccseket, na és ott pl néztem hogy van ULTRA 2, na ez mi?😮
pl ryunak az ultrája ugye hogy sokkal nagyobb hadokent lõ ki, na de az ultra 2 meg neki ilyen felütés, kennél meg pl lángoló rugás, na ezeket hogy lehetne megcsinálni? mármint az ultra 2-t

meg azt akarom még kérdezni hogy online néztem hogy sok ember ugy játszik guile-al hogy ugye sok sonic boom-t lõ ki jó gyorsan egymásután, és ahogy elnéztem gugolásból lövik ki,de hogy csinálják ezt? ellönek 1et, megint legugolnak és megint lönek 1et, szval hihetetlenül gyorsan csinálják ezt, de nemértem hogyan mikor a comman listbe is ugyvan hogy hátra, és várni kell 1 picit hogy csinálhasd a teknikát, legalábbis nekem ugy sikerül csak, a flash kick is csak igy megy:S legugol, várok picit, és utánna fel és rugás egyszerre...na remélem a lényegét lehetett érteni.. XD
Azok az ultra kombók. Ez többnyire változó. Le van írva az összes karakternél a Command List-be. De az általad leírt karaktereknél úgy van, hogy kétszer elõre félkör, majd összes ütés gomb.

A billentyûzet konfigurációnál van egy olyan gomb, hogy LP+MP+HP és LK+MK+HK. Ezeket érdemes kiosztani külön gombra bill usereknek, mert másképp nem tudnak ultrát elõhozni.

Szóval, így néz ki egy ultra Ryunál és Kennél:

Le, Elõre, Le, Elõre majd LP+MP+HP.

Persze meg kell várni azt, hogy a Revenge mérõ félig tele legyen.
Ryunál a kék gömb ami kilõ.Kennél mikor álba veri és nagyon gyorsan elkezdi rugni.
De itt 1videó is amikre gondolok.
http://www.youtube.com/watch?v=7xyuX7u-Xts
Billel tolom és ien kombora gondolok pl:
Mikor más kamera álás lesz mondjuk Rufusnál és elkezd gyorsan ütni a végén magafölé üt és ráesek a kezére.
Hali! Kicsit bõvebben? Meg pontosan mit értesz kombózáson? A normál trialokban lévõ feladatokra gondolsz? Mert ott többnyire cancel kombók vannak, ami azt jelenti, hogy az adott normálból (ütés vagy rúgás) áttérsz egy speciálba (hadouken, tatsu stb) Ezt úgy éred el, hogy lenyomod az ütést vagy rúgást, amikor meglátod, hogy a karaktered ütése, rúgása megindul, már adod is be a speciál mozdulatsorát. Azt meg ne felejtsd el, hogy nem minden normál cancelelhetõ.

Billel tolod, vagy paddal?
Sziasztok
Hogy lehet combozni?bármit probálok mindig az alap ütéseket adja.
The Protector
Kiívánságod számomra....
Csak követed az utasítást és az összes title megnyílik,videó és karakter.

vki küldene nekem egy olyan profilt, ami 100%-os ?

nincs idõm kijátszani, és a gémkopin ami van nem mûködik nálam...

szeretném látni az összes karaktert, fõleg hogy hazaköltözöm és jó lenne tesómmal kicsit játszani egymás ellen

The Protector
Arcade.
Ha felül a FAQ feliratra kattintasz akkor azt is meg tudod nézni h kit kivel,és hogyan lehet unlockolni.

A játékon belül melyik módban lehet új embereket felszabadítani?
DarkSl4yer
Felveszlek én is.Szintúgy megvettem én is a steamen.(eddig tört volt)<#smile>
Elég rég toltam szval szar vok.<#vigyor>
Játszunk még sokan, + sok a kezdõ játékos.

norbi2fraktal
este felveszlek :-) és igen játszák még sokan

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Lunki88
Játszik még valaki vele? Nemrég vettem meg a nagy steam akció keretei között és ezidáig nagyon tetszik a játék, leszámítva hogy az ultra kombókat nem tudom megcsinálni még gamepaddal se. <#buck>

Aki nyomja még az vegyen fel és tolhatunk pár meccset. Winfos live id: lunky88
The Protector
Én megvettem eredetiben annak ellenére hogy a lemezt be sem tettem a gépbe.Csak azért írtam neki mert hátha nem is lenne rá szüksége mert mondjuk 1 hét alatt megunja.

LoOoL bazd PC-re a legolcsóbbak a játékok ha megfigyeled már akkoris amikor megjelennek 2-3 hónap után meg már poton pénzért szinte hozzád vágják, nem azt mondom minden játékot meg kell venni amivel warezol az ember de ilyen felfogással lassan már nem hogy verekedõs játékot hanem semmilyen játék nem lesz PC-re.
lolSL
attól nem lett eredeti. csak felpofátlankodtál warettel a fizetõ emberek közé kihasználva a rendszer kezdeti fogyatékosságát.

Amiga
Ja, nem kell megvenni, bizonyítsuk be, hogy nem érdemes PC-re verekedõs játékot fejleszteni. <#falbav>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

The Protector
Szia.Nem is kell megvenned bár bíztatlak rá.Ha más nincs akkkor egy olcsóbb régebbi live-os game kulcsával megy.Nekem a Gears of war kódjával 7 játék lett eredeti.

jaj amúgy main karim Ken lenne ... :S
Hali all

hát én nem tom pár hete leszedtem a warezt de ez egyre jobban bejön nekem a karaktereket nem nehéz összeszedni kicsit kihívásosabb (bár nehézségtõl függ) Gouken unlocking-ja.

3k-4k forintot nekem megér és lehet meg is veszem már csak a multi miatt is 😊

amúgy én is bill-rõl játszom és kicsit baszkurázza a csõröm hogy ultra kombót még senkivel sem tudtam megcsinálni :S - esetleg valami tipp hogy hogy tudom elõcsalni a támadást ?

elõre is köszi

jah és érdemes lenne megvenni ? hangulatos a multizás játszanak azért emberkék vele ?
vk90
Sajnos túl kevesen vették meg pc-re. Ez fõleg azért kár, mert így még kisebb esély van a közeljövõben arra, hogy más verekedõs játékok is piacra jöjjenek (Tekken, Mortal Combat). Pedig úgy Tekkeneznék egyet pc-n.

Capcom is the best!

DarkSl4yer
Az nem baj ha be vagy rozsdálva<#nevetes1>
Én már vagy 4honapja nem toltam<#vigyor>
Szval edzõmeccseket tolhatunk majd.
Kizsde
Hát igen, mostanában azzal foglalkoztam leginkább, ennek köszönhetõen kicsit be is rozsdásodtam SF4-ben, szóval lehet nem lennék most nagy kihívás.
De ettõl függetlenül akármikor tolhatunk SF4-et ha mindeketten fent vagyunk, még ha én BB-t is tolok. Nyugodtan írj rám és akkor meccselhetünk.

Games For Windows Live ID: Rashool

DarkSl4yer
Nekem 22-23 között megfelel az idõpont egy kis bunyóra.
Bár régen láttalak Live-on Rashool,ha fent voltál akkor is BlazBlue-t toltál...
Pont hogy addig vagyok, inkább 10, péntek-szombat 11-ig, ha van mit csinálni.
The Protector
Én mokysenpaival(bocsánat ha rosszul írom a nevét) lettem összesorsolva.Nyomtuk is egymás ellen.De nem hivatalosan.

Elvertem mint az atom.Örültem a fejemnek.De nem tudom miért csinálta mert utána elõszedte a kedvenceit és szarrá vert.Szóval ha a ryu-ját hívja ellenem vagy vmi másik karakterét tuti h elver engem.

Kizsde
Jaja, pont ezt mondtam én is...csak hát én 22-23h elõtt nem jutok a gép elé, te meg akkorra már mindig offline voltál 😊

Emlékeim szerint pont mi jutottunk "egymásnak", és azóta sem játszottunk. Talán Cammy-d volt, ha jól emlékszem. Ott vagy még a friend listemen.
Kizsde
Hehe, emlékszem még mikor valaki itt akart rendezni egy SG versenyt (asszem Syl), akkor minket összesorsoltak, de valahogy az istennek se sikerült egyszerre fent lenni és lejátszani...