Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt említenek egy olyat, hogy: "mennénk-e ha lenne rá lehetõség?"
Ergó, azt kérdezik hogy szeretnénk e magyarországi EVOt.
Aki nem tudja mi is az megtekintheti a screwattack oldalán.
Dobok egy linket:
http://screwattack.com/EVO2K9/thisiswin
Ha ti is akkora lehetõséget láttok benne mint én, akkor írjatok oda egy "megyek"-et, és szóljatok az ismerõseiteknek, hogy õk is tegyék meg. Vagy adjunk be egy petíciót? ^^
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
szívesen látlak téged is, így kialakítva egy szép nagy sf társoságot. Ellenben a lekszikális tudásom a témában mérvadó lehet, így ha kellenet tippek a játékhoz akkor szólj.
Az Ex barcelona attack különleges. Akkor is üt amikor felfelé megy sõt még fel is csapja al ellent és veled eggyütt és onnan semmiség elkapni izuma drop-al.
Egy apró hibát véthettél Szerintem. De nem biztos.
Meg tudod határozni melyik oldalára ugorjon a falnak. Ha azt akarod, hogy az ellenfél felé ugorjon(neked ez kell) akkor a helyes irány a fel-elõre, míg ha azt akarod hogy a mögötte lévõ falra ugorjon akkor csak simán a felt kell nyomni.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Games For Windows Live ID: Rashool
GYakorlok veled szívesen.23napja nem játszottam meló miatt szal rám is rámférne a gyakorlás.
M.Bison "fejjel lefele" tamadasat szerintem konnyu blockolni,de kezdetben nekem sem ment vmi jol,de sok Bison utan mar reflexbol felallok es blockolom.
Bár tudom, ez inkább szánalmas 😄
Most én is Blanka-t nyüstölöm. Amúgy ez a Rose is egész érdekesnek tûnik, lehet, hogy vetek rá egy pillantást.
Holnap feljuktopk talan g2-B be,kb 100 pont kell mar csak. 😊
Mellesleg utána jön csak a neheze.Lesz pár one combo warrior.
Championshipben tologatom mostanában. Holnap szerintem G3-A-ba lépek, de onnan megint még egy jó idõ, mire G2be jutok 😄 De addig valszeg meghámozom a fejem, mert tuti összekerülök vagy félszáz Kenoobbal XD
De ami igazán vicces, hogy ha pl össze kerülök egy nem Kennel, akkor az ellenfél a meccs után dobja a PMet, hogy "gg, nice to c some1 brave enough not to pick Ken" 😄 Erre válaszolok, hogy "Tell me about it bro" X) Erre felvesz barátnak és tolunk pár meccset 😄 Vicces és egyben szomorú.
Az hogy Arcade közben miféle Request-et engedélyezel, csak rajtad múlik. Az Edit Status opcióban beállíthatod, hogy egyáltalán ne kapj requestet vagy specifikusan csak Player, Ranked vagy Championship requestet kapj.
Üdv.
A másik. Nem é tudja valaki hogy tudok kommunikálni a net mecseken? Ha pedig csak valaki rámakad miközben arcade-ozok, akkor az ugye nem ranked match?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Még szomorúbb hogy az utóbbi idõben képtelenség lett bárhonnan is beszerezni a játékot. (Hát még a The Club-ot)
így lehetséges hogy képtelen leszek lemondani róla:
azért hogy könnyebben hozzáférhessek a játékhoz.
A windows livet vágom, csak a games for winfossal nem találkoztam még soha.
Köszönöm a tiszta választ!
szal pc-n értelme nincs a gold membershipnek, ugyanis xbox-on is lényegében csak annyi a difi, hogy silver-el nem lehet multizni, de mivel pc-n silverrel is lehet, így a gold értelmét veszti
(na de legalább még egy ok miért ne vegyek xbox-ot, és miért maradjak a pc-nél 😊)
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
a silver ingyenes, a gold fizetõs, eredetileg silverrel nem lehetett multizni pc-n, de egy jó ideje (tán 1-2 éve) a silverrel is lehet
külföldi acc meg azért kell, mert magyarországon hivatalosan nem érhetõ el a live mint szolgáltatás (és itt csak a játékokra gondolok hogy live, tehát nem a live messengerre meg társaira, az a teljes nevén a windows live, ez meg games for windows live (tudom, zavaros)), így amikor az meglátja hogy a profilodban Hungary van, rögtön le is tilt (és most nem azt mondom amikor játék közben Home gombot megnyomod és az ottani profilodban Hungary van, hanem a honlapon lévõ profilban, tehét az számít amit regisztráció során megadtál)
hogy mivel ad többet a gold nem tudom... régen ugye a multival adott többet, de az már az ingyenes silverrel is elérhetõ ugyebár, marketplace meg dettó elérhetõ silverrel...
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
TEhát megismétlem kérdésem, csak hogy biztos legyen.
Mindent ugyanúgy kell csinálni a GAmes for Windows Live-ra? Azaz külföldi acc? És ott is fizetni kell a gold memnbershippért? Mivel ad többet a gold, mint a silver? (Ez ingyenes, ugye?) Jó volna tisztában lenem mire átadom az ajándékot😊
a combó leírások pedig nem hibásak, hanem hiányosak
Csak 3 hónap garit adtak rá. Honlapjukon pedig 6 van. Remélem 6 hónapot kapok. A hétvégén meg lesz, ha minden igaz.
Továbbá: Láttam a F.A.Q-ban, hogy szar az XBOX Live regi. A PC-s mûködik?
Továbbá a F.A.Q.-ban a combó leírások hibásak.
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Ne haragudjatok, de láma vagyok😊.
Olvastam a FAQ-t is, de sehogy sem tudom beállítani a bill. és gamepad dolgot. Van ugye a billentyûzet, amit beállítok alapértelmezettnek az 'Assign 1p device'-nál, ez oké. Beállítom a 'Keyboard settings'-nél a gombokat. Utána bemegyek a 'Button config'-ba, ahol alapértelmezettnek az 1p-nél van beállítva a gamepad layout. Nyomok egy zöld gombot, akkor megjelenik a 2P-nél is, majd a billentyûzeten egy Backspace-t, akkor eltûnik az 1P-nél, és megmarad a 2P-nél (ami elvileg így lenne jó). De ezután nem tudok úgy kilépni ebbõl a menübõl, h az egészet ne törölné és csinálná vissza a játék. Magyarán eddig csak azt sikerült felismertetnem a game-mel, h az 1P-t tudjam billentyûzettel is, és gamepad-dal is irányítani.
Kérlek, segítsetek, m tényleg megõrülök a saját hülyeségembe..😊
Köszi elõre is!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó