Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jónak néz ki. Kényelmes? Lehet õ lesz a nyertes.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
SF 4 hez keresek egy jófajta Arcade Sticket. Tudtok ajánlani? Sürgõs volna.
Elég forgalmas kis topicnak néz ki, szóval gondoltam én is részese leszek 😄 Tologatom a játékot én is, próbálok minél elõbb G2-be jutni. Eddig csak achivement huntoltam, de most már belekezdtem az online részébe is és G2-B szintre jutottam a hétvégén. Hát igen, csatlakozom, hogy sok az Akuma meg Sagat spammer, de a Kenekkel nincs bajom, mert én is csípem a srácot 😄 Én Sakurát próbálgatom ûzni, néha egy kis Dan-el megfûszerezve. 😄 Most próbálgatok valami nagy embert kitanulni, hogy legyen az is az arzenálomban, de eddig nem sok sikerrel. Zangief a legszimpibb, mert nem akarok ilyen charge-os passzív sün játékos lenni, csak azok a 360 fokos mozdulatok nem igazán jönnek billen 😄 Valakinek valami tippje?
Amúgy ez az SF4 dlc costume pack mennyire biztonságos? Eléggé sokat sz0ptam a title-jeimért, fõleg a Sakura Hard trialosokért és nem akarom õket elveszteni egy reinstall miatt 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
rövid kérdés: hogy a fenében tudok blokkolni? mert engem paskol az enemy rendesen, viszont fordítva már nem mindig megy 😊
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Ha arcade módba elvesztek egy meccset akkor a visszaszámlálásnál mire kell nyomni hogy folytathassam? Végigpróbáltam mindent gombot a billenytyûn,de egyszerûen semmi reakció,letelik a 9mp és kezdhetem elölrõl.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A nem kapható sehol kamu, hatalmas kama szöveg.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Majd én is fogok játszani csak fel akarom turbózni a gépet, hogy még véletlen se akadjon be neten. + kell egy kontrollert is vennem. Na mindegy, ha kiderül mennyi lesz a tandíjjam, beleölök keveset. ^^
Ez esetben muszáj.
De ha csak az a gond, hogy te is akarsz tudni Karat tolni, Szimpla/Crossover/Wall kombókat tolni EX-FADCvel, TKzni akkor elég ez is. Eddig csak a végtelen loop-olás nem ment vele, -de nem is nagyon játszok fuertével-. Úgyhogy légy türelmes és gyakorolj.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
HORI
CP A.S.
Küzdünk , megy az adok - kapok, akármit csinálok, ütöm rúgom, védekezik, minden lepörög róla, még az ultra combót is blokkolja...
Ellenben én hiába nyomom a le és/vagy hátra nyilat, max. egyet blokkol, a többit bekapom...
Mit csinálok rosszul ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház